12 beste captcha-oplossingsservices/API’s voor webscraping en automatisering

Captcha-oplossingsservices of API’s zijn nuttig voor verschillende doeleinden, zoals webschrapen, automatisering, marketing, SEO en meer.

Als u ooit heeft geprobeerd in te loggen op een website, wordt u gevraagd enkele karakters in te voeren die willekeurig en moeilijk te lezen zijn. Deze tekens worden CAPTCHA genoemd.

Met de groeiende behoefte aan kunstmatige intelligentie is het voor applicatieontwikkelaars belangrijker om te bepalen of een gebruiker een machine of een mens is. Captcha’s zijn van verschillende typen, speciaal ontworpen om kwaadwillende activiteiten af ​​te schrikken en gegevens te beschermen.

U kunt dus gefrustreerd raken wanneer uw bots worden geblokkeerd door captcha tijdens het webschrapen.

Maar wat als u nog steeds het web moet verkennen voor scraping, onderzoek van concurrenten, enz.

Dit is wanneer u een functie voor het oplossen van captcha’s aan uw toepassingen wilt toevoegen om beperkingen te omzeilen. Hiervoor is een captcha-oplossende service of API nodig om deze taak voor uw gebruiksscenario te voltooien.

Laten we captcha’s, hun doelen en enkele fatsoenlijke captcha-oplossende diensten voor uw zakelijke behoeften begrijpen.

Wat bedoel je met captcha?

CAPTCHA staat voor Completely Automated Public Turing Test to tell Computers and Humans Apart. Het is een challenge-response-test die wordt gebruikt om te bepalen of de gebruiker een bot of een mens is.

Dit is de enige manier om kwaadaardig gedrag van bots te detecteren, ze te blokkeren en een website te beschermen tegen schade op het gebied van beveiliging en privacy. Captcha’s bieden uitdagingen die voor een bot moeilijk op te lossen zijn, maar die voor mensen gemakkelijk binnen een seconde te begrijpen zijn.

Voorbeelden: uitgerekte letters identificeren, cijfers met een middellijn detecteren, op een specifiek gebied klikken om een ​​bepaalde afbeelding te identificeren, enz.

Wat is het belangrijkste doel van Captcha’s?

Het belangrijkste doel achter captcha’s is om vragen te stellen of uitdagingen aan te gaan die een bot niet kan voltooien, maar relatief snel kan oplossen door een mens. Het doel hierachter is om de applicatie te beschermen tegen spam of wachtwoorddecodering met behulp van eenvoudige tests.

Captcha’s worden dus gebruikt om de nauwkeurigheid van peilingen te behouden, ticketinflatie te voorkomen, te beschermen tegen valse opmerkingen, registratie voor verschillende services te beperken en meer.

Soorten Captcha’s

U kunt verschillende soorten captcha’s bedenken terwijl u inlogt op een website. Elke captcha heeft zijn eigen vorm en is even gunstig voor toepassingsbehoeften. Laten we eens kijken wat ze zijn:

 • Op tekst gebaseerde captcha’s
 • Op afbeeldingen gebaseerde captcha’s
 • Op audio gebaseerde captcha’s
 • Wiskundige of woordproblemen
 • Inloggen op sociale media, bijvoorbeeld door Google, LinkedIn of Facebook te gebruiken.
 • ReCaptcha
 • Op tijd gebaseerde captcha’s
 • Honingpot
 • Onzichtbare ReCaptcha

Toepassingen van Captcha’s

Captcha’s hebben verschillende toepassingen voor beveiliging, privacy en meer om uw website te beschermen tegen elke vorm van schade. Enkele van de gebieden waar Captcha’s worden gebruikt, zijn onder meer:

 • Reactie-spam verminderen
 • Online peiling
 • Webregistratie
 • Boxbe
 • Bescherming van vertrouwelijke informatie op de webpagina’s
 • Woordenboekaanvallen voorkomen
 • Slimme kaarten
 • Sms-spam filteren
 • Phishing voorkomen
 • Sybil-aanval voorkomen
 • VoIP-spam voorkomen
 • Online spelletjes
 • Voorkomen van robots in sociaal netwerk
 • Zoekmachine bots
 • Wormen en spam afweren

En nog veel meer.

Wat zijn Captcha Solving Services?

Captchas-oplossende services of API’s zijn de softwaresystemen met technologie om de captcha’s automatisch of door mensen op te lossen. Je hebt reCaptcha en trefzekere captcha nodig om alle captcha’s die je nodig hebt voor webscraping met precisie en gemak te kraken.

Captcha-oplossingsservices gebruiken twee verschillende methoden voor het oplossen van captcha:

 • OCR-oplossingen: hierbij wordt het oplossen van captcha’s automatisch uitgevoerd met behulp van Optical Character Recognition-technologie.
 • Op mensen gebaseerde oplossingen: hier werken mensen als captcha-oplossers die constant online zijn. Zij werken de teksten uit en sturen ze naar je terug.

Om captcha-oplossende services of API’s te gebruiken, moet u zich registreren bij de API’s, hun API in uw toepassing integreren en uw captcha’s verzenden om het antwoord in tekstvorm te krijgen.

  Hoe te repareren Japanse toetsenbord IME werkt niet (volledige gids)

Laten we dus eens kijken naar verschillende captcha-oplossende services of API’s voor webscraping en automatisering.

2Captcha

Krijg een door mensen aangedreven CAPTCHA-herkenningsservice met 2Captcha. Het primaire doel is om CAPTCHA’s nauwkeurig en snel op te lossen. U krijgt de API om het CAPTCHA-oplossingsproces te automatiseren en te integreren met uw software om meer voordelen te krijgen van de 2Captcha-service.

Deze API is gebaseerd op HTTP en ondersteunt HTTP- en HTTPS-protocollen. Het enige dat u hoeft te doen, is enkele eenvoudige stappen volgen om de CAPTCHA op te lossen:

 • Stuur je CAPTCHA naar de server van 2Captcha
 • Haal de taak-ID op
 • Start een controlecyclus om het resultaat te krijgen

2Captcha biedt hoge nauwkeurigheid tegen lage prijzen voor uw CAPTCHA’s. Het gebruik ervan is gemakkelijk en snel; registreer uzelf eerst, implementeer de API van 2Captcha in uw applicatie, verstuur uw CAPTCHA’s en ontvang direct uw antwoord in de vorm van tekst.

U zult 2Captcha vinden als de beste dienstverlener voor reCAPTCHA. Betaal gewoon voor de opgeloste CAPTCHA’s zonder je zorgen te maken over de serverbelasting. Bovendien krijgt u een anti-CAPTCHA-tool om reCAPTCHA v2 op te lossen. De CAPTCHA-oplosser helpt ook om de CAPTCHA-verificatie te omzeilen.

2Captcha ondersteunt verschillende API-clients voor het oplossen van een CAPTCHA, waaronder PHP, JavaScript, Golang, C#, Java en Python. Of je nu te maken hebt met normale captcha, roterende captcha, reCAPTCHA v2, capy-puzzel, TikTok captcha, hCaptcha, FunCaptcha, enz., 2Captcha is de juiste optie voor jou.

AnyCaptcha

Ervaar de goedkoopste en snelste captcha-oplossingsservice met AnyCaptcha automatische captcha-oplosser. Met zijn eenvoudige integratieoptie kunt u het snel integreren met uw software om binnen enkele seconden de beste resultaten te krijgen.

AnyCaptcha kan elke minuut meer dan 10.000 captcha’s oplossen met een succesgemiddelde van 99,15%. Dit betekent dat u een uptime van 99% krijgt voor uw automatisering of scraping. Als je een hoog budget hebt, kun je je captcha aanpassen.

U krijgt verschillende oplossingen tegen de laagste prijs op de markt, zoals reCAPTCHA V2, reCAPTCHA V3, hCaptcha, hCaptcha Click, FunCaptcha, afbeelding naar tekst, Zalo Captcha en meer. De laagste geregistreerde snelheid met deze service is 0,1s.

Ontvang 30 threads en onbeperkte verzoeken voor een startprijs van $ 230/maand. U kunt kiezen voor wekelijkse standaard-, wekelijkse premium- en maandelijkse premium-prijsklassen. U kunt ook een gratis proefversie nemen door de gewenste oplossing te kiezen, bron, een afbeelding te uploaden en nauwkeurige resultaten recht voor u te krijgen.

CapOplosser

De automatische captcha-oplosser van Capsolver biedt de meest betaalbare en snelle oplossing voor het oplossen van captcha’s. U kunt het snel combineren met uw programma met behulp van de eenvoudige integratieoptie om binnen enkele seconden de beste resultaten te bereiken.

Met een slagingspercentage van 99,15% kan Capsolver elke minuut meer dan 10 miljoen captcha’s beantwoorden. Dit houdt in dat uw automatisering of scrape een uptime van 99,99% heeft. U kunt een captcha-pakket kopen als u een groot budget heeft.

Tegen de laagste prijs op de markt kunt u verschillende oplossingen ontvangen, waaronder reCAPTCHA V2, reCAPTCHA V3, hCaptcha, hCaptcha Click, FunCaptcha, beeld-naar-tekst en meer. Met deze dienst is 0,1s de langzaamste snelheid ooit gemeten.

Voor het oplossen van een CAPTCHA ondersteunt Capsolver een aantal API-clients, waaronder PHP, JavaScript, Golang, C#, Java en Python. Capsolver is de beste keuze als u een captcha van welke aard dan ook moet oplossen, inclusief de standaard captcha, roteer captcha, reCAPTCHA v2, Image captcha, Datadome captcha, Mtcaptcha, Geetest captcha, Kasada, Akamai, Cloudflare challenge, Cloudflare tourniquet, Amazon Waf Captcha, hCaptcha, FunCaptcha, enz.

Door uw persoonlijke gegevens te upgraden, krijgt u mogelijk ook een gratis proefsaldo van $ 0,10.

Dood door Captcha

Los elke CAPTCHA op met behulp van Death By Captcha. Implementeer gewoon de API, geef uw CAPTCHA’s door en krijg het resultaat snel en gemakkelijk in de vorm van teksten. Deze dienst is gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik.

Death By Captcha is een hybride systeem dat bestaat uit het geavanceerde OCR-systeem. Het biedt ook een 24/7 team van captcha-oplossers. De berekende gemiddelde responstijd voor CAPTCHA’s met normale tekst is 9 seconden en de nauwkeurigheid is meer dan 90%.

  Wat is een sandbox-omgeving?

De gebruiksvriendelijke API van Death By Captcha helpt de nauwkeurigheid ervan te verbeteren met de meest populaire programmeertalen. Het ondersteunt Antigate (Anti-Captcha) en DeCaptcher API, wat de migratie zo gemakkelijk en snel mogelijk maakt.

Verder krijgt u oplossingen voor uw applicatie, zoals noCAPTCHA, reCAPTCHA of meer API-ondersteuning. Voor onmiddellijke activering en andere details krijgt u contactgegevens. Death By Captcha is gebouwd voor CAPTCHA’s, hCAPTCHA’s, Russische en Chinese CAPTCHA’s op verzoek, leuke CAPTCHA’s en hoofdlettergevoelige ondersteuning.

Deze service ondersteunt verschillende API-clients, waaronder Java, Perl, iMacros, Python, PHP, C, .NET, C# en meer. Krijg de snelste kortingen op de Captcha-oplosser en u kunt ook een gratis proefperiode van 7 dagen nemen om te begrijpen hoe het werkt en de mate van nauwkeurigheid die u krijgt.

Omzeil Captcha

Ontvang een speciale 24x7x365 professionele captcha-decoderingsservice met BypassCaptcha. Het omvat LAMP-systeem, netwerkoplossing en Ruby/JavaScript/Python/PHP/Perl/C/C#/C++ programmering. U kunt BypassCaptcha eenvoudig en gratis in uw applicatie integreren.

Bovendien kan het reCaptcha v2 en v3 oplossen. U hoeft alleen maar de API aan te roepen, de respectieve parameters door te geven en binnen enkele seconden de resultaten te krijgen. Het is erg belangrijk om het doel te bereiken met BypassCaptcha. U krijgt zelfhulphulpmiddelen, waaronder belangrijke details, belangrijke statistieken, overdrachtskredieten, laatste inzendingen, leveranciersstatistieken en een melding voor een laag saldo om uw gebruiksgegevens te kennen.

Koop credits volgens uw vereisten tegen een startprijs van $ 14. Probeer het nu en automatiseer uw captcha-oplossende services met zijn API’s.

EindCaptcha

EndCaptcha is de enige oplossing voor uw Captcha met een service level agreement. Het kan captcha’s oplossen in een gemiddelde tijd van 7 seconden, en je zult de snelheid letterlijk ervaren. Het heeft niet alleen de snelste oplossingssnelheid voor uw Captcha, maar staat ook op de markt met zijn unieke Traagheidsverzekering.

In tegenstelling tot andere dienstverleners heeft EndCaptcha ook teams die waken over de kwaliteit van het werk. Het decodeert ook hoofdlettergevoelige CAPTCHA’s met succes op uw verzoek. Ingenieurs hebben een sterk en geavanceerd systeem ontworpen dat altijd klaar staat om tientallen miljoenen aanvragen per dag te accepteren.

Het beste van EndCaptcha is dat als u niet tevreden bent met de service, u een volledige terugbetaling kunt vragen. Met Outage Insurance en Slowness Insurance krijgt u een vergoeding als EndCaptcha er niet in is geslaagd kwantiteit te leveren volgens de kwaliteitsnormen.

Ontvang 1000 gratis captcha-credits en ervaar het uit de eerste hand. Als u meer credits wilt, kunt u kiezen uit verschillende prijsopties vanaf $ 11,99 met meer captchas-credits, geen overbelasting en meer.

Beste Captcha-oplosser

Omzeil bijna elk type captcha’s, inclusief JavaScript-captcha’s, met Best Captcha Solver. Het biedt oplossingen voor reCAPTCHA (v2, v3, onzichtbaar), hCaptcha, GeeTest, image captcha en FunCaptcha. U krijgt een bibliotheek voor integratie met uw software, de mogelijkheid om op te lossen zonder browser, en een lichtgewicht API samen met 24×7 en HTTPS-ondersteuning.

Daarnaast is het gespecialiseerd op het gebied van programmeren, assembleren, API’s, OCR, netwerken en meer. Daarom krijgt u de goedkoopste en soepelste captcha-oplossingservaring met Best Captcha Solver.

Best Captcha Solver biedt 100% menselijke herkenning, zodat het team uw verzoeken binnen enkele seconden kan oplossen. Met eenvoudige API-integratie in uw software en up-to-date trends met de nieuwste technologieën, krijgt u wat u zoekt.

Krijg API-bibliotheken en andere opties tegen een startprijs van $ 0,6. Probeer de service zelf en ken de kwaliteit.

AZcaptcha

Heeft u captcha-automatisering nodig voor uw website of software?

Probeer AZcaptcha.

Het is een geautomatiseerde captcha-oplosser-API die een zeer nauwkeurige en goedkope OCR-captcha-oplosseroplossing biedt. Het ondersteunt reCaptcha v2 en v3 en kan elk type captcha voor elke toepassing eenvoudig oplossen.

AZcaptcha is de juiste oplossing voor een betaalbare prijs. Met AZcaptcha kunt u elk type captcha sneller oplossen zonder voor elke captcha te betalen. Verlaag dus uw oplossingskosten en stop met het verspillen van tijd aan trage captcha-oplossende diensten.

Implementeer bovendien de API van AZcaptchas in uw eigen applicatie en geef uw captcha-afbeeldingen door. AZcaptcha retourneert uw antwoorden eenvoudig en snel in tekstformaat. Het kan duizenden captcha’s voor populaire platforms oplossen. Het gemiddelde oplossingspercentage voor normale captcha’s is ongeveer 95% en meer dan 90% voor reCaptcha v2 en v3.

  10 gamertag-generatoren voor uw Xbox en andere accounts

Download de nieuwste versie van AZcaptcha die u aan uw browserextensie kunt toevoegen. Het onbeperkte captcha-oplosserplan begint vanaf $ 24,9 / maand. Maak na succesvolle registratie gebruik van 50 gratis captcha-oplossers.

Anticaptcha

Vergeet browseremulatie en vertrouw op de stabiele oplossing voor het oplossen van captcha’s – Anti-captcha. Dankzij de eersteklas infrastructuur en het uitgebreide personeelsbestand kunt u 24x7x365 zeer betrouwbare en nauwkeurige service krijgen, wat betekent dat u een uptime van 99,99% kunt verwachten.

Dit is hoe deze captcha-oplossende oplossing werkt:

1. Uw toepassing uploadt een captcha naar de Anti-captcha-server.

 • Uploaden is eenvoudig met API-integratie in uw applicatie.
 • Krijg de mogelijkheid om onbeperkt gelijktijdig te uploaden.
 • Het verwerkt uw verzoeken tegen een hoger tarief.

2. Anti-captcha wijst een werker toe aan de captcha.

3. Het team van Anti-captcha typt het antwoord en stuurt het terug naar uw toepassing.

Anti-captcha ondersteunt beeldcaptcha’s, reCaptcha v2, reCaptcha v3, reCaptcha Enterprise v2/v3, hCaptcha, GeeTest, Arkose Labs en meer. Het is zeer nauwkeurig in het oplossen van JavaScript-captcha’s.

Er zijn geen terugkerende kosten en verborgen kosten. De pay-as-you-go-prijsopties bieden u de flexibiliteit om per captcha te betalen. Andere prijsopties beginnen bij $ 0,5/1000 afbeeldingen.

Captcha oplossen

Krijg gemakkelijke en snelle captcha-oplossende diensten voor uw behoeften met SolveCaptcha. Het biedt een eenvoudig te integreren API voor de meest voorkomende programmeertalen. Het is ook eenvoudig te implementeren en gemakkelijk te starten, en de gemiddelde responstijd is minder dan 9 seconden.

Om de zeer populaire service te gaan gebruiken, moet u zich eerst registreren, de API van SolveCaptcha in uw toepassing implementeren, uw captcha’s verzenden en snel uw antwoord in de vorm van tekst ontvangen. U krijgt een nauwkeurig resultaat tegen een lage prijs voor uw captcha’s.

SolveCaptcha ondersteunt .NET, C#, C++, Java, Python, PHP en meer. Met de API-clients kunt u het captcha-herkenningsproces automatiseren. Het kan normale captcha, tekst captcha, reCaptcha v2, reCaptcha Callback, reCaptcha Invisible v2, ClickCaptcha, reCaptcha v1, RotateCaptcha, FunCaptcha en meer oplossen.

De prijs begint bij $ 0,5 voor 1000 opgeloste captcha’s.

CAPTCHA’s

CAPTCHAs is een van de meest nauwkeurige en snelste geautomatiseerde captcha-herkennings-API-serviceproviders. Het ondersteunt FunCaptcha, hCaptcha, reCaptcha v2, GeeTest, reCaptcha v3, reCaptcha Invisible, beeld-captcha’s, audio-captcha’s en tekst-captcha’s.

De service die u krijgt, kan volledig worden geïntegreerd met verschillende applicaties. Het primaire doel van CAPTCHA is om een ​​stabiele, kwalitatieve en snelle service te bieden en eersteklas ondersteuning te bieden wanneer je die nodig hebt. Ervaar de nauwkeurigheidsratio van 99% op meer dan duizenden captcha-typen.

APITrueCaptcha

Ontvang een op SaaS gebaseerde oplossing om uw Captcha’s op te lossen met APITrueCaptcha. De API is ontworpen om betrouwbare en snelle oplossingen te bieden voor verschillende captcha’s. U kunt de software configureren en APITrueCaptcha toestaan ​​om de captcha-oplossingstechnieken eenvoudig te verwerken.

Upload uw captcha, laat AI de captcha verwerken en ontvang de oplossing in tekstformaat. Het ondersteunt Engelse letters, cijfers en speciale tekens. Extensies zijn ook beschikbaar voor Firefox en Google Chrome voor beter gebruik.

Krijg 100 verzoeken gratis per dag. U kunt een specifiek bedrag betalen voor meer captcha’s vanaf $ 0,33. Binnen zeven dagen na implementatie kunt u een volledige terugbetaling vragen als u niet tevreden bent met de service.

Conclusie

Het gebruik van captcha’s is zeer lonend voor webschrapen en automatisering. Het is omdat als u eenmaal de juiste service voor uw webscraping-behoeften kiest, deze kan veranderen in een nauwkeurigere en effectievere oefening.

Captcha’s zijn echter van verschillende kwaliteiten en soorten. Eén captcha-oplossende API is misschien goed in normale captcha’s, maar is misschien niet goed in ReCaptcha. Kies daarom altijd de beste captcha-oplossingsservice of API volgens uw specifieke behoeften.