11 digitale marketingtools om betrokkenheid en inkomsten te vergroten

We leven in een digitaal tijdperk en een sterke online aanwezigheid voor uw merk is cruciaal.

Digitale marketingtools zijn ontworpen om u te helpen naamsbekendheid te creëren en uw bedrijf een boost te geven.

Als u een online bedrijf runt, weet u waarschijnlijk dat het bereiken van uw doelgroep, regionaal of wereldwijd, niet zo eenvoudig is. Er zijn echter verschillende online marketingtools ontworpen om u de juiste oplossingen te bieden.

Maar hoe kies je de juiste digitale marketingtools? Dat is een vraag die we hier vandaag willen beantwoorden.

Hotjar

Hotjar is een traditionele tool voor heatmap-analyse en sessie-opname waarmee u verkeersgegevens op uw website kunt analyseren. Via Hotjar kun je zien wat bezoekers op je site doen en zelfs aantekeningen maken.

Het is de laatste tijd geëvolueerd. Hotjar wordt geleverd met uitstekende functies zoals heatmaps, bezoekersregistraties, conversietrechters, formulieranalyse, feedbackpeilingen, inkomende feedback en enquêtes. De functies werken samen om u te helpen een betere klantervaring op uw site te creëren om de betrokkenheid en inkomsten te vergroten.

Heatmaps helpen u het gedrag van uw gebruikers te zien en te begrijpen wat ze willen. Ze geven visueel het klik-, tik- en scrollgedrag van bezoekers weer. U kunt de informatie over de heatmaps downloaden en delen met uw teamleden of medewerkers.

De opnamefunctie op Hotjar verlicht al het giswerk, omdat het al het gedrag van uw bezoekers registreert om ze te bekijken en aantekeningen te maken. U kunt die informatie ook delen met wie u maar wilt. De conversietrechter helpt u om te zien waar uw bezoekers afhaken om kansen voor verbetering te vinden.

De formulieranalysefunctie toont u alle details over de formulieren op uw site. U kunt zien welke velden uw klanten te moeilijk vinden om in te vullen en hoe u deze kunt verbeteren. Met de feedbackpeilingen begrijp je waarom je klanten zich op een bepaalde manier gedragen.

U kunt gerichte vragen voor bezoekers opnemen om hun feedback te krijgen. U kunt ook direct feedback van klanten krijgen via de functie voor inkomende feedback, en met de enquêtefunctie kunt u meer te weten komen over uw publiek.

Het goede nieuws is dat Hotjar een gratis proefaanbieding heeft voor nieuwe leden.

Adzooma

Adzooma helpt je om Facebook-, Google- en Microsoft-advertenties efficiënt en sneller te beheren en optimaliseren om het beste voordeel te behalen. Het belangrijkste doel van Adzooma is om het u gemakkelijker te maken om online voor uw merk te adverteren.

Adzooma is gebouwd met de klant in gedachten en helpt u tijd en energie te besparen om uw winst te maximaliseren. Het wordt geleverd met functies zoals intelligente software, krachtige suggesties, een intuïtieve UX, campagne-automatisering, een accountbeheersysteem, aangepaste rapporten en een feedbackportaal.

De intelligente software is ontworpen om u beter van dienst te zijn door unieke kansen te bieden. U krijgt deskundige suggesties over uw bedrijf en alle wijzigingen die u aanbrengt, worden automatisch gesynchroniseerd met uw Ads-account.

De krachtige suggesties helpen om uw ROI te verhogen omdat de gegevens 24/7 worden geanalyseerd. Met Adzooma kunt u ook uw marketingstrategieën aanpassen, problemen oplossen en nieuwe kansen ontdekken.

De intuïtieve UX maakt gebruik van tijdbesparende functies om uw werk gemakkelijker te maken. Dat betekent dat u de controle behoudt en ervoor kiest om de suggesties uit te voeren die volgens u ideaal zijn voor uw zakelijke campagnes.

U kunt uw campagnebiedingen automatisch pauzeren of verlagen en zelfs meldingen ontvangen als de automatisering wordt gewijzigd.

Met de accountbeheerfunctie in Adzooma kunt u meerdere Ads-accounts beheren en ze efficiënt koppelen om de prestaties te optimaliseren. U krijgt ook een overzicht van alles om belangrijke accounts te zien waarop u zich moet concentreren. De aangepaste rapportagefunctie helpt u daarentegen om gegevens te begrijpen door rapporten te filteren, sorteren en exporteren. U kunt de rapporten ook aanpassen met uw logo en lay-out.

Adzooma is veilig, up-to-date, flexibel, betaalbaar en aanpasbaar. Ze bieden een gratis proefperiode van 30 dagen en 50 procent korting voor de eerste drie maanden.

SEMrush

Om uw inhoud en marketingcampagnes creatief te houden, kunt u overwegen om SEMrush te gebruiken.

SEMrush is een alles-in-één digitaal marketingplatform met meer dan 30 marketingtools. Het is een van de beste SEO-suites en heeft vele prijzen gewonnen.

  Ik heb $ 42 betaald voor Apple om een ​​schermbeschermer te installeren en ik ben niet eens gek

Het platform kan je helpen met SEO, adverteren, social media campagnes, content, competitief onderzoek en rapportage & beheer. Het platform wordt vertrouwd door meer dan 5 miljoen marketeers en is behoorlijk populair.

Met de SEO-functie kunt u organisch onderzoek doen, organische verkeersinzichten verkrijgen, trefwoordonderzoek doen, backlinks bouwen, analyses verkrijgen, SEO op de pagina controleren, uw site controleren en de site-engine controleren. Dat betekent dat als u een uitgever bent en organisch verkeer op uw website wilt ontvangen, SEMrush u kan helpen dat efficiënt te bereiken.

Met de advertentiefunctie kunt u advertentieonderzoek doen. Het biedt u een PPC-hulpprogramma voor zoekwoorden, display-advertenties, advertenties voor het maken van advertenties en advertenties met productvermeldingen. Daarom is het maken van advertenties veel eenvoudiger gemaakt met SEMrush; je hoeft niet veel vervelend werk te doen.

Met de functie Social Media kunt u posters maken en deze volgen. Met de functie Inhoud daarentegen kunt u uw inhoud controleren en onderwerponderzoek uitvoeren. Het heeft een SEO-inhoudssjabloon, een posttracker, een hulpprogramma voor zoekwoordenonderzoek, het vinden van gerelateerde zoekwoorden en het gemakkelijk volgen van uw merk.

De competitieve onderzoeksfunctie is waar alle magie gebeurt. U kunt domeinoverzicht, grafieken, backlinkanalyse en trefwoorden, verkeersanalyses en rangen vinden.

Ten slotte helpt de Reporting & Management-functie op SEMrush u bij het beheren van uw marketingkalender en rapporten en het genereren van leads.

SEMrush biedt een gratis proefperiode voor nieuwe gebruikers.

Canvas

Canva is een online ontwerpplatform dat gebruikers veel ontwerpfuncties en sjablonen biedt waarmee ze gemakkelijker prachtige posters, banners en logo’s voor hun bedrijf kunnen maken. De sectie Sjablonen biedt ontwerpideeën voor flyers, cv’s, brochures, visitekaartjes, uitnodigingskaarten en presentaties, en nog veel meer.

Met Canva kun je onderweg snel een logo en een zakelijke banner of poster ontwerpen, want er zijn kant-en-klare sjablonen om je te inspireren.

Het gedeelte Leren biedt nuttige informatie over ontwerp, branding, marketing, evenementen, cursussen, fotografie en zelfstudies. Dit is het gedeelte dat uw ontwerpvaardigheden naar een hoger niveau kan tillen.

Het goede aan Canva is dat het een gratis lidmaatschapsplan heeft met meer dan 8.000 gratis sjablonen, meer dan 100 ontwerpen en veel gratis afbeeldingen en foto’s. De premium abonnementen bieden echter veel meer dan dat.

Traackr

Als u liever influencers gebruikt om uw product of diensten op de markt te brengen, is Traackr de juiste optie om te overwegen.

Traackr is een datagestuurde marketingoplossing die speciaal is ontworpen voor marketeers om hun campagnes of investeringen te optimaliseren en efficiënt te schalen. Kortom, het is een CRM voor influencer management.

De software is ideaal voor merken en bureaus. U kunt influencers ontdekken, doorlichten, uw merk veilig houden, uw programma en campagnes beheren, uw budget optimaliseren, uw marketingstrategie benchmarken en klantrelaties beheren.

Met Traackr heb je eenvoudig toegang tot een grote database van wereldwijde influencers en kun je hun biografieën, bijschriften of inhoud opzoeken op maximaal 13 sociale kanalen. Je identificeert best presterende influencers in 49 landen, filtert ze op doelgroep en criteria, en huurt degene in die volgens jou ideaal is voor jouw behoeften. Traackr heeft intelligente en efficiënte tools voor het beheren van uw marketingcampagnes.

U krijgt ook influencer-rapporten over uw campagnes, ROI-tracking en prestaties. Het voordeel van het gebruik van deze software is dat deze is ontwikkeld om u te helpen uw bedrijf op te schalen.

Ze bieden betrouwbare klantenondersteuning en diensten voor hun klanten, en de software is ook gebruiksvriendelijk. Je kunt al je campagnes laten tellen door de juiste influencer te kiezen.

Engagebay

Engagebay is alles-in-één CRM-software voor marketing en verkoop die is ontworpen om het voor kleine en middelgrote bedrijven gemakkelijker te maken om klanten te werven, te koesteren, te binden en te converteren.

Het is bekroonde software die wordt vertrouwd door meer dan 15.000 klanten wereldwijd.

De marketingautomatiseringsfunctie van Engagebay helpt u tijd te besparen, omdat deze wordt geleverd met een formulier en bestemmingspagina’s, e-mailreeksen, geautomatiseerde marketing en tools voor websiteanalyse.

Met de CRM- en verkoopruimte kunt u alle e-mailcontacten van uw bedrijf organiseren en alle lopende transacties en verkopen volgen. Het biedt u een 360-graden klantbeeld, planning van afspraken, geautomatiseerde verkoop en dealbeheer.

De livechat en helpdeskfunctie helpen u daarentegen om in realtime met uw klanten te communiceren, klantverzoeken en tickets te beheren, verschillende services te automatiseren en alle e-mailrapporten te bekijken.

  4 moordmysteriespellen om te proberen

Met Engagebay kunt u de betrokkenheid en omzet in uw bedrijf vergroten en op lange termijn solide klantrelaties opbouwen. Dankzij de vele verkooptools van de software kun je verkopen als een professional. Andere functies in de software zijn pushmeldingen, videomarketingsjablonen en influencers.

Egagebay heeft een gratis lidmaatschapsplan dat maximaal 1000 contacten toestaat. Premium-abonnementen beginnen vanaf $ 8,99 / maand tot $ 47,99 / maand.

AdEspresso

AdEspresso is een ander platform dat digitaal adverteren gemakkelijk, snel en effectief maakt. Als u snellere resultaten wilt behalen met sociale-mediakanalen zoals Facebook, Instagram en Google, kunt u overwegen om AdEspresso te gebruiken.

Het goede aan AdEspresso is dat je hiermee kunt creëren, beheren, analyseren, samenwerken en leren. U kunt sneller campagnes maken op meerdere kanalen en ze allemaal op één plek beheren.

Zodra u uw campagnes heeft gemaakt, kunt u ze op één plek beheren en tijd besparen. De analysefunctie geeft u alleen inzicht in uw campagnes wanneer u ze nodig heeft. Als u campagnes voor uw klanten uitvoert, maakt de samenwerkingsfunctie het voor u gemakkelijker om toegang te krijgen tot hun accounts en hen te vragen uw reeks campagnes goed te keuren voordat ze openbaar worden.

AdEspresso heeft ook een leergedeelte, waar u alle informatie kunt krijgen die u nodig hebt om uw marketingvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Ze bieden deskundige Facebook-advertentieservices en hebben een uitgebreide bibliotheek met cursussen, webinars en experimenten.

Er is nog een service die ze aanbieden:

  • Campagnebeoordeling – Een korte video van 10 minuten met tips over hoe u de prestaties van uw campagne kunt verbeteren.
  • Eén-op-één coaching – Een live sessie van 1 uur met deskundig marketingadvies van professionele marketeers.
  • Conciërgeservice – Met deze optie laat u AdEspresso alle Facebook-advertentiecampagnes voor u uitvoeren.

Wat de prijs betreft, biedt AdEspresso een gratis proefperiode van 14 dagen en hun premium-abonnementen beginnen vanaf $ 49/maand tot 259/maand.

Pitchbox

Pitchbox is een platform voor influencer outreach, linkbuilding en contentmarketing voor uitgevers, merken en bureaus. Het platform helpt bedrijven in deze categorieën om hun inhoud gemakkelijk te promoten, hun naamsbekendheid te vergroten en betrokkenheid en inkomsten te vergroten.

Pitchbox wordt vertrouwd en gebruikt door vele merken zoals The Hoth, Skyscanner, Outspoken Media, CopyPress, Freshbooks en About.com, naast vele anderen.

Met Pitchbox vind je bloggers, publishers en influencers eenvoudig sneller, dankzij hun grote prospectiebestanden en gebruiksvriendelijke zoekfunctie op trefwoorden. Binnen enkele seconden ontdek je influencers in jouw niche; integreren met hoogwaardige SEO-providers zoals SEMRushMoz en Ahrefs, en werken samen met uitgevers op het hoogste niveau.

Met Pitchbox kun je ook de follow-up en outreach aanpassen en personaliseren. Daarom kan dit u helpen tijd en geld te besparen in vergelijking met het gebruik van andere methoden of platforms. U kunt het bereik aanpassen aan uw doelgroep, prospects opvolgen en de responspercentages van klanten verhogen.

U kunt elke stap van het bereik volgen via het white label-beheersysteem op Pitchbox, klant- en teamrapporten controleren en uw teamleden in staat stellen uw campagnestrategie te verfijnen en de efficiëntie te optimaliseren om de resultaten te maximaliseren.

Zapier

Zapier is een platform waarvan het belangrijkste doel is om u te helpen dingen voor elkaar te krijgen. Als je een online bedrijf runt maar meestal een drukke agenda hebt, kan Zapier je helpen het meeste werk te automatiseren en tijd te besparen. U kunt workflows maken die bekend staan ​​als zaps en verschillende apps verbinden om al uw dagelijkse marketing- en zakelijke taken te automatiseren.

Je kunt een trigger instellen om meldingen te ontvangen wanneer iemand zich registreert voor een evenement dat je hebt gemaakt. Wanneer u de trigger krijgt, kunt u de mensen die zich hebben aangemeld opvolgen of nieuwe e-mailabonnees een welkomstbericht sturen.

Het enige dat u hoeft te doen om taken in te stellen, is Zapier vertellen wat hij moet doen, en het zal gegevens uit uw andere applicaties halen om het werk namens u te voltooien.

Met Zapier kun je ook je Zaps aanpassen, dankzij de ingebouwde apps die je helpen te creëren wat je wilt. U kunt meerdere acties toevoegen om tal van taken te automatiseren en paden te creëren die bekend staan ​​als vertakkingslogica, waarmee u veel Zaps kunt maken om aan één enkele workflow te voldoen.

Hubspot

Hubspot is een platform dat u voorziet van marketing, verkoop, klantenondersteuning en CRM-software. Het voordeel van het gebruik van Hubspot is dat het tools heeft voor iedereen en alles wat je als online marketeer nodig hebt. Je kunt je bedrijf laten groeien zonder compromissen, dankzij Hubspot. Simpel gezegd, het is full-stack software.

  Problemen oplossen met het accepteren van een uitnodiging voor een Xbox-party

De functies van Hubspot omvatten de CMS-hub, marketinghub, verkoophub en servicehub. De CMS-hub is flexibel voor marketeers, ideaal voor ontwikkelaars en biedt de beste klantervaring. De CMS-hub heeft een editor voor slepen en neerzetten, websitethema’s en SEO-aanbevelingen.

Als het gaat om de marketinghub, kunt u uw verkeer snel laten groeien en meer bezoekers converteren. U kunt inkomende marketingcampagnes uitvoeren en deze op de juiste manier schalen. Functies van de marketinghub zijn onder meer leadgeneratie, analyse en marketingautomatisering.

Elk bedrijf wil zijn omzet verhogen. De sales hub op Hubspot kan dat voor jouw bedrijf mogelijk maken. Het is software die u helpt tijd te besparen, diepere inzichten te krijgen over uw prospects, uw taken te automatiseren en deals te sluiten. U kunt uw e-mails volgen, vergaderingen plannen en e-mails automatiseren.

Klanten goed en op tijd bedienen schept vertrouwen en draagt ​​bij aan het succes van uw merk. Gelukkig maakt de servicehub van Hubspot het voor uw bedrijf gemakkelijker om contact te maken met klanten, hun verwachtingen te overtreffen en van hen ambassadeurs te maken. U kunt tickets volgen, feedback van klanten ontvangen en beschikken over de kennisbank die nodig is om uw klanten te begrijpen.

Animoto

Videomarketing is momenteel een van de meest effectieve marketingmethoden. Er zijn veel voordelen, en een daarvan is dat het u helpt een breed publiek te bereiken en meer verkopen te realiseren.

Animoto is een platform voor het maken van video’s voor bedrijven of individuen die video’s willen maken om zichzelf, hun producten of diensten te laten zien. Animoto kan u helpen bij het maken van promovideo’s, video’s met diavoorstellingen, video’s op sociale media, vaderdagvideo’s en verjaardags- en afstudeervideo’s.

Het platform voor het maken van video’s is ideaal voor e-commercebedrijven, onroerend goed, non-profitorganisaties, onderwijs en fotografie. Animoto kan u helpen de verkoop te verhogen, verkeer te genereren en uw publiek te betrekken. Het heeft uitstekende functies, zoals een voorraadbibliotheek, foto’s en videoclips, overal maken en een muziekbibliotheek.

Met de Stock-bibliotheek kunt u kiezen uit miljoenen stockfoto’s en video’s die worden aangeboden door Getty Images, die worden opgenomen zodra u zich op het platform abonneert. U kunt de afbeeldingen zoeken, slepen en neerzetten en ze aanpassen aan de manier waarop u uw video wilt bewerken.

Je kunt ook moeiteloos je eigen foto’s en videoclips toevoegen. Je kunt een fotovideo met muziek maken en ze boeiend maken. Het enige dat u hoeft te doen, is uw foto’s toevoegen aan de online software en ze op de juiste manier rangschikken om een ​​verbluffende fotovideo te maken.

De muziekbibliotheek is een andere fascinerende functie van Animoto. Je kunt een nummer selecteren uit Animoto’s uitgebreide catalogus met duizenden muziek, een sjabloon kiezen en vervolgens media toevoegen om je gewenste video te maken. Daarom is het maken van videocampagnes eenvoudig; dankzij Animoto kun je dat onderweg doen.

Conclusie

De wereld verandert en hoe eerder we ons aanpassen, hoe beter het zal zijn voor iedereen die een bedrijf runt. De beste manier om uw merk populair te maken, de betrokkenheid te vergroten en de omzet te vergroten, is ervoor te zorgen dat u een sterke online aanwezigheid heeft om een ​​wereldwijd publiek te bereiken.

Digitale marketingtools kunnen u helpen uw bedrijf efficiënt en moeiteloos te laten groeien als u het werk doet en klanten de ideale en hoogwaardige producten en diensten laat zien die u aanbiedt. De tools, platforms en software die we in dit bericht hebben besproken, zijn van hoge kwaliteit en bieden uitstekende oplossingen om u te helpen uw bedrijf op de juiste manier te runnen en op te schalen.

gerelateerde berichten