10 Blockchain Naming Service (BNS) -platforms om uw Blockchain-domeinnaam te krijgen

Als u een crypto-liefhebber bent, moet u kennis hebben van Blockchain Naming Service (BNS), die kan worden gebruikt met een browser, zoals Chrome, Firefox, Frigate, Edge, enz., Of afzonderlijk als software.

Het gebruik van BNS via een websitebrowserextensie heeft echter de voorkeur.

Hoewel velen in cryptocurrencies investeren, hebben maar weinigen de technische kennis om zich volledig te verdiepen in de use-cases van blockchain-technologie.

Aangezien IP-adressen moeilijk te onthouden zijn, is het steeds opnieuw controleren van uw portemonnee-adres tijdrovend en kan dit tot ongelukken leiden.

Vanwege dergelijke problemen neigen de meeste crypto-gebruikers naar unieke, door mensen leesbare blockchain-adressen.

Laten we een paar dingen over BNS begrijpen en kijken naar enkele van de beste BNS-platforms om uw blockchain-domeinnaam te krijgen.

Wat is een Domain Name System (DNS)?

Een Domain Name System (DNS) is de toegangspoort tot internet, of u kunt zeggen een telefoonboek van internet.

Het is overal, vooral voor bedrijven, essentieel om het adres van uw website te definiëren. Hiermee heeft iedereen die achter de computer zit direct vanaf elke locatie toegang tot uw website.

Voorbeeld: als u een website met de naam “XYZ” wilt bezoeken, moet u www.XYZ.com in een willekeurige browser typen in plaats van het IP-adres.

Zo hoef je geen verwarrende cijfers met cijfers en alfabetten te onthouden. In plaats daarvan kunt u het webadres typen om verwarring te voorkomen en tijd en moeite te besparen.

Wat is een Blockchain Naming Service (BNS)?

Blockchain Naming Service (BNS) werkt hetzelfde als DNS, maar is op verschillende manieren anders.

Blockchain-domeinen zijn veilig en open vanwege hun gedecentraliseerde en transparante karakter.

Dit betekent dat een gebruiker meer functionaliteit heeft in vergelijking met de traditionele domeinen. Hier wordt het blockchain-domein gebruikt om gegevens veilig op te slaan. Het is eenvoudig toegankelijk, maar moeilijk te wijzigen of te verwijderen. Het gebruik van BNS biedt u veel mogelijkheden en flexibiliteit.

BNS is gebaseerd op voor mensen leesbare en unieke adressen die gemakkelijk te onthouden zijn. U hoeft alleen bepaalde extensies en plug-ins in uw webbrowser te installeren om toegang te krijgen tot een website.

Bovendien behoren de domeinactiva alleen toe aan de eigenaar, wat niet kan worden gecensureerd. Door dit te gebruiken, kunt u veilig betalen zonder gebruik te maken van lange alfanumerieke adressen. Het bevat drie belangrijke kwaliteiten, zoals beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid.

Waarin verschilt BNS van DNS?

DNS is een gecentraliseerd webdomeinsysteem dat leidt tot domeincensuur, meedogenloos hacken, inbeslagname van websites en overheidstoezicht.

Voorbeeld: www.ABCD.com, waarbij “.com” een topleveldomein is en “ABCD”, een unieke en gemakkelijk te onthouden domeinnaam is.

DNS wijst de domeinnamen toe aan de IP-adressen van de website om uw verzoek om een ​​bepaalde site te openen te volgen.

BNS wordt gebruikt als een gedecentraliseerde domeinnaam samen met een gedecentraliseerd portemonnee-adres en gedecentraliseerde identiteit. Er is dus geen censuuroptie beschikbaar voor iedereen om toegang te krijgen. Het biedt veiligheid en beveiliging tegen cyberaanvallen.

Voorbeeld: www.ABCD.eth waar “.eth” staat voor Ethereum.

U kunt hetzelfde adres gebruiken om betalingen over te maken door het simpelweg als afzonderlijke software te gebruiken of door het toe te voegen aan de browserextensie. Daarom lost BNS het fundamentele probleem van de Blockchain op en stelt het gebruikers in staat om de nieuwe golf over te nemen.

Gebruiksgevallen van BNS

Laten we dieper ingaan om de use-cases van de blockchain-domeinsystemen te bekijken:

Content creatie

Over het algemeen willen makers van inhoud eigendom en controle hebben over hun digitale identiteit. Dus in plaats van afhankelijk te zijn van sociale-mediaplatforms zoals Instagram, Facebook, Twitter, enz., Om hun inhoud te hosten, zouden ze dit kunnen doen met behulp van een gedecentraliseerd web met behulp van blockchain-technologie.

Een content creator kan de content eenvoudig verwijderen of wijzigen met het blockchain domein. Ze kunnen ontspannen in de wetenschap dat hun inhoud veilig is en dat klanten groeien zonder tussenkomst van het bedrijf.

Ze kunnen zelfs veel bedrijven vragen om hun gegevens in te zien. Op deze manier kan de maker van de inhoud profiteren van inkomsten door microtransacties toe te staan.

Muziek

Door de gedecentraliseerde aard van het blockchain-domein kunnen muzikanten hun muziek alleen publiceren en rechtstreeks met de fans communiceren. BNS-platforms helpen muzikanten evenemententickets, merchandise, audio-NFT’s en meer te maken.

  Waar is de WPS-knop op de Canon-printer?

Er is geen betrokkenheid van derden bij downloaden, streamen, licentiëren, merchandising en meer. De strijd voor muzikanten is voorbij omdat ze toegang hebben tot hun eigen beveiligde IP-eigendom.

Persoonlijke pagina’s

Veel bedrijven en particulieren stappen over van gecentraliseerde netwerken naar gedecentraliseerde platforms om hun professionele en persoonlijke websites te hosten. Gedecentraliseerde websites zijn volledig eigendom van de gebruiker en daarom zijn er geen terugkerende hostingkosten.

Ze zullen profiteren van het niet herinneren van de terugkerende betalingsdatum en -maand. Hierdoor is het risico van het elimineren of afsluiten van de websites vrijwel nihil. Dit is een ongelooflijke kans voor fotografen, auteurs, ontwerpers en andere professionals om hun digitale producten en diensten te verkopen.

Met behulp van Chain Link-verificatie weet u zeker dat u met de juiste persoon communiceert.

Winkelpuien

Veel online winkels begrijpen de transformatie en tonen interesse in gedecentraliseerde domeinsystemen. Ze verkopen hun goederen nu rechtstreeks via blockchain-domeinen. De technologie vereenvoudigt ook de manier waarop u betalingen ontvangt.

Dit alles zorgt voor een unieke winkelervaring voor uw klanten.

Kenmerken van BNS

BNS speelt een cruciale rol voor bedrijven en particulieren, zoals het beveiligen van transacties. Enkele van de belangrijkste kenmerken van Blockchain Naming Service zijn als volgt:

  • Self-custody is een belangrijk kenmerk van het blockchain-domein. Dit maakt uw domeinnaam gedecentraliseerd, waardoor u volledige controle over het domein heeft. Vanwege zelfbewaring kan een derde partij geen beslag leggen op uw domein, krijgt u gedecentraliseerde websites, exclusieve controle en meer.
  • Blockchain-domeinen kunnen niet door derden worden gewijzigd, gewijzigd, gecensureerd of verwijderd.
  • Het blockchain-domein is rechtstreeks gekoppeld aan cryptocurrency-wallets in plaats van websites.
  • U hebt software nodig om toegang te krijgen tot blockchain-domeinnamen, wat eenvoudiger is. U kunt het domein ook aan uw browserextensies toevoegen om grote problemen op te lossen.
  • BNS biedt beveiliging, verbeterde functionaliteit en openheid om het blockchain-domein vandaag te gebruiken.
  • Het geeft gebruikers meer macht of eigendom en is bestand tegen censuur.
  • Het kan ook worden gebruikt als een gedecentraliseerd gegevensopslag- en herstelplatform dat geen inhoud op de centrale server host.

Laten we het nu hebben over enkele van de beste BNS-platforms om uw blockchain-domeinnaam te krijgen.

Niet te stoppen domeinen

Pak je blockchain-domeinnaam met Unstoppable Domains voordat het te laat is. U kunt domeinen hebben zoals .zil, .crypto, .wallet, .coin, .x, .nft, .dao, .bitcoin en meer.

U kunt de domeinnaam gebruiken als uw gebruikersnaam voor alle websites en applicaties, uw website-URL, betalingsadressen voor de portefeuilles, enz. Browsers zoals Opera, Chrome, Firefox, Edge en Brave ondersteunen de domeinen, dus u zult geen problemen ondervinden met behulp van blockchain-domeinen.

Veel applicaties ondersteunen ook Unstoppable Domains, zoals Chainlink, Bitcoin.com Wallet, Coinbase Wallet, Rainbow Wallet, MyEtherWallet, Trust Wallet, The Graph, BRD, enzovoort. Met alle voordelen van het gebruik van deze blockchain-domeinen, hoeft u zich nooit zorgen te maken over het verzenden van betalingen naar het verkeerde adres.

Het verzenden van cryptocurrency naar het domein van de ontvanger is eenvoudiger dan voorheen. U kunt Ethereum, Bitcoin en meer verzenden met één domein. In plaats van op zoek te gaan naar een gehuurd domein, kunt u er een bezitten bij Unstoppable Domains.

Eenmalig betalen en levenslang gebruiken. Het gedraagt ​​zich net als cryptocurrency, wat betekent dat u het domein in uw portemonnee opslaat, zodat niemand anders dan u er toegang toe heeft. U kunt de diensten ook gebruiken met Android- en iOS-applicaties.

Kies nu uw domein voor $5.

ENS

ENS biedt gedecentraliseerde naamgeving voor uw websites, portefeuilles en meer. Zoek uw voorkeursdomein met de Ethereum Name Service-zoekbalk, registreer hetzelfde door jaren te definiëren en begin het bij elke overdracht te gebruiken.

Beheer uw domein eenvoudig vanaf het dashboard. Het heeft geen zin meer om sandbox-gebruikersnamen te gebruiken als je het voordeel hebt dat je je eigen gebruikersnaam gebruikt. ENS helpt je om je eigen gebruikersnaam te pakken, een gewenste avatar op te slaan, profielgegevens op te slaan en dezelfde te gebruiken voor verschillende services.

Gebruik bovendien uw ENS-domein om al uw adressen op te slaan en tokens, cryptocurrency NFT en meer te ontvangen. U kunt ook een gedecentraliseerde website starten met ENS, deze uploaden naar IPFS en er rechtstreeks toegang toe krijgen met de ENS-naam die u registreert.

Daarnaast kunt u uw ENS-namen gebruiken met de DNS-namen die u kent. ENS ondersteunt verschillende DNS-namen, zoals .com, .org, .io, .xyz, .art, .app en meer. Met ENS krijg je het achtervoegsel van .ETH samen met volledige beveiligingsvoordelen.

Binnen het ENS-ecosysteem vindt u veel portefeuilles zoals Rainbow, MyCrypto, Coinbase, Bitcoin.com Wallet en meer. Bovendien krijg je ook veel applicaties, waaronder Uniswap, Showtime, Etherscan, OpenSea, Aave en nog veel meer.

  ChooseMyPC helpt u onderdelen te vinden om uw budget-pc te bouwen

U hebt toegang tot uw websiteadres in browsers zoals Status, Cloudflare, MetaMask Extension, Opera, Brae, enz.

Peernaam

Registreer uw blockchain-domein bij Peernaam zoals de toekomst is met gedecentraliseerde domeinnamen. Het biedt een webgebaseerde interface die u gemakkelijk kunt gebruiken om uw domeinnaam te registreren.

PeerName slaat alle domeinen op in cold storage, dus buiten de computers en internet. Het helpt uw ​​domeinen te beschermen tegen diefstal en aanvallen. Daarom kunt u vertrouwen op PeerName, aangezien uw domeinen in veilige handen zijn.

Met PeerName krijgt u absoluut eigendom van uw domeinen, betere beveiligingscommunicatie, verborgen naamservice voor eigenaren en meer. Het vertrouwt op offline ondertekende transacties voor de verlenging en registratie van domeinen.

Vraag de overdracht gratis aan wanneer u maar wilt. Het gebruik van PeerName is ook het eerste jaar gratis. Het biedt bepaalde blockchain-domeinen, zoals .bit, .coin, .bazar, .emc, .lib en .onion. Registreer uw domein als verlengingsservice voor $ 13,99 per jaar voor .bit. Lanceer uw domein een leven lang voor $ 399.

Diode

Diode biedt een blockchain-naamgevingsservice waarmee u uw accounts, blokken, enz. kunt doorzoeken. Het authenticeert uw account met behulp van MetaMask.

MetaMask is een gateway en een crypto-portemonnee naar blockchain-applicaties. Bovendien is het uitgerust met beveiligde login, sleutelkluis, tokenuitwisseling en tokenportefeuille. U krijgt alles wat u wilt om digitale activa te beheren.

U moet MetaMask inschakelen in de Diode Network Explorer om de instellingen te beheren en uw login te beveiligen. Hiervoor moet u ervoor zorgen dat het MetaMask al als plug-in in uw browser is geïnstalleerd.

Als je MetaMask niet in je browser hebt geïnstalleerd, kun je nog steeds veel informatie over het netwerk verkennen of bekijken, maar je kunt het niet beheren. Op die manier kunt u MetaMask rechtstreeks vanaf zijn website installeren.

Zodra het is geïnstalleerd, ziet u een vossenkop in de rechterhoek van de browser. Verken de geregistreerde blockchain-namen of zoek via de zoekbalk bovenaan.

Stapels

Ontketen het volledige potentieel van Bitcoin met Stapels en de mogelijkheden verkennen om deze technologie te omarmen.

Blockchain Naming System is een netwerksysteem dat niet afhankelijk is van centrale controlepunten bij het binden van Stacks-gebruikersnamen met de off-chain-status. De Stacks-blockchain geeft de zekerheid dat de BNS-weergave van elk knooppunt wordt gesynchroniseerd met alle knooppunten over de hele wereld.

U vindt dus in elk knooppunt dezelfde zoekopdrachten. Bovendien krijgt u alleen door u unieke, betekenisvolle domeinen met een sterk eigendom. Je leert ook veel aspecten, zoals Non-Fungible Tokens (NFT’s), die unieke eigenschappen hebben.

DeFi is een onaangeboorde en grote markt en Stacks is zo gepositioneerd dat Bitcoin DeFi toegang geeft tot contracten die zichtbaar zijn in de Bitcoin-staat en het inherente vermogen van Stacks.

Iedereen kan een unieke naamruimte maken en de unieke eigenschappen ervan instellen. Het wordt geserveerd op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Als je eenmaal een speciaal blockchain-domein bezit, zal het voor altijd meegaan, in tegenstelling tot DNS. Bovendien vindt u belangrijke eigenschappen van BNS die het tot een krachtig hulpmiddel in netwerktoepassingen maken:

  • Het is uniek om naambotsingen te voorkomen.
  • Elke naam die u selecteert, moet uniek en betekenisvol zijn.
  • U krijgt alleen toegang om wijzigingen aan te brengen.

Emercoin

Wees niet bang dat uw website wordt opgeschort door de autoriteiten. Emercoin brengt EmerDNS voor u. Het is de uitweg omdat het volledig gedecentraliseerd is.

EmerDNS is veilig voor elke censuur die voor je ligt. Het staat geen enkele andere gebruiker toe om uw record te wijzigen; alleen jij hebt toegang om de inhoud te manipuleren wanneer je het nodig hebt. Daarnaast zijn websites eenvoudig op te lossen met behulp van verschillende browserextensies via OpenNIC-servers of proxy’s.

EmerDNS ondersteunt het volledige scala aan DNS-records en werkt onder de serviceafkorting ‘dns’ in Emercoin NVS. De records van de domeinnamen zijn dus ongecensureerd en gedecentraliseerd, dankzij de gedistribueerde en veilige Blockchain.

Bovendien bent u de enige persoon die de privésleutel beheert die aan het betalingsadres is gekoppeld. U kunt de commando’s name_update en name_new gebruiken via Emercoin API. Het biedt ook de beste oplossing voor u om te voorkomen dat alle domeinnamen worden opgeschort of ingetrokken.

Begin Emercoin te gebruiken door de portemonnee te downloaden. Het is beschikbaar voor Linux, macOS en Windows. Je kunt het ook op je smartphones gebruiken.

RIF

RIF architectuur maakt een unieke identificatie van de adressen mogelijk door middel van voor mensen leesbare namen. Het heeft een heel eenvoudige missie en wil gebruikers een gemakkelijke manier bieden om hun bestemming te bereiken, of ze nu niet-technisch zijn of geen bankrekening hebben.

  Smallx264 gebruikt HandBrake GUI om video's in batch te transcoderen

RIF Name Service zorgt voor eenvoudig gebruik van blockchain-technologie, waardoor iedereen de moderne manier kan gebruiken. Het wordt gebruikt in RIF-communicatie, RIF-opslag, RIF-betalingen en andere diensten om de eindgebruikers een geweldige ervaring te bieden.

De sleutel tot het succes ligt in de interoperabiliteit van het ecosysteem. RIF biedt een platformonafhankelijke naamgevingsservice voor elke grote Blockchain, inclusief Litecoin, Bitcoin en meer. Het verbetert de beveiliging en het gedecentraliseerde karakter van Bitcoin.

Zodra u het domein heeft, kunt u zonder extra kosten subdomeinen delegeren. Het ondersteunt veel portemonnees met geïntegreerde RNS, zoals RIF op CHAIN, Mew, MyCrypto, D’Cent, Bleumi Pay, Money on Chain en meer.

Solana

Krijg unieke domeinen aan Solana en vereenvoudig de overdracht van uw geld. Registreer nu uw domein en begin met het ontwikkelen van uw projecten.

Om storingen te voorkomen, maakt u een gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te onthouden domeinnaam aan in plaats van een lang portemonnee-adres. De weg is hier heel eenvoudig; plaats gewoon uw bod door de domeinnamen te verkennen.

Daarnaast kun je hetzelfde domein in de veiling plaatsen om geld te verdienen met je collectie. Het ondersteunt verschillende portefeuilles, zoals Phantom, Solflare, Sollet, Torus, Coin98, Slope, Clover, MathWallet, Blockto en meer.

Selecteer uw gewenste portemonnee en bied op de beschikbare domeinnaam voordat de veiling eindigt. Je zult een verscheidenheid aan domeinen vinden die in het leaderboard zijn gemaakt en hun geld.

Het enige wat u hoeft te doen is uw domeinnaam te doorzoeken of de veilinglijst te raadplegen om een ​​bod te plaatsen.

.KUNST

Zet je kunst om in geld met .KUNST en het webverkeer te verbeteren. U kunt kiezen uit meerdere beschikbare domeinen of uw voorkeursnaam typen om de beschikbaarheid te controleren.

URL is altijd de eerste indruk die ertoe doet bij het opbouwen van uw merk. Alle domeinnamen worden gecategoriseerd volgens de verkenning en prijsstelling.

Kies uw favoriet en betaal met gemak en eenvoud. Het geeft u slechts één adres dat alles voor u dekt om uw merk op te bouwen. De domeinnaam met .ART vergeet je niet en helpt je om organisch verkeer te genereren.

.ART bouwt een uitstekend prijsmodel om u tevreden te stellen met de prijs terwijl u uw favoriete domeinnaam koopt. Als je niet tevreden bent met de service, heb je vijf dagen om te beslissen en een volledige terugbetaling aan te vragen.

Protonketen

Protonketen is de betalingsblockchain die goed werkt voor bedrijven. Het concept van de Proton-keten is heel duidelijk en eenvoudig. Proton Naming Service speelt een essentiële rol in de cryptowereld.

Elk individueel en zakelijk account krijgt een unieke naam die voor mensen leesbaar en gemakkelijk te onthouden is.

Als u bijvoorbeeld $ 20 naar een persoon wilt sturen, kunt u het adres van die persoon gebruiken om dat geld te verzenden. Zo simpel is het met Proton Chain.

Proton Chain bewaart veel identiteitsattesten voor bedrijven en particulieren. Met uw toestemming bevraagt ​​de Proton-keten de identiteitsproviders. Het ondersteunt ook een breed scala aan meerdere verpakte stablecoins, zoals PAX, TUSD en USDC.

Proton Chain kan elke dag ongeveer 40 miljoen transacties verwerken, wat veel meer verkeer is dan andere blockchain-applicaties. Elke transactie die u doet, is absoluut gratis.

Proton past het concept van gedecentraliseerde verificatie en gedecentraliseerde identiteit toe samen met gedecentraliseerde domeinen. Je hebt domeinen zoals .BTC, .XPR, .BNB, .ETH en meer. Het ondersteunt ook domeinen op het hoogste niveau, waaronder .COM, .EDU, .GOV en meer.

Applicaties kunnen communiceren met de Blockchain via in-wallet betalingsverzoeken. Het is zo nuttig dat het het gebruik van Chrome-plug-ins elimineert door zijn revolutionaire technologie. Je kunt zeggen dat het programmeerbaar geld is dat voor jou werkt.

Conclusie

Blockchain-domeinen hebben veel voordelen ten opzichte van reguliere domeinen. BNS heeft de potentie om de kijk op de digitale wereld te veranderen. Het is het begin van gedecentraliseerde websites en identificatie, en deze technologie kan veel individuen en bedrijven helpen.

Ga dus voor een van de bovengenoemde Blockchain Naming Service (BNS) -platforms die hierboven zijn genoemd en verkrijg gemakkelijk uw eigen blockchain-domeinnaam, zonder tussenkomst van derden of censuur.

gerelateerde berichten