11 beste yoga-apps (Android+iOS) voor alle oefenniveaus

“Yoga is een spiegel om van binnenuit naar onszelf te kijken.” We proberen allemaal te overleven in de drukte van het leven. Regelmatige stress en angsten hebben de kwaliteit van onze levensstijl verminderd.

Dat is waar yoga in actie komt. Yoga is een reis die de nadruk legt op het in balans brengen van lichaam en geest. Naast de fysieke voordelen, is yoga ontwikkeld om angst te verminderen en mentaal welzijn te verbeteren.

Er zijn verschillende apps op de markt gekomen om de beoefening van yoga onder mensen te verbeteren. Deze toepassingen cultiveren niet alleen een cultuur van het beoefenen van yoga, maar vormen ook een gemeenschap van gezonde mensen.

Hoe kun je profiteren van yoga-apps?

Met de vooruitgang van wetenschap en technologie hebben yoga-apps de beoefening van yoga meer gemaakt dan alleen op een mat zitten. Het bevat vooraf ontworpen routines die exclusief zijn aangepast aan uw gezondheidsvereisten. Dit creëert een gemeenschap van gelijkgestemde mensen die prioriteit geven aan hun mentale en fysieke gezondheid.

Je krijgt eersteklas instructeurs, routinematige dieetplannen, op maat gemaakte video’s en meer in deze apps. Zelfs luie jongens raken enthousiast over het toevoegen van fitness aan hun leven via deze apps.

Functies die u moet controleren voordat u uw yoga-app selecteert

Er zijn verschillende yoga-apps op de markt. Het kiezen van de juiste kan een moeilijke taak zijn. Hier zijn enkele functies die u moet controleren voordat u uw yoga-app selecteert:

  • Een goede beoordeling van klanten
  • Een uitstekende consumentenervaring en gebruikersinterface
  • Ingebouwd met aanpasbare functies
  • Bestaat uit verschillende yogavormen en extra lessen
  • Heeft 24 uur per dag klantenservice
  • Kreeg goede recensies van klanten
  • Heeft een veilig privacybeleid

Laten we eens kijken naar enkele van de beste yoga-apps voor alle oefenniveaus.

  Hoe u uw IP kunt opzoeken met een Siri-snelkoppeling op iOS 12

Dagelijkse Yoga

Daily Yoga verzorgt 100 yoga- en meditatielessen voor beginners tot gevorderden. Je krijgt een uitgebreide verzameling beginnersvriendelijke tutorials om jezelf in slechts twee weken een boost te geven. Wekelijkse updates van de cursussen zorgen er niet voor dat je steeds dezelfde yogaroutine herhaalt. U kunt ook uw persoonlijke groei bijhouden vanaf dag 1 tot nu.

Deze app biedt gezondheidsvoordelen voor lichaam en geest met meerdere wereldwijde yogi’s. Stel vragen, ontmoet nieuwe mensen, deel je yoga-ervaringen en omarm de yogareis. De applicatie is beschikbaar op zowel Android als iOS.

Glo

Glo is een alles-in-één fitness-, pilates-, yoga- en meditatie-app die je een gezonde levensstijl wil geven. Of je nu een beginner bent of een ervaren yogaartiest, deze app heeft een breed scala aan functies voor iedereen.

De app is goed ontworpen en je kunt snel de juiste lessen vinden met de juiste trefwoorden. U krijgt ook een persoonlijke ervaring op basis van uw praktijk. U kunt de lessen eenvoudig opslaan en downloaden voor toekomstig gebruik. Je vindt deze app zowel op Android als iOS.

Gewoon yoga

Simply Yoga omvat online yogacursussen en zes niveau 1 yogaprogramma’s die je door het proces leiden. De video laat elke pose minutieus zien, zodat je deze gemakkelijk kunt leren. Een getrainde instructeur leidt je door elke stand.

Deze app is aanpasbaar volgens uw behoeften. Ontvang prachtige video’s in HD-kwaliteit om uw ervaring te verbeteren. Bovendien zijn er tijdens de oefening audio-instructies beschikbaar. U kunt deze app zowel op Android als iOS gebruiken.

Pocket-yoga

Zoals de naam al doet vermoeden, brengt Pocket Yoga de Yoga Studio naar je broekzak. Met deze flexibele yoga-app kun je kiezen tussen verschillende oefeningen met verschillende moeilijkheidsgraden. U kunt in het comfort van uw huis oefenen door te kiezen uit 27 verschillende sessies.

Met deze app kun je oefenen zonder internetverbinding. Het bevat een uitgebreide, gecategoriseerde en doorzoekbare bibliotheek met houdingen. Gebruik AirPlay om je oefening naar je tv te casten. Ontgrendel ook verschillende rustgevende omgevingen tijdens de reis. U kunt deze app downloaden van Android en iOS.

  Screencasts, Google Hangouts en Skype-gesprekken opnemen op Android

FITNESS22

De yoga-app van FITNESS22 LTD helpt je reis naar yoga en de meer geavanceerde programma’s te vergemakkelijken. Deze routine verbetert je balans, behendigheid en uithoudingsvermogen. Ontvang een op maat gemaakte strategie om het ideale yogaregime te creëren en uw voortgang te volgen.

Deze app ontwikkelt een langdurige gewoonte die je energie herstelt en je gefocust houdt. Het omvat begeleide yogasessies met meer dan 500 yogaposities, HD-video’s en ervaren trainers om je te begeleiden. U kunt deze downloaden op iOS- en Android-apparaten.

Yoga collectief

The Yoga Collective wordt geleverd met meer dan 1.000 unieke, op maat gemaakte yoga-, meditatie- en fitnesslessen, gegeven door de beste yogatrainers over de hele wereld. Van telefoon tot tv, u kunt op elk apparaat van deze sessie genieten.

Elke week nieuwe lessen doorbreken je eentonige routine. Deze rigoureuze sessies helpen bij het verbeteren van uw mentale en fysieke welzijn. Het wordt ook geleverd met extra functies zoals open uitdagingen en agendaherinneringen. Je kunt dit krijgen op zowel Android- als iOS-apparaten.

Yoga Internationaal

Yoga International biedt tal van yoga- en meditatiecursussen, wedstrijden en programma’s aan, waaraan elke dag nieuwe lessen worden toegevoegd. Ze bestaan ​​al meer dan 30 jaar en hebben expertise in de transformationele gezondheidsvoordelen van yoga.

Er zijn lessen voor iedereen, ongeacht het niveau. Het mooiste is dat je de eerste 30 dagen gratis toegang krijgt. U kunt ook uw voortgang volgen en uw favorieten markeren voor later. De app is beschikbaar op zowel Android als iOS.

Yoga op elk moment

Yoga Anytime is speciaal ontworpen om je intensieve yogabeoefening te ondersteunen. Je kunt duizenden yoga- en meditatievideo’s van hoge kwaliteit downloaden en bekijken. Hun abonnement biedt onbeperkte toegang tot andere ideeën naast begeleide yogaroutines.

Met verschillende ervaren instructeurs die zich oprecht houden aan de leer van yoga, voel je je op elk niveau welkom. Je krijgt ook een gratis proefperiode van 14 dagen met deze app. Deze kun je downloaden op zowel Android als iOS.

  Hoe recent verwijderde apps op Android te zien

Zul jij

DoYou helpt je je individuele doelen te bereiken door middel van verschillende op maat gemaakte programma’s en spectaculaire lessen. Je kunt oefenen met je telefoon, tablet, laptop of zelfs op je tv. Kies snel je ideale klas en krijg toegang tot alle programmaniveaus, van instapniveau tot gevorderd.

Met deze app kun je je training bijhouden en gemotiveerd blijven. Wereldberoemde leraren helpen je de yoga-ervaring naar een hoger niveau te tillen. De app bevat zowel gratis als premium abonnementsmodellen. Je kunt het downloaden op Android en iOS.

KernKracht

CorePower omvat een breed aanbod aan online yoga-, beeldhouw- en meditatielessen. Met het CorePower Yoga On Demand lidmaatschap krijg je verschillende soorten cursussen in verschillende lengtes en formaten.

Je hebt toegang tot meer dan 300 lessen in je rooster. Nieuwe lessen zorgen er niet voor dat je je verveelt. Het beste is dat je eerste week CorePower Yoga On Demand gratis is.

Je kunt de app downloaden op zowel Android als iOS.

Yoga Studio

Met Yoga Studio van Fit For Life LLC kun je eenvoudig te volgen HD VIDEO yogacursussen plannen en personaliseren. Je kunt lessen altijd en overal bekijken, zonder internetverbinding.

Kies uit een verscheidenheid aan sfeervolle muziek- en geluidskeuzes en til uw ervaring naar een hoger niveau. Kies je niveau en interessegebied om de ideale les te vinden. Deze app is beschikbaar op zowel Android als iOS.

laatste woorden

Yoga is een van de beste vormen van lichaamsbeweging die het fysieke en mentale welzijn kan verbeteren. Het is geschikt voor jong en oud. Als je een online yogastudio binnen handbereik wilt hebben en je yoga-ervaring wilt verbeteren, bekijk dan de bovenstaande lijst. Vergeet echter niet om contact op te nemen met uw zorgverlener voordat u met een trainingsprogramma begint.

Als je een andere vorm van lichaamsbeweging wilt proberen, zijn hier nog enkele fitness-apps.