10 gratis advertentiewebsites voor kleine bedrijven

Met de toenemende concurrentie in bijna elke sectie vinden bedrijven nieuwe manieren en platforms om een ​​concurrentievoordeel te behalen.

Dankzij de verschillende advertentiesites die gratis advertentiemogelijkheden bieden. Hiermee kunnen bedrijven hun producten en diensten promoten en de zichtbaarheid van het merk vergroten.

Wat zijn rubrieksadvertenties?

Rubrieksadvertenties verwijzen naar het adverteren of promoten van uw producten of diensten op websites van derden. Dit is vergelijkbaar met de rubrieksadvertenties in de kranten. Het verschil is dat online advertenties op webportals worden geplaatst.

Rubrieksadvertenties zijn voornamelijk bedoeld voor lokale bedrijven.

Rubrieksadvertenties bieden snellere, goedkopere en effectievere manieren om uw producten of diensten op de markt te brengen. Deze hulp bereikt een breder publiek en vergroot de geloofwaardigheid van uw bedrijf.

Bij sommige rubrieksadvertenties kunnen bezoekers contact met u opnemen via de opgegeven contactgegevens. Bij sommige portals kunt u ook naar uw website linken.

Als gevolg hiervan kunt u de zichtbaarheid van uw merk vergroten en goed verkeer naar uw website leiden.

Rubrieksadvertenties: al tientallen jaren een onderdeel van marketing

Rubrieksadvertenties zijn geen nieuw ontwikkeld concept. Het maakt eerder al tientallen jaren deel uit van marketingstrategieën. Deze hebben jarenlang genoeg plaats ingenomen in bijna elke krant. En zelfs nu zijn advertenties er met dezelfde kracht.

Vroeger boden advertenties een veel goedkopere manier om producten of diensten op de markt te brengen dan grote banners of display-advertenties. Met de tijd dat de internetevolutie plaatsvond, vonden ook rubrieksadvertenties hun weg naar internet.

En nu onderzoeken bedrijven tal van voordelen van deze rubrieksadvertenties.

Soorten vermeldingen die op sites met rubrieksadvertenties zijn geplaatst

De meeste websites met rubrieksadvertenties hebben een handvol categorieën die bijna elke zakelijke niche dekken. Hiermee kunt u steeds dieper ingaan op een bepaalde bedrijfscategorie. Hierdoor kunt u uw zakelijke product of dienst veel nauwkeuriger uitdrukken.

  Fix Forza Horizon 4 kan niet deelnemen aan sessie op Xbox One of pc

Hoewel verschillende geclassificeerde advertentieportals verschillende categorieën hebben waaruit u kunt kiezen, zijn er bepaalde hoofdsecties die de meeste portals gewoonlijk hebben. Deze secties bevatten alle bedrijfsvermeldingen in hun soort.

Deze secties omvatten:

  • Financiële diensten
  • Huisdieren
  • Banen
  • Te koop
  • Gezochte artikelen
  • Evenementen
  • Onroerend goed
  • Diensten en meer.

Laten we nu eens kijken naar enkele gerenommeerde gratis websites met rubrieksadvertenties die uw merk een grote zichtbaarheid kunnen geven.

Craigslist

Craigslist is een gratis website met advertenties in Amerika. Het stelt bedrijven over de hele wereld echter in staat om hun rubrieksadvertenties onder een groot aantal categorieën te plaatsen.

Het bestaat uit advertentiesecties gewijd aan huisvesting, artikelen die te koop worden aangeboden, dienstverlening aan de gemeenschap, cv, discussieforums, banen, enz. Alle categorieën zijn divers en u kunt elk product of elke dienst promoten.

Het is een van de populaire websites voor het verkennen van producten en diensten voor mensen over de hele wereld. Met Craigslist kunnen bedrijven en marketeers B2B- en B2C-diensten en -producten promoten.

Achterpagina

Backpage Classifieds biedt gratis diensten voor het plaatsen van advertenties voor bedrijven in verschillende steden over de hele wereld. Het stelt gebruikers ook in staat om door advertenties te bladeren zonder enige registratie of aanmelding.

Hiermee kunt u uw zakelijke advertenties, foto’s en een link naar uw website plaatsen. U hoeft zich alleen maar te registreren op Backpage en klaar te staan ​​om een ​​advertentie te plaatsen.

Hoewel u altijd gratis advertenties kunt plaatsen, biedt het ook premium opties voor het plaatsen van advertenties. Betaalde advertenties kunnen uw advertentie laten opvallen.

Advertenties

Als u op zoek bent naar een 100% gratis advertentieplatform voor advertenties, dan is ClassifiedAds.com de juiste bestemming. Naast dat u gratis advertenties kunt plaatsen, kunnen gebruikers ook gratis contact met u opnemen en door uw vermelding bladeren.

  Waar één dag tegelijk kijken Seizoen 4 (volledige zelfstudie)

Hier vindt u categorieën zoals voertuig, te huur, huisdieren, contactadvertenties, diensten, banen, onroerend goed, artikelen te koop en gemeenschap. Onder deze hoofdcategorieën zijn er honderden subcategorieën die u kunt kiezen op basis van wat u aanbiedt.

Free-Classifieds-USA

Met Free-classifieds-usa.com kunt u uw advertenties online plaatsen in verschillende steden in de VS. Het is ook een 100% gratis advertentieplatform met verschillende secties gewijd aan verschillende categorieën.

Hier vindt u categorieën zoals te koop, banen, klassen, voertuigen, onroerend goed, gemeenschap en meer. Elk van deze hoofdcategorieën heeft meerdere subcategorieën. U kunt zich op dit platform registreren en gratis advertenties plaatsen.

Geebo

Geebo beweert een veilig community-advertentieplatform te zijn. Verschillende oplichting en spam op de meeste geclassificeerde websites zijn grote problemen. En daarom helpt Geebo bedrijven toegang te krijgen tot een veilige en beschermde online gemeenschap.

Het bestaat uit een geautomatiseerd systeem dat advertenties scant en illegale en onveilige activiteiten identificeert. Bedrijven die de advertentierichtlijnen volgen, zijn welkom op Geebo en kunnen een concurrentievoordeel behalen.

Het deelt ook advertenties en productvermeldingen op zijn socialemediakanalen, wat bedrijven nog een groot voordeel biedt.

Global-free-classified-ads.com

Global-free-classified-ads.com is een gratis website voor het plaatsen van advertenties voor bedrijven in onroerend goed, huisdieren, diensten, auto’s, banen en soortgelijke sectoren. Dankzij het eenvoudige vermeldingsproces kunt u ook foto’s uploaden die betrekking hebben op uw bedrijf.

Hiermee kunt u een onbeperkt aantal advertenties plaatsen. Een rubrieksadvertentie duurt 30 dagen en u kunt deze zo vaak verlengen als u wilt.

AdlandPro

AdlandPro is actief sinds 1996 en biedt bedrijven gratis advertenties en postservices.

Het biedt gratis en betaalde advertentiemogelijkheden voor merken van alle niveaus. U kunt ook lid worden van de netwerkgemeenschap van AdlandPro. Het helpt u meer inzicht te krijgen in de verkoop en feedback te krijgen op uw geplaatste advertenties.

U kunt zich op dit platform registreren en beginnen met het plaatsen van uw gratis advertenties.

  Hoe WOW-fout # 134 Fatale toestand op te lossen?

Advertentiewereld

Met Adsglobe kunt u rubrieksadvertenties plaatsen en uw producten of services promoten op elke wereldwijde locatie. Het bedient meer dan 1 miljoen locaties wereldwijd.

Het heeft talloze subcategorieën onder koopwaar, auto’s, onroerend goed, verhuur, enz. U kunt bijna alles op Adsglobe promoten. Het maakt B2C-, C2C- en B2B-promoties mogelijk. U kunt hier een onbeperkt aantal advertenties plaatsen.

Met de geavanceerde teksteditor kunt u uw advertenties aantrekkelijker maken met behulp van foto’s en video’s.

Grootste Advertenties

BiggestClassifieds.com is al meer dan 15 jaar een van de populaire Amerikaanse websites voor lokale advertenties. Hiermee kunt u betalen om reclame te maken voor uw producten en diensten en aanbevolen advertenties te plaatsen.

U kunt uw advertentie plaatsen onder de juiste secties onder banen, auto’s, financiële diensten, gemeenschap, onroerend goed en meer.

St. Louis postverzending

St. Louis Post-Dispatch biedt bedrijven een groot aantal marketing- en promotieoplossingen om verkeer en verkoop te stimuleren.

Lokale bedrijven bieden faciliteiten voor goed zichtbare rubrieksadvertenties. U kunt lid worden van dit platform en uw advertenties direct plaatsen. Het heeft verschillende secties gewijd aan categorieën zoals banen, auto’s, huizen, enz.

laatste woorden

Op zoek naar gratis middelen om uw lokale diensten of producten te promoten? Probeer deze websites met rubrieksadvertenties, want dit kunnen geweldige platforms voor uw bedrijf zijn en de zichtbaarheid van uw merk vergroten.

Misschien wilt u ook de beste tools verkennen waarmee u fantastische advertenties, video’s en afbeeldingen kunt maken.

gerelateerde berichten