10 software voor werknemersbeheer voor kleine bedrijven

Medewerkers zijn de drijvende kracht achter uw bedrijf. Het gebruik van software voor personeelsbeheer biedt een efficiënte manier om uw personeelszaken effectief te beheren en tegelijkertijd de werknemerstevredenheid te waarborgen.

Medewerkers tevreden houden is een van de belangrijke aspecten van het laten groeien van een succesvol bedrijf. Als ze gelukkig zijn, kunnen ze werken met meer toewijding, productiviteit, betrokkenheid en een gevoel van eigenaarschap.

Hoewel u handmatige middelen kunt gebruiken om uw personeel te beheren en tegemoet te komen aan hun geluk, kan het tijdrovend, repetitief en vermoeiend zijn.

Tools voor personeelsbeheer kunnen dit probleem oplossen.

Ze bieden indrukwekkende functies om processen te automatiseren en u kunt tijd en moeite besparen zonder fouten. Het gebruik van de tool maakt het eenvoudiger om uw personeelsbestand te beheren, of u nu op locatie of op afstand werkt.

Het kan u ook helpen alles te volgen en af ​​te handelen, van aanwerving en ontslag tot retentie, salarisadministratie tot waardering, aanwezigheid tot verlofbeheer, enzovoort.

Laten we een paar dingen over werknemersbeheer in detail begrijpen voordat we enkele van de beste software voor werknemersbeheer voor uw bedrijf bespreken.

Wat is personeelsmanagement?

Werknemersbeheer combineert processen, tools en strategieën om werknemers te beheren en taken met betrekking tot human resources in een organisatie te stroomlijnen. Het is bedoeld om u te helpen uw doelen te bereiken en uw medewerkers in staat te stellen zo goed mogelijk te presteren.

Om personeelsbeheer eenvoudiger, sneller en praktischer te maken, zijn er veel tools op de markt die software voor personeelsbeheer worden genoemd. Deze tools houden alles efficiënt bij, van werving en salarisadministratie tot aanwezigheid, talent, prestatiebeheer en meer.

Kenmerken van software voor medewerkersbetrokkenheid:

Software voor personeelsbeheer wordt geleverd met enkele standaardfuncties, zoals:

  • Werving: de juiste kandidaten vinden, aannemen en beheren.
  • Werknemersdatabase: de software kan werknemersgegevens nauwkeurig opslaan, zoals bankgegevens, contactgegevens, adres, functie, salaris, enz. Zelfs de werknemers hebben er toegang toe om wijzigingen aan te brengen waar van toepassing en geautoriseerd.
  • Medewerkersbetrokkenheid: dit zorgt ervoor dat uw medewerkers goed betrokken en gelukkig zijn en hun best doen door u te helpen hun behoeften te begrijpen en hun zorgen weg te nemen. Het vergroot ook de kans dat ze langer blijven hangen en zelfs als ze vertrekken, is er een grotere kans om ze vast te houden.
  • Prestatiebeheer: u kunt prestatierapporten verzamelen voor analyse en begrijpen waar uw medewerkers uitblinken en verbeteringen nodig hebben.
  • Tijd- en aanwezigheidsbeheer: software voor werknemersbeheer helpt u de aanwezigheid van uw werknemers nauwkeurig bij te houden en onnauwkeurigheden in uw loonlijst te voorkomen. Evenzo vereenvoudigt tijdregistratie de urenstaten en draagt ​​het ook bij aan nauwkeurige loonlijsten.
  • Verlofbeheer: Met deze functie kunt u alle verlofgegevens van uw medewerkers bekijken. Het stelt werknemers ook in staat om hun vrije tijd te plannen, hun verlofsaldo bij te houden, verlof aan te vragen en toegang te krijgen tot verlofbeleid.
  • Salarisbeheer: met deze functie kunt u de salarisadministratie op tijd en efficiënt beheren in overeenstemming met belastingen, branche- en nalevingswetten.

Waarom is software voor personeelsbeheer essentieel voor bedrijven?

Het gebruik van software voor personeelsbeheer maakt alles eenvoudig, zoals salarisadministratie, aanwezigheid, talentbeheer, prestatiebeoordeling, aanwerving en ontslag, enzovoort. Ze stroomlijnen het algehele proces en helpen uw medewerkers hun prestaties te kennen, toegang te krijgen tot informatie en aangemoedigd te worden om hun best te doen.

Hier zijn enkele van de vele voordelen van het gebruik van een tool voor personeelsbeheer.

Nauwkeurige en snellere salarisadministratie

Salarisbeheer is van cruciaal belang voor elke organisatie, ongeacht de grootte. Bovendien moet het proces onder het bedrijfsbeleid, de nalevingsvoorschriften en de belastingregels vallen. Hoewel u het allemaal handmatig kunt doen, zou het tijdrovend, vervelend en foutgevoelig zijn. Om nog maar te zwijgen, zelfs een kleine fout kan grote verliezen tot gevolg hebben.

Een uitstekende oplossing voor deze problemen is het gebruik van een personeelsbeheerplatform. Het berekent de loonlijst van elke werknemer nauwkeurig en houdt zich aan de regels. Bovendien helpt het u het proces te automatiseren, zodat u meer kunt doen in minder tijd zonder fouten of problemen.

Gelukkige medewerkers

Klanten tevreden houden is essentieel om ervoor te zorgen dat uw bedrijf succesvol blijft en nieuwe hoogten bereikt. Door een tool voor werknemersbeheer te gebruiken, kunt u een goede werkcultuur creëren met toegang tot informatie, hen betrokken houden, hen belonen voor goede prestaties en de salarisadministratie op tijd en nauwkeurig mogelijk maken.

  4 Beste Video Caption Generator-software met meertalige ondersteuning

Dit alles kan uw klanten tevreden houden en een langer gevoel van eigenaarschap en vertrouwen in uw organisatie geven. En zelfs als ze uw organisatie om welke reden dan ook verlaten, zullen ze nog steeds veel redenen hebben om zonder spijt uit elkaar te gaan.

Verhoogde workflow-efficiëntie

Door middel van automatisering stellen werknemersbeheerplatforms managers in staat om de aanwezigheid van werknemers, verlof, urenstaten, prestaties en andere aspecten bij te houden. Ze kunnen ook de loonlijst op tijd verwerken en ervoor zorgen dat iedereen goed betrokken en gecompenseerd wordt, terwijl ze een goede werkomgeving bieden. Dit bespaart tijd en moeite en stelt u in staat alles moeiteloos te doen terwijl u de productiviteit van uw medewerkers verhoogt.

Slaat gegevens veilig op

Het beveiligen van gegevens in het tijdperk van toenemende cyberaanvallen is moeilijk. Aanvallers zijn op zoek naar manieren om uw bedrijfs- en werknemersgegevens te hacken en te stelen, inclusief gevoelige gegevens zoals bankgegevens, creditcardgegevens, licentienummers, wachtwoorden voor sociale media, telefoonnummers, enzovoort.

En als u geen manieren heeft om de gegevens te beschermen, kan dit verwoestend zijn voor uw bedrijf. Het kan naast het verloren vertrouwen van werknemers en klanten verschillende beveiligings- en nalevingsrisico’s met zich meebrengen.

Het uitstekende nieuws is dat software voor werknemersbeheer wordt geleverd met veel beveiligingsmaatregelen, zoals solide gegevenscodering, tweefactorauthenticatie, enz. Om uw gegevens te beschermen.

Toegankelijkheid op afstand

U hoeft zich geen zorgen te maken over waar u uw bedrijf vandaan haalt. Gebruik in plaats daarvan tools voor werknemersbeheer om op afstand toegang te krijgen tot werknemersbeheer met behulp van een cloudgebaseerde oplossing. Het zal het gemakkelijker en sneller maken om uw taken te beheren.

Dus, ben je klaar om al deze voordelen te omarmen?

Bekijk de beste platformen voor personeelsbeheer voor uw organisatie.

kabbelend

Beheer uw werknemers, salarisadministratie, aanwezigheid, enz., met behulp van één enkel platform – Rippling en vereenvoudiging van uw HR- en IT-werk. Het biedt een uniform personeelsplatform en heeft de mogelijkheden die u nodig hebt om uw personeel van HR tot IT te laten werken.

Met Rippling kun je de activiteiten van medewerkers automatiseren en beheren op één plek, van onboarding en offboarding tot alles daartussenin. U krijgt geavanceerde HR-functies en -hulpmiddelen om uw wereldwijde personeelsbestand te runnen. Bovendien geeft het u de flexibiliteit van maatwerk op basis van de behoeften en processen van uw bedrijf.

Rippling kan worden geïntegreerd met meer dan 500 applicaties, waaronder Slack, Office365 en nog veel meer, zodat u op geen enkele manier achterblijft. U kunt elke workflow automatiseren, van de taak met één stap tot taken met meerdere stappen in het Rippling-platform.

Genereer aanbiedingsbrieven, voer antecedentenonderzoeken uit, voeg mensen toe aan uw loonlijst, schrijf ze in voor een ziektekostenverzekering, wijs trainingen over seksuele intimidatie toe en meer. Met Rippling next-gen workflow-automatisering kun je applicaties en computers binnen 90 seconden instellen.

Implementeer binnen enkele minuten de beste beveiliging op al uw apparaten en applicaties. Schakel bovendien de beveiligingsfunctie in, zoals SSO, en pas deze aan uw behoeften aan. Rippling brengt HR en IT samen zodat u alle gegevens van medewerkers in uw systeem kunt hebben. Het biedt:

Volg een gratis rondleiding en ervaar de functies van dichtbij.

Connecteam

Beheer, train en communiceer met uw externe medewerkers met Connecteam. Het is eenvoudig te schalen, aan te passen en te gebruiken en biedt meerdere oplossingen op één plek. U krijgt functies zoals tijdcontroles van werknemers, personeelsplanning, checklists, formulieren, taakbeheer van werknemers en HR-beheer.

Krijg alles wat u wilt op basis van uw zakelijke behoeften, van tijdbeheer tot salarisadministratie met papierloos werken. De tool helpt u de communicatie met uw personeel te vereenvoudigen en op één lijn te houden. Uw HR-afdeling kan veel tools gebruiken om medewerkers gemotiveerd, compliant en betrokken te houden.

De admin-tool is uw mainframe om te controleren wat er gebeurt met behulp van het gedetailleerde rapport. U kunt functies toevoegen, inhoud maken, beheerderstoegang wijzigen, toezicht houden op elke werknemer, rapporten uitvoeren en andere dingen vanaf één plek uitvoeren. Daarnaast kunt u alles in uw organisatie meten en volgen en dezelfde gegevens gebruiken voor het nemen van noodzakelijke acties.

Verbind deze software met verschillende applicaties die u gebruikt en maak uw werk gemakkelijker dan voorheen. Voer het gratis uit voor de eerste 50 gebruikers, inclusief taakplanning, onbeperkte checklists, formulieren, sjablonenbibliotheek, taakbeheer, realtime in- en uitklokken. U kunt profiteren van meer voordelen met een hoger abonnement van $ 39/maand voor 50 gebruikers en $ 0,5/maand voor een extra gebruiker.

ADP

Krijg de perfecte oplossing voor personeelsbeheer met ADP en maak uw werk gemakkelijker met de uitstekende functies. Het biedt betrouwbare, veilige, snellere en eenvoudige oplossingen om uw volledige personeelsbestand gemakkelijk te beheren, ongeacht de grootte van uw bedrijf.

  Waarschuwingsberichten aanpassen voor specifieke e-mails in Outlook

De tool helpt u zich te concentreren op wat belangrijk is, terwijl u de rest aan ADP overlaat met zijn best-in-class oplossingen, zodat u zich in dit moderne tijdperk nooit in de steek gelaten voelt. Het zal de prestaties en processen van werknemers helpen verbeteren, zoals salarisadministratie, HR-services, pensioen, ziektekostenverzekering, administratie van secundaire arbeidsvoorwaarden, talentacquisitie en personeelsbeheer.

ADP integreert met grote bedrijfssoftware om alles te geven, van financiële systemen tot ERP’s. U kunt ADP API gebruiken om uw favoriete tool te integreren, deze te verbinden met ADP en automatisch gegevens te gaan delen.

Bepaal het aantal medewerkers, selecteer uw rol, kies wat u zoekt en ontvang uw offerte.

Justworks

Run uw bedrijf met Justworks en krijg deskundige ondersteuning voor secundaire arbeidsvoorwaarden, compliance, HR en salarisadministratie. Het kan belastinginhoudingen en uitkeringen aftrekken en robuuste tijdregistratie toevoegen voor een naadloos betalingsproces.

Krijg toegang tot tand-, gezichts- en medische verzekeringen van topkwaliteit, samen met spaarplannen. U krijgt veel voordelen voor uw medewerkers tegen een zeer betaalbaar tarief. Bovendien kunt u uw volledige personeelsbestand vanaf één platform beheren zonder dat u spreadsheets hoeft te onderhouden.

Justworks biedt een HRIS-tool waarmee u online onboarding, kant-en-klare rapporten, aanwezigheid, PTO-beheer en meer kunt beheren. Maak uw belastingsessie veel eenvoudiger en minder stressvol met deze tool. Of je nu de voorkeur geeft aan e-mail, chat, sms, Slack of telefoon, Justworks staat altijd voor je klaar om volledige ondersteuning te bieden.

Praat met echte mensen om de dingen te krijgen die u wilt en maak uw eerste indruk geweldig door uw bedrijfsbeleid in het dashboard weer te geven. U kunt de voordelen en voordelen kiezen die u uw in aanmerking komende werknemers wilt bieden zonder handmatig papierwerk.

Laat uw team geautomatiseerde meldingen en begrijpelijke uitsplitsingen van hun inhoudingen ontvangen. Met Justworks’ geolocatie-trackingfaciliteit kunt u de werktijd van uw werknemers volgen. Het kan ook worden geïntegreerd met automatische herinneringen, waarschuwingen voor overuren, ploegenplanning en meer.

Kies het beste abonnement dat bij je behoeften past en krijg de tools die je nodig hebt om je personeelsbestand te beheren. Voor minder dan 25 werknemers begint de prijs bij $ 49/maand/werknemer.

BamboeHR

Krijg alles-in-één HR-software voor uw organisatie om uw wereldwijde personeelsbestand mee te beheren BamboeHR. Het verzamelt alle werknemersinformatie die je hebt verzameld en organiseert het allemaal zodat je diepere inzichten kunt krijgen.

Of je nu cultuur opbouwt, compensatie voorbereidt of nieuwe medewerkers in dienst neemt, BambooHR geeft je perfecte inzichten om je op essentiële dingen te concentreren. Het is ontwikkeld voor zowel bedrijven als werknemers om de algehele prestaties te verbeteren.

Beheer de informatie van elke medewerker nauwkeurig en snel met BambooHR, waardoor gegevenslekken door handmatige spreadsheets en rapporten worden voorkomen. Het slaat alle informatie op in een enkele, veilige database met bewerkingsmogelijkheden en krachtige rapportagetools.

Met BambooHR is het beheren van gegevens sneller, veilig en tijdbesparend. Met het BambooHR-dashboard kunt u personeelsdossiers bijhouden, workflows en goedkeuringen bijhouden, rapporten bekijken, ervaringen opdoen en leren.

Begin vandaag nog met uw gratis proefperiode van 7 dagen en doe praktijkervaring op op het platform. Gratis inschrijven.

Paychex

Paychex biedt HR, secundaire arbeidsvoorwaarden, salarisadministratie en meer voor het moderne personeelsbestand en de werkplek. Het helpt wereldwijde werknemers met vertrouwen te managen en met gemak een productieve werkplek te creëren, of dit nu op locatie, hybride of op afstand is.

Met deze tool kunt u een beter bedrijfsbeleid handhaven en elke medewerker het beleid duidelijk laten zien tijdens de onboarding. Paychex biedt alles-in-één salarisoplossingen, compliance-experts, deskundige ondersteuning en andere nuttige oplossingen voor uw bedrijf.

Deze tool is geweldig voor solopreneurs, kleine startups, middelgrote bedrijven en ondernemingen. Het zal u helpen tijd en moeite te besparen bij het bijhouden van alle records. Het zal ook bijdragen aan de focus, productiviteit en ontwikkeling van medewerkers.

Definieer het aantal werknemers, uw favoriete services en uw bedrijfslocatie om de juiste oplossing te krijgen op basis van uw behoeften.

Werkpuls

Werkpuls biedt oplossingen voor tijdregistratie en monitoring van medewerkers. Het zorgt ervoor dat uw externe medewerkers correct werken met een nauwkeurige en eenvoudige tijdregistratiefunctie.

Houd elke beweging bij, van in- en uitklokken, pauzetijd, frequentie van hun pauzes en wat ze doen, tot hoe productief ze zijn, wat ze gebruiken en hoeveel tijd ze besteden aan welke websites en applicaties.

U kunt elke applicatie en website indelen in onproductief of productief en rapporten en grafieken van hun productiviteit bekijken. Het biedt u screenshots van de schermen van uw medewerkers om de frequentie aan te passen.

Workpuls kan projecten managen door ze op te splitsen in kleinere taken. Nadat u een opdracht hebt toegewezen, kunt u prioriteiten stellen om hen te laten weten welk werk ze hebben en hoeveel tijd ze kunnen nemen. Verhoog uw winstgevendheid en verbeter eenvoudig de projectkwaliteit.

  12 Beste Chrome-extensies voor schermopname

Leer vandaag nog de eenvoudigste oplossing en neem een ​​gratis proefversie.

Zoho

Versterk uw personeel met Medewerkersbeheer van Zoho applicatie en overtreft uw doelen en de productiviteit van uw bedrijf. Het biedt een betrouwbare en veilige oplossing om de balans tussen medewerkers in uw organisatie te bewaren.

Maak uw dagelijkse taken gemakkelijk, eenvoudig en snel. Zoho slaat alle informatie van uw medewerkers op in de cloud, zodat u geen omkijken heeft naar spreadsheets. Voer gewoon recente gegevens in en gebruik deze overal op elk apparaat.

Geef uw medewerkers de vrijheid met gepersonaliseerde portals om hun profiel te bekijken, activaverzoeken in te dienen, voorkeuren in te voeren, vrije dagen toe te passen en meer. U kunt hun activiteiten volgen met een gebruiksvriendelijk dashboard dat elk detail weergeeft. Bovendien hebben medewerkers vanuit hun portaal toegang tot het dashboard om op de hoogte te blijven van de gebeurtenissen van uw organisatie.

De oplossing stelt uw managers in staat om verzoeken met slechts één klik goed te keuren/af te wijzen. Bovendien krijgen werknemers bijgewerkte informatie of waarschuwingen met de beheeroplossing van Zoho’s medewerker om te profiteren van meer kracht en flexibiliteit. Het kan ook worden geïntegreerd met andere Zoho-producten om aan alle basisbehoeften te voldoen.

Gusto

Met moderne oplossingen voor secundaire arbeidsvoorwaarden, salarisadministratie en HR blijft u met Gusto voorop lopen in uw bedrijf. Hiermee kunt u uw volledige personeelsbestand op één plek beheren. Met het alles-in-één mensenplatform kunt u uw medewerkers aannemen, verzekeren, betalen en ondersteunen.

De tool biedt personeelsvoordelen, tijdregistratieoplossingen, talentbeheer, aanwerving en onboarding, een full-service salarissysteem, inzichten en rapporten. Krijg alle tools die je nodig hebt om een ​​productieve operatie uit te voeren en volg elke activiteit van de werknemer van klok in-out tot pauzes. Gusto dient automatisch uw belastingen in, identificeert belastingverminderingen en helpt bij de naleving om geld en tijd te besparen.

Uw medewerkers ontvangen financiële en gezondheidsvoordelen als extraatje bij hun indiensttreding. Met de effectievere manier van werving kunt u de juiste kandidaat op het juiste moment in uw team verwelkomen. U kunt ook de prestaties van uw medewerkers volgen en tools krijgen voor training, ontwikkeling, beoordelingen en meer.

Gebruik enquêtes voor werknemersfeedback, personeelskosten en compensatietools om een ​​fantastische werkplek op te bouwen. Met perfecte inzichten en bruikbare gegevens kunt u de prestaties van medewerkers verbeteren.

De prijs begint bij $ 39 / maand voor kleine bedrijven met eenvoudige lonen en loonschema’s plus $ 6 / maand per persoon.

Zenefits

Besteed niet te veel tijd aan het beheren van de activiteiten van uw medewerkers. Laten Zenefits doe dat voor u, zodat u zich kunt concentreren op andere zakelijke aangelegenheden en niet meer hoeft te werken met handmatige spreadsheets. Zenefits heeft alle benodigde tools die uw bedrijf nodig heeft om werknemers te beheren, van onboarding tot PTO-tracking.

U krijgt grafieken, beoordelingen en meer om de prestaties en productiviteit te verbeteren. Het biedt uw werknemers veel voordelen, van voordelen voor de gezondheidszorg tot vele voordelen zoals een forensenuitkering.

Betaal uw mensen sneller en op de eenvoudigste manier door hun verlof en werkuren bij te houden. Het vereenvoudigt taken en stroomlijnt uw workflow door voordelen, planning, salarisadministratie en HR te verbinden in één enkel platform. Het automatiseert ook nalevingstaken en belastingaangiften voor u.

Bovendien beveiligen de ingebouwde beveiligingen onbedoelde fouten en zorgen ze ervoor dat u nooit een deadline mist. Het helpt u ook om uw werknemerservaring en productiviteit tegelijk te verbeteren. Zeg nee tegen fouten met het digitale platform en blijf aan de top en werk onafhankelijk vanaf elke locatie en elk apparaat zonder na te denken over handmatige spreadsheets. Blijf kalm, want alle informatie is veilig bij Zenefits.

Begin met een basisplan van $ 8 / maand / werknemer.

Conclusie

Software voor werknemersbeheer biedt meer efficiëntie, houdt uw werknemers betrokken, moedigt hen aan om hun best te doen en verzorgt uw volledige personeelsbeheerproces, van werving, salarisadministratie, aanwezigheid en prestaties tot retentie. Gebruik dus de beste software voor personeelsbeheer uit de bovenstaande lijst en geniet van de voordelen ervan.

gerelateerde berichten