10 betaalde enquêtesites om online beloningen te verdienen voor het delen van uw mening

Heb je ooit gehoord van betaald worden voor het uiten van je ideeën over een merk of bedrijf? Ja, u kunt geld verdienen door te reageren op vragen in betaalde enquêtes.

Als een individu geld wil verdienen door feedback te delen, kunnen betaalde enquêtes hen helpen. Enquêtes spelen de meest cruciale rol bij het verhogen van de voortgang van het bedrijf.

Het helpt bedrijven echter om hun bedrijf efficiënt te runnen. We kunnen enquêtes beschouwen als een krachtige tool die bruggen bouwt om de inzichten van uw klanten te begrijpen. Vanwege de verschillende voordelen van de enquête betalen detailhandelaren, zakenmensen en bedrijven om hun online enquêteformulier bij te wonen.

Bovendien zijn er geweldige betaalde enquêtewebsites online beschikbaar, maar ze zijn niet allemaal legitiem. Er zijn maar weinig bedrijven voor marktonderzoek die geld en beloningen bieden om online enquêtes in te vullen.

Online enquêtes zijn leuk om bij te wonen en kunnen uw portemonnee financieel een boost geven wanneer u ze nodig heeft. Bovendien zijn er een paar dingen die een individu moet onthouden tijdens het invullen van online enquêtes. Soms kan dit langer duren dan u denkt.

Simpel gezegd, als u wat extra geld wilt verdienen in uw vrije tijd, dan kunt u kiezen voor betaalde online enquêtes. Dit artikel belicht wat betaalde enquêtes zijn en wat hun voordelen zijn. Later zullen we ingaan op legitieme betaalde enquêtesites die u kunnen helpen uw financiële toestand te verbeteren. Laten we dus, zonder tijd te verspillen, meer leren over het onderwerp.

Wat bedoel je met een betaalde enquête?

Een betaalde enquête is een soort enquête waarbij de persoon die feedback geeft wordt beloond met geld of beloningen. Veel verschillende bedrijven voeren dergelijke enquêtes uit om te weten te komen wie hun klanten zijn en wat ze van hun service vinden. U hoeft echter alleen een paar vragen te beantwoorden die op het formulier worden vermeld.

Bovendien rijst de vraag: zijn betaalde enquêtes legitiem? Ja, als u het met legitieme bedrijven doet, kunnen deze uw financiële toestand verbeteren door nog een paar dollar aan uw spaargeld toe te voegen.

De hoeveelheid geld die men kan verdienen met deze betaalde enquêtes hangt echter af van het aantal enquêtes dat men kan invullen. De complexiteit en het compatibiliteitsniveau van enquêtes kan verschillen, omdat niet elke enquête die u invult hetzelfde perspectief heeft.

Voordelen van betaalde enquêtes voor bedrijven

Landmeten is een van de beste methoden voor het verzamelen van gegevens. Bedrijven die klanttevredenheid meten, beschrijven hun bedrijf eerder als succesvol. Voor detailhandelaren en zakenmensen zijn enquêtes essentieel om u te helpen uw bedrijf verder te updaten. Feedbacks zijn nuttig om uw merkproducten of -services te verbeteren die uw klant niet leuk vindt.

Bovendien helpen betaalde enquêtes bedrijven om de relaties van hun klanten met bedrijven te beheren. Het uitvoeren van betaalde enquêtes onder zakenmensen heeft tal van voordelen, namelijk:

  • Kostenbesparend – In tegenstelling tot schriftelijke enquêtes hoeft u geen geld uit te geven aan het afdrukken van formulieren. U hoeft alleen de vragenlijst via een link te delen met uw klanten.
  • Bespaar tijd – Het online proberen van betaalde enquêtes is efficiënt en bespaart veel tijd.
  • Toegankelijk – U kunt links delen via elk online platform en uw klanten kunnen de vragenlijst op elk moment eenvoudig invullen via hun gadgets. Het mooiste is dat je een onbeperkt aantal respondenten hebt.
  • Eerlijker en selectiever – De mening van respondenten zal nauwkeuriger en gedetailleerder zijn. Betaalde enquêtes garanderen de anonimiteit van de respondent. Bedrijven kunnen hun doelgroep selecteren om hun vragenlijsten te beantwoorden.
  Hoe werken muziekidentificatie-apps zoals Shazam?

Last but not least stellen enquêtes bedrijven over de hele wereld in staat om feedback, meningen en reacties nauwkeurig te verzamelen. Deze enquêtes zullen bedrijven op een structurele manier onmiddellijke gegevens verschaffen over wat klanten denken om strategieën te ontwikkelen om productiever te zijn.

Ten slotte kunnen betaalde enquêtes interesse wekken bij uw klanten om uw vragenlijsten en interviews bij te wonen die de sterke en zwakke punten van uw producten verder zullen onthullen.

Hoe helpt een betaalde enquête de klant?

Bedrijven zijn afhankelijk van beoordelingen en feedback van klanten om hun product- en servicekwaliteiten te verbeteren. Door deel te nemen aan deze betaalde enquêtes, geeft u hen uw mening, wat voor hen gunstig is om nieuwe wijzigingen aan te brengen.

Een betrouwbare site zal je eerst vragen om een ​​profielenquête in te vullen. Door profielenquêtes in te vullen, kunt u deelnemen aan enquêtes die passen bij uw interesses.

Bovendien stellen enquêtes de consumenten niet alleen in staat om uit te drukken wat ze voelen, maar trekken ze ook consumenten aan om nieuwe informatie over het merk en het bedrijf te leren. Bovendien kunnen de klanten aangeven welke veranderingen ze verwachten dat ze zullen aanbrengen in hun favoriete producten. Ten slotte kan het regelmatig bijwonen van enquêtes u helpen om klantloyaliteit te behouden.

Nadat je zoveel hebt gelezen, moet er een vraag in je opgekomen zijn: hoe kies je een legitieme, betaalbare enquêtesite om geld mee te verdienen?

U kunt lid worden van zoveel mogelijk online enquêteplatforms om beloningen te verdienen. Door u gewoon aan te melden, kunt u eenvoudig enquêtes bijwonen die aansluiten bij uw interesses. Vergeet niet om in te wisselen wanneer u de limiet bereikt en betaal nooit een cent om lid te worden van deze enquêteplatforms.

Hier belichten we enkele van onze gekozen betaalde enquêteplatforms waar u eenvoudig kunt beginnen met het verdienen van beloningen. Hoewel enquêtes cruciaal zijn voor marktonderzoekers om de publieke opinie te krijgen, kunnen ze nog steeds variëren voor verschillende producten.

Laten we nu naar de best betaalde enquêtesites springen om uit te proberen.

Pionnen.app

Pawns.app is een van de best betaalde enquêtesites. Het minimumbedrag dat nodig is om geld op te nemen is $5. Het maximale bedrag dat u kunt verdienen is echter $ 140 per maand. Het platform is legitiem en heeft geen bijwerkingen bij het gebruik ervan. Bovendien ondersteunt dit platform meerdere besturingssystemen. De gemiddelde uitbetaling kan echter verschillen naargelang uw woonplaats.

Gemiddelde uitbetaling (per enquête): $1- $5

Beschikbaarheid: Verenigde Staten, India, Canada, Spanje, Portugal en nog veel meer.

Gratis geld

Freecash is een platform dat u betaalt om enquêtes in te vullen. In ruil daarvoor bieden ze je munten aan die je verder kunt omzetten in contanten. Naast het invullen van enquêtes, kunt u geld verdienen door apps te testen, websites te testen, bankrekeningen te openen en meer van dit soort taken.

U kunt echter contant geld ontvangen via PayPal, cadeaubonnen of rechtstreeks op uw bankrekening. Bovendien hoeft u geen vergoeding te betalen om met Freecash deel te nemen aan enquêtes.

  Wat betekent "AMA" en hoe gebruik je het?

Gemiddeld bedrag dat gebruikers per dag verdienen: $ 10

Beschikbaarheid: Verenigde Staten

Merkenquêtes

Branded Surveys is een van ’s werelds toonaangevende marktonderzoeksgemeenschappen die klanten belonen voor hun mening. Het heeft een creatieve en gebruiksvriendelijke interface. Je hoeft je alleen maar aan te melden, of je kunt lid worden via Facebook.

U verdient punten door deel te nemen aan de enquêtes voor marktonderzoekklanten van Branded Surveys. Later kunt u deze punten inwisselen voor geld.

Er worden echter merkonderzoeken gedaan voor Fortune 500-bedrijven. Bovendien is de gemiddelde uitbetaling ongeveer 300 punten per enquête. U kunt deze punten inwisselen voor contant geld via een PayPal-account zodra u 500 bereikt. Volgens Branded-enquêtes zijn 500 punten gelijk aan $ 5.

Bovendien worden merkonderzoeken sneller uitbetaald met een uitstekende klantenservice. Ten slotte kunt u eenvoudig uw voortgang en verdiensten volgen en kunt u geweldige bonussen krijgen als u een loyaal lid bent.

Beschikbaarheid: VS, VK en Canada

Swagbucks

Swagbucks is een van de leuke beloningsplatforms waarmee je punten kunt verdienen door gewoon te winkelen, online video’s te bekijken en enquêtes in te vullen. Het platform biedt toegang tot een verscheidenheid aan betaalde enquêtemogelijkheden en er worden elke dag meer enquêtes toegevoegd. Meer enquêtemogelijkheden kunnen ertoe leiden dat u meer kansen krijgt om uw mening te laten tellen.

Bovendien zal deze site u belonen met een bonus wanneer u niet in aanmerking komt voor een enquête, wat betekent dat u nooit zult stoppen met verdienen. Ten slotte is het invullen van enquêtes gemakkelijker met Swagbucks. Gewoon door uzelf te registreren, kunt u genieten van uw op interesses gebaseerde enquêtes.

Gemiddelde uitbetaling (per enquête): $0,40 – $2

Beschikbaarheid: VS, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Australië, Nieuw-Zeeland, India, Canada, Spanje, Portugal en het VK

Levenspunten

Een van de grootste influencer-gemeenschappen ter wereld is LifePoints. Als u zich gewoon registreert, krijgt u van LifePoints 10 LifePoints om uw reis te beginnen.

In aanmerking komen voor betaalde enquêtes op deze betaalde enquêtesite is eenvoudiger en u kunt ze binnen 10 minuten invullen. De enorme beschikbaarheid wereldwijd bewijst hoe betrouwbaar de betaalde enquêtesite LifePoints is.

$ 20 is het minimumbedrag om uw verdiensten te laten uitbetalen. LifePoints Panel is overzichtelijk, opvallend en trekt veel gebruikers aan. Ten slotte is het beste deel van LifePoints de meerdere manieren om punten in te wisselen en geen geografische beperkingen. Punten kunnen echter binnenkort vervallen.

Gemiddelde uitbetaling (per enquête): $ 0,60 – $ 1

Beschikbaarheid: VS, Canada, VK en meer dan 40 andere landen wereldwijd.

Opinie Buitenpost

Opinion Outpost is een betaald enquêteplatform met een lage uitbetalingsdrempel en een eenvoudig ontwerp. Het is een gebruiksvriendelijke site voor beginners. Opinion Outpost is een gratis site om u aan te melden waarop handige opties voor het inwisselen van beloningen beschikbaar zijn.

Het bedrijf probeert interactiever te zijn met zijn klanten. Bovendien zijn er verschillende soorten enquêtes beschikbaar op het dashboard om uit te kiezen. Bovendien is het minimumbedrag dat nodig is om uw inkomsten uit te betalen maximaal $ 5 voor cadeaubonnen en $ 10 voor PayPal.

Gemiddelde uitbetaling (per enquête): $ 0,50 – $ 5

Beschikbaarheid: Verenigde Staten

Ipsos iSay

iSay wordt mogelijk gemaakt door Ipsos, een eersteklas bedrijf dat al meer dan 30 jaar bestaat. Als u enquêtes wilt gaan invullen om wat extra geld te verdienen en u wilt dat uw mening wordt gehoord, dan is deze betaalde enquêtesite misschien een geweldig platform om mee te beginnen.

U kunt er echter enquêtes mee invullen op uw mobiele telefoons. Het minimumbedrag om uw verdiensten te laten uitbetalen is $ 10 voor cadeaubonnen en $ 15 voor PayPal of VISA.

  10 DKIM-recordgeneratoren om te gebruiken

Gemiddelde uitbetaling (per enquête): $0,10 – $1

Beschikbaarheid: Verenigde Staten

Gewaardeerde Meningen

Waardevolle Mening is een site die beloningen aanbiedt in ruil voor deelname aan enquêtes. Deze betaalde enquêtesite biedt een snelle en gemakkelijke manier om beloningen te verdienen. De site betaalt direct na het invullen van de enquête. Nadat je $ 10 hebt verdiend, kun je door verschillende beloningen bladeren of ze naar je bankrekening overboeken.

Waardevolle Mening-sites hebben echter enkele basisvereisten waaraan u moet voldoen om deel te nemen aan enquêtes en meer kansen te krijgen. Bovendien ondersteunt de site meerdere talen. Bovendien is deelname aan de site gratis en eenvoudig te beantwoorden vragenlijsten. Bovendien is er geen risico op het lekken van uw persoonlijke gegevens; veilig in gebruik.

Gemiddelde uitbetaling (per enquête): $1 –$5

Beschikbaarheid: Verenigde Staten

EenOpinie

Met OneOpinion kunt u geld verdienen door enquêtes in te vullen. U kunt deze punten vervolgens inwisselen voor geld of beloningsvouchers. Dit is een legitieme site om op te vertrouwen. Door simpelweg het registratieformulier in te vullen, kunt u beginnen met het invullen van enquêtes en het verdienen van beloningen.

Zodra u 25.000 punten heeft behaald, kunt u uw verdiensten laten uitbetalen. Samen met PayPal-faciliteiten, bent u gezegend met Amazon e-voucher-faciliteiten, Starbucks-cadeaubonfaciliteiten en nog veel meer faciliteiten.

Betaalmogelijkheden: PayPal, cadeaubonnen.

Minimale uitbetaling: $ 25

Beschikbare landen: VS, VK.

OpinieWereld

OpinionWorld maakt het invullen van enquêtes leuk en stelt u in staat uw mening te geven met enquêtes. Er is minimaal $ 10 nodig om uw inkomsten te laten uitbetalen. Je krijgt beloningen als je een actief en interactief lid bent. OpinieWereld biedt haar leden echter gebruiksvriendelijke, regelmatige en relevante enquêtemogelijkheden.

Bovendien krijgen gedetailleerde profielen meer mogelijkheden om enquêtes in te vullen. U kunt uw verdiensten laten uitbetalen via PayPal of cadeaubonnen. Daarom is deze betaalde enquêtesite een onschadelijk nevenoptreden om geld te verdienen.

Enquête-uitbetaling: 100-300 punten/enquête

Uitbetalingsdrempel: 500 punten

Beschikbaarheid: VS, Canada, VK, Australië, India, Singapore, Nieuw-Zeeland en meer

Opmerking van de auteur

De hierboven genoemde platforms zijn de beste keuzes die men zou kunnen maken om geld te gaan verdienen met betaalde enquêtes. Ik raad je ten zeerste aan om alle sites tegelijk te proberen. Hoe meer enquêtes u bijwoont, hoe meer geld u verdient. Houd er ten slotte rekening mee dat u uw punten moet verzilveren zodra u uw limiet overschrijdt, aangezien sommige sites u verder kunnen lastigvallen.

Gevolgtrekking

Kortom, enquêtes worden meestal uitgevoerd om de band tussen de klant en het bedrijf te versterken. Klantonderzoeken zijn essentieel voor de groei van bedrijven. Voor zakenmensen en detailhandelaren hebben betaalde enquêtes het verzamelen van gegevens vereenvoudigd.

Onbeperkte aantallen klanten zijn nu geïnteresseerd in het invullen van deze enquêtes. Vanwege deze verschillende voordelen hebben retailers, zakenmensen en bedrijven zo’n betaald enquêteproces geïntroduceerd. Deze platforms zijn minder tijdrovend en houden uw inkomstengegevens nauwkeurig bij. Om gemakkelijk geld te verdienen, moet u proberen betaalde enquêtes in te vullen.

gerelateerde berichten