10 beste cryptoportfolio-tracker-apps in 2022

Het is slim om een ​​cryptoportfolio-tracker te gebruiken en al uw investeringen onder één kap te brengen. Laten we de beste vinden om crypto-investeringen gemakkelijk en efficiënt te maken.

Onder duizenden cryptocurrencies kan het moeilijk zijn om de winsten en verliezen van uw investeringen te traceren.

Vaker wel dan niet, missen mensen de belangrijke details en eindigen ze hun crypto-investeringen verkeerd. En dat geldt vooral voor serieuze beleggers met een wijd gespreide portefeuille.

Beste cryptoportfolio-trackers

Dus we zijn hier met een lijst met handige tracking-applicaties om je problemen te verminderen. Deze apps volgen meerdere uitwisselingen en honderden munten.

Ze geven met grote nauwkeurigheid vitale details die anders uren aan rekenwerk vergen.

Simpel gezegd, portfoliotrackers maken beleggen mogelijk.

Maar je zult het verschil pas voelen als je er een paar probeert en genoegen neemt met je match.

Zonder verder oponthoud, laten we beginnen.

CoinTracker

CoinTracker slaagde er ook in om een ​​vermelding te krijgen in ons artikel over crypto-belastingsoftware. En nu, met portfolio-tracking, is het des te logischer om het te gebruiken voor een betere compatibiliteit.

U kunt er zeker van zijn dat u elke afzonderlijke investering kunt volgen met de ondersteuning van CoinTracker van meer dan 300 beurzen en meer dan 10.000 cryptocurrencies. Op basis van de uitwisseling wordt transactie-import ondersteund met de API-sleutel of CSV-upload.

Het toont realtime marktwaarde, optimaliseert voor kostenbasisboekhouding en ondersteunt het oogsten van belastingverliezen. U krijgt prestatiegrafieken op datum en crypto met het extra voordeel van dagelijkse portfolio-updates.

Ten slotte kun je gratis beginnen voor vijf portefeuilles en overschakelen naar betaalde niveaus voor meer.

CoinStats

CoinStats is een premium crypto-portfolio-tracker die u gepersonaliseerd crypto-nieuws, analyses en de mogelijkheid biedt om uw portfolio op desktop en mobiel te beheren.

Ondersteuning voor meerdere wallets en exchange accounts vind je via de API-keys. Eenmaal ingesteld, presenteert CoinStats essentiële informatie binnen handbereik om de investeringsbeslissingen te vergemakkelijken.

U krijgt grafieken die de groei per asset of de hele portefeuille laten zien.

  21 Beste websites om Naruto Shippuden te bekijken

Daarnaast zijn er heatmaps die verlies- en winstmakende entiteiten scheiden. De analysesecties onthullen de meest winstgevende en verliesveroorzakende munten, topuitwisselingen, totale kosten, opnames, enz.

Helaas is er geen gratis niveau. Het heeft echter een gratis proefperiode van 3 dagen om de relevantie ervan specifiek voor uw behoeften te beoordelen.

De Crypto-app

De Crypto-app is een hoog gewaardeerde crypto-portfolio-tracker en nieuwsaggregator voor alleen smartphones.

Deze applicatie ondersteunt de integratie van topbeurzen en native blockchain-portefeuilles. Maar de meeste gebruikers lijken de widgets te prijzen waarmee je vanaf het startscherm op de hoogte kunt blijven zonder de app elke keer te openen.

De Crypto-app heeft een door advertenties ondersteunde gratis versie met beperkte functies.

Maar de pro-versie met een eenmalige betaling opent de deuren naar het toevoegen van onbeperkte portefeuilles en uitwisselingen. Bovendien wordt de betaalde versie geleverd met meer widgets, UI-aanpassing, een advertentievrije ervaring en live gegevens van meer dan 200 crypto-uitwisselingsplatforms.

Delta

In tegenstelling tot wat we tot nu toe hebben besproken, Delta Investment Tracker is een applicatie om een ​​overzicht te houden van uw volledige beleggingsportefeuille, inclusief crypto.

Met de gratis versie kun je verbinding maken met twee uitwisselingsplatforms en met de betaalde versie worden deze limieten opgeheven. U zult een soortgelijk beleid zien voor het toevoegen van crypto-wallets.

Er is ook een ingebouwde nieuwssectie die stukken trekt die bij uw portfolio passen.

De gratis gebruikers kunnen de transactiegeschiedenis, het splitsen van munten en de bron analyseren. De pro-versie geeft de goede en slechte investeringsbeslissingen, de uitsplitsing van de kosten en meer weer.

Kortom, dit is een betere optie voor mensen met een gevarieerde portefeuille die aandelen, crypto, ETF’s, obligaties, enz.

MuntGekko

MuntGekko is een van de beste cryptoportfolio-trackers voor mensen die minder vaak transacties uitvoeren.

Deze tool laat de automatisering los en vertrouwt op ouderwetse handmatige invoer: je voert al je transacties in om de details goed te krijgen.

Bovendien kunt u meerdere portefeuilles maken om de geconsolideerde winsten of verliezen te zien.

  Afbeeldingen scannen en converteren naar tekst op uw telefoon en exporteren naar MS Word

Het ontbreken van API-invoer kan voor sommigen een dealbreaker zijn, maar dit maakt uw investering privé. Bovendien kunt u zoveel testtransacties invoeren en dienovereenkomstig plannen voor de toekomst.

Ten slotte pleit CoinGecko voor de afwezigheid van enkele geavanceerde functies met een volledig gratis ervaring.

CoinMarketCap

CoinMartetCap’s crypto portfolio tracker is vergelijkbaar met CoinGecko, met handmatige invoer van transacties.

En evenzo is het gratis en geschikt voor een klein aantal transacties. U kunt ook meerdere portfolio’s maken en de wijzigingen naar wens bekijken.

Dit is ook gratis, maar mist enkele premiumfuncties die aanwezig zijn in andere platforms voor het volgen van portfolio’s.

Altrady

Altrady is een geavanceerd handels- en cryptoportfolioplatform dat API-integratie en invoer van transacties ondersteunt via XLSX- of CSV-upload.

Met Altrady maakt u een met een wachtwoord beveiligde kluis voor het opslaan van al uw API-sleutels. Bovendien heeft dit crypto-hulpprogramma opties voor het authenticeren van specifieke apparaten en het instellen van tweefactorauthenticatie.

Bovendien kunt u notities achterlaten met schermafbeeldingen van grafieken om eerdere fouten te voorkomen. Bovendien volgt en toont Altrady belangrijk marktnieuws rechtstreeks in het dashboard.

Ten slotte heeft Altrady geen gratis abonnementen en lijkt het ideaal voor gevorderde handelaren.

Kubera

Kubera is een gezond platform voor het volgen van investeringen dat zorgt voor een diverse reeks activaklassen, waaronder aandelen, cryptovaluta, uw huis, auto, websites en meer.

Voor crypto staat het API-import toe. U kunt echter ook handmatige invoer doen als een specifieke uitwisseling niet in de lijst staat.

Er zijn cirkeldiagrammen om het procentuele aandeel van elk actief in de portefeuille weer te geven.

Kubera’s 14-daagse proefversie kost je slechts $ 1, wat opnieuw vreemd is, maar een eerlijke gewoonte om free-loaders op afstand te houden.

Ten slotte is dit een zeer eenvoudige applicatie en de beste cryptoportfolio-tracker voor minimalisten.

Coinigy

Coinigy heeft een gratis abonnement voor altijd met een extra proefperiode van 30 dagen met alle geavanceerde functies.

U kunt de transactiegegevens importeren met API- of portemonnee-adressen.

Het dashboard heeft tabbladen voor de activadistributie, lijn-/staafdiagrammen en topwinnaars/verliezers. Bovendien kunt u aangepaste panelen toevoegen op het tabblad Borden met nieuws over een specifiek trefwoord, wisselkoersen op bepaalde platforms en nog veel meer.

  Abonneren op agenda's op Mac

Over het algemeen kan dit handelszware platform van grote waarde zijn met zijn gratis niveau en handige functies.

Munten volgen

Munten volgen is een zeer gedetailleerde en krachtige crypto-portfolio-tracker. Meteen kan de hoeveelheid informatie voor sommigen overweldigend zijn, maar blijf daar, en je zult tonnen waardevolle inzichten ontvangen.

Het importeren van transacties is een fluitje van een cent met API, CSV of handmatige invoer. U kunt ook direct het portefeuilleadres toevoegen en uw gegevens binnen enkele seconden synchroniseren.

Bovendien zijn de analyses en rapportages op het volgende niveau. CoinTracking toont details zoals transacties per beurs, per maand, uw crypto-saldo per dag, enz. Dan is er de tijdlijn die elke crypto-activiteit toont in een prachtige verticale balk met datumstempels.

En dat zit gewoon in het dashboard. CoinTracking heeft een apart rapportagetabblad dat elk detail geeft met betrekking tot elke transactie, vergoeding, winst/verlies, huidig ​​en dagelijks saldo en nog veel meer.

Bovendien kunt u met slechts een paar klikken een cryptobelastingrapport maken of volledige belastingbijstand krijgen van gecertificeerde belastingprofessionals.

Bovendien start u gratis voor uw eerste 200 transacties.

Dit is waarschijnlijk de beste cryptoportfolio-tracker die je niet mag missen.

Conclusie

Sommige mensen gaan nog steeds met de traditionele spreadsheet-manier om hun portefeuilles te beheren. En dat is in het begin helemaal oké.

Als je echter wat meer groeit en rondhuppelt, kunnen deze tools handig zijn.

Op een relevante opmerking kunt u crypto-staking en de beste crypto-stakingsplatforms bekijken om uw ideale investeringen aan het werk te zetten.

gerelateerde berichten