10 beste apps om uw honden te trainen om u te gehoorzamen

Heb je een nieuwe hond? Wil je je hond trainen? Hoe pas je je trainingsschema aan? Dus hier zijn we om al uw vragen te beantwoorden.

Over het algemeen gaan mensen na het kopen van een hond voor de training. Hondentraining betekent dat u uw hond leert gehoorzaam en kalm te zijn en hoe hij zich dagelijks moet gedragen. Getrainde honden zijn veel beter in vergelijking met gewone honden.

Training creëert een geduldige, rustige en zelfverzekerde omgeving voor uw hond. Positief getrainde moerassen zijn competenter, verantwoordelijker en zelfredzamer. Een hond die niet is getraind, is echter moeilijker te controleren. Hier in het onderstaande artikel zullen we bepaalde dingen leren over een getrainde hond.

We zullen het vooral hebben over de toepassingen die zijn ontworpen om honden nauwkeurig te trainen. Laten we er zonder verder uitstel aan beginnen.

Een huisdier verwelkomen in je huis is als het verwelkomen van een nieuw familielid. De verbinding tussen mens en huisdier is gemarkeerd als een van de sterkste banden. Honden zijn de favoriete huisdieren voor een individu.

Meestal worden honden ook wel de beste vriend van de mens genoemd. Er is zeker een duidelijke reden voor deze verklaring.

Bovendien heeft ongeveer een derde van alle huishoudens wereldwijd een hond als huisdier. Honden zorgen ervoor dat mensen zich minder alleen voelen. Honden bieden mensen echter loyaliteit, liefde, genegenheid, emotionele steun en nog veel meer. Het beste deel van het hebben van een hond is dat ze mensen blijven valideren.

Honden hebben altijd de neiging om meer liefde te tonen dan dat je ze dient. Daarom maken honden hun eigenaar gelukkig en gezegend met hun gezelschap.

Kortom, je kunt zeggen dat honden de meest liefdevolle wezens ter wereld zijn. Dit is de reden waarom ze de meest populaire keuze onder mensen blijken te zijn als het gaat om het selecteren van huisdieren.

Waarom is hondentraining zo’n big business?

Hondentraining is cruciaal voor zowel een hond als voor hondenbezitters. Deze training vraagt ​​veel tijd en geduld. We moeten echter hondentraining in het leven van een hond opnemen om het beheersbaar te maken – geen wonder dat politiediensten getrainde honden rekruteren.

Hondentraining is zo’n big business omdat veel van onze samenleving honden als hun huisdier hebben geadopteerd. Dit resulteert in het genereren van aanzienlijke kansen in de hondentrainingsbranche. Iedereen kan met een laag kapitaal een hondentrainingsbedrijf starten.

We zijn het er allemaal over eens dat alle honden goed zijn, maar niet alle honden zijn goed opgeleid. Het belangrijkste doel van hondentraining is het versterken van de band tussen de eigenaar en de hond. Omdat u kieskeurig bent, kan het moeilijk voor u zijn om een ​​professionele trainer voor uw hond te kiezen. Daarom kunnen we dit probleem van u verminderen met toepassingen voor hondentraining.

Met toepassingen voor hondentraining kunnen eigenaren de training echter onafhankelijk plannen. Bovendien biedt het de mogelijkheid om de voortgang van uw hond nauwkeurig bij te houden. Uiteindelijk kan het investeren van uw tijd in de training van uw hond de verbetering versnellen.

Voordelen van hondentraining-apps

Hondentraining-apps bieden eigenaren tools om hun honden te trainen. Dergelijke toepassingen maken de honden blij, fit, gehoorzaam en goed gesocialiseerd. Bovendien houden apps voor hondentraining de prestaties en vorderingen van uw huisdier bij. Komt de vraag op hoe je een perfect trainingsschema opzet?

  Hoe een onbekend symbool te identificeren door het te tekenen?

Laat de hondentraining app dus het trainingsschema van je hond bepalen. Hondentraining helpt een hond om zijn leven ongelooflijk te leven. Het stelt honden in staat om op elke leeftijd met hun training te beginnen, of het nu een beginnende puppy is of een bejaarde.

Behalve dat ze een hond een ongelooflijk leven geven, helpen deze toepassingen gedragsproblemen op te lossen en de honden gehoorzaam te maken.

Van de vele voordelen die een toepassing voor hondentraining biedt, hebben we gehoorzaamheidstraining voor huisdieren bovenaan staan. Elke app voor hondentraining biedt meestal gehoorzaamheidstraining voor huisdieren.

Gehoorzaamheidstraining zorgt ervoor dat een huisdier uw acties gemakkelijk begrijpt en daarnaar handelt. De app biedt professionele trainingsprogramma’s en begeleiding van ervaren trainers. Het gebruik van dergelijke toepassingen voor hondentraining kan ook de vaardigheden van uw pup verbeteren.

Functies om even naar uit te kijken bij het selecteren van een hondentrainingsapp

Soms kan het zoeken naar een professionele trainer voor uw hond een hectische taak zijn. De app voor hondentraining stroomlijnt de coördinatie tussen jou en je hond. Ten eerste moet een persoon als huisdierouder het gedrag van elk huisdier begrijpen.

Bovendien bevat de toepassing voor hondentraining een gebruiksvriendelijke interface. Hieronder volgen de gemarkeerde kenmerken waar een huisdierouder op moet letten:

  • Lessen door ervaren trainers
  • Video-tutorial training
  • Ingebouwde klikker
  • Pet’s voortgangsmeter
  • Trainingsproducten voor inkoop
  • Dagelijkse herinnering over de taak

Ten slotte, en vooral, de beschikbaarheid van hulp- en ondersteuningssystemen. Experts dienen tijdens werkuren beschikbaar te zijn om uw vragen op te lossen.

Honden zijn geruststellende vrienden en ze laten hun baasjes nooit alleen. In plaats daarvan hebben ze de neiging om elke instructie van hun eigenaar op te volgen. U staat misschien nog steeds voor een dilemma over welke software u moet selecteren vanwege het enorme aantal applicaties dat beschikbaar is op online platforms.

Als u op zoek bent naar een opvallende app voor hondentraining die de vaardigheden van uw pup kan verbeteren, kunt u uw zoekopdracht hier beëindigen. We hebben enkele van de beste hondentraining-apps op een rijtje gezet waarop u kunt vertrouwen.

Pup tot nu toe

Het organiseren van de trainingscyclus van uw hond is nu eenvoudiger met de Pup to Date-app. Deze trainingsapp zorgt ervoor dat ouders van huisdieren de geplande stappen strikt volgen.

U kunt elke gebeurtenis gedurende de dag volgen. De app blijft de eigenaren van gezelschapsdieren op de hoogte houden van hun volgende taak om ervoor te zorgen dat ze zich aan het schema houden.

Krijg snel toegang tot deze applicatie door deze te downloaden uit de App Store. U kunt de Pup to Date-applicatie ook op Apple Watches gebruiken. Bovendien is het ondersteuningssysteem tijdens werkuren beschikbaar om u te helpen wanneer dat nodig is. Over het algemeen is de toepassing voor het trainen van honden van Pup to Date een uitstekende keuze.

GoedePop

Als u behoefte heeft aan persoonlijke aandacht voor uw hond, dan is GoodPop de oplossing. Deze applicatie wijst u een persoonlijke hondentrainer aan. U kunt via videobellen of chats contact opnemen met de hondentrainer.

GoodPop geeft uw hond de training die nodig is. Tijdens het inloggen op de applicatie krijgen gebruikers een korte enquête over hun huisdier te zien. De enquête is bedoeld om meer te weten te komen over uw pup om de beste service te kunnen bieden.

Door deze vragen te beantwoorden, kan de app een geschikt parcours voor uw pup samenstellen. Daardoor is persoonlijke begeleiding nu flexibeler en zorgeloos. Bovendien kun je GoodPop downloaden op zowel Android- als iOS-apparaten. Bovendien kunt u de applicatie een week lang gratis uitproberen om er meer over te weten te komen.

  Hoe u uw Gmail-profielfoto kunt wijzigen

Pupford

Versterk het begrip van uw hond met de Pupford Dog Training-applicatie, die toegankelijk is voor zowel honden- als puppytraining. Je hebt toegang tot een trainingsprogramma van 30 dagen onder leiding van Zak George, een beroemde hondentrainer. Trainingssessies zijn in de vorm van video’s met vooraf geschreven stappen.

Met een proefperiode van 30 dagen kunt u controleren of de toepassing uw pup ten goede komt of niet. Als u tevreden bent met de diensten van Pupford, kunt u zich hierop abonneren.

Bovendien is Pupford, in tegenstelling tot andere toepassingen voor hondentraining, beschikbaar voor zowel iOS- als Android-gebruikers.

Bovendien begeleidt Pupford je via het versturen van e-mails zodat je je strikt aan de trainingsregels houdt. Hoewel je premium videocolleges kunt krijgen, zijn er om te beginnen genoeg gratis video’s beschikbaar.

DOGO

De DOGO trainingsapplicatie is een alles-in-één hondentrainingsprogramma met een ingebouwde clicker. Bij het openen van de applicatie wordt er een korte test gedaan over het gedrag van uw hond. Na het uitvoeren van deze enquête zullen ze u enkele van de beste trainingsprogramma’s aanbevelen.

DOGO trainingsapplicatie biedt u 5 trainingsprogramma’s. Deze programma’s omvatten een nieuwe hond, basisgehoorzaamheid, actief blijven, sterke vriendschappen en kleine hulpprogramma’s.

Daarnaast kunt u de DOGO-applicaties downloaden via de Apple Store of Google Play Store.

De DOGO-app is een perfecte trainingstoepassing om essentiële trainingskwaliteiten voor uw pup in te bouwen. Er zijn verschillende spelletjes en leuke activiteiten zodat u met uw hond kunt spelen. Deze leuke activiteiten zullen de interactie tussen jou en je hond verbeteren.

iTrainer Hond

Wilt u een eenvoudig te gebruiken applicatie met veel functies voor uw puppy? Onze iTrainer Dog Whistle and Clicker app is de oplossing. Gepersonaliseerde en gestroomlijnde video’s maken de applicatie gebruiksvriendelijk. Functies zoals hondenfluitjes, piepgeluiden en meer dan 50 dierengeluidseffecten zijn ingebed om u te helpen.

Hiermee kunt u uw stem opnemen om uw puppy vertrouwder te maken met uw commando’s. Of het nu gaat om fluittraining of clickertraining, deze trainingsapp ondersteunt beide.

Huisdiereigenaren met iOS-apparaten hebben toegang tot deze applicatie. Het beste deel van deze app is de degelijke beschikbaarheid voor clickertraining, vooral wanneer u clickers verliest.

PUPPR

Er zijn ongeveer 70+ trainingsprogramma’s beschikbaar op de PUPPR-applicatie. Vanaf het begin zal het uw hond trainen in alle essentiële dingen die hij moet weten. Elke videocollege is echter gepersonaliseerd en gemakkelijk te begrijpen.

Zodra de basistraining is voltooid, kunt u overschakelen naar het geavanceerde niveau. Puppr is een uitstekende applicatie voor eigenaren van gezelschapsdieren die willen dat hun hondentraining van een professioneel niveau is.

Elke les van deze applicatie wordt geleverd met een korte video. Al deze korte video’s zijn voorzien van professionele trainer Sara Carson. U kunt Puppr downloaden voor uw Android- en iOS-apparaten.

Hoewel je gratis toegang krijgt tot basislessen, heb je voor gevorderden een premie nodig. Bovendien kunnen eigenaren van gezelschapsdieren altijd toegang hebben tot chatten met trainers. Volg eenvoudig de voortgang van uw pup om het trainingsniveau te verhogen.

ElkeDoggy

Schakel over naar de EveryDoggy-trainingstoepassing voor het opvoeden van een gehoorzame en welgemanierde hond. Of het nu gaat om een ​​puppy verzorgingsprobleem of een gedragsprobleem, EveryDoggy kan alles oplossen.

Een compleet begeleidingspakket en beknopte begeleidingsvideo’s zijn beschikbaar op het platform. Om uw puppy intelligent, gehoorzaam en snel te maken, is EveryDoggy de juiste optie. U kunt deze app eenvoudig gebruiken via de Google Play Store of App Store.

  Hoe de functie voor gesplitst scherm van Excel te gebruiken?

15 minuten met EveryDoggy kan de basisvaardigheden van uw puppy verbeteren. Bovendien zorgt EveryDoggy voor een 100% hondvriendelijke benadering van uw puppy.

Pocket-puppy

Pocket Puppy is een handige cursus die toegankelijk is voor elke huisdiereigenaar. De gebruikersinterface is elegant vormgegeven, zodat iedereen de app gemakkelijk kan gebruiken. Er zijn veel trucs met duidelijke begeleidingsvideo’s, die je kunt volgen.

Redenen en informatie, zoals waarom uw hond blaft, zijn ook gemarkeerd in de app. Puppy-gerelateerde benodigdheden zijn ook verkrijgbaar, zodat u deze gemakkelijk kunt kopen.

Met een stapsgewijze handleiding voert u uw verantwoordelijkheid efficiënt uit. U zult dagelijks upgraden naar trainingservaringen van het volgende niveau voor uw hond. Je hebt er toegang toe op je Android- en iOS-apparaten.

Er is een beloningssysteem toegevoegd om uw puppy op het goede spoor te houden en zijn prestaties te waarderen. Uw puppy zal het geweldig vinden om door Pocket Puppy getraind te worden.

Pawsitief

Pawsitive traint uw puppy om met uw bevelen en commando’s om te gaan. Het is een online service voor video’s over hondenverzorging. Het primaire doel van Pawsitive is om u de behoeften van uw hond te laten begrijpen.

Het abonnement op de Pawsitive webapp geeft toegang tot honderden hondenverzorgingsvideo’s. Bovendien kunnen app-makers naadloos nieuwe video’s bijwerken en toevoegen.

Deze trainingsapplicatie maakt je bewust van alles wat een hond doet en waarom. Waarom likken honden je bijvoorbeeld zo vaak? Waarom is je hond agressief? Welke voedingsmiddelen mag uw hond niet eten?

Eigenaren van gezelschapsdieren moeten op de hoogte zijn van de verzorging van puppy’s om een ​​gelukkige, gezonde en intelligente hond groot te brengen. Dit alles maakt deel uit van de hondentraining. U kunt de app downloaden op uw iOS-apparaten.

GoDog

GoDog is speciaal ontworpen voor het trainen en goed verzorgen van uw honden en puppy’s. Hondentrainings- en wandelplannen op maat zijn beschikbaar in de app.

Naast de lessen biedt GoDog onder meer een wandeltracker, gezondheidstracker, clicker- en fluittraining, enz. Houd de voortgang van uw hond in de gaten met de wandeltrackerfunctie van GoDog.

U kunt eenvoudig gebruikmaken van de GoDog-app in de Google Play Store of App Store.

Het zal u helpen bij het aanpassen van de wandelbehoeften van uw hond. Houd de gezondheid van uw puppy binnen handbereik. Versterk bovendien de resultaten van uw hond met clicker- en fluittrainingsfuncties.

Het belangrijkste is dat u met GoDog de app drie dagen gratis kunt uitproberen.

Keuze van de schrijver

De hierboven genoemde toepassingen zijn enkele van de beste keuzes die men zou kunnen hebben. Maar ik raad ten zeerste de Pupford-trainingstoepassing aan om de trainingsreis van uw hond mee te beginnen, vooral als u nog nooit eerder een hond heeft gehad. De manier waarop Pupford u vanaf nul helpt, is wat het onderscheidt van de anderen.

Conclusie

Nu is het aan u, aangezien u meer weet over welke toepassing voor uw huisdier zal werken. Uw vereisten zorgen ervoor dat u de juiste kiest. Elk huisdier heeft andere vereisten, dus bedenk welke trainingsapps het meest succesvol zijn om u en uw huisdier te helpen bij het bereiken van uw doelstellingen.

Vervolgens kunt u enkele van de Best Dog Health Trackers bekijken.

gerelateerde berichten