11 Beste 3D-emulatordownload voor Android APK

Als je de goede oude klassieke Nintendo 3DS-spellen tot nu toe mist, ben je zeker de gamer uit de jaren 90. Het was zo’n gelukzaligheid om die (gepixelde) games op de zeer eenvoudige tv- of monitorschermen terug in de tijd te spelen. Wat toen echter een hele console en setup vereiste, is nu niet de complexiteit; emulators hebben hun identiteit al opgebouwd voor platformonafhankelijk gamen en zijn in de loop van de tijd alleen maar geüpdatet. Vandaag zullen we enkele namen delen die zullen helpen bij het ophalen van 3D-emulatordownload voor Android APK, maar laten we eerst het werk achter deze emulatietoepassingen weten. Dus lees verder om meer te weten te komen over de beste Nintendo 3D APK.

Beste 3D-emulatordownload voor Android APK

Werking en lijst met emulators voor Nintendo 3D APK worden hieronder gegeven;

 • Emulators zijn stukjes software waarmee u een verouderde computer of console op uw pc kunt gebruiken door de software en hardware te simuleren.
 • Het eindresultaat is dat je oude software kunt gebruiken en retro-games kunt spelen als je wilt. In tegenstelling tot andere toepassingen zijn emulators uniek.
 • Emulators veranderen de manier waarop besturingssystemen werken, ook al werkt de meeste software binnen hun beperkingen.
 • Emulatiesoftware is er in twee smaken: laag niveau en hoog niveau.
 • Een emulator die op een laag niveau draait, zal zich inspannen om de omgeving die op de originele hardware bestond nauwkeurig te reproduceren. Het gebruik van speciale hardware voor emulatie op laag niveau door consoles en pc’s is af en toe mogelijk. De PS3 was bijvoorbeeld uitgerust met PS2-hardware, waardoor hij PS2-games nauwkeurig kon nabootsen.
 • De omgeving wordt echter niet echt gerepliceerd in emulatie op hoog niveau. In plaats daarvan worden de bewerkingen van de hardware nagebootst.
 • Omdat er geen volledige gesimuleerde omgeving nodig is, kunnen de games nu worden gespeeld. Hoewel het minder nauwkeurig is, gebruikt emulatie op hoog niveau veel minder bronnen. Zonder toegang te hebben tot hardware die veel geavanceerder is, kunnen consoles worden geëmuleerd.

Nu we meer weten over emulators, gaan we verder met de lijst.

1. Citra-emulator

Citra is een van de beste Nintendo 3D-emulatordownloads voor mobiele Android APK-apparaten. De Citra-emulator, die momenteel beschikbaar is voor vroege toegang in de Google Play Store (dus zorg ervoor dat u deze onmiddellijk aanschaft), is onlangs gepubliceerd, maar behoort al tot de betere die we kunnen voorstellen. Citra Emulator werd gedistribueerd als een APK-bundel voordat het beschikbaar werd gesteld in de Play Store en kreeg hoge beoordelingen van honderdduizenden gebruikers. Nu het eindelijk beschikbaar is in de Google Play Store en nog stabieler is dan voorheen, moet het zeker worden uitgeprobeerd.

Functies:

 • Het deelt functies met andere high-end emulators, zoals de mogelijkheid om de resolutie op te schalen en ondersteuning voor textuurfiltering, wat de grafische weergave van oudere games aanzienlijk verbetert.
 • Het biedt uitstekende bedieningselementen en stelt je zelfs in staat om games te spelen die dit ondersteunen door de camera, versnellingsmeter en andere sensoren op je telefoon te gebruiken.
 • Omdat het open-source is, is het eenvoudig te downloaden en in te stellen, en het kan worden verbeterd door nieuwe functies, games of ROM’s toe te voegen. Old school gamers zouden het leuk vinden omdat het gemaakt is met Dolphin Emulator.
 • Het biedt de beste instellingen en instellingen in de GUI. Het installeren van het programma en het laden van de Nintendo 3DS ROM is alles wat nodig is.
  Games proberen met Google Play Instant op Android

2. Ultieme x3DSx Gold

Hoewel het op het eerste gezicht niet leuk lijkt en een ongebruikelijke naam heeft, Ultieme x3DSx Gold is best wel uitstekend. Het heeft een snellere emulatie dan andere emulators omdat ze meerdere sensoren gebruiken, wat resulteert in een lager stroomverbruik.

Functies:

 • De Ultimate x3DSx Gold maakt, net als een paar andere emulators op deze lijst, effectief gebruik van alle sensoren van je telefoon, inclusief het zonnepaneel, versnellingsmeter, gyroscoop en meer, om een ​​bevredigende game-ervaring te bieden.
 • Omdat de Google Play Store het niet officieel distribueert, kan het extern worden gedownload als een Nintendo 3D APK-emulator en werkt het prima.
 • Bovendien ondersteunt het praktisch alle games voor de Gameboy Advance en Nintendo 3DS, en worden zowel externe als draadloze controllers ondersteund, dus figuurlijk de beste 3DS Android-emulator die beschikbaar is.
 • Tijdens het spelen van Nintendo 3DS-spellen op deze emulator kunnen cheatcodes worden geactiveerd of gedeactiveerd.
 • Toto minimaliseert de schade aan de GPU, de backend gebruikt OpenGL.
 • Fast-forwarding is een andere functie. We raden de emulator aan omdat deze ook een eenvoudige grafische gebruikersinterface biedt, iets wat niet veel emulators hebben.

3. NDS-jongen!

Al je favoriete Nintendo 3DS-spellen kunnen worden gesimuleerd op je Android-mobiel met behulp van NDS jongen. Ondanks dat we niet toegankelijk zijn via de Google Play Store, onderschrijven we deze emulator van harte. Het feit dat het honderdduizenden ROM’s ondersteunt en compatibel is met een breed scala aan apparaten, is hiervoor de belangrijkste factor.

Functies:

 • Onder andere Final Fantasy, Super Mario Bros. en Pokemon Sage kunnen allemaal worden gespeeld op het draagbare Nintendo 3DS-spelsysteem met deze emulator.
 • Het heeft een breed scala aan functies en ondersteunt verschillende bestandstypen, waaronder .rar, .zip, .7z en .nds.
 • Het wordt ook geleverd met extra configuratiefuncties, zoals het automatisch opslaan en laden van gamestatussen, gepersonaliseerde bedieningselementen, enz.
 • De emulator heeft ook veel RAM nodig omdat deze langzaam zou werken met minder RAM. Daarom is deze emulator bedoeld voor gebruikers van smartphones met een laag tot middenbereik die niet veel grafische afbeeldingen en texturen aankunnen.
 • Hoewel de gebruikersinterface van deze emulator niet bijzonder goed is gemaakt, werken alle bedieningselementen goed.

4. Snelle DS-emulator

De Snelle DS-emulator is een goede optie om uit te proberen als je nog steeds op zoek bent naar een Nintendo 3D-emulatordownload voor Android APK, behalve de vervelende advertenties, die af en toe drie op een rij kunnen worden weergegeven.

Functies:

 • Het ondersteunt .nds- en .zip-bestanden en is compatibel met Android 6.0+ smartphones, en kan een brede selectie aan games spelen, waardoor het aantrekkelijk is voor een breed spectrum van gebruikers.
 • De bedieningselementen kunnen ook worden gewijzigd, evenals de schermlay-outs. Een andere goede voorziening voor gamers is dat ze externe controllers kunnen aansluiten op de telefoon met de Fast DS-emulator.
 • De emulator kan ook gamestatussen opslaan en laden, zodat spelers meteen in de actie kunnen komen zonder te hoeven wachten of door de levels te gaan om te komen waar ze gebleven waren.
 • Het staat ook cheats toe die concurrenten in een moeilijke positie brengen om te winnen, maar bepaalde cheats werken mogelijk niet zoals bedoeld en geven een foutmelding weer.

5. AseDS

Als je nog geen van de genoemde emulators hebt gekozen, moet je het proberen AseDSwat in wezen een andere Nintendo 3D APK-emulator is omdat deze niet beschikbaar is in de Google Play Store.

Functies:

 • De emulator bevat een heleboel mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om gebruikers in staat te stellen de ware grootte van het scherm te behouden in overeenstemming met de resolutie van het spel.
 • Gebruikers hebben de vrijheid om zonder problemen te wisselen tussen staande en liggende stand.
 • U moet zich ervan bewust zijn dat de emulator af en toe crasht, waardoor u witte of andere schermen krijgt, maar aangezien het bijna alle Nintendo 3DS-spellen ondersteunt en ze zeer snel bedient, kunnen deze kleine problemen worden genegeerd.
 • Het tweede waar u op moet letten, is het ontbreken van een vooruitspoelknop ten gunste van frame-skipping met flikkerreductie, waarmee u de vervelende delen kunt omzeilen.
 • De game-ervaring wordt aanzienlijk vriendelijker gemaakt door de mogelijkheid van de app om de gamestatus op te slaan en te laden.
  Indexeer alle interne opslagbestanden, inclusief besturingssysteem [Android]

6. NDS4droid

Deze Nintendo 3DS-emulator is relatief nieuw. NDS4droid is een betrouwbare emulator voor Android-mobiele telefoons en ontvangt regelmatig updates, hoewel het af en toe kleine instabiliteit en problemen heeft.

Functies:

 • Het sterkste verkoopargument is ook dat het open-source is, wat een hoop ademruimte biedt voor upgrades en experimentele toevoegingen van alle soorten.
 • Het is open-source software die vrijwel elk ROM kan afspelen en misschien wilt u ze eens bekijken in de NDS4droid-app.
 • Hoewel het niet alleen een uitstekende Nintendo 3DS-emulator is, zit het ook boordevol functies die het naar het hoogste niveau tillen.
 • Het is compatibel met de bestandstypen .nds, .rar, .zip en .7z en is ontwikkeld met DeSmuME.
 • Spelstatistieken kunnen worden opgeslagen, zodat spelers gemakkelijk verder kunnen gaan waar ze waren gebleven in plaats van elk niveau opnieuw te spelen.

7. RetroArch

RetroArch is in wezen een sterke emulator die verschillende platforms ondersteunt, waaronder de PlayStation SNES, Nintendo DS en andere.

Functies:

 • Het bevat verschillende functies die nu aanwezig zijn of zullen worden geïmplementeerd, waaronder locatieondersteuning, platformonafhankelijke cameracompatibiliteit, OpenGL en een heleboel andere functies.
 • Het werkt als een programma om andere taken te maken, te spelen en uit te voeren. RetroArch bevat mogelijkheden voor het toevoegen van cheats, meertalige ondersteuning en andere functies.
 • Het ontvangt ook regelmatig updates. De manier waarop de RetroArch 3DS-emulator werkt, is een beetje ongebruikelijk, omdat je elke game die je ermee wilt gebruiken, moet downloaden.
 • De leukste feature is dat er geen vervelende reclames zijn en het is open source.
 • Door enkele achterstanden is echter niet al het gras groen. In vergelijking met bestaande alternatieven is de software iets moeilijker te gebruiken en soms, maar niet altijd, heeft het problemen.
 • Hoe dan ook, deze heeft de voorkeur van diegenen die de best mogelijke Nintendo 3DS-ervaring willen hebben.

8. DraStic DS-emulator

DraStic DS-emulatornaar verluidt de beste Nintendo 3DS-emulator voor Android, bevat enkele van de meest vloeiende beelden in een emulator.

Functies:

 • Op een telefoon met een quad-core CPU schaalt de software deze op tot het dubbele van de oorspronkelijke grootte.
 • Deze emulator heeft zes weergaveopties die gebruikers kunnen bekijken en gebruiken in plaats van twee schermen op Nintendo 3DS-apparaten te proppen. Dit garandeert dat alles betrouwbaar is en dat de beelden superieur zijn aan die van concurrerende emulators.
 • Hiermee kunnen gebruikers controllers en zelfs echte controllers aansluiten. Het wordt geleverd met een enorme cheatcode die gebruikers kunnen gebruiken om de overhand te krijgen op rivalen.
 • Over het algemeen is de emulator ontworpen om de batterij te sparen en regelmatig gegevensback-ups te maken, zodat je altijd kunt verdergaan waar je was gebleven in je spel.
 • Als je geen van de lange chats voor of na een game wilt horen, kun je een functie genaamd Fast Forward gebruiken om ze over te slaan.

9. EmuBox

EmuBoxhet nieuwste lid van de groep, ondersteunt verschillende platforms, waaronder Gameboy Advance, PSX, Gameboy Cube, NES en andere.

Functies:

 • Het is ook de eerste emulator die verschillende besturingssystemen met Material Design ondersteunt, waardoor het er perfect uitziet en aanvoelt.
 • Met de ondersteuning voor snel vooruitspoelen en de mogelijkheid om gamestatussen op te slaan en te laden in maximaal 20 slots voor elke ondersteunde ROM, weet deze Android 3DS-emulator zijn concurrenten te slim af te zijn.
 • Hoewel de emulator door advertenties wordt ondersteund, is deze gratis te gebruiken. Er zou ook een Pro-editie kunnen komen, maar daar is niets over bekend.
 • Net als andere 3DS-emulators voor Android, heeft EmuBox verschillende voor- en nadelen, waaronder problemen die optreden wanneer een speler te veel cheatcodes gebruikt.
 • Hoewel niet zo uitstekend, is het programma zelf vergelijkbaar met DraStic. Het ontbreken van aanpasbare bedieningselementen kan enigszins teleurstellend zijn, als je eenmaal het gevoel hebt, is deze emulator een van de best beschikbare.

10. Pretendo NDS-emulator

Pretendo NDS-emulator laat je de vintage Nintendo 3DS-game-ervaring herbeleven op je Android-smartphone of -tablet.

Functies:

 • Pretendo wordt extern geïnstalleerd als een Nintendo 3D APK-emulator, net als de meeste andere emulators op deze lijst, omdat het niet toegankelijk is via de Google Play Store. Je zult echter geschokt zijn om te ontdekken hoe goed Pretendo werkt nadat je het hebt geïnstalleerd.
 • In vergelijking met andere emulators heeft het geen fancy features of de meest aantrekkelijke gebruikersinterface, maar het voert de meeste games feilloos uit.
 • Het bedieningspaneel is ook uitstekend en goed gepositioneerd.
 • De emulator kan op grote schaal worden aangepast aan de voorkeuren van de gamer.
 • Naast de mogelijkheid om native games uit te voeren in gecomprimeerde formaten zoals .rar- en .zip-formaten. Pretendo heeft ook de mogelijkheid om .rom- en .ds-bestanden uit te voeren.
 • Met de zelfbewakingsfunctie van de app kun je je spelvoortgang behouden en verder spelen vanaf het punt waar je was gebleven.
 • Gebieden met een lagere resolutie kunnen ook nauwkeurig worden bestuurd.
 • Door visuals en muziek uit te schakelen, kunt u de emulator ook versnellen met een speciale optie.

11. MegaZ 3DS-emulator

Probeer deze eens als je de beste emulator in het algemeen wilt om je favoriete Nintendo 3DS-spellen rechtstreeks op je Android-telefoon te spelen. De MegaZ 3DS-emulator is een van de beschikbare emulators met de meeste functies.

Functies:

 • Deze emulator is een van de weinige die beschikbaar is en ondersteunt linkkabel-emulatie met de hoogste snelheden.
 • Om uw games op deze emulator te spelen, kunt u ook een extern toetsenbord, muis of gamecontroller gebruiken.
 • Dankzij de uitstekende compatibiliteitslijst van MegaZ 3DS Emulator voor hardware en 3DS-game-ROM’s kunt u er zeker van zijn dat uw favoriete games probleemloos werken.
 • De sensoren van uw apparaat, inclusief de gyroscoop, versnellingsmeter, kantelsensor en zelfs de zonnesensor, worden volledig ondersteund als het gaat om andere functies.
 • Je kunt CodeBreaker, ActionReplay en GameShark gebruiken als het gaat om cheatcodes.
 • Deze emulator biedt uitstekende beelden en snelheid, en ondersteunt zelfs OpenGL-rendering voor de best mogelijke game-ervaring.

***

Dit waren enkele van de beste 3D-emulatordownloads voor Android APK-aanbevelingen van onze kant met de meest bijgewerkte lijst. Ik hoop dat dit artikel wat kennis aan je leven heeft toegevoegd. Deel uw waardevolle suggesties in het commentaargedeelte hieronder en we komen terug met een ander artikel met een ander interessant onderwerp.

gerelateerde berichten