12 apps die je betalen om te lopen

Loop kilometers en krijg ervoor betaald. Klinkt goed? Het is haalbaar als je de juiste apps kent om met elke stap te verdienen. Laten we je wat namen geven.

Of je nu een fitnessfanaat bent of een hekel hebt aan veel wandelen, je zou het geweldig vinden als je een beloning krijgt. Wandelen is een essentieel onderdeel van ons leven en heeft verschillende gezondheidsvoordelen.

Het maakt deel uit van ons dagelijks leven, zoals boodschappen doen, sporten, naar het huis van een vriend gaan en zelfs van de ene kamer naar de andere verhuizen. Het doel is om u gezond en beter te laten voelen.

Een inactieve levensstijl kan het risico op chronische ziekten verhogen en het immuunsysteem verzwakken. Daarom is het essentieel om je benen in beweging te krijgen en zoveel mogelijk rond te lopen.

Verdienen met elke stap is slechts een kers op de taart. Laten we dus aan de slag gaan met de beste apps die je betalen om te lopen.

Sweatcoin

Krijg betaald om te wandelen om jezelf gezonder te houden met Sweatcoin. Het biedt valuta van de nieuwe generatie als beloning voor elke stap die u zet. Men kan de valuta doneren aan een goed doel, uitgeven aan coole producten of deze omzetten in crypto.

De applicatie biedt meer dan 1000 merkdiensten en doelen, zoals anti-zwaartekracht yogalessen, Audibles, iPhones, Apple Watches, enz., waarop gebruikers beloningen kunnen inwisselen. Sweatcoin biedt een toename van +20% in activiteit, 100% gegevensprivacy en zorgt ervoor dat gebruikers gezondere levensstijlkeuzes kunnen volgen.

PK-beloningen

Onder het motto “Get beloningen voor het sporten”, PK-beloningen helpt gebruikers om fitnessdoelen te bereiken. De applicatie biedt gebruikers cadeaubonnen, reizen en kledingbeloningen voor merken als Amazon en Starbucks. PK Rewards houdt elke training bij zodat gebruikers hun inspanningen kunnen meten.

Het werkt op baanbrekende technologie en meet elke activiteit, overal en altijd. De gepersonaliseerde inspanningsscore die men kan omzetten in munten. Je kunt deze munten snel inwisselen om te handelen in merken als Nike, Amazon, Lululemon en nog veel meer.

FitAardappel

Houd je aan je trainingsschema, zoals gym, je hond uitlaten, rennen, wandelen of yoga doen, en FitAardappel zal je ervoor betalen. Met de applicatie kunnen gebruikers ook vrienden uitdagen en sessies voltooien om prijzen te winnen. Het biedt een wekelijkse prijzengroep om uitbetaald te worden tijdens het sporten. FitPotato volgt de stappen van de gebruiker en GPS voor hardlopen gedurende de trainingsduur bepaalt de beloningen.

  Hoe Ctrl + F tekst zoeken in een afgedrukt document

Runtopia

Runtopia stelt gebruikers in staat om met een enkele stap te beginnen en door te gaan om beloningen en fantastische prijzen te verdienen. De fitnessapplicatie houdt het werk bij, of het nu buiten of binnen is, en biedt ook realtime audiocoaching. Gebruikers kunnen gegevens analyseren om fitnessgegevens en persoonlijke workouts te ontdekken voor basisprincipes zoals stappen per minuut en verbrande calorieën.

Runtopia maakt het ook mogelijk om te beginnen met het verdienen van sportmunten om dagelijkse stappen bij te houden, te trainen en anderen aan te moedigen om te gedijen door in ruil daarvoor beloningen te krijgen. De gebruikers kunnen munten ruilen voor aanbiedingen, kortingen en prijzen terwijl ze contact maken met de sociale gemeenschap.

StepBet

StepBet stelt gebruikers in staat om samen te winnen en hun fitnessdoelen te bereiken. Het doel is om gepersonaliseerde stappen te verslaan en verbinding te maken met een fitnesstracker terwijl je echt geld op het spel zet. Het motiveert gebruikers om aan de slag te gaan en zorgt ervoor dat lichaamsbeweging een prioriteit kan worden.

Met de applicatie kunnen gebruikers doelen stellen, meedoen aan de pot, een week lang aan de slag met gepersonaliseerde stapdoelen en dan geld beginnen te winnen om de jackpot te winnen. StepBet zorgt ervoor dat stappen tellen, of het nu gaat om het uitlaten van de hond, het kiezen van trappen boven liften, een actieve levensstijl en het opbouwen van een uitgebalanceerd trainingsschema.

Levensmunt

Als u cadeaubonnen, prijsaanbiedingen en kortingen wilt ontvangen, Levensmunt kan een geweldige plek zijn om te beginnen. Met Lifecoin kunnen gebruikers munten inwisselen voor sportartikelen, cadeaubonnen en meer, zoals Amazon Gift Card, Paypal Gift Card, Apple iPhones, DJI Spark Drone, enz.

De gebruikers kunnen hun dagelijkse wandelingen veranderen in mijnsessies om geweldige prijzen te winnen. Het biedt de vreugde van welzijn en beloningen bij deelname om nog meer te verdienen met het ambassadeursprogramma.

  iMessage instellen en gebruiken op een Mac

Charity Miles

Charity Miles is uw eerste stap in de richting van verandering en een betere toekomst waarmee gebruikers mijlen kunnen omzetten in geld, afhankelijk van de afstand die u aflegt. Het ondersteunt liefdadigheidsinstellingen van wereldklasse en partners met sponsors om een ​​verschil te maken in lijn met welzijn, gezondheid en gemeenschap.

Charity Miles motiveert gebruikers om te rennen en te lopen voor leuke fondsenwerving of om een ​​groep erbij te betrekken. Het is een geweldige manier om anderen te helpen en een stap verder te gaan om uw doelen te bereiken.

Geschikt voor geld

Geschikt voor geld stelt gebruikers in staat actief te zijn en beloningen te verdienen tijdens het boodschappen doen, een boodschap doen, wandelen, hardlopen en een sportschool starten. Het rekent op elke activiteit met behulp van de Apple Watch of een andere favoriete activity tracker. Zodra de gewenste activity tracker is geïnstalleerd, begint u met dansen, wandelen, hardlopen, de hond uitlaten of naar de sportschool gaan om beloningen te krijgen.

Wissel stappen uit met beloningen en wissel ze in in de community. De gebruikers kunnen beloningen krijgen voor verschillende merken, zoals Willow Spa, Rainbow Acres, enz. Fun For Bucks heeft het voor gebruikers gemakkelijker gemaakt om hun prioriteiten te stellen en mensen te motiveren om te sporten voor lifestyle-beloningen.

winwalk

Zoals de naam al doet vermoeden, winwalk stelt gebruikers in staat om beloningen te krijgen voor wandelen, zweten en het winnen van cadeaubonnen. De stappenteller, step-tracker en gezondheids-app kunnen helpen bij het verkrijgen van cadeaubonnen van Bitcoin-cryptocurrency en topmerken.

winwalk werkt met ingebouwde sensoren zonder GPS-tracking, het bijhouden van loopafstand, tijd en verbrande calorieën. Het doel is om gebruikers te motiveren om fit te worden, gewicht te verliezen en gezond te blijven terwijl ze beloningen of kortingen verdienen.

Gezond Loon

Gezond Loon biedt prijzen tot $ 10.000 voor het bereiken van het aangepaste streefgewicht en unieke uitdagingen. De applicatie motiveert de gebruikers om hun doelen te bereiken, verbetert het succes van gewichtsverlies en biedt beloningen aan de gebruikers. HealthyWage presenteert op contanten gebaseerde gewichtsverliesuitdagingen die de kracht benutten om te voorkomen dat u de weddenschap verliest en een einde maakt aan uitstelgedrag.

WORTEL

WORTEL helpt het leven van gebruikers te verbeteren met elke stap die ze nemen en slim spelen. Het doel is om een ​​actief leven te leiden, persoonlijke activiteitsdoelen te bereiken en te wandelen terwijl je beloningen ontvangt. Met deze applicatie kunnen gebruikers plezier hebben zonder dure trackers.

  Hoe Google Spreadsheets-gegevens naar JSON en XML te exporteren?

CARROT is een intuïtieve applicatie waarmee gebruikers zich direct kunnen aanmelden. Het werkt samen met anderen (doe mee aan uitdagingen, doe mee aan wedstrijden, bied op een veiling) om beloningen of digitale cadeaubonnen te krijgen en op afstand te werken.

Optimaliteit

Optimaliteit is een micro-leertoepassing waarmee gebruikers een rijker, gezonder en langer leven kunnen leiden. De applicatie wordt geleverd met krachtige uitdagingen en activiteiten en biedt in ruil daarvoor beloningen. Het helpt bij het verbeteren van de kwaliteit van leven met behulp van een gepersonaliseerd, gamified en belonend platform.

Beschouw Optimity als een gezondheidscoach op maat met microdoelen en activiteiten. Het test ook het welzijn van de gebruikers, biedt hen tips en helpt hen leuke uitdagingen aan te gaan met familie of vrienden. Het zal leiden tot beloningen voor elke gezonde stap om te letten op fysieke gezondheid, mentale gezondheid en sociale verbondenheid.

Conclusie

Jezelf fit houden is essentieel, je moet energie en tijd investeren om jezelf mentaal en fysiek fit te houden. Wandelen helpt gezondheidsrisico’s te verminderen en helpt zelfs financieel dankzij een gezonde levensstijl die de medische rekeningen verlaagt.

Het beste wat u kunt doen om bij elke stap te verdienen, is om realistische verwachtingen te hebben. Deze toepassingen zijn bedoeld om mensen gemotiveerd te houden en hen aan te moedigen nog een paar stappen verder te lopen om de prikkels te krijgen.

Begin je reis en blijf gemotiveerd om je een gezonde toekomst te gedragen en wat beloningen te verdienen als een extra voordeel.

Wil je bij elke stap specifiek focussen op het verdienen van crypto? Top M2E Crypto-tokens en hoe u ze kunt verdienen.

gerelateerde berichten