10 zwarte bureaubladachtergronden voor Windows 10

Donkere thema’s voor desktopbesturingssystemen zijn nu beschikbaar op beide populaire desktop-besturingssystemen; macOS en Windows 10. Donkere thema’s zijn misschien nieuw, maar gebruikers hebben jarenlang donkere afbeeldingen als bureaubladachtergrond ingesteld en gebruikt. Velen gebruiken gewoon een effen zwarte achtergrond. Het zorgt ervoor dat al uw pictogrammen zichtbaar zijn en wanneer u naar uw bureaublad gaat, wordt u niet verblind.

Windows-bureaubladachtergronden [Black]

Donker of zwart behang hoeft niet effen te zijn. Je kunt ongelooflijke HD-foto’s vinden die geweldige achtergronden vormen voor de desktop. Als u een zwart bureaublad wilt instellen, opent u de app Instellingen en gaat u naar Personalisatie> Achtergrond. Selecteer de optie Effen kleuren in de vervolgkeuzelijst en selecteer zwart in de kleurenkiezer.

  Lege mappen vinden op Windows 10

Als je op zoek bent naar iets dat verder gaat dan gewoon zwart, zijn hier tien uitstekende foto’s van Unsplash die geweldige achtergronden zullen vormen. De achtergronden zijn verkleind ten behoeve van een voorbeeld. Ga naar de link om de full HD-beelden te bekijken.

1. Zwarte rotsen door Nick Nice

Deze afbeelding is het meest geschikt voor een mobiele achtergrond, maar u kunt deze bijsnijden en het formaat wijzigen voor een desktop. Download het van Unsplash.

2. Fasen van de maan door Nino Yang

Geen verzameling donkere achtergronden is compleet zonder een afbeelding van de maan. Een donker beeld betekent dat je geen HD-scherm nodig hebt om de kleur en verlichting goed op het scherm te krijgen. Download deze afbeelding van Ontspetter.

  Het Windows-register bewerken vanaf de opdrachtprompt

3. Puzzel door Ron Whitaker

Puzzel is een abstracte afbeelding die perfect is voor een desktop. Download het van Unsplash.

4. Vallende stenen door Gontse Tlhalogang

Het formaat van deze afbeelding is geschikt voor een mobiel scherm, maar u kunt het formaat wijzigen zodat het op een monitor past. Als je een verticaal/portret georiënteerde monitor hebt, kan dit behang worden gebruikt zoals het is. Download het van Unsplash.

5. Dauwdruppels op bladeren door Bashaer

Een close-up foto van dauwdruppels op bladeren. Deze foto geeft wat diepte aan het bureaublad, maar het is nog steeds donker genoeg om ervoor te zorgen dat de pictogrammen zichtbaar blijven en u niet verblindt. Download het van Unsplash.

6. Waterdruppel op een takje van Allec Gomes

Deze afbeelding heeft opnieuw het formaat voor een mobiel scherm, maar u kunt het formaat wijzigen voor de desktop. Het heeft veel lege ruimte, wat geweldig is voor het wijzigen van het formaat en voor de zichtbaarheid van pictogrammen. Download het van Unsplash.

  Hier bewaart Windows 10 zijn standaardachtergronden

7. Paardebloem door Hongmei Zhao

Deze afbeelding heeft een paardenbloem in een glas en je moet het formaat wijzigen voor het bureaublad, maar het is aan jou welk deel je kiest voor het bureaublad. Het is een mooie donkere afbeelding die je kunt downloaden van Unsplash.

8. Carrousel door Charles Büchler

Dit beeld is een uitstekende combinatie van een donkere nacht en moderne lichten. Het beeld kenmerkt een eerlijke rit en is een uitstekende foto van de rit in beweging. De afbeelding is een vierkant, maar het is HD, zodat het formaat kan worden aangepast voor het bureaublad. Download het van Unsplash.

9. Zwarte strepen van Allec Gomes

Deze afbeelding is vrij eenvoudig wat donkere achtergronden betreft. De afbeelding is echter niet door de computer gegenereerd. Het is een uitstekende foto. Download het van Ontspetter.

10. Metro door Mak

Als je van stadsfotografie houdt, is deze afbeelding perfect voor de desktop. Download het van Unsplash.