10 browserbeveiligingsadd-ons voor voor privacy – Beste beveiligingshulpmiddelen

Ongeacht de technologische vooruitgang, we zullen altijd kwetsbaar zijn voor gevaarlijke online bedreigingen.

Onze privacy en algehele veiligheid zijn nooit in veilige handen, en het zou onze verantwoordelijkheid moeten zijn om er iets aan te doen, ook al maakt het maar een klein verschil. Sommigen van jullie hebben misschien persoonlijke gegevens of zelfs financiële informatie op internet opgeslagen, en het beschermen ervan tegen openbaarmaking heeft de hoogste prioriteit.

Niet alleen dat, door het internet te gebruiken, wordt u ook blootgesteld aan veel virussen, malware, ransomware en andere vervelende bedreigingen. Met ervaring kan ik je gemakkelijk vertellen dat het niet leuk is om daar het slachtoffer van te zijn. U verliest veel tijd, gegevens en gemoedsrust.

Om deze dingen aan te pakken, is er een verscheidenheid aan antivirussoftware beschikbaar, maar als je geen fan bent van het gebruik ervan, wil je misschien deze browserbeveiligingsadd-ons eens bekijken.

Deze zullen ervoor zorgen dat uw browse-ervaring soepel is en weg van elk soort gevaar. Als dat klinkt als iets dat je zou gebruiken, gaan we naar de lijst.

Avira-browserveiligheid

Bekend om het leveren van de beste beveiligingsdiensten, Avira-browserveiligheid zal ervoor zorgen dat uw privacy wordt beschermd en een veilige surfervaring wordt geboden. U kunt deze add-on toevoegen aan uw Firefox-, Opera- en Google Chrome-browsers.

Eenmaal geïnstalleerd, kan het vervelende en geïnfecteerde advertenties blokkeren, voorkomen dat u verdachte websites bezoekt en manieren voor bedrijven om u te volgen volledig elimineren. Bovendien kunt u ook browserkaping voorkomen (ja, dat bestaat) en ongewenste apps detecteren om te verwijderen.

Als extraatje vindt het ook de beste deals voor items tijdens het winkelen. Deze add-on is volledig gratis te downloaden en te gebruiken.

Avast Online Beveiliging

U kunt geavanceerde bescherming krijgen tegen phishing-zwendel en gevaarlijke websites door gebruik te maken van Avast online beveiliging. Het alarmeert je vooraf als de website die je bezoekt onveilig is of een slechte reputatie heeft. Je kunt er ook voor kiezen om een ​​melding te krijgen als je online wordt gevolgd.

  Met Google Drive-update kunt u uw bestanden vergrendelen achter een 4-cijferige toegangscode

Een geweldige functie is dat deze add-on sterbeoordelingen voor elke website toont, zodat u gemakkelijk kunt onderscheiden wat veilig is en wat niet. De beoordelingen zijn gebaseerd op hun klantenbestand van 400 miljoen, waarin ze elke website die ze bezoeken beoordelen voor het welzijn van andere gebruikers, en dat kun je ook doen.

Avast Online Security kan gratis worden gebruikt in Google Chrome.

Adblock Plus

Adblock Plus is een open-source add-on die spam-advertenties kan blokkeren en een veilige browse-ervaring voor u kan behouden. Het werkt voor verschillende browsers, waaronder Google Chrome, Firefox, Opera en Safari. Niet alleen dat, maar u kunt dit ook gebruiken in uw Android- en IOS-telefoonbrowsers.

Adblock Plus is genoemd op top publicerende websites, zoals TechCrunch en Business Insider, enkel en alleen om een ​​geweldige service te bieden.

Het blokkeert video-pop-ups, knipperende banners, malware en tracking-apps. Als gevolg daarvan zult u merken dat uw browsen veel lichter en sneller wordt. Deze add-on is volledig gratis te gebruiken.

Malwarebytes Browser Guard

Beschikbaar voor Google Chrome en Firefox, Malwarebytes Browser Guard filtert die schetsmatige advertenties, voorkom oplichting en blokkeert trackers.

Tegenwoordig zijn oplichters voor technische ondersteuning overal, daarom legt deze add-on speciale nadruk op dat gebied en neemt deze voor u over. Zodra het is ingeschakeld, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over browserkaping, browserlockers en andere zwendeltactieken.

Het stopt malware, vervelende pop-ups en beschermt uw privacy tot in de kern. Alsof dat allemaal nog niet genoeg was, Malwarebytes Browser Guard versnelt ook uw browse-ervaring. U kunt deze oplossing gratis downloaden en gebruiken.

DuckDuckGo

U kunt uw persoonlijke gegevens en algemene privacy eenvoudig beschermen met: DuckDuckGo. Dit bedrijf heeft altijd voorop gelopen als het gaat om veiligheid en bescherming, dus u kunt volledig op hun service vertrouwen.

Deze add-on heeft een interessante functie genaamd “Privacy Grade”, die u in feite vertelt hoeveel een website kan worden vertrouwd voor en na het toepassen van hun bescherming. Het tilt het citaat “Voorkomen is beter dan genezen” naar een heel ander niveau, en ik klaag niet.

  Films en tv-programma's downloaden voor offline weergave in Netflix

U kunt uw zoekgeschiedenis ook privé houden en trackers blokkeren die u in de gaten houden. Afgezien daarvan dwingt DuckDuckGo sites om versleutelde verbindingen te gebruiken wanneer deze beschikbaar zijn, zodat uw gegevens goed beveiligd blijven.

U kunt deze add-on gebruiken op uw mobiele telefoons en ook op een desktopbrowser.

uBlock Oorsprong

uBlock Origin is een andere geweldige add-on die snel is en zijn werk redelijk goed doet. Het kan spam-advertenties, trackers en malware-sites blokkeren met behulp van een aantal filterlijsten, zoals EasyPrivacy en EasyList. Deze add-on heeft meerdere modi om uit te kiezen, en “Geavanceerde modus” is er een van, die alle netwerkverzoeken van derden blokkeert, tenzij dit door jou is toegestaan.

Bij de installatie ziet u een aantal filters die al zijn ingeschakeld. U kunt elk van hun doelen zien en uitschakelen volgens uw behoeften. uBlock Origin wordt ondersteund in verschillende browsers, waaronder: Google Chrome en Firefox.

HTTPS overal

U kunt elke website die u bezoekt versleutelen met HTTPS overal. Het maakt gebruik van een slimme technologie die verzoeken voor de websites op internet kan herschrijven, zodat u vanuit een zeer veilig perspectief kunt browsen. Niet elke bron op internet is HTTPS, dus deze add-on lost dat probleem voor eens en altijd voor u op.

U kunt deze add-on gratis downloaden en gebruiken in uw mobiele en desktopbrowser. Het is beschikbaar voor de meeste bekende.

Ghostery

Gevuld met een heleboel geweldige functies, Ghostery doet veel meer dan alleen zorgen voor een veilige browse-ervaring. U kunt trackers blokkeren, controleren en analyseren, advertenties blokkeren en zelfs uw browsen versnellen. Aangezien deze add-on open-source is, geniet u van volledige transparantie.

U kunt ook hun privézoekfunctie gebruiken die wordt aangedreven door Cliqz, om tijd en gegevensvolume te besparen. Ghostery werd gelanceerd in 2009 en is sindsdien een van de beste keuzes voor browserbeveiliging geworden, met meer dan 7 miljoen actieve gebruikers. Je kunt dit gratis downloaden op Apple Store, Windows, Google Chrome en ook op mobiele apparaten.

  (OPGELOST) Video-export vastgelopen in de Microsoft Photos-app

Privacy Badger

Privacy Badger blokkeert automatisch alles wat in strijd is met de toestemming van de gebruiker, zoals schetsmatige advertenties en trackers. Eenmaal geïnstalleerd, detecteert het verdachte activiteiten op de websites die u bezoekt en vertelt het uw browser om geen van hun pagina’s meer te laden. Op deze manier stop je met het bezoeken van die bronnen en word je niet gevolgd.

Het kijkt via cookies, canvas-vingerafdrukken en andere trackingtechnieken om erachter te komen of er iets mis lijkt te zijn met een website. Het mooie van deze add-on is dat hij voor één enkel doel is bedoeld, en daarin doet hij zijn werk redelijk goed. Je kunt het downloaden en gebruiken in verschillende browsers, zoals Google Chrome, Firefox en Opera.

TunnelBeer

Zeer lichtgewicht en eenvoudig te installeren, TunnelBeer beschermt uw privacy en houdt u uit de buurt van hackers en kwaadaardige aanvallen. Het wordt geleverd met een supereenvoudig ontwerp, maar kan met gemak een aantal complexe taken aan.

Zodra u deze add-on installeert, versleutelt het uw browsegegevens en voert het regelmatig audits uit om er zeker van te zijn dat er geen beveiligingsproblemen zijn. Bovendien biedt het een hoge snelheid, heeft het een ingebouwde VPN en wordt het vertrouwd door meer dan 21 miljoen gebruikers over de hele wereld.

TunnelBear werkt op alle toonaangevende browsers en besturingssystemen.

Conclusie

Ik hoop dat de bovenstaande beveiligingsadd-ons u zullen helpen een veiligere browse-ervaring te bereiken en uw gegevens tegen de massa te beschermen.

gerelateerde berichten