10 beste POE-camera’s 📷 voor heldere en scherpe bewakingsbeelden

epcdream.nl

Stap in de wereld van ongeëvenaarde bewaking, waar elk detail kristalhelder is, elke beweging met precisie wordt vastgelegd en veiligheid nieuwe hoogten bereikt.

In een tijd waarin beveiliging van het grootste belang is, kan het hebben van het juiste bewakingssysteem het verschil maken. Of u nu uw huis wilt beveiligen, uw bedrijf wilt bewaken of een waardevol bezit wilt beschermen, de kracht van een hoogwaardige POE-camera (Power over Ethernet) is onmiskenbaar.

Stelt u zich eens een camera voor die geavanceerde technologie combineert met ongeëvenaarde prestaties en bewakingsbeelden levert zonder ruimte voor dubbelzinnigheid.

Met deze camera’s duikt u in een rijk van helderheid, waar elk frame een verhaal vertelt en elke pixel een levendig beeld schetst. Deze camera’s zijn de belichaming van uitmuntendheid, ontworpen om zelfs de fijnste details vast te leggen, dag of nacht, regen of zonneschijn.

Zeg vaarwel 👋 tegen wazige beelden en onbetrouwbare beelden. POE biedt precisie en duidelijkheid waarmee u gemakkelijk gezichten, kentekenplaten en cruciale details kunt identificeren.

Maak je klaar om getuige te zijn van een nieuw tijdperk van bewaking, waarin elk moment in verbluffende helderheid wordt vastgelegd. Doe met ons mee terwijl we de beste POE-camera’s onthullen die de grenzen van bewakingstechnologie opnieuw definiëren en u gemoedsrust brengen als nooit tevoren.

Redenen om Power Over Ethernet (POE)-camera’s te gebruiken

De meest voor de hand liggende vraag van lezers tot nu toe moet zijn waarom deze opnameapparaten de go-to zijn in elke standaardorganisatie. Dit is waarom!

✅ Eenvoudigste installatie, omdat ze een enkele Ethernet-kabel nodig hebben om te werken.

✅ Minimale uitgaven voor setup.

✅ Betrouwbare en ononderbroken stroomvoorziening van PoE-switches.

✅ Uiterst schaalbare infrastructuur.

✅ Met een stabiele internetverbinding kunt u bewaking op afstand inschakelen.

Van woningen, bedrijfspanden en ziekenhuisfaciliteiten tot onderwijsinstellingen, de applicatie-heatmap van PoE-camera’s is breed.

Luchthavens, treinstations en busterminals maken allemaal gebruik van PoE-camera’s om menigten in de gaten te houden, verdachte activiteiten op te merken en de veiligheid van passagiers te verbeteren. Het bewaken van kritieke locaties in een fabriek is nog een ander solide gebied voor het implementeren van dergelijke apparaten.

Laten we die top PoE-camera’s onthullen die u in uw omgeving zou moeten opnemen.

ANNKE H500

Introductie van het H500-serie PoE-bewakingscamerasysteem van Annke. Dit apparaat beschikt over bewegingsdetectie en een 2,8 mm groothoeklens. Dit pakket is voorzien van een 8-kanaals NVR en heeft 5MP- en 6MP-camera’s voor scherpe details. Desalniettemin is hij all-weather proof!

  5 redenen om Bright Data te gebruiken voor proxy- en webscraping-behoeften

Functies:

 • Dit 5MP IP-beveiligingscamerasysteem heeft een 2TB HDD van bewakingskwaliteit. Het is speciaal ontworpen om de hoge werklast van maximaal 8 kanalen die de klok rond werken aan te kunnen.
 • Zonder speciale voedingsadapters voor camera’s maakt één netwerkkabel stroom, video en netwerkoverdracht tussen de camera en NVR mogelijk.
 • De 5MP PoE-beveiligingscamera kan echte 5MP Super HD-films met 2592 x 1944 pixels bieden dankzij de 5MP CMOS-sensor.

Voor slimme automatisering in alle opzichten integreer je het 5 MP POE-camerasysteem met Blue Iris, Milestone, Home Assistant, Apple HomeKit, etc.

Anpviz 4MP PoE IP

De PoE IP-camera van Anpviz is een geweldig product om te bekijken. Laten we dit voor u overtuigend maken! Het ondersteunt 24/7 video-opname met een 4MP cameraconfiguratie.

De lens heeft een groothoekbeeld van 108 graden en is gegarandeerd IP66-bescherming tegen regen en temperatuur. Nachtzicht wordt ondersteund tot 50ft.

Functies:

 • Met deze nieuwste videocompressietechnologie, H.265-compressie, kunt u meer gegevens opslaan op minder harde schijven, waardoor u meer kunt bereiken met minder middelen.
 • De hoeveelheid detail die nodig is voor gezichtsherkenning en kentekenherkenning wordt geleverd door 4 Megapixels.
 • Het beschikt ook over DHCP, waarmee u camera’s kunt toevoegen aan NVR’s van andere fabrikanten.

U krijgt de beste resultaten en de garantie dat hierdoor geen kostbare video verloren gaat. In totaal is de Turret PoE-beveiligingscamera gebouwd met nauwgezette aandacht voor detail.

Amcrest 5MP POE

Het missen van de audio van de videoclip leidt misschien niet tot vroegtijdige diefstal in uw bedrijf. Als we het opmerken, heeft het product van Amcrest een audiovisuele 5MP cameralens die 98ft nachtzicht ondersteunt, en een 2,8 mm groothoeklens (108 graden).

Functies:

 • 5MP resolutie (2592×1944) en CMOS 1/2.7″ beeldsensor levert verbluffende prestaties bij weinig licht.
 • Gebruik de Amcrest View-app op uw smartphone om video’s te bestuderen en meldingen voor bewegingswaarschuwingen te ontvangen. Met Amcrest Surveillance Pro voor Windows en Mac kunt u professioneel afspelen en opnemen op een pc.
 • U kunt uw films automatisch off-site opslaan op een externe locatie die wordt gehost en beschermd door Amazon AWS door u te abonneren op de Amcrest Cloud-abonnementsservice voor externe video-opslag, wat een optionele functie is.
 • Met ingebouwde IR-LED’s, een CMOS-beeldsensor en een robuuste waterdichte IP67-behuizing biedt de camera toonaangevende prestaties bij weinig licht en nachtzicht tot 30 meter.

Deze camera heeft een FCC-certificaat en een beveiligde SSL/HTTPS-verbinding en krijgt vaak firmware-upgrades.

Echte HD 4MP PoE IP

Echte indoor-outdoor dag- en nachtbewaking van uw kantoor/plantarena is geen probleem meer, want het nieuwe 4MP PoE-IP-bewakingssysteem van Real HD is er voor u.

Auto IR-cut filter schakelt 24 uur lang tussen twee helften van de dag om uw bedrijf/gezin te beschermen. Om aan het nieuws toe te voegen, ondersteunt het firmware-upgrades en is het compatibel met Hikvision NVR en Blue Iris.

Functies:

 • Het is beschut tegen regen en stof en zowel zomer- als wintertemperaturen kunnen worden getolereerd.
 • Gedurende de nacht worden fulltime kleurenbeelden vastgelegd met een bereik van 20 meter nachtzicht op een 4 Megapixel HD-domecamera.
 • Het is uitgerust met een 1/2.8″ Progressive Scan CMOS-sensor.
 • Door gebruik te maken van H.265-compressie kunnen er meer gegevens op minder harde schijven worden opgeslagen.
  Waarom we Wink Hubs niet meer kunnen aanbevelen

De PoE-camera maakt de distributie van stroom en gegevens naar IP-apparaten (Internet Protocol) mogelijk via een standaard LAN-kabel (Local Area Network).

ZOSI 5MP 3K POE

IP66 weerbestendig garandeert een lange functionele levensduur. Samen met een hoogwaardige opnamelens van 5 MP is dit zeker een deal om op te letten! Dit apparaat werkt alleen met Zosi PoE NVR, waardoor 160 ft nachtzicht mogelijk is. Om verder toe te voegen, biedt een 3,6 mm-lens een groothoekbeeld van 95 graden. Het is nu tijd om de opvallende kenmerken ervan te onthullen.

Functies:

 • Neemt beelden van 3K-kwaliteit op met opmerkelijke helderheid dankzij de 36 IR-LED’s en 1/3″ CMOS-sensor, met een nachtzichtbereik van 30 meter en een bereik van 50 meter in volledige duisternis en omgevingslicht.
 • Uw camera’s krijgen zowel video als stroom via een enkele netwerkkabel, waardoor het niet meer nodig is om ze dicht bij een stopcontact te monteren.
 • De 3-assige camerastandaard, een beugel voor kabelbeheer en deze camera zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige metalen materialen.

De afdeling assistentie en klantenondersteuning van het product is ook efficiënt, in het geval van al uw vragen en problemen.

Reidubo 4K PTZ PoE

Wat als uw kantoortoezichtsysteem meerdere functies tegelijk biedt? Deze omvatten een 8 MP 4K 20 fps Ultra-HD PoE-IP-opnamemechanisme en 320 graden horizontale rotatie. Het heeft 90 graden verticale rotatie, 98 ft IR nachtkleurenzicht en SD-kaartondersteuning.

Functies:

 • De MJPEG-, H.264- en H.265-videocompressietechnologieën worden ondersteund.
 • Het gezichtsveld van 80° van de 3,6 mm-lens geeft een bewakingsbeeld dat vlakker en minder vervormd is.
 • Realtime tweerichtingsaudio wordt mogelijk gemaakt door de meegeleverde geavanceerde microfoon en luidspreker in POE-camera’s.
 • Het biedt een breed scala aan bewakingsregio’s en met de ICSee-app op uw telefoon kunt u de camerahoek op afstand wijzigen.

De POE-camera’s kunnen betrouwbaar werken bij temperaturen van -4 tot 140 graden Fahrenheit. Bovendien ondersteunt het Onvif en elk platform (inclusief Android, Reidubo NVR, Synology, QNAP en iPhone).

SV3C 5MP POE

Kleurrijk dagzicht en helder nachtzicht zijn een van de eerste en belangrijkste dingen die je van deze POE-camera krijgt. Het is IP66 waterdicht, samen met een maximale opslag van 128G SD-kaartondersteuning.

Functies:

 • Tweerichtingsaudio wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde luidspreker en microfoon in de meest recente SV3C POE IP-camera.
 • Slimme bewegingsdetectie zorgt ervoor dat alleen menselijke beweging gedetecteerd wordt door de POE beveiligingscamera! Wanneer er beweging wordt gedetecteerd, worden er sms-waarschuwingen naar u verzonden vanuit de CamHi- of CamHipro-app.
 • De beeldresolutie van de SV3C 5MP POE (Power Over Ethernet) IP-camera is 2560 bij 1920.

U kunt de POE-camera niet op afstand zien met behulp van de CamHi CamHipro-app als u deze toevoegt aan uw NVR.

  Hoe de tekst in meerdere PDF-bestanden te doorzoeken zonder ze te openen

Ring Stick-Up Cam Elite

Elke bezoeker die voor de deur staat, wordt door deze POE-camera gecommuniceerd via de tweeweg-audiotechnologie. Het probleem van het opnemen van video bij weinig licht is niet langer een probleem met de geheel nieuwe nachtzichtfunctie van deze camera.

Met POE bent u voorzien van non-stop stroom en netwerkconnectiviteit. Het is een POE camera die binnen geplaatst kan worden. Hiermee kunt u mensen vanaf uw telefoon, tablet of bepaalde Echo-apparaten zien, horen en met hen communiceren.

Functies:

 • Via de Ring-app check je altijd in op je huis met Live View.
 • Installeer het op elk vlak oppervlak binnen, of bevestig het aan muren of plafonds.
 • Verbind een of meer Stick Up Cams met al je Ring-apparaten in de Ring-app om je hele huis in de gaten te houden.

Koppel met Alexa om je huis in de gaten te houden voor meer gemoedsrust. Het kan ook Live View weergeven op een Echo Show, Fire TV of Fire Tablet of meldingen horen op uw compatibele Echo-apparaat.

FULUVA 5MP UltraHD Bullet POE

Fuluva’s PoE IP-cam wordt aanbevolen voor gebruik binnen en buiten en biedt zicht bij weinig licht tot 30 meter. De lens van 3,6 mm biedt een groothoekbereik van 90 graden. Je hebt er eenvoudig toegang toe via mobiel, laptop of tablet op afstand via een cloud-/speciale app. Het werkt perfect met standaard POE-switches en routers.

Functies:

 • Gebruik voor zowel stroom als informatieoverdracht een enkele cat5-kabel. Het zou gemakkelijker zijn om netsnoeren te installeren als er geen voedingsadapter nodig was.
 • Om te garanderen dat de camera’s robuust genoeg zijn, kiest u voor een IP67 Level waterdichte stabiele aluminium behuizing en andere bescherming.
 • 5 Megapixel Super Full HD (U kunt de standaardresolutie wijzigen van 1080P naar 5MP.) Geavanceerde 3D dynamische ruisonderdrukkingstechniek en videoresolutie.

Het is compatibel met programma’s van derden zoals VLC, Blue Iris, Ispy, Zoneminder, Security Spy, enz.

Taber 2K Vendal Dome POE

Nou, deze specifieke dome POE-camera is niet uit het niets op de lijst gekomen. Ook u moet overtuigd zijn terwijl u doorgaat. Het apparaat is gemaakt van anti-explosie pc-materiaal en een behuizing van aluminiumlegering en legt 2MP/5MP/8MP beeldmateriaal vast met groothoek- en nachtzichtfuncties.

Functies:

 • Heeft de mogelijkheid om zowel overdag als ’s nachts de helderste beelden vast te leggen.
 • 75° kijkhoek, 3,6 mm brandpuntsafstand, automatische dag- en nachtvideobewaking.
 • Bewegingssensoren die in de gadget zijn ingebouwd, elimineren valse alarmen en nauwkeurige detectie.

Dit product, precies daar, zal zeker uw dealbreaker zijn.

laatste woorden

Er is een grote verscheidenheid aan POE-camera’s met uitstekende bewakingsmogelijkheden op de markt verkrijgbaar. Deze camera’s bieden superieure bescherming voor zowel thuis- als zakelijke omgevingen. Dankzij hun video met hoge resolutie, geavanceerde bewegingsdetectie, nachtzicht en toegang op afstand.

Aan uw specifieke eisen kan worden voldaan met een POE-camera uit de bovenstaande lijst. Deze POE-camera’s zullen uw bewakingssysteem zeker verbeteren. Kies dus verstandig en zorg voor rust in je hoofd.

Bekijk vervolgens tools om uw webcam om te zetten in een beveiligingscamera.