10 beste Apple Watch Golf-apps voor betere gegevens en analyses [2023]

Maak je volledig gebruik van je Apple Watch als golfliefhebber? Zo niet, dan heb je deze apps nu nodig.

De technologie is voortdurend verbeterd. Het brengt de best mogelijke ervaringen binnen handbereik via handsets en smartwatches. Deze zelfde factor kan worden opgemerkt in het leven van golfers, vooral degenen die de Apple Watch gebruiken.

De ontwikkelaars van de golfapp hebben in dit competitieve tijdperk altijd in een onaangekondigde race gezeten. Bijgevolg hebben gebruikers hulp nodig bij het vinden van de beste golf-app tussen regelmatige nieuwe updates en app-lanceringen. Daarom heb ik de beste golf-apps uitgekozen voor indrukwekkende gegevens en analyses via je Apple Watch om je te redden.

Hoe kunnen golfers het meeste uit hun Apple Watch halen?

Omdat het een fantastisch apparaat is, biedt de Apple Watch tal van functionaliteiten voor golfers.

Met behulp van de beste golf-apps voor Apple Watch kunt u van dit technische apparaat eenvoudig een alternatief maken voor enkele van de beste golf-gps-apparaten. Van het bijhouden van je stappen tot het in de gaten houden van je algehele prestaties, deze apps verbeteren de bruikbaarheid van je apparaat en helpen je om je meer op je spel te concentreren.

Hoe werkt een golf-app op Apple Watch?

U kunt als golfer het meeste uit uw Apple Watch halen door golf-apps toe te voegen of te installeren. Maar nu komt de vraag: hoe werkt een golf-app op de Apple Watch?

Deze apps maken volledig gebruik van het apparaat en voorzien u van gegevens en analyses van uw prestaties op de baan in verschillende aspecten. Verschillende golf-apps gebruiken AI om de telling bij te houden en nauwkeurige gegevens voor u te leveren.

De werking en prestaties van golf-apps gaan goed samen met de Apple Watch. De Apple Watch biedt gemakkelijke toegang tot apps om verschillende taken uit te voeren, zoals het detecteren van je swing, automatische slagdetectie, GPS volgen, scoren en meer.

Belangrijkste functies waarmee u rekening moet houden voordat u de beste golf-app voor de Apple Watch kiest

Het oppakken van een app uit verschillende opties is een uitdagende strijd. Maar u kunt de app nog steeds categoriseren en de geschikte downloaden door de belangrijkste functies te bekijken die u zoekt. Ben je nog steeds in de war? Laat me je helpen. Hier zijn enkele belangrijke functies waarmee u rekening moet houden voordat u de beste golf-app kiest

  • Prijs – We weten dat App-winkels gevuld zijn met twee basistypen apps, die betaald en gratis zijn. Het is dus essentieel om de prijs van de app te controleren en te zien of de functies de prijs rechtvaardigen.
  • Hardware-ondersteuning – Aangezien we het hebben over golf-apps voor Apple Watch, is het altijd verstandig om de apparaatondersteuning van de applicatie te controleren voordat je een grote stap zet. U kunt uw laptop of GPS koppelen met de app.
  • Gegevens- en batterijgebruik – Batterij- en gegevensgebruik zijn essentiële factoren die u moet controleren voordat u voor een app kiest. De apps die veel van uw gegevens en batterij opslokken, kunnen u in een moeilijke situatie brengen. Daarom is het beter om voor het downloaden te controleren hoeveel data en batterij een app verbruikt.
  Op afstand uitloggen bij iCloud

Er zijn talloze Golf-apps in de app store. Het kan dus lastig zijn om de beste te bepalen voor uw behoeften. Ik heb echter een aantal beste golf-apps waarop u kunt vertrouwen voor uw Apple Watch.

18 Birdies

18Birdies is een populaire gratis Golf GPS-app die u kan helpen bij het gemakkelijk verbeteren van uw golfspel. De app wordt geleverd met verschillende functies die de app niet alleen betrouwbaar maar ook leuk maken.

18Birdies kunnen je score bijhouden en spannende nieuwe side games en statistieken aanbieden. Bovendien, als je op zoek bent naar eerlijke feedback over je swings en om je spel te verbeteren, dan heb je deze app nodig. 18Birdies heeft een AI-coach, waar je een video van je swing moet uploaden om direct feedback en tips te krijgen om je swingfouten te verbeteren.

De belangrijkste kenmerken van de gratis versie-app zijn onder meer GPS-afstandsmeter, statistieken en rondegeschiedenis, automatisch schakelen tussen gaten, zijspellen zoals Skins, Wolf, Dots en gratis punten. 18Birdies biedt ook een premium-versie met extra functies. De extra functies zijn onder meer Caddy, Shot-tracking, Blind Shot-kompas, Live-weerkaart en meer.

App Store – Apple Watch

Tag Heuer

Alleen een golfer kan de behoeften en vereisten van de andere golfer begrijpen. Met dit in gedachten heeft een team van golfliefhebbers een spannende app ontwikkeld om zichzelf en tientallen mensen zoals zij te helpen. Tag Heuer is een ultieme tool die door golfers is gebouwd om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Tag Heuer Golf is nuttig voor mensen over de hele wereld, aangezien deze app exclusieve 3D-kaarten biedt van meer dan 39.000 golfbanen wereldwijd. Daarnaast kan de app je ook helpen om je golfslag te meten, je scores bij te houden, je gezondheid bij te houden en meer.

Omdat het een Apple Watch-applicatie is, kun je interactieve 2D-cursussen op je pols in kaart brengen, clubaanbevelingen en meer. Verder kun je in deze app ook scores van maximaal vier spelers opslaan. Als gevolg hiervan kunt u statistieken bekijken en genieten van games met competitieve energie.

App Store – Apple Watch

Gat 19

De hobby of liefde voor golf kan prijzig zijn als je afstandsmeters of andere dure apparaten of apps koopt. Maar Hole19 kan kosteloos een perfect en nauwkeurig alternatief bieden. Hole19 biedt verschillende functies die je tijdens het spel enthousiast en gevolgd kunnen houden.

Hole19 biedt meer dan 43.000 golfbanen uit 21 landen over de hele wereld. De GPS-afstandsmeter meet schotafstanden met nauwkeurige cijfers overal op de baan. Daarnaast bevat de app ook een digitaal scorebord om je golfslag op te slaan.

Hole19 kan je ook helpen om je spel te verbeteren. Hole19 laat je verschillende nieuwe banen vinden met beoordelingen voor een betere ervaring. Naast deze primaire functies kan Hole19 zich nog steeds onderscheiden van vergelijkbare apps vanwege het unieke concept van maandelijkse uitdagingen. Spelers kunnen in deze functie deelnemen aan verschillende uitdagingen en prijzen en beloningen winnen.

  8 Handige databasebewakingssoftware om prestaties te analyseren

App Store – Apple Watch

GolfNu

Naast het vinden van een golfbaan, is de andere grote uitdaging het krijgen van de beste deals voor starttijden. Dat is waar GolfNow het werk van golfers verlicht. GolfNow is een van de meest vertrouwde apps, met meer dan 3 miljoen gebruikers.

GolfNow is een powerpack golf-app met alle benodigde en extra functies. De app heeft gratis GPS en golf-afstandsmeter, scoreregistratie en spelanalyse. Deze functies verminderen niet alleen uw belasting, maar helpen u ook om uw spel te verbeteren door middel van gedetailleerde analyses.

GolfNow is echter vooral populair onder gebruikers vanwege het boeken van starttijden en aanbiedingen. Met de app kunnen gebruikers in een fractie van de tijd starttijden boeken zonder te bellen of te wachten. Bovendien helpen de beoordelingen van echte golfers de gebruikers om verstandige beslissingen te nemen.

App Store – Apple Watch

Swingu

Dit is een van de meest vertrouwde GPS-afstandsmeters, met meer dan 6 miljoen gebruikers over de hele wereld. Swingu is een gratis best presterende, batterij-efficiënte golf-app in de app store.

De Swingu-app wordt geleverd met verschillende betrouwbare en unieke functies. Naast een nauwkeurige GPS-afstandsmeter, biedt de app een digitale scorekaart die je score bijhoudt, zet en automatisch van gat naar gat gaat.

Bovendien is Swingu een efficiënte app voor zowel gevorderden als beginners. Deze app biedt dagelijkse tips voor golfinstructie, houdt uw calorieën, stappen en meer bij. De app bevat meer dan 13.000 banen, hole-inzichten en statistieken. Wil je een gratis en betrouwbare golfapp, dan kun je zonder zorgen voor Swingu kiezen.

App Store – Apple Watch

Golfschot

Golfshot is een perfecte app om u te helpen uw slagen bij te houden zonder extra hard werk. De app volgt automatisch elk schot met je Apple Watch om nauwkeurige afstand per club, geautomatiseerde statistieken en meer te krijgen.

Golfshot biedt een uitgebreide en robuuste set GPS-functies. Bijgevolg krijgt u de beste golfervaring terwijl u uw spel op één plek beheert. Deze app biedt real-time afstanden van meer dan 45.000 cursussen wereldwijd en gedetailleerde statistieken, scores en het volgen van schoten.

Naast deze primaire functies is Siri de andere beste functie van deze app. De gebruiker kan Siri via deze app inschakelen om de real-time afstand tot de green te krijgen en uit de vrije hand van het spel te genieten. Verder kun je via Golfshot ook je scores delen en starttijden naar je vrienden sturen.

App Store – Apple Watch

DeGrint

Als je op zoek bent naar een golf-app voor Handicaps, dan heb ik je gedachten gelezen. Dit is een toonaangevende en populaire golf-app voor Handicap, GPS en Scoren. TheGrint is de enige tool die elke golfer moet hebben vanwege zijn veelzijdigheid en functies.

De belangrijkste functies van de app zijn het volgen van schoten en afstandsberekening, het bijhouden van scores en meer. U kunt ook uw GHIN # koppelen en uw scores rechtstreeks vanuit deze app naar de USGA-servers beheren.

Met de Grint-app kun je lid worden van de in-app-community en in contact komen met andere golfers. U kunt elkaars statistieken en scores bekijken, golffoto’s uploaden en meer. TheGrint is een uitstekende app als je graag in contact komt met nieuwe mensen en ervaringen.

  8 manieren om op te lossen Kan schermspiegeling niet starten vanwege een hardwareprobleem

App Store – Apple Watch

GolfLogix

Als u een serieuze golfliefhebber bent die bereid is geld uit te geven aan een app met geavanceerde functies, dan kan GolfLogix aan uw eisen voldoen. GolfLogix is ​​een golfgps die al 22 jaar door meer dan een miljoen mensen wordt vertrouwd.

GolfLogix is ​​continu aan het verbeteren met de evolutie van technologie. Als gevolg hiervan heeft het verschillende out-of-the-box-functies. Een van de beste voorbeelden van een dergelijke functie zijn 3D viaducten en 3D koerskaarten. De app biedt 3D-viaducten van elke hole met behulp van uw persoonlijke clubafstand.

Bovendien kun je met de app scorekaarten van 4 spelers volgen, statistieken op pro-niveau krijgen, handicaps bijhouden en meer. Je kunt via deze app ook korting krijgen op starttijden. GolfLogix is ​​een betaalde app, maar u kunt genieten van twee gratis rondes om vertrouwd te raken.

App Store – Apple Watch

V1-spel

Een coach inhuren of alleen golfen kan behoorlijk duur en saai zijn. Daarom kun je een redelijk betaalbare partner krijgen op je Apple Watch genaamd V1 Game. Deze app heeft een virtuele caddie die je afstanden geeft en clubs aanbeveelt op basis van je prestatiegeschiedenis.

De virtuele coach van deze app analyseert uw golfprestaties en helpt u om uw spel in hoog tempo te verbeteren. V1 Game biedt verschillende geavanceerde functies, waaronder automatische schotdetectie, trackscore, geavanceerde analyses, gemakkelijk te begrijpen infographics en meer.

De V1 Game is een betaalde app die een nauwkeurige GPS-afstand biedt van meer dan 40.000 golfbanen, baanslagen, putts, penalty’s, enz. Daarnaast kun je via deze app ook verbinding maken en je prestatiegeschiedenis delen met je vrienden en instructeurs.

App Store – Apple Watch

Golfpad

Golf Pad is een van de meest nauwkeurige en snelle golf-apps. Het biedt een gebruiksvriendelijke interface en gebruikt de kleinste batterij op uw apparaat. Deze app heeft een GPS-afstandsmeter, scorekaart en shottracker.

Net als andere betaalde apps is Golf Pad GPS gratis met de meest geavanceerde functies. Met deze app kun je scores van maximaal 4 golfers volgen, luchtkaarten met viaducten en meer. Hoewel Golf Pad GPS een gratis app is, kunt u nog steeds kiezen voor een premium-versie voor meer functies.

Naast gedetailleerde statistieken en prestatiegeschiedenis heeft de app ook een extra functie van een leaderboard. Met deze functie kan de speler met vrienden spelen en live scores bekijken op hun Apple Watch. Deze functie vereenvoudigt de procedure voor het bijhouden van scores en maakt het spel spannend.

App Store – Apple Watch

Opmerking van de auteur

Heb je gemengde gevoelens na het lezen van deze lijst? Laat me het je een beetje makkelijk maken. U kunt echter op GolfShot vertrouwen als u op zoek bent naar een gratis golf-app. Omdat deze app niet alleen alle essentiële functies heeft, maar ook heeft samengewerkt met GolfNow om starttijden te boeken vanuit dezelfde app. Als gevolg daarvan voegt het de kers op de taart toe.

Conclusie

Golf-apps helpen golfers op verschillende vlakken. Of je nu een beginner of een profspeler bent, golfers hebben een golf-app nodig, vooral als ze een Apple Watch hebben. Vandaag heb ik in deze blog enkele van de beste golf-apps voor je Apple Watch behandeld. Deze lijst bevat zowel betaalde als gratis apps voor meer gemak.

Vervolgens kunt u enkele van de best lopende apps voor uw Apple Watch verkennen.