10 manieren om Powerbeats Pro niet op te laden

In dit tijdperk heeft technologie ons leven gemakkelijk gemaakt. Het heeft ons in staat gesteld om te multitasken. Kun je het niet vertellen? Laten we het nu verder uitwerken. Welnu, je kunt met je vriend aan de telefoon praten en tegelijkertijd groenten hakken. De reden hiervoor is dat je nu een oortelefoon hebt, zodat je de mobiel niet in je hand hoeft te houden terwijl je praat. Maar wat als uw Powerbeats pro op een dag niet oplaadt? Maak je geen zorgen, we zijn hier om je te helpen bij het oplossen van dit probleem dat Powerbeats niet wordt opgeladen voor het geval dat.

Hoe te repareren dat Powerbeats Pro niet oplaadt

In deze handleiding hebben we de redenen opgesomd waarom de Powerbeats Pro-hoofdtelefoon niet wordt opgeladen en hebben we methoden gegeven om het probleem op te lossen.

Er zijn verschillende redenen voor de fout. We hebben alle mogelijke oorzaken op een rijtje gezet die u kunnen helpen beslissen welke methode voor u werkt-

  • De kabel is mogelijk niet goed aangesloten.
  • De oordopjes zijn mogelijk niet goed geplaatst.
  • Een hoge kamertemperatuur kan ook de oorzaak zijn van het probleem.
  • Ophoping van stof rond oplaadconnectoren.
  • Een beschadigde kabel kan ook een van de redenen zijn.
  • Verouderde firmware kan ook de oorzaak zijn van problemen.

Methoden voor probleemoplossing worden in dit artikel vermeld. U kunt deze methoden proberen om ervoor te zorgen dat Powerbeats Pro niet wordt opgeladen voor het geval dat.

  7 Organigram Makers om de teamhiërarchie te definiëren

Methode 1: Kabel correct insteken

Zorg ervoor dat u de kabel goed hebt aangesloten. Zodra u correct hebt geplaatst, controleert u of de Powerbeats-behuizing wordt opgeladen of niet. Als ze nog steeds niet in rekening worden gebracht, probeer dan andere methoden die hier worden vermeld.

Methode 2: maak oordopjes en hoesje schoon

Foto door Dagny Reese op Unsplash

Er wordt stof verzameld rond de oplaadconnectoren. Dit kan de oorzaak zijn dat de Powerbeats Pro-case niet oplaadt. Gebruik dus een naald of speld om het opgehoopte stof te verwijderen. Maar doe het voorzichtig. Als er water in de koffer is gekomen, plaats je koffer dan in een kopje rijst. De tijdsduur die u moet bewaren is 48 uur.

Methode 3: gebruik een andere stroombron

De eenvoudigste methode om Powerbeats Pro-hoofdtelefoons niet op te laden, is door verschillende stroombronnen te gebruiken. Haal de oplader uit de stroombron en sluit deze aan op een andere stroombron.

Afbeelding van Markus Spiske via Pixabay

Methode 4: gebruik een andere kabel

Afbeelding van Denys Vitali via Pixabay

Vraag uw familielid of vriend die Powerbeat Pro gebruikt om een ​​kabel. Gebruik het en kijk of uw Powerbeats Pro-case wordt opgeladen of niet. Als ze worden opgeladen, is de fout gedetecteerd. Het enige dat u nu hoeft te doen, is een andere kabel aanschaffen om te verhelpen dat de Powerbeats Pro-case niet oplaadt. Als de Powerbeats Pro-case nog steeds niet wordt opgeladen, moet u andere methoden proberen die in dit artikel worden vermeld.

Methode 5: plaats de oordopjes op de juiste manier in het hoesje

Dit is een van de eenvoudigste methoden om het probleem met het opladen van Powerbeats Pro op te lossen. Het enige dat u hoeft te doen, is deze eenvoudige stappen te volgen:

1. Verwijder de oordopjes.

Afbeelding van Yuxin Huang via Pixabay

2. Plaats het terug in de hoes.

  6 Beste verzend-API voor uw bedrijf om tijd en geld te besparen

Afbeelding van MilitaruRazvanA via Pixabay

3. Controleer nu de uitlijning van de oplaadpennen en druk ze in.

Opmerking: zodra u de oordopjes correct hebt geplaatst, wordt elk klein zaklampje van het oordopje wit.

Methode 6: Firmware bijwerken

Dit is ook een van de gemakkelijkste methoden om het probleem op te lossen. Als uw Powerbeats Pro is verbonden met een iPhone of iPad, controleer dan of er een updatemelding is en als er een updatemelding is, tikt u op de optie Update. Maar als u Powerbeats Pro met Android gebruikt, volgt u de onderstaande stappen:

Opmerking: de hier vermelde stappen zijn uitgevoerd op de Samsung Galaxy S21 5G.

1. Start Google Play Store op uw apparaat.

2. Zoek hier naar de Beats-app.

3. Tik nu op de optie Installeren.

4. Verbind de oordopjes met het apparaat met behulp van de pro-case.

5. Tik nu op de optie Bijwerken in de app.

Methode 7: Automatische oordetectie uitschakelen

Als uw Powerbeats Pro aan één kant niet wordt opgeladen, kunt u proberen automatische oordetectie uit te schakelen. Volg de onderstaande stappen om hetzelfde uit te voeren:

1. Start de app Instellingen op uw apparaat.

2. Tik hier op de Bluetooth-optie.

3. Zoek nu naar de Powerbeat Pro-optie en tik erop.

Opmerking: als je je powerbeats pro een andere naam hebt gegeven, tik dan op die optie.

4. Schakel de schakelaar uit voor automatische oordetectie.

Methode 8: Ga naar een andere kamer

Vaak worden Powerbeats niet opgeladen omdat de kamertemperatuur boven de 40 graden Celsius is. U kunt dus verhuizen naar een kamer met een lagere temperatuur. Probeer hier je Powerbeats Pro-case op te laden.

Methode 9: Powerbeat Pro resetten

Een andere methode die u zelf kunt uitvoeren, is het repareren van de Powerbeats Pro. Volg deze eenvoudige stappen om de resetmethode uit te voeren-

1. Plaats de oordopjes in het etui en laat het etui open.

Afbeelding van Aixklusiv via Pixabay

  Een gezinslid verwijderen op PS4

2. Druk op de systeemknop.

Opmerking: houd de systeemknop ingedrukt totdat het LED-lampje rood en wit knippert.

3. Verlaat nu de systeemknop.

4. Koppel het met uw apparaat.

Methode 10: Neem contact op met het ondersteuningsteam

Als niets voor u heeft gewerkt, hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt een bezoek brengen aan de Krijg ondersteuning pagina van appel. Het kan helpen bij het oplossen van het probleem.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Hoe reset ik mijn Powerbeats Pro-oplaadcassette?

Ans. U kunt de methode 9 raadplegen om Powerbeats te resetten die in dit artikel wordt genoemd.

Q2. Waarom laadt mijn Powerbeats Pro-case niet op?

Ans. Er kunnen meerdere redenen zijn voor dit probleem. Sommige hiervan zijn defecte kabels, stroombron werkt niet, stofophoping in de buurt van connectoren, batterijproblemen, hoge kamertemperatuur, kabel niet goed aangesloten en verouderde firmware.

Q3. Kun je de hoes voor draadloze oordopjes overbelasten?

Ans. Aangezien een hoes voor echte draadloze oordopjes stopt met opladen zodra ze volledig zijn opgeladen, hoeven klanten zich geen zorgen te maken over het overladen van hun oortelefoons. Hoewel lithium-ionbatterijen niet kunnen worden overladen, hebben ze slechts een beperkt aantal oplaadcycli voordat de batterij moet worden vervangen omdat deze begint af te nemen.

***

We hopen dat een van de methoden in dit artikel u heeft geholpen bij het oplossen van uw vraag over het oplossen van het probleem dat Powerbeats Pro niet oplaadt. Als u twijfels of suggesties heeft, kunt u reageren in het onderstaande gedeelte. Wij helpen u graag verder.

gerelateerde berichten