10 beste cadeaukaartplatforms voor uw werknemers, partners en klanten

Op zoek naar de beste platforms om cadeaubonnen te kopen voor uw werknemer, partners en klanten? We hebben een lijst met dezelfde samengesteld om u de moeite te besparen!

Een cadeaubon of cadeaubon is een soort prepaid-betaalpas met een bepaalde geldwaarde die kan worden gebruikt om aankopen te doen in winkels, benzinestations, restaurants en andere soortgelijke plaatsen.

Digitale of fysieke cadeaubonnen worden vaak beschouwd als een betere optie dan een tastbaar geschenk in persoonlijke en professionele scenario’s, omdat het de moeite elimineert om het beste cadeau voor de gelegenheid te kiezen.

Cadeaubonnen zijn een prachtig gebaar om uw medewerkers en klanten te waarderen die trouw blijven aan uw bedrijf. Ze zijn een uitstekende manier om incentives te betalen aan werknemers en klanten en om gezonde relaties te bevorderen.

Onnodig te zeggen dat ze een gemakkelijke en handige manier zijn om werknemers en klanten te belonen zonder fysieke artikelen te kopen.

Bovendien zijn cadeaubonnen een uitstekende manier om waardering te tonen voor verwijzingen en om uw bedrijf te promoten. Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt om uw klanten te bedanken door kortingen op sommige producten aan te bieden of door gratis upgrades of diensten aan te bieden.

Hoe cadeaubonnen werken en hoe ze kunnen worden ingewisseld

Een cadeaukaart is een aankoopkaart waarop vooraf een vast bedrag is geladen. Deze worden meestal gebruikt om artikelen van een specifieke winkel of bedrijf te kopen en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zoals fysieke kaarten, digitale kaarten en e-cadeaubonnen.

Om een ​​cadeaubon in te wisselen, moet de ontvanger de kaart presenteren aan een kassamedewerker in de fysieke winkel waar de aankoop is gedaan. De kassamedewerker scant de streepjescode van de kaart of voert handmatig het kaartnummer in, en de waarde van de kaart wordt automatisch toegepast op de aankoop.

Zodra de aankoop is voltooid, wordt het resterende saldo weergegeven op het ontvangstbewijs van de kaart. Als de aankoop meer is dan de waarde van de kaart, kan de ontvanger het resterende bedrag betalen met contant geld, een bankpas of een creditcard.

Evenzo kan een digitale of e-cadeaukaart online worden ingewisseld, en in dit geval moet de ontvanger de kaartgegevens invoeren op de afrekenpagina om voor zijn aankoop te betalen. Dit is een ongelooflijk handige optie voor degenen die een fysieke winkel niet kunnen halen.

Cadeaubonnen zijn een uitstekende manier om iemand een cadeau naar keuze te geven. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en vormen een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

Voordelen van het verzenden van cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn een steeds populairdere manier geworden om cadeaus te geven aan familie en vrienden. Cadeaubonnen zijn een fantastische manier om te laten zien dat je om iemand geeft, zonder het gedoe en de kosten van het kopen van een fysiek cadeau. Hier zijn enkele voordelen van het verzenden van cadeaubonnen:

  Hoe alle lagen in een Photoshop-bestand als afbeeldingen te exporteren

Gemak

Cadeaubonnen zijn ongelooflijk handig om te kopen en te verzenden. Ze kunnen online, in winkels of via de post worden gekocht en elektronisch of fysiek worden verzonden. Omdat ze zo gemakkelijk te kopen en te verzenden zijn, zijn ze een uitstekende keuze voor last-minute cadeaus.

Flexibiliteit

Cadeaubonnen zijn verbazingwekkend flexibel. U kunt het bedrag kiezen en een kaart selecteren die relevant is voor de interesses van de ontvanger. Zo kun je het cadeau helemaal afstemmen op de smaak van de ontvanger.

Kostenefficiënt

Over het algemeen worden cadeaubonnen als kosteneffectiever beschouwd dan fysieke cadeaus. Dat komt omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over verzendkosten of retourzendingen.

Verscheidenheid

Cadeaubonnen bieden de grootste verscheidenheid aan cadeaukeuzes. Dit maakt ze een uitstekende optie voor iedereen, ongeacht hun interesses.

Milieuvriendelijk

Cadeaubonnen zijn milieuvriendelijker dan fysieke cadeaus. Ze hebben minder verpakking nodig en hoeven niet te worden verzonden, wat kan helpen om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Over het algemeen zijn cadeaubonnen een geweldige manier om te laten zien dat je om iemand geeft, zonder het gedoe en de kosten van het kopen van een fysiek cadeau.

Hieronder vindt u enkele van de meest uitgelezen platforms die u kunt bezoeken en waardevolle cadeaubonnen kunt kopen om uw werknemers en klanten te bedanken voor hun steun.

Enorm

De voorkeur van Pinterest, Microsoft, Google en duizenden andere merken, Tremendous is een eenvoudige, snelle en effectieve manier om cadeaubonnen wereldwijd naar uw werknemers te sturen. Het platform biedt cadeaubonnen van meer dan 700 retailers en stelt u in staat om zelf de cadeaubonnen te kiezen die u aan de catalogus wilt toevoegen voor de ontvangers.

Tremendous ondersteunt flexibele bezorgopties en laat je een van de drie opties kiezen, e-mail, URL en sms, om cadeaubonnen aan de ontvangers te bezorgen.

Functies:

 • Aangepaste branding samen met elke cadeaubon
 • Stuur cadeaubonnen in bulk
 • Geavanceerde rapportagefuncties
 • Automatiseer cadeaubonnen met API

cadeaubon

Giftbit stroomlijnt het proces van het kopen, verzenden en volgen van digitale cadeaubonnen als een soort beloning of als onderdeel van het incentiveprogramma. Het platform heeft een solide klantenbestand, waaronder de Universiteit van Toronto, Tesla en Hubspot, dankzij de ongecompliceerde aanpak die Giftbit volgt om cadeaubonnen te verzenden.

U moet een gratis gebruikersaccount maken om aan de slag te gaan, de cadeaukaartsjabloon aanpassen en de aanbiedingen verzenden wanneer dat nodig is!

Met Giftbit kun je duizenden cadeaubonnen in bulk verzenden om het proces verder te vereenvoudigen. De cadeaukaart-API helpt bij het automatiseren van het beloningsproces, en met de functie voor het inwisselen van aanbiedingen in de app kunnen gebruikers hun digitale cadeaukaart vanuit de app zelf selecteren, inwisselen en bekijken.

Functies:

 • Tracking- en rapportagemodule om de voortgang van het beloningsprogramma te volgen.
 • Pas de “look and feel” van uw digitale cadeaubonnen aan om de naamsbekendheid te vergroten.
 • Betaal de nominale waarde van de cadeaubonnen en krijg 50% terug op niet-opgeëiste kaarten.
  8 Beste GPU-ondersteuningsbeugel

Muntpoort

Met Coingate kunnen particulieren en bedrijven cadeaubonnen kopen met Bitcoin, Litecoin en andere soortgelijke cryptocurrencies. Het heeft meer dan 2000 cadeaubonopties van merken als Amazon, eBay en Xbox. Het platform belooft onmiddellijke levering van cadeaubonnen via e-mail, ongeacht de cryptocurrency die u gebruikt om de aankoop te doen.

Coingate is snel en veilig en biedt het ultieme gemak bij het kopen van cadeaubonnen.

Functies:

 • De Lightning Network Optie voor Bitcoin en Litecoin zorgt ervoor dat je altijd lagere netwerkkosten betaalt.
 • Omzeil regionale beperkingen met cadeaubonnen van Coingate bij het kopen van abonnementen.
 • Directe levering van cadeaubonnen die behoren tot categorieën zoals e-commerce, reizen, gaming en meer.

BHN-beloningen

Met BHN Rewards, voorheen bekend als Rybbon, kun je het publiek verrukkelijke ervaringen bieden door middel van cadeaubonnen die resultaten, betrokkenheid en leads kunnen stimuleren.

De voorkeur van marketingteams, marktonderzoekers en academische onderzoekers, BHN Rewards overtreft locatiebeperkingen en helpt hen internationale beloningen te leveren aan werknemers en klanten.

Functies:

 • Stel de beschikbare beloningen automatisch samen op basis van locatie en cadeaubonwaarde.
 • Zet meerdere campagnes op en volg hun voortgang vanaf een gecentraliseerde plek.
 • Lever de cadeaubonnen wereldwijd door een sms te sturen vanaf speciale telefoonnummers.
 • Bekijk en ervaar het inwisselproces van de cadeaubon.
 • Implementeer industriestandaarden en naleving om de veiligheid van cadeaubonnen te waarborgen.

Amazone

Amazon is een populaire plek om cadeaubonnen te kopen voor uw werknemers, klanten, zakenpartners, familieleden, enzovoort. Het categoriseert het enorme aantal cadeaubonnen op basis van verschillende gelegenheden, waardoor het gemakkelijk is om naar geschikte kaarten te zoeken.

Met Amazon kun je digitale cadeaubonnen personaliseren door een video, nummer, animatie, muziek of persoonlijk bericht toe te voegen. Met het platform kunt u ook cadeaubonnen in bulk verzenden, wat handig is voor bedrijven en bedrijven. Over het algemeen is Amazon de beste plek om cadeaubonnen te kopen voor sportfans of muziekliefhebbers.

Gyft

Met Gyft, beschikbaar in de Google Play Store en de Apple App Store, kunt u vanaf elk apparaat gemakkelijk cadeaubonnen kopen, verkopen, beheren en inwisselen.

Het platform bevat cadeaubonnen van meer dan 200 retailers en accepteert verschillende betalingsmogelijkheden voor het kopen van digitale cadeaubonnen, waaronder Bitcoin. Gyft biedt de ultieme oplossing voor het kopen van cadeaubonnen voor bedrijven om hun werknemers te belonen en incentives te betalen.

Functies:

 • Eenvoudige installatie
 • Geen transactie- en administratiekosten
 • Geen beperking op minimumbestellingen
 • End-to-end service voor het bestellen, distribueren en volgen van cadeaubonnen in bulk
 • Geweldige klantenservice

Giftogram

Giftogram biedt cadeaubonnen van de populairste merken, retailers en services zoals Amazon, Walmart en Starbucks en biedt de beste manier om giswerk te vermijden bij het verzenden van cadeaubonnen naar uw klanten en werknemers. Het stelt de ontvangers in staat om de cadeaubon te kiezen die ze leuk vinden, waardoor ze zich gewaardeerd voelen.

Bedrijven kunnen de cadeauboncatalogus voor de ontvangers bewerken op basis van het thema, zoals Restaurants & Voedselbezorging, Dineren & Entertainment en Gezondheid & Wellness, waaruit de ontvangers later een keuze kunnen maken.

Cadeaubonnen van Giftogram kunnen digitaal geleverd worden of fysiek besteld worden. Het personaliseren van de rewards met het logo van uw bedrijf en een bericht voor de ontvanger behoort ook tot de mogelijkheden.

  Kun je je Mac in 2020 vervangen door een iPad?

VanilleGift

Kies VanillaGift om de trouwe klanten en dierbaren van uw medewerkers te verrassen door ze te belonen met fysieke cadeaubonnen of eGiftCards. Cadeaubonnen, zowel fysiek als digitaal, kunnen worden gepersonaliseerd met een persoonlijke boodschap, logo of foto en met een ander kleurenpalet, wat de perfecte manier kan zijn om uw klanten en zakenpartners te waarderen.

VanillaGift biedt ook prepaid Visa-cadeaubonnen aan in verschillende patronen en ontwerpen, die overal in de Verenigde Staten kunnen worden gebruikt. De cadeaubonnen variëren van $ 10 tot $ 500, en de waarde van deze kaarten vervalt niet en kan op elk moment worden ingewisseld in elke online of offline winkel.

GiftCardOma

Als u een particulier of bedrijf bent en op zoek bent naar Visa-cadeaubonnen, Mastercard-cadeaubonnen, Walmart-cadeaubonnen, Home Depot-cadeaubonnen en iTunes-cadeaubonnen, dan bent u bij GiftCardGranny aan het juiste adres. Het is een online platform waarmee u gepersonaliseerde cadeaubonnen in elke gewenste hoeveelheid kunt kopen.

Het platform is gevuld met eGift-kaarten van meer dan duizend premiummerken en er komen regelmatig nieuwe merken bij. U kunt de cadeaubonnen online bezorgen door het e-mailadres van de ontvanger in te voeren of fysieke cadeaubonnen bestellen, afhankelijk van wat u het meest geschikt lijkt.

GiftCardGranny levert ook bulkcadeaubonnen voor bedrijven die hun werknemers willen belonen en stelt hen in staat hun aanbod aan te passen door foto’s of een logo toe te voegen.

XOXODag

Adobe, Pepsi en Capgemini, samen met duizenden andere start-ups en grote bedrijven, vertrouwen op XOXODay voor het belonen en aanbieden van incentives en het uitbetalen van uitbetalingen aan hun werknemers en partners.

Het speciale gedeelte met digitale beloningen en incentives stelt bedrijven in staat om direct en veilig online cadeaubonnen te kopen, te bezorgen en te volgen. XOXODay bevat een rijke voorraad cadeaubonnen van meer dan veertigduizend populaire merken over de hele wereld.

Het platform biedt ook een optie voor bulkgifting aan bedrijven om de levering van cadeaubonnen te versnellen. XOXODay ondersteunt ook in-app-integratie, waardoor bedrijven cadeaubonnen kunnen beheren vanuit de gestructureerde incentivemodule.

XOXODay-abonnementen beginnen bij USD 199 per maand, driemaandelijks gefactureerd.

Laatste woorden

Dit zijn de populaire platforms die u kunt bezoeken wanneer u uw werknemers, klanten en zakenpartners wilt belonen of waarderen. U kunt het aanbod en de tariefplannen van deze platforms vergelijken en degene kiezen die de meeste waarde biedt.

U kunt ook enkele platforms voor het schenken van werknemers verkennen om een ​​gelukkigere werkplek te garanderen.