11 manieren om Skype te repareren Blijft de verbinding verbreken op pc

Skype is een van ’s werelds meest gebruikte communicatieplatforms. De software wordt door bedrijven over de hele wereld gebruikt voor spraakoproepen, chatten en videobellen. Dit gratis te gebruiken platform helpt bij betaalbare internationale gesprekken. Vooral in deze tijden waarin thuiswerken een nieuwe trend is geworden, heeft Skype enorm geholpen om mensen verbonden te houden en ervoor te zorgen dat het werk nooit stopt. Verbinding maken met behulp van Skype is eenvoudig omdat er alleen een goede internetverbinding voor nodig is. Zoals bij elke andere online toepassing, zijn er een paar glitches of fouten die u vaak tegenkomt, en Skype vormt hierop geen uitzondering. Er is gezien dat er problemen optreden tijdens het verbinden tijdens gesprekken. Onze gids van vandaag over Skype blijft de verbinding verbreken en helpt u bij het oplossen van eventuele problemen waarmee u wordt geconfronteerd terwijl u met iemand in gesprek bent. Niet alleen dit, maar het is ook belangrijk om te bespreken waarom Skype de verbinding steeds verbreekt, omdat het u zal helpen de redenen te kennen die het probleem veroorzaken. Dus als uw Skype-gesprek ook onmiddellijk wordt verbroken, kunt u verschillende methoden proberen die in het document worden besproken. Laten we nu beginnen Skype voor bedrijven blijft de gids meteen ontkoppelen.

Hoe te repareren Skype blijft loskoppelen op Windows-pc

Lees verder om het probleem met Skype-oproepen onmiddellijk op te lossen op een Windows 10-pc in detail.

Waarom wordt Skype steeds verbroken?

De eerste stap van dit document is het herkennen van verschillende redenen achter het probleem met het verbreken van de Skype-verbinding. Het belangrijkste probleem met het gebruik van Skype is dat het een grote bandbreedte vereist en daarom de beste internetverbinding. Afgezien van de netwerkverbinding, kunnen de volgende redenen leiden tot problemen met het verbreken van de Skype-verbinding:

  • Als u Skype al geruime tijd op uw apparaat gebruikt, is het misschien tijd om het bij te werken, omdat de verouderde versie van de app ervoor kan zorgen dat het niet meer goed werkt.
  • Een ander probleem dat tot dit probleem kan leiden, kan een bug of een storing in de software van de app of systeembestanden zijn.
  • Corrupte of beschadigde bestanden van Skype tijdens het downloaden en installeren kunnen nog een andere reden zijn om het loskoppelingsprobleem te veroorzaken.

  • Onvoldoende Skype-tegoed kan ook de reden zijn waarom uw Skype-gesprek een verbindingsfout vertoont.

  • Als VPN is ingeschakeld in uw systeem, kan dit ook uw verbinding vertragen.

De meeste Skype-gebruikers zijn pc- of laptopgebruikers, gezien het feit dat het platform voor zakelijke doeleinden wordt gebruikt. Onze oplossingen voor vandaag zijn gericht op Windows-gebruikers die tijdens gesprekken problemen hebben met het verbreken van de verbinding in Skype. Dus laten we beginnen met onze eerste oplossing om het Skype-probleem op te lossen:

Methode 1: problemen met de internetverbinding oplossen

Zoals eerder vermeld, is internetconnectiviteit van groot belang voor Skype. Het platform is gratis te gebruiken, maar vereist een goede bandbreedte van uw internetnetwerk. Vaak is een zwakke of slechte verbinding de belangrijkste boosdoener gebleken. Om dit probleem op te lossen, kunt u gewoon proberen uw router opnieuw op te starten. U kunt indien mogelijk ook proberen verbinding te maken met een ander netwerk als niets lukt. U kunt ook proberen andere apparaten die met uw wifi zijn verbonden los te koppelen om internetproblemen uit te sluiten. Als het probleem zich blijft voordoen en u een zwakke verbinding lijkt te hebben, kunt u dit eenvoudig oplossen met de methoden in onze gids Trage internetverbinding? 10 manieren om uw internet te versnellen! Als je problemen hebt met de netwerkverbinding, lees dan ons artikel om problemen met de internetverbinding op Windows 10 op te lossen.

Methode 2: Controleer de Skype-status

Als uw Skype voor Bedrijven de verbinding blijft verbreken, zelfs nadat het probleem met de internetverbinding is opgelost, moet u de Skype-server controleren. Skype heeft een speciale pagina voor Skype-status waarin u kunt controleren of de programma’s en functies goed werken. De pagina toont problemen met de infrastructuur van de applicatie. U kunt navigeren naar Skype-status en controleer of de server down is. Als dit het geval is, kunt u wachten tot Microsoft het probleem heeft opgelost.

Methode 3: Skype-tegoed toevoegen

Als u een telefoon- of mobiel nummer belt met Skype, heeft u hiervoor Skype-tegoed en een goede internetverbinding nodig. Als de tegoeden niet genoeg in uw account zijn, kunt u niet bellen en krijgt u te maken met verbindingsproblemen. U kunt uw tegoed controleren met behulp van de onderstaande stappen:

1. Druk op de Windows-toets, typ Skype en klik op Openen.

2. Nadat u bent ingelogd op uw Skype-account, klikt u op het pictogram met drie stippen boven aan het scherm.

3. Klik nu onder de optie Beheren op Skype naar telefoon.

Als er geen beltegoed is, kunt u deze toevoegen om te blijven bellen.

Methode 4: controleer de bandbreedtevereisten

Om te voorkomen dat Skype steeds de verbinding verbreekt, is een goede internetverbinding belangrijk. Niet alleen dat, maar Skype vereist ook een goede bandbreedte. Daarom moet u de bandbreedtevereisten van uw pc controleren om te zien of dit de oorzaak is dat Skype niet goed werkt. Bandbreedtevereisten zijn verschillend voor spraakoproepen, video-oproepen en tekstchats:

  • Voor een normale spraakoproep moet de minimale bandbreedte 30 kbps zijn.
  • Voor videogesprekken moet deze upstream en downstream minimaal 128 kbps zijn.
  • Voor high-definition videogesprekken of conferentiegesprekken moet de bandbreedte minimaal 512 kbps zijn.

Daarom is het belangrijk om de bandbreedte te controleren, u kunt zelfs enkele tools gebruiken om deze te meten. Als u geen goede tools kent, kunt u onze gids lezen over 5 beste tools voor bandbreedtebewaking en -beheer.

Methode 5: Skype-app bijwerken

Als tot nu toe niets lijkt te werken en je je nog steeds afvraagt ​​waarom Skype steeds de verbinding verbreekt tijdens het bellen, dan moet je ervoor kiezen om je app meteen bij te werken. Meestal ontstaat het probleem door een verouderde app. Het uitvoeren van een oudere versie kan uw app kwetsbaar maken voor bugs en andere kleine problemen die alleen kunnen worden opgelost met een nieuwe update-installatie. Volg de onderstaande instructies om Skype bij te werken:

1. Druk op de Windows-toets, typ Microsoft Store en klik op Openen.

2. Navigeer nu naar het gedeelte Bibliotheek van de app.

3. Klik vervolgens op de knop Updates ophalen.

Als er nieuwe updates beschikbaar zijn, zal de applicatie deze automatisch op uw pc installeren. Bij het updaten van Skype kunt u het starten en controleren of het probleem met de verbinding nu is opgelost.

Methode 6: Beller-ID uitschakelen

Beller-ID is nog een reden waarom uw Skype-gesprek onmiddellijk wordt verbroken. Als de persoon die u belt de functie Beller-ID in zijn Skype-account heeft ingeschakeld, is de kans groot dat hij of zij uw Skype-contact niet heeft opgeslagen en dat de nummerweergave oproepen van een anonieme beller blokkeert. Het is bekend dat deze functie oproepen onmiddellijk verbreekt zonder antwoord en nummerbeëindiging. U kunt de persoon die u belt vragen of deze optie is ingeschakeld. U kunt ze vragen om de functie uit te schakelen, of u kunt ze proberen te bellen vanaf een ander Skype-account.

Methode 7: verbreek de verbinding met gebruikers

U moet ook de mogelijkheid uitsluiten dat uw account ergens anders is ingelogd of dat iemand zich op een ander apparaat heeft aangemeld met dezelfde inloggegevens als het uwe. Dit is ook een veelvoorkomend probleem en kan ook resulteren in een verbindingsfout. U kunt controleren op andere gebruikers met behulp van de volgende stappen:

1. Druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + Shift + Esc om Taakbeheer te starten.

2. Klik nu op het tabblad Gebruikers hierboven.

3. Als er andere gebruikers worden gevonden, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Verbinding verbreken.

4. Start ten slotte uw computer opnieuw op en vervolgens Skype om te zien of het probleem is opgelost.

Methode 8: sluit achtergrondprogramma’s

Er zijn momenten waarop achtergrondprogramma’s niet correct worden afgesloten en deze actieve apps op de achtergrond blijven draaien en de netwerkbronnen van uw computer blijven belasten, wat de snelheid beïnvloedt, wat uiteindelijk de kwaliteit van Skype-gesprekken kan beïnvloeden, waardoor Skype voor Bedrijven de verbinding steeds verbreekt. Als dat het geval is, moet u al deze onnodige apps op de achtergrond sluiten en hiervoor kunt u de hulp gebruiken van onze gids over het uitschakelen van achtergrond-apps in Windows 10.

Methode 9: Installeer het audiostuurprogramma opnieuw

Stuurprogramma’s van uw systeem helpen om hardware met het besturingssysteem te laten communiceren en zijn echt nuttige componenten. Vaak kan een verouderde of problematische audiodriver echter de functies van andere toepassingen op uw systeem verstoren. In dit geval verbreekt Skype steeds de verbinding tijdens het bellen. Daarom moet u het verouderde audiostuurprogramma bijwerken of het gewoon opnieuw installeren om problemen met de corrupte bestanden op te lossen. U kunt alles lezen en weten over het verwijderen en opnieuw installeren van stuurprogramma’s op Windows 10 in onze informatieve gids.

Methode 10: internationale wegversperringen verifiëren

U moet zich er ook van bewust zijn dat uw land mogelijk geblokkeerd is voor apps zoals Skype vanwege nationale firewalls. Internetproviders hebben deze services mogelijk gefilterd voor het geval u uw eigen telefoonbedrijf heeft. Daarom moet u ook op de hoogte zijn van dergelijke wegversperringen.

Methode 11: Skype-app opnieuw installeren

De laatste optie die voor u overblijft als u alle bovengenoemde oplossingen hebt geprobeerd, is om Skype opnieuw op uw apparaat te installeren. Een nieuw exemplaar van Sype helpt bij het oplossen van problemen met de toepassing in de vorm van corrupte bestanden en lost uiteindelijk op dat Skype ook steeds de verbinding verbreekt. Dus installeer de app opnieuw met behulp van de onderstaande stappen:

1. Druk tegelijkertijd op de Windows + I-toetsen om het programma Instellingen op uw pc te starten.

2. Klik nu op het Apps-hulpprogramma.

3. Zoek vervolgens Skype in de lijst en klik erop om Verwijderen te selecteren.

4. Bevestig het proces door nogmaals op Verwijderen te klikken.

5. Als u klaar bent, start u de pc opnieuw op.

6. Open vervolgens Microsoft Store vanuit het zoekbalkmenu.

7. Zoek daarin naar Skype en klik op Get om het opnieuw op uw pc te installeren.

***

We hopen dat ons document op Skype de verbinding steeds verbreekt en u goed heeft geleid om verschillende redenen die oproepinterferentie in de app veroorzaken en meerdere methoden die u kunnen helpen dit probleem op te lossen. Laat ons uw mening, vragen of suggesties weten door hieronder uw opmerkingen achter te laten.

  Het web voor het web: een terugblik op Gopher

gerelateerde berichten