10 apps voor alle streamingdiensten op één plek

Elk streamingplatform doorzoeken om iets te vinden dat het bekijken waard is, is vervelend. Dit zijn de alles-in-één streamingdiensten waarmee u vanaf één plek op meerdere streamingplatforms kunt zoeken.

Met de opkomst van zoveel streamingplatforms is entertainment nu binnen handbereik. Hierdoor ontstond echter een ‘modern’ probleem; het vinden van de beste tv-programma’s en films om naar te kijken is nu inderdaad een verwarrende taak.

We merken vaak dat we doelloos van de ene streaming-app naar de andere springen met de bedoeling iets te vinden dat onze tijd waard is. Ironisch genoeg kost dit veel van uw kostbare tijd.

Laten we niet vergeten hoe onopvallend angstig we worden als we de komende afleveringen van ons favoriete tv-programma niet willen missen. Laat staan ​​de ‘Fear of Missing Out’ op de trending titels op de streamingplatforms waarvoor je je hebt aangemeld.

Wat als het mogelijk was om alle individuele streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime vanaf één plek te beheren? Dit betekent dat u vanaf één plek een platformonafhankelijke zoekopdracht kunt uitvoeren in al deze streaming-apps en op de hoogte kunt blijven van wat er trending is en de aankomende releases in al deze apps zonder dat u elk van deze apps afzonderlijk hoeft te openen.

Welnu, dankzij de All Streaming Services Guide-app is het een pijnloze taak om erachter te komen wat je kunt bekijken op alle streamservices waarvoor je je hebt aangemeld. Laten we verder gaan en een blik werpen op de meest overtuigende redenen waarom het kiezen van een app voor alle streamingdiensten een geweldig idee is.

Voordelen van het kiezen van Streaming Guide-apps

Streaminggids-apps bieden verschillende praktische voordelen. Sommigen van hen zijn als volgt:

  • Elimineert streamingmoeheid door alle streamingdiensten in één app te combineren.
  • Houdt vanaf één plek alle aankomende releases bij.
  • Gemakkelijker zoeken naar een film of tv-programma op verschillende platforms, waardoor er meer tijd is om van de inhoud te genieten.
  • Krijg toegang tot uw volglijst vanaf één platform in plaats van tussen beide te jongleren.
  • Ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen op alle streamingplatforms.

Nu je weet waarom je zou moeten kiezen voor een speciale streaminggids-app om inhoud op verschillende platforms te beheren, blijf scrollen om de lijst met de tien meest overtuigende gids-apps voor alle streamingdiensten te bekijken die we konden vinden.

Kijk gewoon

Met zijn aanwezigheid in meer dan 110 landen is JustWatch een gevierde streaminggids-app waarmee gebruikers vanaf één plek toegang hebben tot alle streamingdiensten. Het platform is toegankelijk via internet, iOS en Android en synchroniseert uw volglijst op alle apparaten.

  Kijk hoe ver u kunt komen met een budget met verschillende taxidiensten

Je ontvangt waarschijnlijk aanbevelingen voor films en tv-programma’s van Netflix, Amazon Prime Video, Hotstar en andere platforms op basis van je kijkgeschiedenis. Afgezien van de aanbevelingen, kunt u vanaf één plek ook de nieuwste inhoud bekijken die op uw favoriete streamingplatforms is uitgebracht.

Reelgoed

Reelgood claimt de beste plek te zijn om tv-programma’s en films te zoeken, te bekijken, te bekijken en op te sporen in al hun streamingdiensten. Het platform bevat inhoud van meer dan 150 diensten, zoals Netflix, Hulu, HBO, Disney+, Prime Video en andere gratis diensten, die u onbeperkt kunt doorbladeren, bekijken of zoeken. Deze app is beschikbaar op iOS- en Android-apparaten.

U kunt ook naar Reelgood verwijzen om persoonlijke aanbevelingen te ontvangen, toegang te krijgen tot samengestelde collecties en IMDb-scores en Rotten Tomatoes te bekijken voor een overzicht van de inhoud die u vervolgens wilt bekijken.

Gebruikers kunnen ook waarschuwingen op het platform maken voor aankomende afleveringen om te voorkomen dat ze deze missen wanneer ze aan de streamingdienst worden toegevoegd.

Streaming DVR

Met streaming DVR kunnen gebruikers video’s opnemen, downloaden en streamen van populaire streamingplatforms en tv-kanalen zoals Netflix, Hulu, Amazon, Disney+, The CW, HBO Max, Peacock, Paramount+, Discovery+, Showtime, STARZ, CBS, NBC, ABC, FOX, PBS, Pluto, Tubi, Vudu, Acorn en meer direct vanaf je iPhone of Android-smartphone.

De PlayOn Cloud-functie helpt bij het opnemen en downloaden van uw favoriete titels rechtstreeks op uw Android-telefoon en iPhone voordat ze worden verwijderd, zodat u ze kunt bekijken waar en wanneer u maar wilt.

Bovendien kunt u de HBO Max- en Disney+-video’s met advertenties opnemen en deze overslaan terwijl u de inhoud offline bekijkt. Je kunt de opgenomen inhoud bekijken op je Roku, Chromecast, Fire TV, Apple TV of Android TV zonder dat je het originele streamingplatform nodig hebt.

gratis uitzending

Freecast is een betrouwbare streamingplatform-aggregator die je de vrijheid geeft om duizenden films en tv-programma’s van alle abonnementsdiensten die je hebt gekozen vanaf één plek te bekijken, samen met content van honderden gratis kanalen. U kunt de app downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store.

Enkele van de belangrijkste voordelen zijn als volgt:

  • Bekijk inhoud van meer dan 500 gratis tv-kanalen, waaronder meer dan 500.000 tv-programma’s en filmtitels vanaf één platform.
  • Toegang tot inhoud van populaire betaalde abonnementen op één plek.
  • Enkele gecombineerde zoekopdracht die werkt voor alle streamingdiensten.

Ontvang een gratis proefperiode van 7 dagen voor Value Channels, Misc. kanalen en Hallmark Movies Now.

Speel piloot

Meld u aan voor PlayPilot, de ultieme streaminggids, en stop met schakelen tussen verschillende services op zoek naar iets om naar te kijken. Met de app kun je probleemloos de komende favoriete inhoud van meer dan 20+ services zoeken, doorbladeren en bijhouden.

  Hoe installeer ik GCC op Ubuntu

Momenteel is PlayPilot beschikbaar in 26 landen en kunt u de app downloaden op uw Android- en iOS-apparaten.

Met PlayPilot kun je je vrienden volgen en hun beoordelingen en volglijsten bekijken.

U kunt de beschikbare films filteren op basis van IMDb-classificatie, genre, productiejaar, enz. U kunt de films en tv-programma’s die u belangrijk vindt in de Watchlist opslaan en direct meldingen ontvangen wanneer er nieuwe afleveringen of titels beschikbaar zijn.

Oneflix

De nieuwe jongen in de stad, Oneflix is ​​een gloednieuwe uniforme streaminggids waarmee je door de beschikbare tv-programma’s en films kunt bladeren op alle reguliere streaming-apps, zoals Netflix, Disney Plus, HBO Max, Amazon Prime Video, Hulu en nog veel meer andere streamingdiensten.

Oneflix is ​​momenteel alleen beschikbaar voor iOS-apparaten en kan helpen ontdekken wat je vrienden momenteel streamen. U kunt ook inhoud met elkaar delen of aanbevelen tijdens het chatten op het platform zelf.

Oneflix bevat een krachtige universele streaming-zoekfunctionaliteit die helpt bij het ontdekken van nieuwe titels in verschillende streamingdiensten en helpt de beste deal binnen te halen wanneer u klaar bent om ze te bekijken.

Qewd

Net als Oneflix is ​​Qewd ook een nieuwe streaminggids-app die gratis beschikbaar is op mobiele Android- en Apple-apparaten.

Behalve dat het je helpt bij het ontdekken van enkele nieuwe shows en films die via verschillende streamingplatforms worden gestreamd, bevat het ook het sociale media-voordeel dat helpt om je netwerk van vrienden, familie, merken en influencers op de platforms te verbinden en te laten groeien. Hierdoor kunt u aanbevelingen van hen krijgen en nieuwe kijkbare inhoud ontdekken.

U kunt zich rechtstreeks vanuit de app aanmelden bij uw favoriete streamingplatforms en ze gebruiken de dynamische zoekfunctie om op uw favoriete inhoud te jagen door verschillende filters toe te passen.

U kunt ook Qewd-watchlists en -borden maken, favoriete inhoud van een bladwijzer voorzien en alle inhoud rechtstreeks vanuit de app bekijken. Qewd houdt uw favoriete inhoud bij om soortgelijke shows en films in de feed aan te bevelen.

Kijkwaardig

Vind eenvoudig wat ‘kijkwaardig’ is met deze streaming tv-gids waarmee u vanaf Android- en iOS-apparaten toegang krijgt tot platformonafhankelijke kijklijsten. Uw persoonlijke streaminggids helpt u bij het vinden van tv-programma’s waar u dol op bent, zonder tijd te verspillen aan programma’s die u niet leuk vindt.

De fans kunnen de inhoud bekijken, wat waardevolle inzichten biedt aan andere gebruikers wanneer ze iets interessants moeten vinden. De app beheert ook persoonlijke tv-aanbevelingen speciaal voor jou op basis van de beoordeling die je hebt gegeven aan populaire tv-programma’s.

Hoe meer shows u beoordeelt, hoe verfijnder uw aanbevelingen worden. Watchworthy ondersteunt meer dan 50 populaire streamingdiensten zoals Hulu, Amazon Prime Video, Netflix, HBO Max, Disney+, enzovoort. Het startscherm toont de nieuwste releases, recente premières en andere trending content van de streamingplatforms waarop je bent geabonneerd.

  Hoe de oplaadpoort van de iPhone schoon te maken

Roku

Roku-app is de bijbehorende app van de Ruku-website die toegankelijk is vanaf Android- en iOS-apparaten. Het is een behoorlijk goede bron voor u bij het zoeken naar gratis interessante films.

Wat lovenswaardig is, is dat je uit meerdere genres kunt kiezen, afgezien van de aanbevolen lijst, zoals komedies, actiefilms, geschiedenis en zelfs degene die je waarschijnlijk niet op Netflix zult vinden.

Roku-app vereist niet dat u zich aanmeldt; je kunt de app gaan gebruiken om films te zoeken zonder een gebruikersaccount aan te maken.

Voor wat het waard is, kan de Roku-app ook functioneren als een afstandsbediening die kan worden gebruikt om Roku-apparaten te bedienen. Hoewel de inhoudsvariatie op de app beperkt is, is het nog steeds een haalbare plek om in je vrije tijd te bezoeken om wat verfrissende films te kijken.

Google Play-tv

Google Play TV, voorheen bekend als Play Movies & TV, is een andere streaming-aggregator om vanaf één plek leuke inhoud te ontdekken en ervan te genieten, waardoor het niet meer nodig is om te blijven jongleren tussen verschillende streaming-apps.

Google Play TV kan eenvoudig worden gedownload via de Google Play Store en de Apple App Store.

Google Play TV bevat meer dan 700.000 films en tv-afleveringen en organiseert de inhoud van uw favoriete streaming-apps in categorieën en genres. Het houdt je kijkgeschiedenis bij en doet aanbevelingen op basis van wat je voorkeur heeft en wat populair is in de streaming-apps waarop je bent geabonneerd.

Over het algemeen zul je waarschijnlijk altijd een aantal spannende titels vinden om naar te kijken, en je kunt de inhoud rechtstreeks vanuit het winkelgedeelte kopen of huren.

Opmerking van de auteur

Met zoveel beschikbare streamingplatform-aggregators, is het absoluut een zware taak om de beste te vinden om mee te betalen. Doorloop degene die we hierboven hebben genoemd en meld u aan voor de streaminggids-app die u het meest aanspreekt. Nooit meer van de ene streamingdienst naar de andere springen om de nieuwste releases in de gaten te houden of om iets te vinden dat de moeite waard is om te bekijken!

Je kunt ook enkele beste iOS- en Android-apps voor draadloze schermspiegeling verkennen.