11 AI Face Swap Tools voor perfecte en professionele resultaten

epcdream.nl

Heb je je ooit voorgesteld hoe je gezicht er bij anderen uit zou zien? Nou, praktisch gezien is het onmogelijk, maar één ding is zeker: dingen die bijna niet mogelijk zijn, kunnen kunstmatig haalbaar worden gemaakt.

Ja, u leest het goed: de AI heeft u gedekt. Face swaps zijn altijd een populaire trend geweest op sociale media. Mensen maken inhoud, wisselen hun gezicht met beroemdheden en plaatsen deze op sociale mediaplatforms.

U kunt uw uiterlijk snel veranderen om er jonger, ouder of babyface uit te zien, of waarom niet eruitzien als een van uw vrienden, familieleden, huisdieren of misschien een beroemd persoon? In dit artikel zullen we kijken naar enkele van de trending AI-face-swap-tools voor perfecte en professionele resultaten. Maar laten we, voordat we in de lijst duiken, meer te weten komen over de AI-face-swap.

Wat is een AI-face-swap? 👱🏼‍♂️👱🏼‍♀️

Ideeën en inventiviteit zijn grenzeloos met de opkomst van kunstmatige intelligentie. Vroeger leunden we achterover en brachten we dagen door met het tot leven brengen van onze verbeelding. Maar naarmate de tijd verstreek, werden de taken veel sneller en praktischer. Of het nu gaat om het maken van ontwerpen, het vinden van antwoorden op problemen of het direct wisselen van gezicht.

Een AI-face-swap maakt gebruik van een computervisietechniek die de foto of video van een of meer mensen maakt en deze met de ander verwisselt. Dit is mogelijk dankzij deep learning-algoritmen zoals generatieve adversarial networks (GAN’s).

Deze activiteit is leuk omdat je op iedereen kunt lijken en inhoud kunt produceren. Je kunt humoristische of diepe nepvideo’s maken om iemands indruk te wekken of iemand na te bootsen. Samen zorgen deze elementen ervoor dat het een wijdverspreide trend is op sociale media.

Eens zei een wijze man: “Met grote macht komt grote verantwoordelijkheid.” Met alle privileges die AI met zich meebrengt, moet er een beperking zijn. Verder is het essentieel om te weten wanneer en waarom AI face swap moet worden gebruikt.

Wanneer en waarom AI face swap gebruiken?

AI face swap kan worden toegepast op verschillende taken, waaronder entertainment en praktische banen. Laten we een paar voorbeelden bekijken.

Vermaak

Als je net als ik graag door sociale media scrolt, heb je waarschijnlijk een aantal makers van inhoud gezien die de gezichten van beroemdheden in hun creaties opnemen. Dat is tenslotte een deepfake! Het maken van inhoud met behulp van deepfake is een van de meest populaire toepassingen van AI-face-swap.

Om hilarische foto’s, video’s, gifs of zelfs memes te maken, vervangen mensen hun gezichten door die van beroemde mensen, dieren en zelfs objecten. Je vindt miljoenen van dergelijke berichten op internet. De mogelijkheden zijn eindeloos, net als de inhoud.

Film industrie

Face-swapping zal uiteindelijk worden gebruikt in de wereld van entertainment, en het zal binnenkort gebeuren. Acteurs kunnen eenvoudig van uiterlijk wisselen en zichzelf een jonger of ouder uiterlijk geven met behulp van face-swap-technologie.

Het gebruik van deze technologie zal de hoeveelheid tijd en geld die wordt besteed aan protheses en cosmetica tot een minimum beperken. Bovendien kunnen VFX-artiesten die maanden besteden aan het maximaliseren van hun werk, ook productieve en razendsnelle werkers worden.

  Visualiseer uw idee met deze mindmapmakers

Privacy bescherming

Soms wil je je identiteit niet prijsgeven; daarom is het beschermen van uw identiteit van het grootste belang. Verder zijn we ons ervan bewust dat privacy tegenwoordig een illusie is. Gezichtswisselingen kunnen in sommige omstandigheden de dag redden.

Door hun gezichten te verbergen in foto’s of video’s met behulp van face-swap-technologie, kunnen mensen hun privacy beschermen. Dit is vooral handig wanneer er een kans is op vergelding tegen de betrokken personen.

Digitale marketing

Het is duidelijk dat AI ook veel bedrijven en digitale marketingbureaus heeft geholpen. Bovendien gebruiken digitale marketingbureaus AI-gezichtswisseltechnologie in hun campagne om hun producten en diensten te promoten. Merken kunnen deze technologie gebruiken om unieke en pakkende advertenties te maken om de aandacht van mensen te trekken en naamsbekendheid te creëren.

Maar het is belangrijk om te onthouden dat face-swapping-technologie ook kwaadwillig kan worden gebruikt. Het is eenvoudig om misleidende deep fake-video’s te maken die kunnen worden gebruikt om misleidende details of schade over te brengen. We moeten voorzichtig zijn met wat we zien of horen, aangezien het internet vol staat met dergelijke misleidende inhoud. Het gebruik van deze technologie moet moreel en verantwoord zijn.

Weet je hoe laat het is? Tijd om in de fantastische face-swap-technologie te duiken. 🎭 Met dat gezegd, laten we in de lijst duiken.

Face Swapper

Als je op zoek bent naar een gratis en gebruiksvriendelijke tool die de kracht van kunstmatige intelligentie gebruikt om gezichten op foto’s te identificeren, dan is FaceSwapper zeker de moeite van het bekijken waard.

Met deze geavanceerde software kun je moeiteloos gezichten wisselen met wie je maar wilt, of het nu een beroemdheid, een vriend of zelfs een familielid is. Met zijn geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie kun je eenvoudig verbluffende en realistische face-swaps maken die je versteld zullen doen staan!

Dus als je wat plezier wilt hebben met je foto’s, probeer FaceSwapper vandaag nog en kijk welke uitstekende resultaten je kunt bereiken.

Deepswap

De Deepswap, die dingen naar een nieuw niveau tilt, is een andere op de lijst. Je kunt met dit programma naast afbeeldingen ook video’s en gifs manipuleren. Heb je je ooit voorgesteld hoe het zou zijn om een ​​beroemde acteur te spelen in je favoriete films? Het kan met slechts een paar klikken worden bereikt met behulp van Deepswap.

Omdat Titanic bijvoorbeeld een van mijn favoriete films is, zou ik in plaats daarvan Jack Dowson willen spelen, gespeeld door Leonardo DiCaprio. Mijn gezicht en de videoclip zijn alles wat nodig is. In slechts drie simpele stappen zal Jack Dowson op mij lijken. Ik wil het op sociale media plaatsen omdat het vermakelijk is.

De nauwkeurigheid van Deepswap maakt het een van de meest populaire tools op onze lijst. Met behulp van de gratis online deepfake-app kunnen gebruikers eenvoudig deepfakes maken op hun computers of mobiele apparaten. Daarnaast geeft de website nieuwe bezoekers 50% korting.

Faceswapper.ai

Faceswapper.ai is een van de tools waarmee je snel face-swap foto’s kunt maken. Het geeft je afbeelding een charmant uiterlijk door het licht te animeren.

U hoeft alleen uw foto of de afbeelding die u wilt bewerken te uploaden met behulp van deze eenvoudige interface. Het feit dat de tool opties biedt voor zowel mannelijke als vrouwelijke gezichten, is de handigste functie. U kunt kiezen uit meer dan 20 gezichten als u geen andere afbeelding heeft.

  6 beste LEAP-serverhostingproviders [2023]

Uw aangepaste foto’s zijn binnen enkele seconden beschikbaar en u kunt ze snel downloaden met slechts één klik.

De tool is gratis, hoewel de resultaten soms bizar kunnen zijn. Bovendien kun je die bizarre resultaten gebruiken om grappen over je vrienden uit te halen.

Pixble

Een van de meest geavanceerde tools voor face-swapping op basis van kunstmatige intelligentie op onze lijst is Pixble. Pixble behoort tot de beste in de branche dankzij de nauwkeurigheid en meeslepende deepfakes-afbeeldingen.

Pixble gebruikt kunstmatige intelligentie om gezichten in foto’s te detecteren en automatisch de gezichtsdetails van andere gezichten naar keuze in kaart te brengen. De 3D-weergave van het gezicht maakt de vervanging nauwkeuriger en realistischer.

Pixble heeft u bijvoorbeeld gedekt als u een foto onder een hoek of zijwaarts hebt gemaakt. De resultaten zijn behoorlijk overtuigend. U moet echter betalen, ook al kunt u de tool gratis gebruiken. Gebaseerd op het resultaat, dat eerlijk lijkt.

Swapface.org

Swapface.org wordt geleverd met een futuristische gebruikersinterface en deze software tilt de zaken naar een geheel nieuw niveau. Stel je voor dat je door een streamingplatform scrolt en je ziet Tom Cruise een videogame streamen. Schokkend? Welnu, met Swapface is het slechts een paar klikken mogelijk.

Eerst moet u de software van de website downloaden en op uw systeem installeren. Het wordt aanbevolen om de minimale vereisten van het systeem te controleren voordat u het installeert voor het beste resultaat.

Na het volgen van een paar eenvoudige stappen, kun je eenvoudig gezichten wisselen met beroemdheden of met iemand anders. Swapface ondersteunt ook virtuele camera’s van Unity en OBS. Wanneer u Skype, Zoom, Teams, Meet of andere Live Streaming-apps gebruikt, kunt u een virtuele camera gebruiken om realistische deepfake als camera-uitvoer te gebruiken.

Al dergelijke functies maken het een populaire keuze onder streamers, en het is moeilijk te onderscheiden welke echt of deepfake is.

Picsart

We hebben gezien hoe je de gezichten van mensen in foto’s en video’s kunt veranderen. Er zijn meer opties beschikbaar in Picsart, waaronder objectmanipulatie. Wat dacht je van een foto van je geliefde hond met een helm? Interessant? Dat is waar Picsart om draait.

Picsart, een pionier op het gebied van montage, heeft het bewerkingsgebied vooruit geholpen door kunstmatige intelligentie (AI) te gebruiken. Met behulp van een proces genaamd “inpainting”, of het vervangen van bepaalde delen van een afbeelding, kunt u met de Picsart AI Replace-tool elk item in uw afbeelding kiezen en laten vervangen door een door AI gegenereerd item.

Picsart is een van de meest uitstekende tools omdat alles snel en nauwkeurig werkt, inclusief het wisselen van gezicht, het veranderen van je haarkleur en het manipuleren van objecten. Ondanks dat het een gratis tool is, heeft Picsart Gold veel meer opties en creativiteit. Er is ook een gratis proefperiode van zeven dagen van Picsart Gold beschikbaar.

DeepAR

De volgende op de lijst is DeepAR; in dit geval staat AR voor Augmented Reality. Met behulp van AR beleef je de echte wereld op een fascinerende en magische manier. Je kunt in realtime gezichten uitwisselen met andere mensen met de DeepAR face swap-tool, wat hilarische en verrassende resultaten kan opleveren.

Jij en je vrienden kunnen bijvoorbeeld snel van gezicht wisselen. U hoeft geen afbeeldingen of video’s toe te voegen. Bovendien kunt u een emotiedetector gebruiken, filters toepassen en de haarkleur wijzigen. Bovendien zal DeepAR binnenkort body-tracking toevoegen.

  Teams maken en beheren in Microsoft Teams

Andere functies van de tool zijn virtuele schoen-, horloge- en sieradenpasjes, evenals AR-videogesprekken. Deze elementen zijn al begonnen met het transformeren van elektronisch winkelen; de toekomst is aangebroken.

FaceHub

FaceHub biedt face-swaps voor foto’s en video’s en heeft een eenvoudige gebruikersinterface. Met een van de eenvoudigste tools in deze lijst kun je een foto van jezelf uploaden en een model selecteren uit een lijst met opties om van gezicht te wisselen.

U kunt ook een andere afbeelding uploaden als u geen model wilt selecteren. Snelle modus en Pro-modus zijn de twee opties die de tool biedt. Er zijn echter een paar verschillen tussen de twee.

De resultaten kunnen leuk zijn, maar ze kunnen soms ook absoluut raar zijn. Als u de gratis versie gebruikt, ontvangt u een watermerk op uw afbeelding. Betalen geeft echter toegang tot meer modellen en afbeeldingen van hogere kwaliteit.

Webit.ai

Een andere gratis oplossing voor face-swapping is Webit.ai. U bent niet verplicht om geld of een creditcard te gebruiken. Het enige dat u nodig heeft, is een Webit-account. Het vermogen van de web-app om de functies voortdurend bij te werken en te verbeteren, is een van de belangrijkste verkoopargumenten.

Webit.ai heeft onlangs een “diepe” modus aangekondigd waarmee diepere gelaatstrekken kunnen worden overgedragen van bron- naar doelgezichten, inclusief het veranderen van de vorm van het gezicht. Gezichtswisselingen in video’s worden ook ondersteund. Bovendien zijn de resultaten uitstekend en soms hilarisch. We zien bijvoorbeeld Billie Eilish met de look van Leonardo DiCaprio.

Facemagic.ai

Het motto van Facemagic.ai is “Gewoon een selfie, en je kunt een ster zijn”. Met slechts een selfie kun je snel face-swaps maken dankzij de geavanceerde AI-technologie van de tool. Iedereen kan de hoofdrol spelen in zijn favoriete film en zelfs getuige zijn van het vertellen van beroemde regels.

U zult verrast zijn door de verbazingwekkende resultaten van de face-swap die is gemaakt met behulp van de allernieuwste gezichtsherkenningstechnologie en de verwerking van gegevens door Deep Neutral Network. U kunt snel en nauwkeurig foto’s, video’s en gifs genereren.

Om onverwachte resultaten te produceren en deze te delen op sociale media, downloadt u de app uit de Google Play Store of de App Store.

Swapstream.ai

Last but not least is er Swapstream.ai, een cloudgebaseerde tool. Als u wilt voorkomen dat u software op uw apparaat installeert, kan Swapsteam.ai helpen. U kunt snel gezichten voor uw live feeds in uw browser wijzigen met behulp van de cloudgebaseerde tool.

De resultaten zijn verrassend en de tool beweert 99% nauwkeurig te zijn. Bovendien kunt u dit allemaal in drie eenvoudige stappen doen. U moet eerst een bronvideo uploaden, vervolgens een gezicht toevoegen en ten slotte beslissen naar welke bron u wilt uitzenden.

De tool ondersteunt tal van streamingplatforms, waaronder Twitch, Facebook, YouTube en andere. De cloudgebaseerde technologie biedt een gratis proefversie, maar u moet betalen om deze volledig te benutten.

Conclusie

Het moge duidelijk zijn dat deze technologie onze toekomst gaat beïnvloeden. Ik hoop dat de eerder genoemde face-swap-tools allemaal aan uw behoeften zullen voldoen. Het is cruciaal om te onthouden dat technologie alleen mag worden gebruikt voor productieve of leuke redenen en dat er nooit misbruik van mag worden gemaakt. U moet er ook voor zorgen dat u geen juridische problemen krijgt als u het gezicht van een beroemdheid/politicus gebruikt.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze AI-achtergrondgeneratoren.