10 beste automatische kattenvoeders voor uw kattenbontbaby

epcdream.nl

Als huisdierouders weten we dat onze harige vrienden vreugde en gezelschap in ons leven brengen. Vooral katten hebben een speciaal plekje in ons hart.

Onze kattenvrienden verdienen de beste zorg en liefde die we ze kunnen geven. Maar als u een drukke huisdierouder bent, wordt het moeilijk om ze de juiste liefde en voeding te geven.

Nou, vrees niet meer, want we hebben de perfecte oplossing voor u – automatische kattenvoerautomaten! Deze automatische kattenvoeders maken voedertijd een fluitje van een cent voor jou en je harige vriend.

Of u nu een weekendje weg plant of gewoon uw dagelijkse routine wilt stroomlijnen, deze automatische kattenvoerautomaten zullen uw leven gemakkelijker maken. Dus laten we erin duiken en de ideale pasvorm voor uw geliefde kat ontdekken!

Automatische kattenvoeders – wat is het en hoe werkt het?

Als huisdiereigenaar vind ik automatische kattenvoeders levensreddend als ik niet thuis ben. Deze feeders zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten. Ze hebben meestal een voedselopslagcontainer, een programmeerbare timer en een afgiftemechanisme.

Het opzetten van de feeder is eenvoudig. Ik vul de bak met het favoriete voer van mijn kat, programmeer de timer om op bepaalde tijden van de dag de juiste hoeveelheid voer af te geven, en klaar is kees.

Als het voedertijd is, geeft de voerautomaat de juiste hoeveelheid voer in een kom of dienblad zodat mijn kat kan eten. Sommige voerbakken hebben zelfs een spraakopnamefunctie waarmee ze een bericht voor hun kat kunnen opnemen om ze te laten weten dat het tijd is om te eten. Dit is vooral handig wanneer u voor langere tijd weg bent.

Al met al zijn voerautomaten voor katten een handige en betrouwbare manier om ervoor te zorgen dat de kat op tijd eten krijgt, zelfs als u er niet bent. Het kiezen van een voerbak van goede kwaliteit en het volgen van de eetgewoonten van de kat zijn cruciaal om ervoor te zorgen dat ze genoeg voedsel krijgt.

Voordelen van het gebruik van een automatische kattenvoerautomaat

Nachtelijk werk en stress kunnen iemand ervan weerhouden om ’s ochtends wakker te worden, maar uw katachtige baby is misschien een vroege vogel. Wat zou u dan doen als uw huisdier verhongert van de honger? Deze apparaten zorgen ervoor dat dit niet het geval is.

Laten we, voortbouwend op het bovengenoemde idee, bespreken waarom u een kattenvoerautomaat in uw huis zou moeten gebruiken.

 • Door uw huisdier de vereiste geportioneerde voedingen te geven, helpen automatische voerbakken bij het juiste gewichtsbehoud.
 • In veel mechanische kattenvoeders is een microchip-detectieapparaat te vinden, dat ervoor zorgt dat alleen de kat die u van plan bent te voeren zijn lippen eromheen legt.
 • In veel gevallen voegen deze apparaten medische waarde toe aan de voeding van uw kittens en katten aangezien deze onder toezicht en aanbeveling van dierenartsen is samengesteld.

De voordelen van het implementeren van een automatische kattenvoerautomaat in uw huisdiervoedingsregime zijn dus talrijk.

Hieronder staan ​​​​de beste automatische kattenvoeders die u zou kunnen overwegen om mee naar huis te nemen voor uw kattenbontbaby.

WOPET

Beheer eenvoudig de etenstijd van uw huisdier met behulp van de WOPET voerautomaat voor huisdieren.

  Een iPhone pingen

Functies:

 • Hiermee kunt u tot 15 maaltijden op afstand plannen en beheren via uw smartphone, zowel op Android als iOS.
 • U kunt zorgen voor 1-50 porties per maaltijd, wat helpt bij het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten en het onder controle houden van het lichaamsgewicht.
 • Neem een ​​spraakbericht op om af te spelen tijdens de maaltijduitgifte. Het vooraf opgenomen bericht wordt afgespeeld wanneer u weg bent. Dit biedt uw huisdier comfort en veiligheid en associeert uw stem met etenstijd.
 • Het kan op het stopcontact of op batterijen werken, en in geval van stroomuitval blijft de wifi-kattenbak werken.

Klanten zijn enthousiast over de aanpasbare functies en het gebruiksgemak. Wacht niet langer om de maaltijd stressvrij en plezierig te maken voor jou en je harige vriend!

PETLIBRO

Verleid uw huisdier met de versheid in elke hap van de PETLIBRO automatische kattenvoerautomaat. De gepatenteerde rotor en het drievoudige zegelslot zorgen ervoor dat het voer van uw huisdier vers en knapperig blijft.

Functies:

 • Het is eenvoudig in te stellen en te programmeren, met 1-6 maaltijden per dag en tot 50 porties per maaltijd. Het kantelbare LED-paneel is gemakkelijk af te lezen en te controleren op batterijvermogen.
 • Het kan worden gecontroleerd door een transparant venster en de feeder kan worden gevoed door USB-C- of 3D-batterijen.
 • Hiermee kunt u een bericht van 10 seconden opnemen om dicht bij uw huisdier te blijven, zelfs als u weg bent. Stel het aantal keren in dat het bericht wordt afgespeeld en voorkom overlast ’s nachts.

Voor de veiligheid van uw huisdier zijn de PETLIBRO voerautomaten voor katten BPA-vrij en gemakkelijk schoon te maken met een afneembaar tankdeksel, bodem en voerbak.

YMIKO

Introductie van Ymiko’s voerautomaat voor huisdieren die zorgt voor de versheid van het voer van uw huisdier met een inhoud van 3L/12,7 kopjes. Op basis van duizend tests in hun laboratorium kan het een volwassen kat gedurende 15 opeenvolgende dagen voeden en een kleine volwassen hond gedurende 7 dagen.

Functies:

 • Het heeft een LCD-scherm en 4 programmeerbare voedertijden. Hij geeft tot 9 porties voedsel af.
 • Hiermee kunt u een gepersonaliseerde spraakclip van 10 seconden opnemen voor uw huisdieren. Maak een band met je harige vrienden en herinner ze eraan om te eten.
 • Het heeft een dubbele voeding – een 5V DC-adapter en 3 D-celbatterijen. Het heeft ook een anti-verstoppingsontwerp om een ​​constante voedseltoevoer te garanderen.
 • Het opzetten en schoonmaken van de voerautomaat is eenvoudig.

Koop een voerautomaat voor huisdieren van YMIKO; u zult weten dat uw huisdier de hele dag goed gevoed en gelukkig is.

VOLUAS

Zorg ervoor dat uw huisdier nooit honger lijdt met de VOLUAS voerautomaat voor huisdieren. Stel maximaal 4 maaltijden per dag in met maximaal 40 portiekeuzes om het dieet van uw huisdier te personaliseren.

Functies:

 • Met de mogelijkheid om 1-4 maaltijden en 0-40 portiegroottes in te stellen, maakt het een gepersonaliseerd dieet voor uw huisdier mogelijk.
 • Het heeft een vaste bekabelde verbinding met behulp van de 5V-adapter USB-voedingskabel of een draagbaar 3D-cel voedingsstation op batterijen. Dit kan ervoor zorgen dat uw huisdier geen honger lijdt tijdens stroomuitval.
 • Met de mogelijkheid om tot 10 seconden audio op te nemen, kan uw huisdier uw stem horen die hem tot etenstijd roept.
 • De bediening is gebruiksvriendelijk, met een gebruiksvriendelijk LCD-scherm voor eenvoudige installatie en programmering.
 • Met een voedselopslag van 4L/16,9 Cup (1 Cup = 48 Tsp) kunt u uw huisdier meerdere dagen comfortabel eten geven.
  17 beste gratis forensische videoverbeteringssoftware

De VOLUAS voerautomaten geven u dus gemoedsrust tijdens lange weekenden en korte zakenreizen.

WHDPETS

WHDETS automatische kattenvoerautomaat biedt smartphone-programmering, zodat u de maaltijd van uw huisdier overal kunt regelen. U kunt tot 10 maaltijden programmeren volgens het schema van uw huisdier, met 1-12 porties per maaltijd, wat neerkomt op ongeveer 7-9g per portie.

Functies:

 • Beheer het voedingsschema van uw huisdier op afstand met het gemak van uw smartphone.
 • Bevat twee voerverhogers in 1-inch en 2-inch maten om de voerbak omhoog te brengen. Het verhogen van de voerbak kan de belasting van gewrichten en botten verminderen, waardoor het een uitstekende keuze is.
 • Het eten blijft vers en knapperig dankzij het drievoudige vergrendelingssysteem. Roestvrijstalen voerbakken zijn stevig, veilig om te eten en kunnen in de vaatwasser worden gereinigd.
 • Blijf in contact met je harige vriend, zelfs als je niet thuis bent met de verbeterde opnamefunctie.
 • Het kan worden gevoed door een stopcontact of 3 D-formaat batterijen in geval van stroomuitval.

U kunt ook een persoonlijk maaltijdgesprek opnemen met behulp van de verbeterde opname-instellingen. Wanneer het tijd is om te eten, kunt u een spraakbericht van 10 seconden opnemen dat wordt afgespeeld om uw huisdier eraan te herinneren regelmatig te eten.

PETORY

Deze automatische voerautomaat van Petory maakt aanpasbare voerschema’s mogelijk met maximaal 6 maaltijden per dag en 1-50 porties per maaltijd.

Functies:

 • Het beschikt over een luchtdichte opslag met een gepatenteerde structuur die voorkomt dat uw huisdier toegang heeft tot extra voedsel.
 • Het wordt geleverd met batterijback-up, die zelfs tijdens een stroomstoring voedsel kan afgeven.
 • Het heeft een grote capaciteit van 16,9 kopjes voor droogvoer, met brokjes met een diameter van minder dan 0,7 inch en gevriesdroogde granen.
 • De meegeleverde droogzak helpt om het voedsel vers te houden.

Een BPA-vrije plastic trechter en kom en roestvrijstalen voerbakken maken dit een uitstekende keuze voor uw huisdier.

ONEISALL

Oneisall Automatic Cat Feeders is een handige en efficiënte manier om ervoor te zorgen dat huisdieren regelmatig worden gevoerd. De grote capaciteit van 4L/17 kopjes is indrukwekkend en maakt langere perioden mogelijk zonder de feeder bij te vullen.

Functies:

 • Het is eenvoudig te programmeren met de gebruikershandleiding. Het is ideaal om uw katten en honden te voeren terwijl u een weekendje weg bent.
 • Elke portie is ongeveer 8 gram en u kunt een kleine portie voor een enkele maaltijd instellen om uw katten te helpen gewicht te verliezen.
 • De dispenser ondersteunt tot 6 maaltijden per dag, met 50 porties per maaltijd.
 • Het beschikt over een droogzak in de voedseltank die het voedsel voor langere tijd vers houdt.
 • De vergrendeling van het deksel vergrendelt de voerbak stevig om te voorkomen dat katten toegang krijgen tot extra voer en te veel eten.

Ten slotte is de 10s-voicerecorder een leuke bijkomstigheid die huisdieren kan helpen etenstijd te associëren met de stem van hun baasje. Dit maakt de voedingservaring persoonlijker en leuker.

PAPIFEED

Introductie van PAPIFEED – de ultieme oplossing voor het voeren van huisdieren! Met de Smart Life-app kunt u uw huisdier nu altijd en overal voeren.

Functies:

 • Met de app “Smart Life” kunt u uw huisdier op afstand voeren met de automatische kattenvoerautomaat die is aangesloten op een 2,4 GHz-netwerk. Zo zorg je ervoor dat je huisdier te eten krijgt als je weg bent.
 • Hiermee kunnen we voedingsscenario’s voor onze huisdieren aanpassen. De voerautomaat voor katten kan zijn voerplan automatisch aanpassen aan veranderende omstandigheden.
 • Om een ​​opgeblazen gevoel te helpen voorkomen, maakt de “Feed”-knop in de “Smart Life”-app handmatige voeding in een gezonder tempo mogelijk.
 • De droogmiddelzakjes in de bak houden het eten vers en voorkomen vocht.
 • Met een ruime inhoud van 3,5L kan deze voerautomaat meerdere weken voer geven.
 • Het schoonmaken van de Oneisall droogvoerdispenser voor katten is moeiteloos dankzij de verwijderbare roestvrijstalen kom.
 • Het is uitgerust met twee voedingssystemen.
 • U kunt nu uw Amazon Echo-apparaat gebruiken om uw huisdier te voeren zonder uw handen te gebruiken.
  58 beste tips en tutorials van het jaar 2014

PAPIFEED heeft ook een garantie van een jaar en altijd beschikbare service voor een stressvrije aankoopervaring. Koop nu uw PAPIFEED en verlicht de zorg voor uw huisdier!

WANSZICHT

Maakt u zich zorgen over de gezondheid en het welzijn van uw huisdier? Zoek niet verder dan de Wansview kattenvoerautomaat! Met de Wansview Cloud-app kunt u porties en voertijden regelen.

Functies:

 • Met zijn vermogen om katten en honden te voeren, is dit een veelzijdige keuze voor eigenaren van gezelschapsdieren met meerdere huisdieren.
 • De ingebouwde camera en 2-weg audio van de feeder maken het gemakkelijk om al je harige vrienden te volgen en ermee te communiceren.
 • Met de 2K camera van de voerautomaat houdt u uw huisdieren dag en nacht op afstand in de gaten.
 • Het beschikt over bewegingsdetectie, waarschuwt u wanneer uw huisdier aan het eten is en stuurt meldingen via de app om u op de hoogte te houden.
 • U kunt een gepersonaliseerd spraakbericht opnemen om elke keer dat er een maaltijd wordt verstrekt af te spelen, zodat uw huisdier zich thuis voelt, zelfs als u weg bent. Bovendien ondersteunt de camera van de feeder video-opname en -opslag. Het wordt geleverd met de optie om opnames op een TF-kaart op te slaan of u te abonneren op cloudopslag voor langere video’s.
 • Het wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk ontwerp en een eenvoudig programmeerproces via de app.

Het energiezuinige ontwerp zorgt voor een minimaal stroomverbruik en is nog betaalbaar ook! Zorg voor gemoedsrust en houd uw huisdier tevreden met de Wansview kattenvoerautomaat.

VEKEN

Maak kennis met de Veken kattenvoerautomaat! Met deze voerautomaat kunt u het voerschema van uw huisdier aanpassen met een digitale timer.

Functies:

 • U kunt tot 5 maaltijden per dag verstrekken, met een capaciteit van 3 liter, zodat uw huisdier nooit een maaltijd overslaat.
 • Het beschikt over een batterijback-upsysteem om ervoor te zorgen dat uw harige vriend zelfs tijdens een stroomstoring wordt gevoed.
 • Het anti-bijtsnoer van de kattenvoerdispenser beschermt uw huisdier tegen schade.
 • Het heeft een doorzichtige container die u laat weten wanneer u moet bijvullen. Het houdt voedsel vers met een droogmiddel in het deksel en voorkomt verstoppingen voor doorlopende maaltijden.
 • Toon zorgzaamheid door hun voerervaring te personaliseren met de stemopnamefunctie van onze automatische kattenvoerautomaat.

Met eenvoudige maaltijdinstellingen en reiniging is zorgeloze zorg voor uw huisdier slechts een aanraking verwijderd met deze voerbak!

laatste woorden

Het vinden van de beste automatische kattenvoerautomaat voor uw kattenbontbaby kan ontmoedigend zijn. Maar met onze lijst met topkeuzes vindt u de perfecte pasvorm. Van aanpasbare voerschema’s tot spraakopnamemogelijkheden, deze automatische kattenvoerautomaten bieden een scala aan functies.

Of u nu op zoek bent naar een voerbak met grote capaciteit of een roestvrijstalen kom, er is een optie op deze lijst voor elke behoefte en elk budget. Investeer in een van deze automatische kattenvoerautomaten om jezelf en je harige vriend een gelukkig en gezond leven te gunnen.

Bekijk vervolgens de beste apps/games om je kat bij te betrekken.