10 Beste FLV naar MP3 Video Converter Tools

FLV naar MP3-convertertools zorgen ervoor dat u gemakkelijk naar alle video-inhoud kunt luisteren en tegelijkertijd opslagruimte bespaart.

Een FLV naar MP3-converter wordt geleverd in de vorm van een online tool of software die helpt bij de conversie van Flash-video’s naar MP3-formaat.

FLV wordt voornamelijk gebruikt door verschillende platforms zoals YouTube, VEVO, Hulu, enz. Omdat het FLV-formaat helpt om de videogrootte kleiner te houden dan andere formaten, wordt dit gebruikt door grote platforms.

Het kan echter voorkomen dat u alleen het audioformaat of de muziektrack nodig heeft in plaats van video. In dergelijke gevallen hebt u FLV naar MP3-conversietools nodig voor gemakkelijke conversie. Deze tools zetten de video om in een universeel audioformaat. Als gevolg hiervan kun je ze spelen met elke tool of elk apparaat.

Hoe kan FLV naar MP3 Converter helpen?

  • FLV naar MP3-converters kunnen de audiobestanden uit de video extraheren en ze op de gewenste locatie opslaan. Hierdoor kunt u er op elk moment herhaaldelijk naar luisteren.
  • U kunt het geconverteerde bestand meenemen naar uw smartphone, pc, laptop of elk ander luisterapparaat.
  • MP3-bestanden hebben ook minder opslagruimte nodig dan videobestanden. Daarom is conversie handig om ruimte te besparen als u akkoord gaat met het audiobestand.

Laten we nu enkele beste opties bekijken voor snelle en handige FLV naar MP3-conversietools.

Convertio

Convertio is een online converter die uw FLV-bestanden converteert naar MP3. U heeft hiervoor geen enkele software-installatie nodig.

  12 beveiligingsfuncties die uw webhostingprovider zou moeten hebben

Je hoeft alleen maar het videobestand te kiezen uit Dropbox of Google Drive. Naast de bestandsselectie kun je nog een aantal instellingen selecteren, zoals variabele bitrate, audiokanalen, etc. Het duurt enkele minuten om het bestand te converteren en dan is het klaar om te downloaden.

Je kunt het direct downloaden en op elk moment van de audio genieten.

Veed

Veed wordt geleverd met een online FLV naar MP3-converter waarmee u snel conversies kunt uitvoeren.

Hier hoef je alleen maar je videobestand te selecteren en te uploaden. Nadat het bestand is geüpload, moet u het converteren. Zodra de conversie is voltooid, kunt u het bestand binnen enkele seconden downloaden. Naast FLV-bestandsindelingen kan deze converter WMV-, MOV-, AVI-, MP4-, MKV- en MPEG-bestanden converteren.

Zamzar

Zamzar is een andere snelle en online FLV naar MP3-convertertool waarmee je audio uit je favoriete video kunt extraheren.

U hoeft alleen maar het FLV-bestand te hebben dat u wilt converteren, en de rest is binnen enkele minuten klaar. U moet MP3 selecteren als het doelbestandsformaat. Deze tool werkt niet alleen voor videoconversies, maar kan ook honderden bestandsformaten naar andere converteren. Dit is een volledig gratis te gebruiken tool.

CloudConvert

CloudConvert is een geweldige conversietool die online werkt en uw FLV-videobestanden snel naar MP3-bestanden converteert.

Een van de beste onderdelen van deze tool is dat je meerdere opties kunt hebben om het videobestand ernaar toe te uploaden. U kunt kiezen op uw computer, Google Drive, Dropbox, Onedrive of via de URL. CloudConvert ondersteunt meer dan 200 bestandsformaten en is in staat om conversies uit te voeren.

  Hoe de fout in de CPU-ventilatorsnelheid op te lossen?

GratisConverteren

FreeConvert is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke FLV naar MP3-convertertool die conversies van hoge kwaliteit biedt. Het geeft u de mogelijkheid om conversieparameters in te stellen als u dat wilt.

U kunt het bestand selecteren dat u wilt uploaden vanaf uw apparaat, Google Drive, Dropbox of via de URL. Als je het deel van de video wilt bijsnijden en het vervolgens naar audio wilt converteren, kun je dat ook doen. Het is een volledig gratis te gebruiken online conversietool.

Media kost slechts een paar klikken en kan uw FLV-bestanden converteren naar MP3. U kunt het bestand gemakkelijk kiezen op uw apparaat, Google Drive of Dropbox.

Voor conversies van FLV naar MP3 moet u de opties ‘FLV’ naar ‘MP3’ converteren kiezen. Naast deze formaten kan het een groot aantal video-, audio-, afbeeldings-, vector-, enz. formaten naar andere formaten converteren. U kunt deze online tool gratis gebruiken en het geconverteerde bestand direct naar uw apparaat downloaden.

Aconverteren

Converteer uw flash-video naar audio van hoge kwaliteit met Convert. Kies gewoon uw bestand uit Dropbox, Google Drive, uw apparaat of uit de URL en kies MP3 in het doelformaat.

U kunt ook de parameters wijzigen, zoals audiobitrate, samplefrequentie, enz. Het duurt slechts een paar seconden om het geconverteerde bestand te downloaden.

associëren

Aspose is een geweldige FLV naar MP3-converter die je videobestand gratis naar audio kan converteren. Je hebt hiervoor geen software of app-installatie nodig.

Kies gewoon het bestand van uw apparaat of van de URL, en u bent helemaal klaar om het te converteren. Zodra de conversie is voltooid, downloadt u het bestand onmiddellijk naar het apparaat. U kunt de audio zo vaak beluisteren als u wilt. Het handhaaft de kwaliteit van het audiobestand in hoge mate.

  Wat te doen als uw pc niet in slaapstand gaat

MConverter

Als u bulkconversies van FLV naar MP3 wilt, is MConverter de ideale tool. U kunt meerdere videobestanden van uw apparaat of Google Drive selecteren en conversies uitvoeren.

U kunt uw bestanden ook eenvoudig converteren naar verschillende audio-, video- en afbeeldingsformaten. Met MConverter kunt u zelfs uw zware videobestanden converteren. Het is beschikbaar als een webgebaseerde service, mobiele app en software voor uw pc of laptop.

Wondershare UniConverter

Wondershare UniConverter is wederom een ​​uitstekende en goed presterende videoconvertersoftware voor je pc of laptop. Het kan uw FLV-video perfect converteren naar MP3-formaat.

Deze software is veel meer dan een video-omzetter. Naast het converteren van bestanden, kun je dit gebruiken om video’s af te spelen en te bewerken.

Je kunt er ook dvd’s mee branden, twee of meer video’s samenvoegen, video’s opnemen en nog veel meer. Met deze software kun je ook prachtige GIF’s maken. Met andere woorden, het is een compleet videoproductiepakket voor makers van inhoud.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een oplossing voor uw FLV naar MP3-conversiebehoeften, probeer dan een van deze tools. Deze bieden u een snelle en gemakkelijkste manier om uw favoriete nummer of audio uit elk videobestand te extraheren. Misschien wilt u ook de beste online WebM naar mp4-conversietools verkennen.