10 beste e-mailapps voor iPhone in 2023

epcdream.nl

Apple staat bekend om zijn producten, onberispelijke services en applicaties.

Toen Apple in 2007 zijn eerste mobiele telefoon lanceerde, had het “Mail”, de vooraf geïnstalleerde e-mailapp. Maar na verloop van tijd opende Apple de poorten voor e-mailtoepassingen van derden op de iPhone. Er zijn tal van uitzonderlijke e-mail-apps beschikbaar in de App Store.

Waarom zou u een speciale e-mailapp voor iPhone willen?

Een speciale e-mailapp biedt meerdere voordelen, zoals e-mailback-up, spambescherming, preventieve beveiligingsmaatregelen, enz. Individuen en organisaties kunnen van mening verschillen over het installeren van extra e-mailtoepassingen op iPhones voor een betere effectiviteit.

IPhone heeft om veiligheidsredenen enkele beperkingen en barrières; daarom zal het hebben van een vertrouwde e-mailapp van derden resulteren in een betere productiviteit en connectiviteit met andere apparaten.

E-mailapps beschermen u tegen ongewenste advertenties, onopgemerkte spam en virussen. Bovendien kunnen ze u tijd besparen door e-mails te categoriseren en te organiseren op basis van hun belangrijkheid. Met e-mailapps kunt u een back-up maken van belangrijke e-mail om offline toegang te krijgen en de toegankelijkheid te vergemakkelijken met en zonder internetverbinding.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een speciale e-mailapp op de iPhone is de integratie, die gegevenstoegang op verschillende platforms mogelijk maakt. Misschien twijfel je welke e-mailapp je op je iPhone moet gebruiken. Dus hier is de lijst met de beste e-mail-apps voor iPhone in 2023 die je zou moeten bekijken.

Microsoft Outlook

De e-mail- en agenda-app van Microsoft voor iOS is Outlook. Outlook helpt bij het sneller verzenden van e-mail dan gebruikelijke e-mailapps. Het maakt verbinding met Microsoft 365 en maakt integratie met Outlook voor macOS en Windows mogelijk.

De feature-rijke app heeft een zeer sterke community voor ondersteuning en hulp. Daarnaast kan Microsoft Outlook uw e-mail zo ordenen dat de belangrijkste e-mails bovenaan worden getoond.

Het heeft ook een kalenderfunctie en ondersteunt aanmeldingsfuncties voor meerdere accounts die handig zijn als u op één apparaat toegang wilt tot thuis- en kantoor-e-mails.

Outlook heeft een vertrouwde interface en frequente updates maken het een betrouwbare keuze. De app is gratis beschikbaar in de App Store en biedt ook enkele in-app-aankopen.

Yahoo Mail

Yahoo Mail is een oude maar vertrouwde e-mailapp die effectief op de iPhone kan worden gebruikt. Yahoo Mail wordt gebruikt voor Yahoo Mails-, Gmail- en Outlook-accounts.

De Yahoo Mail-app op iOS heeft een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface met zeer weinig lastige acties of instellingen. Bovendien kunt u met de Yahoo Mail-app e-mail als belangrijk markeren, naar een map verplaatsen, sneller zoeken en filters toepassen voor een betere toegankelijkheid.

  9 Software voor het maken van e-mailsjablonen voor gebruik in 2022

U kunt e-mails ook categoriseren op basis van verschillende parameters, zoals sociale updates, mensen, kantoor, belangrijke e-mails, enz.

De app is gratis beschikbaar in de App Store met in-app aankopen. Hoewel Yahoo Mail in het verleden enkele beveiligingsproblemen heeft gehad met frequente updates en klantenondersteuning, kunt u uw e-mailprivacy vertrouwen met Yahoo Mail.

Edison Mail

Edison Mail is een erg handige app omdat het Exchange en IMAP ondersteunt. Edison ondersteunt alle belangrijke e-maildiensten zoals Gmail, Yahoo, Outlook en meer.

Het heeft veel geavanceerde functies, zoals een gemakkelijke afmeldfunctie, responsiviteit bij synchronisatie, het blokkeren van ongewenste afzenders en een vloeiende gebruikersinterface.

Bovendien organiseert Edison Mail, wanneer het relevante informatie in uw e-mails detecteert, deze effectief. Het volgen van rekeningen, het beheren van reisplannen, de status van terugbetalingen, bestelgegevens, enz. kan eenvoudig worden beheerd in de Edison Mail-app.

De app is gratis beschikbaar in de App Store en biedt enkele in-app-aankopen. Nu heb je meer controle over je e-mails met veegfuncties. Het biedt ook een meertalige gebruikersinterface en responsief ontwerp voor een betere gebruikerservaring.

Protonenpost

De Proton Mail-app komt uit Zwitserland en biedt hoge veiligheid door middel van encryptie. Met miljoenen gebruikers over de hele wereld en ultramoderne beveiligingsfuncties, is Proton Mail een elite mail-app-optie voor je iPhones.

De makers van Proton Mail bieden gegarandeerde privacy door middel van end-to-end encryptie die uw e-mails beschermt tegen spam, phishing en spionage. De app is gratis en beschikbaar in de App Store. De in-app-aankopen omvatten Mail Plus, Proton Unlimited voor respectievelijk $ 59,99 en $ 149,99.

Proton Mail heeft een aangepaste labelfunctie om u te helpen bij het beter optimaliseren van uw e-mailruimte. Bovendien biedt het met meerdere lay-outs en thema’s ook een levendige en verbeterde gebruikerservaring.

Sneltoetsen, kortere domeinadressen en snelle filters maken van Proton Mail een onmisbare e-mailapp op je iPhones.

Luchtpost

Airmail is een alles-in-één type e-mailapp die beschikbaar is in de App Store. Het is gratis en u kunt uw e-mails eenvoudig omzetten in actiepunten, ze ordenen en toevoegen aan de agenda.

Een van de opvallende kenmerken van Airmail is het plannen van e-mailbezorging met behulp van IMAP, Exchange, Gmail en POP. U kunt ook e-mails snoozen, het verzenden van e-mails ongedaan maken, contacten beheren, afzenders blokkeren, enz. Airmail biedt aan om bijlagen vanuit cloudopslag en volledige broncode te verzenden.

Luchtpost heeft ook opmerkelijke functies zoals snelle documentvoorbeelden, hoogwaardige PDF-productie, 3D-aanraking en native verbinding met andere applicaties en services voor een probleemloze workflow.

  Blijf gefocust met deze 9 Pomodoro-apps

Er zijn twee manieren om u te abonneren op Airmail Pro: $ 4,99 voor een maand met een gratis proefperiode en $ 19,99 voor een jaar dat jaarlijks wordt verlengd.

Spark-mail

Het beheren van e-mail kan tijdrovend zijn; daarom is een e-mailapp vereist die u kan helpen omgaan met de overloop van de inbox. Spark Mail is een van die probleemoplossende apps.

De gebruikersinterface is vergelijkbaar met die van Gmail en Outlook, en heeft ook een slimme inbox-functie die inkomende e-mail filtert en automatisch categoriseert.

De integratiefunctie maakt het betrouwbaarder en nuttiger. Je kunt Spark Mail eenvoudig integreren met Dropbox, Google Drive, Evernote, OneDrive en nog veel meer. Spark Mail kan uw e-mail ook snoozen en vastzetten op basis van het belang ervan. De ultra-aanpasbare interface biedt u toevoeging van widgets, themawijziging, veegbewegingen, enz.

Spark Mail heeft een compatibele Apple Watch-app waarmee u berichten en oproepen kunt beantwoorden. De Spark Mail is gratis beschikbaar in de App Store en biedt ook meerdere in-app-aankopen.

Newton Mail

Newton Mail staat bekend om zijn snelheid en helpt teams en professionals gemakkelijker en sneller bij hun e-mails te komen. Met behulp van een minimale interface heeft Newton Mail de complexiteit teruggebracht tot een hoog niveau.

Het kan ook eenvoudig worden geïntegreerd met iCloud, Exchange, Yahoo, Gmail, Outlook, Google Apps, IMAP en Office 365. De minimalistische interface helpt u bij het organiseren van de belangrijkste e-mails.

De app is gratis beschikbaar in de App Store, maar de in-app-aankoop (Newton-abonnement) kost $ 49,99. Met de ondersteuning voor meer dan 20 talen is Newton Mail de eerste keus voor bedrijven en teams over de hele wereld.

Newton Mail dekt alle platforms, waardoor het een perfecte e-mailapp is met krachtige functies. Functies zoals leesbevestigingen, samenvatting, opgeruimde inbox, later verzenden, snoozen, e-mail delen, thema-wisselaar, enz., Zijn effectief.

Canarische post

Canary Mail maakt gebruik van kunstmatige intelligentie om de prestaties, beveiliging, batterij-optimalisatie en bandbreedte te verminderen.

De Canary Mail is gratis in de iOS App Store en biedt enkele in-app-aankopen voor $ 9,99 tot $ 59,99. De app wordt geleverd met een PGP-beveiligingsfunctie (Pretty Good Privacy) en een verrijkte gebruikersinterface.

Er zijn meerdere verrijkte functies zoals snooze, slimme verwerking van bulkmail, slimme inbox, lezen volgen en optimalisatie voor iOS. Bovendien kunt u met een eenvoudige taalzoekfunctie voor e-mails, contacten en bijlagen toegang krijgen tot e-mail.

U kunt uw gelezen/ongelezen berichten filteren door op een knop te klikken. U kunt ook verschillende handtekeningen voor elk e-mailaccount opslaan, e-mailsjablonen maken en uw communicatie moeiteloos versleutelen. De e-mailapp kan ook worden geïntegreerd met Gmail, Office 365, Yahoo, iCloud en FastMail met IMAP-ondersteuning.

  Iemands IP (en locatie) volgen met een link

HEE E-mail

HEY Email is een e-mailapp die de industriestandaard TLS-codering (Transport Layer Security) gebruikt bij het verzenden van e-mails naar ontvangers.

Via de HEY-website en applicatiewinkel voor macOS, Windows, Linux, Android en iOS hebben gebruikers toegang tot de services. U kunt ook uw e-mails screenen, waarmee u ongewenste e-mailafzenders kunt beperken.

Bovendien kan HEY Email meerdere e-mails tegelijk openen. Het enige dat u hoeft te doen, is naar beneden scrollen als een nieuwsfeed. Voeg persoonlijke notities en bestanden toe aan elke e-mailthread en bewaar alle informatie met betrekking tot de e-mails op één plek.

Organisatorische afdelingen zoals ondersteunings- of verkoopteams, waar meerdere werknemers e-mails afhandelen die aan één adres zijn geadresseerd, kunnen de extensies van HEY gebruiken om e-mails allemaal tegelijk te verzenden. De antwoorden zijn beschikbaar voor het hele team. U kunt de app downloaden in de App Store.

Gmail

Gmail brengt een van de beste e-mailervaringen naar verschillende apparaten. Ondersteuning voor meerdere accounts, real-time meldingen, robuuste beveiliging, automatisch sorteren, geplande verzending en thema-aanpassing zijn enkele voordelen van Gmail waar een iPhone-gebruiker gebruik van kan maken.

In tegenstelling tot iOS-ontwerp heeft Gmail zijn eigen gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te begrijpen interface. Het is mogelijk om verschillende accounts te beheren via Gmail, maar het biedt geen moeiteloze en soepele ervaring op Apple-apparaten. De Gmail-app werkt effectiever met Gmail en andere Google-services.

De Gmail-app is beschikbaar in meer dan 50 talen en is gratis in de App Store. U kunt een aantal in-app-aankopen zoals ruimte hebben door $ 1,99 – $ 29,99 te betalen. Je kunt dingen laten gebeuren in de Gmail-app met behulp van Siri.

laatste woorden

Elke hier genoemde e-mailapp heeft zijn voor- en nadelen. Het is jouw keuze om de meest efficiënte app te selecteren die voldoet aan jouw persoonlijke of zakelijke behoeften.

Sommige mensen zoeken naar de veiligste e-mailapp, sommigen zoeken naar de app met de meeste aanpassingen en sommigen willen misschien gemakkelijke toegang. Het gebruik en de prijs zijn de twee cruciale factoren die bepalen welke app het beste bij je past.

Vervolgens kunt u apps bekijken om uw e-mailinbox op te schonen.