11 beste polygoonportefeuilles voor het bewaren van uw MATIC-tokens

Het kiezen van de juiste Polygon-portemonnee kan verwarrend zijn. Maak je geen zorgen; hier hebben we de beste portemonnees op de shortlist gezet.

Polygon-netwerk, opgericht in 2017, stelt u in staat om op Ethereum gebaseerde transacties uit te voeren. Hier is het grote voordeel dat u krijgt de lagere kosten en snellere transactiesnelheden.

De samenwerking van Google Cloud met Polygon Labs is een recent voorbeeld van het toekomstige potentieel van Polygon. Daarnaast zal dit platform een ​​cruciale rol spelen in de verdere ontwikkeling van het crypto-ecosysteem.

Polygon, voorheen bekend als Matic Network, is een populaire crypto die is opgenomen in de lijst van “top 10 cryptocurrencies” op basis van marktkapitalisatie. Op het moment van schrijven is deze cryptovaluta meer dan $9 miljard waard.

Bron: CoinMarketCap

MATIC is het native token van het Polygon-project. Bovendien is dit crypto-token gebouwd met behulp van de ERC-20-standaard van Ethereum.

Laten we nu eens kijken naar Polygon Wallet!

Wat is een Polygon (MATIC) Portemonnee?

Polygon-portemonnee is speciaal ontworpen om crypto-activa op te slaan, te verzenden en te ontvangen. Hier vinden al deze digitale processen plaats met behulp van het polygoonnetwerk.

U kunt ook genieten van de privileges die het Polygon-netwerk biedt, inclusief netwerksnelheid, beveiliging en kosten.

Deze crypto wallet is er ook in verschillende soorten, waaronder:

 • Mobiele portemonnees: Als u de voorkeur geeft aan cryptotransacties via uw smartphone of tablet, kunt u kiezen voor mobiele portemonnees. U hoeft hiervoor alleen de portemonnee uit de App Store of Google Play te installeren.
 • Desktop-portemonnees: Gewone pc-gebruikers kunnen kiezen voor de desktop-portemonnee van Polygon voor een soepelere crypto-ervaring.
 • Web Wallets: dit type portemonnee helpt u om een ​​browserextensie van uw favoriete portemonnee toe te voegen.
 • Hardware Wallets: op zoek naar een veiliger type portemonnee? Dan kun je hardware wallets overwegen die geen verbinding maken met internet.
 • U bent wellicht op de hoogte van de verschillende crypto-wallets die beschikbaar zijn in de crypto-ruimte. Dus wat maakt een Polygon-portemonnee anders dan andere?

  Laten we daar meteen op ingaan!

  Polygon Wallet-functies

  Polygon-portefeuilles winnen aan populariteit in de crypto-ruimte. De belangrijkste kenmerken die deze portemonnee hebben geholpen om brede aandacht te krijgen, zijn onder meer:

 • Multi-Crypto-ondersteuning: het grootste deel van de beschikbare portemonnee ondersteunt het opslaan en storten van een breed scala aan crypto-activa, waaronder NFT’s.
 • Beveiliging: Veiligheid is het belangrijkste kenmerk waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een portemonnee, en Polygon-portefeuilles bieden opvallende beveiligingsfuncties.
 • Hogere transactiesnelheid: deze portemonnee-gebruiker kan profiteren van de hoge snelheid van het polygoonnetwerk.
 • DApp-connectiviteit: u kunt deze portemonnee gebruiken om direct verbinding te maken met honderden ondersteunde DApps.
 • Lage gaskosten: Vergeleken met Ethereum en andere prominente portemonnees, vereisen Polygon-portemonnees minder gaskosten.
 • Als je op zoek bent naar de beste Polygon-portemonnees, dan is dit artikel alles wat je nodig hebt. De leukste heb ik hier op een rijtje gezet. Blijf kijken!

  Vertrouw op portemonnee

  Als het gaat om crypto-wallets, is Trust Wallet een van de meest populaire opties om te overwegen. Deze portemonnee is in 2018 overgenomen door Binance en wordt door meer dan 60 miljoen gebruikers wereldwijd gebruikt.

  U kunt deze portemonnee gebruiken om direct verbinding te maken met DApps. U kunt deze portemonnee bijvoorbeeld gebruiken om crypto-tokens te wisselen met behulp van gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX’s) zoals PancakeSwap of Uniswap.

    Hoe u de modus voor weinig gegevens op uw iPhone kunt inschakelen

  Naast MATIC kunt u Trust Wallet ook gebruiken om meerdere ondersteunde cryptocurrencies op te slaan en over te dragen. Bovendien ondersteunt deze portemonnee de opslag en overdracht van NFT’s.

  Als een niet-bewarende portemonnee zorgt deze Polygon-portemonnee ervoor dat u uw crypto-activa beheert. Daarnaast kunt u ook extra beveiligingsfuncties selecteren, zoals Face ID of Touch ID.

  Trust Wallet is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten. U kunt ook de browserextensie van deze portemonnee toevoegen aan uw Brave- of Chrome-browser.

  Een groot nadeel dat ik aan deze portemonnee heb opgemerkt, is de afwezigheid van snellere klantenondersteuning. Er is echter een optie om een ​​ticket in te dienen als u problemen ondervindt.

  JijHodler

  YouHodler is niet beperkt tot een portemonnee, maar biedt meerdere op crypto gebaseerde diensten. De belangrijkste beschikbare diensten zijn onder meer leningen, handelshulpmiddelen en tokenuitwisseling.

  Deze Polygon-portemonnee geeft ook prioriteit aan de beveiliging van de cryptotokens van de gebruiker. Hiervoor kun je tweefactorauthenticatie (2FA) inschakelen. Bovendien kunt u uw opnames ook vergrendelen via de portemonnee-instellingen.

  YouHodler biedt een bonus van $ 10 voor nieuwe gebruikers. U kunt deze beloning gebruiken om uw MATIC-tokens in uw portemonnee te storten.

  U kunt deze portemonnee ook gebruiken om crypto-opbrengstrekeningen aan te maken. Met deze rekening kunt u wekelijks rente genereren.

  YouHodler is beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. U kunt de app installeren om al uw vermogen in één keer te beheren.

  U moet echter een gratis account aanmaken om toegang te krijgen tot deze Polygon-portemonnee. Om dit te doen, moet u uw land van verblijf en e-mail-ID opgeven.

  Overduidelijk

  Met ondersteuning voor portemonnees met meerdere ketens kunt u met Obvious cryptotokens opslaan en overdragen naar alle ondersteunde netwerken. Dat is een indrukwekkende functie die je graag in je portemonnee zou willen hebben, toch?

  Evenzo helpt deze portemonnee gebruikers ook om hun digitale activa te beveiligen met meerdere beveiligingsfuncties. Hier bezit u uw seed-zinnen en privésleutels van uw portemonnee.

  Obvious Wallet biedt een enkel dashboard om crypto-activa te bekijken en te openen op verschillende populaire uitwisselingen en blockchains. U kunt dit dashboard gebruiken om al uw crypto-activa bij te houden en te beheren.

  Bovendien kunt u de “one tap” -functie gebruiken die beschikbaar is om uw crypto-activa te wisselen, te overbruggen en te verzenden. Bovendien kunt u direct verbinding maken met prominente DApps.

  Obvious wordt ook geleverd met een realtime prijsvolger voor de meeste cryptocurrencies. Bovendien kunt u direct vanuit de portemonnee prijswaarschuwingen instellen. Deze Polygon-portemonnee is ook beschikbaar in de App Store en Google Play.

  Atomaire portemonnee

  Met een uitstekende beoordeling van 4,4/5 op Trustpilot is Atomic Wallet een van de favoriete keuzes voor cryptoliefhebbers.

  Deze portemonnee kan MATIC en andere 300+ ondersteunde crypto-tokens opslaan en beheren. Afgezien van kopen en verkopen, heeft Atomic Wallet ook functies voor het wisselen van tokens.

  Als onderdeel van de beveiligingsfunctie slaat Atomic Wallet uw privésleutels niet op. Daarom heeft u volledige controle over uw opgeslagen tokens en NFT’s.

  Bovendien is de privacy van de gebruiker van het grootste belang en hoeft u uw KYC-gegevens niet in te dienen. Bovendien worden al uw persoonlijke en transactiegegevens niet bijgehouden.

  Atomic Wallet heeft een gestroomlijnde gebruikersinterface om opgeslagen activa te volgen en te bewaken. Ook kunt u snel de historiek van uw eerdere transacties inzien.

  Een van de indrukwekkende kenmerken die ik vond, was de onmiddellijke beschikbaarheid van cashback. Hier kunt u gebruik maken van deze stimulans terwijl u meer dan 60 cryptocurrency-paren verwisselt.

    58 beste tips en tutorials van het jaar 2014

  Atomic Wallet is beschikbaar in de App Store en Google Play. Pc-gebruikers kunnen deze portemonnee installeren op Ubuntu, Windows, MacOS, Fedora en Debian.

  Linnen Portemonnee

  Bent u op zoek naar een Polygon-portemonnee die extra beveiligingsfuncties biedt? Dan moet je Linen Wallet eens proberen.

  Linen Wallet helpt u uw vermogen te beschermen met 3 privésleutels. Het grote voordeel van het hebben van deze privésleutels is het volgende:

  • U kunt de portemonnee zelfs gebruiken als u één privésleutel verliest.
  • Als iemand een van uw sleutels steelt, heeft hij geen toegang tot uw portemonnee.
  • U kunt uw portemonnee eenvoudig herstellen met behulp van uw e-mail, clouddrive of telefoonnummer.

  U kunt deze portemonnee ook gebruiken om QR-code te scannen en verbinding te maken met DApps die het Polygon-netwerk ondersteunen. Bovendien kan Linen Wallet worden geïntegreerd met WalletConnect om deze directe connectiviteitsfunctie te bieden.

  Op het moment van schrijven is Linen Wallet alleen beschikbaar voor gebruikers van iOS-apparaten. De Android-versie van deze portemonnee moet echter nog op Google Play verschijnen.

  Een van de handige functies die ik heb opgemerkt, is dat Linen Wallet gebruikers in staat stelt MATIC en andere crypto’s met kaarten te kopen. U kunt creditcards of betaalpassen gebruiken om uw favoriete cryptocurrency te kopen.

  Oneindige portemonnee

  Infinity Wallet is een portemonnee met meerdere valuta’s gebouwd met een eenvoudige gebruikersinterface. U kunt deze portemonnee gebruiken om al uw crypto-activa op één plek uit te wisselen, te beheren en te volgen.

  Met meer dan 200.000 actieve gebruikers is deze portemonnee beschikbaar in meer dan 170 landen. Bovendien ondersteunt Infinity Wallet een breed scala aan crypto-activa.

  U kunt ook het geavanceerde portfoliobewakingssysteem van deze Polygon-portemonnee gebruiken. Dit systeem helpt u de waarde van uw activa te volgen op basis van hun realtime marktprijs.

  Bovendien wordt Infinity Wallet geleverd met versleuteling van het hoogste niveau om maximale beveiliging te bieden voor de activa van de gebruiker. Bovendien blijven uw gegevens hoe dan ook anoniem en privé.

  De ontwikkelaars van Infinity Wallet werken aan het vrijgeven van zijn mobiele portemonnee. Momenteel kunt u deze portemonnee installeren op uw pc die Linux, Windows of MacOS ondersteunt.

  Bit2Me

  Wilt u snel een Polygon-portemonnee maken? Bekijk Bit2Me voor een directe creatie van een portemonnee in 30 seconden!

  U kunt deze portemonnee gebruiken om meer dan 200 ondersteunde cryptocurrencies te kopen, verkopen of op te slaan. Daarnaast kun je ook meerdere wallets aanmaken en beheren via een app.

  Bit2Me gebruikt Second Authentication Factor (2FA) als belangrijkste beveiligingsfunctie. Bovendien worden drievoudige veiligheidskluizen gebruikt om de activa van de gebruiker te beschermen.

  De meest nuttige functie die ik met deze portemonnee heb opgemerkt, is de persoonlijke klantenondersteuning. U kunt ook 24/7 contact opnemen met hun ondersteuningsteam via chat, telefoon of e-mail.

  Bit2Me wordt ook geleverd met Open API om grote cryptotransacties mogelijk te maken. Met behulp van deze crypto-API-functie hebt u bijvoorbeeld toegang tot de live token-prijzen van de beste cryptocurrency-websites.

  U kunt ook kiezen voor verschillende methoden om uw geld toe te voegen of op te nemen. De belangrijkste ondersteunde manieren zijn bankoverschrijvingen en kaartbetalingen, om er maar een paar te noemen.

  Brug Portemonnee

  U kunt Bridge Wallet gebruiken om MATIC-tokens te kopen tegen realtime marktprijzen zonder verborgen kosten. Naast deze token kun je deze wallet ook gebruiken om andere populaire cryptocurrencies te kopen en over te maken.

  Een van de handigste functies die ik heb opgemerkt aan deze Polygon-portemonnee, is dat je crypto kunt uitbetalen met fiat-valuta’s. Vanaf nu ondersteunt Bridge Wallet 14 fiat-valuta’s.

    Hands On: PS4-games spelen op je iPhone of iPad

  U kunt ook uw bankrekening koppelen om geld te ontvangen. Zodra u bijvoorbeeld uw crypto-activa verkoopt, ontvangt u het bedrag rechtstreeks op uw bankrekening. De mobiele portemonnee-versie is beschikbaar in de App Store en Play Store.

  Bridge Wallet bewaart uw privésleutels niet, waardoor u volledig eigenaar bent van de activa die in uw portemonnee zijn opgeslagen. Bovendien hoeft u geen KYC-verificaties te voltooien.

  Met deze portemonnee heb je ook snel toegang tot alle ondersteunde DApps. U kunt hier in eenvoudige stappen cryptotransacties aanvragen, goedkeuren, beoordelen en afwijzen.

  Portemonnee voor munten

  Met meer dan 24 miljoen gebruikers wereldwijd is Coin Wallet een vertrouwde naam in de cryptowereld. U kunt deze Polygon-portemonnee gebruiken om uw MATIC en 200+ cryptocurrencies eenvoudig, veilig en snel in te wisselen.

  Deze Polygon-portemonnee vraagt ​​u niet om een ​​account aan te maken of uw gegevens te verstrekken. U kunt eenvoudig een portemonnee aanmaken in minder dan 20 seconden.

  Coin Wallet maakt gebruik van industriestandaard hardware-encryptie om uw crypto-activa te beschermen. Bovendien bent u de enige persoon die toegang heeft tot uw crypto-activa en hun privésleutels.

  Bovendien helpt het eenvoudige portemonnee-ontwerp beginners en experts met tokenopslag en -transacties. Ook kunt u uw crypto-investeringen onder een kap beheren.

  Als u een gebruiker van een mobiel apparaat bent, kunt u Coin Wallet installeren via Google Play, App Store of Galaxy Store. Evenzo kunnen pc-gebruikers deze portemonnee downloaden op hun Linux-, Windows- of macOS-apparaten.

  ZenGo

  ZenGo is een veiliger type Polygon-portemonnee met extra beschermende functies. Deze portemonnee maakt gebruik van MPC-cryptografie (Multi-Party Computation) om het hacken van de portemonnee te voorkomen. Om deze reden is deze portemonnee sinds de start in 2018 niet meer gehackt.

  Deze portemonnee heeft een ingebouwde 3D FaceLock Web3-firewall en MPC-beveiliging. Bovendien waarschuwt deze firewall u ook bij ongebruikelijke transactieverzoeken.

  ZenGo heeft zijn driefactorauthenticatiesysteem (3FA) om uw crypto-activa te beschermen. U kunt uw middelen altijd herstellen met behulp van uw e-mailaccount, 3D FaceLock of herstelbestand.

  Deze portemonnee heeft ook een eenvoudig ontwerp waarmee u met een paar tikken kunt verzenden, ontvangen, kopen en verkopen. Bovendien ontdek, bewaar en bekijk je duizenden ondersteunde DApps.

  U kunt ook contact opnemen met hun klantenservice voor online ondersteuning. U kunt met name 24/7 hulp krijgen via hun mobiele app, die beschikbaar is voor Android- en iOS-apparaten.

  BitKeep

  BitKeep is een vertrouwde naam in de cryptowereld met meer dan een miljoen gebruikers en een transactiewaarde van meer dan $100 miljard. Deze portemonnee wordt ook geleverd met token-swap, launchpad en NFT-markt.

  Bovendien houdt deze Polygon-portemonnee een reserve van $ 1 miljoen aan als startfonds. Bovendien wordt 10% van hun maandelijkse Swap-inkomsten toegewezen aan het startfonds om de cashpool te versterken.

  BitKeep biedt beveiligingsdetectie voor NFT’s, tokens en slimme contracten. Deze beveiligingsfunctie detecteert en beperkt externe hacks op de portemonnee van de gebruiker. Daarnaast biedt deze portemonnee ook app-wachtwoordvergrendeling, vingerafdrukken en gezichtsverificaties.

  Als u een mobiele gebruiker bent, kunt u BitKeep installeren vanuit de App Store of Google Play. U kunt ook de browserextensie toevoegen aan uw Chrome- of Brave-browsers.

  Laatste gedachten

  In dit artikel hebben we de beste Polygon-portemonnees behandeld die beschikbaar zijn in de crypto-ruimte. Ik stel voor dat u die portefeuilles kiest die de beste beveiligingsfuncties uit deze lijst bieden.

  Wat beveiligingskenmerken en authenticiteit betreft, geef ik de voorkeur aan Trust Wallet en ZenGo Wallets. U kunt ervoor kiezen om die te kiezen die aan uw verwachtingen voldoen.

  Bekijk vervolgens Polygon (MATIC) Crypto: alles wat u moet weten.