12 beste en goedkope muizen voor klikken met slepen

Verbeter uw klik-per-seconde (CPS) en verbeter onvermoeibaar de spelprestaties met een perfecte sleep-klikmuis.

Met de muis met slepen en klikken kunt u meerdere klikken uitvoeren zonder de extra inspanning of energie die u anders nodig hebt om snel te klikken. Met deze muis hoeft u slechts één beweging van uw vinger te maken en er zullen een groot aantal klikken zijn.

Door met uw vinger over de muis te bewegen, kunt u veel klikken registreren. Het is niet nodig om een ​​peperdure muis aan te schaffen om te slepen. Dit komt omdat een goedkope en low-budget muis je hierbij kan helpen.

Hoe sleept u klikken?

Reinig eerst het oppervlak van uw muis en droog uw handen volledig af. Dit komt omdat stof en zweet de wrijving kunnen verstoren wanneer u uw vingers beweegt.

Houd de muis vast zoals u gewoonlijk doet. Je duim moet de linkerkant ondersteunen en je pink moet de rechterkant ondersteunen. Plaats uw wijsvinger en middelvinger op de bovenkant van de muis, respectievelijk op de linker- en rechterknop.

Om te slepen en klikken, beweegt u uw pols lichtjes in een hoek terwijl u de muisknop zachtjes naar beneden drukt. Er mag niet te hard op worden gedrukt. Laat je vingers over de knoppen glijden. Als je het nauwkeurig doet, hoor je een schurend geluid. Je zult ook lichte trillingen kunnen voelen.

Hoe helpt slepen-klikken?

Drag-clicken kan u een concurrentievoordeel bieden bij het gamen. Het kan uw CPS verbazingwekkend verhogen. Het gemiddelde aantal gamers heeft een CPS-tarief van 6,51. Met behulp van slepen en klikken kunt u dit naar een extreem hoog niveau tillen, zoals 32+ CPS.

Zo kan slepen met klikken u helpen uw prestaties te verbeteren en productiever te zijn tijdens het gamen.

Hoe kan slepen-klikken uw muis beschadigen?

Niet alle muizen zijn bedoeld om te slepen. En vooral als je het te vaak doet op een muis die het niet kan verdragen. Normale muizen worden niet geleverd met hoogwaardige schakelaars. Als gevolg hiervan kan uw muis snel verslijten als u erop probeert te slepen en erop te klikken.

Bovendien, als u uw muis niet goed vasthoudt, kunt u deze beschadigen door te slepen en te klikken zonder enig resultaat. De normale muis kan binnen een paar maanden stoppen met werken als u er continu overheen probeert te slepen.

  Fix 'Uw betaalmethode is geweigerd'-fout in App Store

Dus voor een lange levensduur van uw muis en goede resultaten met slepen en klikken, moet u een muis kopen die daarvoor is bedoeld.

Er is een grote verscheidenheid aan muizen beschikbaar die ideaal zijn om te slepen. Laten we enkele geweldige opties bekijken die u kunt overwegen.

Razer Viper Mini ultralichte muis

Razer Viper Mini Ultralight is een van de lichtste en compromisloze miniatuurmuizen met een gewicht van slechts 61 g. Het beschikt over een 8500 DPI optische sensor die geweldig werkt voor gamers. Het heeft zes programmeerbare knoppen en een sleepvrij snoer waardoor het gemakkelijk werkt zonder gedoe met kabels.

Het is behoorlijk sneller dan traditionele mechanische muizen omdat het gebruik maakt van bediening op basis van de lichtstraal. De knoppen die het draagt, werken razendsnel om u absolute controle te bieden. Het wordt geleverd met een Chroma RGB-kleurprofiel dat aanpasbaar is en uit ongeveer 16,8 miljoen kleurencombinaties bestaat.

D19 bedrade ultralichte muis

Dit is een bekabelde en ultralichte sleep-klikmuis van MAGIC-REFINER. Het heeft een ingebouwde functie voor gewichtsaanpassing waarmee pc-gamers kunnen genieten van gepersonaliseerde gewichten en balans.

Voor ultieme spelcontrole is het voorzien van een anti-slip scroll. Het muispakket wordt geleverd met een extra verwisselbare achterplaat.

Het wordt geleverd met 13 verbluffende RGB-kleurmodi en ademhalings- en lichteffecten. U kunt uw persoonlijke lichteffect creëren. Het heeft een ergonomische vorm die ultrasoepele en comfortabelere bediening biedt dan ooit.

Hiermee heb je zes verschillende DPI-niveaus die oplopen tot 12.000. Dit helpt je om aan je verschillende spel- en werkbehoeften te voldoen.

Model O glorieuze muis

Deze Model O-muis van Glorious PC Gaming Race heeft een tweehandig lichtgewicht ontwerp dat geschikt is voor middelgrote tot grote handen. Het wordt geleverd met een ultraflexibele geascendeerde kabel die zeer licht van gewicht is en een sleepvrije ervaring biedt.

Zelfs een bedrade muis zijn geeft het gevoel draadloos te zijn. Het beschikt over 100% pure Virgin PTFE skates die verbazingwekkend glijden zonder grip op het oppervlak.

Het wordt geleverd met een DPI in 6 stappen, polling rate, RGB-lichteffecten, opstijgafstand en zes knoppen met macro-ondersteuning. Het honingraatontwerp zorgt voor een ultieme lichtgewicht muiservaring.

Redragon M801-muis

Redragon M801 is een bedrade muis die speciaal is ontworpen voor gamers. Het biedt een maximum van 16000 DPI, die door de gebruiker kan worden aangepast met een versnelling van 35G.

Het beschikt over zeer nauwkeurige sensoren die een grote nauwkeurigheid kunnen leveren. Zijn Omron Micro-schakelaars zorgen ook voor extreme responsiviteit en lange levensduur.

  Blockchain in supply chain om inkoop en distributie te stroomlijnen

Het is een programmeerbare muis met RGB LED-achtergrondverlichting en acht lichteffecten. Het wordt geleverd met negen door de gebruiker programmeerbare knoppen, snelvuurknoppen, twee zijknoppen en vijf geheugenprofielen.

Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele en precieze ervaring. Het heeft ook een corrosievrije USB-connector en een supersnel gevlochten glasvezelsnoer.

Pauroty-gamingmuis

Pauroty biedt een gamingmuis met een ergonomisch ontwerp en een matte textuur. Het is ontworpen rekening houdend met de volledige vorm van de hand. Deze gamingmuis is een ideale optie voor rechtshandige gamers. Het wordt geleverd in een matte textuur, waardoor het stofdicht, zweetbestendig en delicaat is.

Met de onderste lichtknop kun je schakelen tussen de zeven verschillende verlichtingsmodi. Het biedt vijf DPI-niveaus tot 8000 DPI.

De pollingsnelheid in vier stappen tot 1000 Hz biedt een gamingsnelheid van maximaal 1 milliseconde. U kunt de acht knoppen programmeren voor het uitvoeren van slimme functies zoals het maken van macro’s, het aanpassen van DPI, quickfire, enz.

Redragon M711 Cobra-muis

Redragon M711 Cobra biedt u vijf DPI-opties tot 10.000 DPI, wat hem ideaal maakt voor routinewerk en gamen. De software heeft een instelling voor muispuntsnelheid waarmee u de bewegingssnelheid kunt wijzigen. Het biedt zeven programmeerbare knoppen die de gaming-efficiëntie en productiviteit verbeteren.

Met 16 miljoen kleuren backlight ademende RGB LED kunt u een persoonlijk lichteffect en sfeer creëren. Deze gamingmuis maakt gebruik van de nieuwste AVAGO-chip die zorgt voor snelle en nauwkeurige bewegingen en perfecte controle.

Logitech G203 bedrade muis

Deze Logitech G203 is een bedrade muis met 8.000 dpi sensoren, ideaal om mee te gamen. Hiermee kunt u de gevoeligheidsinstellingen naar wens aanpassen met behulp van de Logitech G HUB-gamingsoftware.

Met de Lightsync RGB-kleureffecten stel je de meest briljante kleureffecten in en creëer je de gewenste sfeer. U kunt kiezen uit 16,8 miljoen kleuren. Het wordt geleverd met een lay-out met zes knoppen die het grootste comfort en controle biedt.

Redragon M602 RGB bedrade muis

Deze M602 is een bedrade muis voor gaming van Redragon die vijf DPI-niveaus tot 7200 DPI biedt. Het vertoont een versnelling van 10G. De zeer nauwkeurige sensoren zorgen voor nauwkeurigheid, terwijl gaming en microschakelaars zorgen voor duurzaamheid, een lange levensduur en reactievermogen.

Het wordt geleverd met zeven MMO-programmeerbare knoppen die u een geweldige manier bieden om de functies te personaliseren. De vijf geheugenprofielen bieden verschillende LED-kleuropties. Het ergonomische ontwerp biedt ultiem comfort en past perfect bij de vorm van uw hand. Het kan verbazingwekkend werken met de Redragon-muismat en het toetsenbord.

  8 Beste software voor financieel beheer voor het MKB in 2022

DeLUX ergonomische muis

DeLUX biedt deze unieke en ergonomische muis aan met een speciaal volute bionisch ontwerp. Dit unieke muisontwerp helpt handstijfheid en ongemak te elimineren. De RGB-verlichting zorgt voor een geweldige werk- of game-ervaring.

Deze muis heeft een afneembare polssteun voor extra comfort aan je arm tijdens het werken. Het beschikt over vijf instelbare DPI-opties tot 4000 DPI. Het wordt geleverd met een garantie van 12 maanden en gratis levenslange technische ondersteuning.

VEGCOO C8 Silent Click-muis

Op zoek naar een muis die stil werkt? Ga voor de C8 draadloze muis van VEGCOO met een stille klikfunctie. Het heeft een gestroomlijnd en symmetrisch ontwerp dat perfect in je handen past. Het is een oplaadbare muis die wordt geleverd met een oplaadkabel en een USB-poort in de muis.

Het biedt zeven ademende LED-kleuren waarmee u een prachtige sfeer kunt creëren. De 400 mAh lithiumbatterij levert een levensduur van ongeveer 30 dagen na volledig opladen. Het rubberen scrollwiel zorgt voor comfortabel en soepel gebruik.

Redragon M801-muis

M801 is een professionele gamingmuis van Redragon die u een ultrasnelle draadloze of bekabelde verbinding kan bieden. De USB type-C kabel biedt een bekabelde verbinding. Het is een oplaadbare muis die 35 uur kan werken na een volledige lading.

Het beschikt over tot 16000 instelbare DPI met 40G versnelling. De zeer nauwkeurige sensoren bieden een grote reactiesnelheid en nauwkeurigheid.

Het heeft acht lichteffecten, negen programmeerbare knoppen, tien helderheidsniveaus, vijf geheugenprofielen en twee zijknoppen. Daarnaast heeft het snelvuurknoppen en macro-opnamefuncties.

Honingraat bedrade muis

Honeycomb bedrade muis heeft een krachtige optische sensor die zorgt voor grote nauwkeurigheid en reactievermogen. Het biedt vier verschillende DPI-opties, die instelbaar zijn tot 7200 DPI.

Dankzij de RGB-verlichtingsmodi kun je kiezen uit 16 miljoen kleuropties en de gewenste sfeer voor gaming instellen. De toetsen aan de zijkant en het comfortabele wiel helpen de werk- of spelefficiëntie te verbeteren.

laatste woorden

Als je op zoek bent naar een ultieme game-ervaring, probeer dan een van deze muizen. Deze kunnen een zeer responsieve en comfortabele bediening leveren tegen betaalbare prijzen.

Misschien wilt u ook leren rechtsklikken zonder muis.

gerelateerde berichten