12 Beste online tools en apps voor audiosnijder en -trimmer

Wil je een deel van je favoriete nummer als beltoon gebruiken? Heb je een karaokenummer nodig om mee te zingen? Of een irritante intro-speech verwijderen voor het begin van een nummer? Wij hebben de beste tools voor jou!

Als je een muziekliefhebber bent, heb je een grote verzameling nummers waar je graag naar luistert.

Maar het wordt vaak moeilijk om alle audiobestanden op de harde schijf op te slaan. Het wordt ook moeilijk om grote MP3-bestanden te beheren. Dit is waar een audiotrimmer je zal helpen. Eerder moest je verschillende tools downloaden om erachter te komen welke voor jou werkt. Nu hoeft u dat niet te doen, omdat u direct online beschikbare audiotrimmers kunt gebruiken.

Wanneer u bepaalde delen van de audio wilt knippen, kunt u direct de online MP3-snijder gebruiken en uw werk gedaan krijgen. Dit maakt het gemakkelijk om ruimte op uw harde schijf te besparen en vereist geen download en installatie.

Er zijn bepaalde bestanden met veel spraak voordat het nummer begint, en misschien wilt u de spraak verwijderen. Misschien wil je een deel van een nummer knippen en het als beltoon gebruiken. Met behulp van een online MP3-snijder kunt u deze taken in een handomdraai uitvoeren. Er zijn tal van audio trimmers online beschikbaar. U moet het MP3-bestand uploaden en de bewerkte versie krijgen door de ongewenste delen van de audio af te snijden.

Het belangrijkste om te overwegen bij het gebruik van een online audiotrimmer is dat de kwaliteit intact moet blijven. Als de online tool de audiokwaliteit niet kan ondersteunen, is het niet de moeite waard om te gebruiken.

Hier is een lijst met enkele van de beste online tools voor het snijden en trimmen van audio om het u gemakkelijk te maken.

Rev

Rev is een volledig gratis tool voor het bijsnijden van audio. U moet het audiobestand uploaden en de tool gebruiken om het ongewenste deel van de audio weg te snijden. Met de verticale sleepbalken kunt u gemakkelijk het gedeelte selecteren dat u wilt behouden.

epcdream.nl-lezers krijgen 10% KORTING op Rev.

De Rev Online Audio Trimmer-tool ondersteunt verschillende audiobestandsindelingen, zoals MP3, WAV, AAC, M4A, OGG, ALAC en FLAC. De uitvoer wordt geleverd in mp3-formaat.

U kunt volledig vertrouwen op deze online tool als het gaat om kwaliteit en privacy. Elk audiobestand dat u hier uploadt, wordt niet naar de servers verzonden. Het is alleen toegankelijk op uw apparaat.

WeVideo

WeVideo online videotrimmer is gebruiksvriendelijk en helpt gebruikers de lengte van een video met een paar klikken te knippen. Met de online tool kunnen gebruikers video toevoegen van apparaten of sociale sites, de video slepen en neerzetten om bij te snijden, het schaarpictogram selecteren om het onderdeel te knippen, de clip die moet worden verwijderd markeren en muziek of effect gebruiken om de video te voltooien.

  Hoe Microsoft Authenticator naar een nieuwe telefoon te verplaatsen

Zodra de video in orde is, kunnen gebruikers het bestand naar hun systeem exporteren. WeVideo wordt geleverd met verschillende functies, zoals het toevoegen van muziek of tekst aan de gepolijste video, eenvoudig elementen slepen en neerzetten om deze te bewerken en de video in een paar seconden bijsnijden om het resultaat te krijgen.

clideo

clideo is een van de snelste MP3-snijders met twee manieren van snijden en bijsnijden. U kunt de twee markeringen slepen of direct de vereiste tijd in seconden invoeren voor het verkrijgen van uw uitvoerbestand. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface zult u geen problemen ondervinden bij het bewerken van uw MP3-bestanden.

U kunt ook aanvullende instellingen gebruiken om de fade-in- en fade-out-effecten in de track in te voeren. U kunt het bestand naar elk gewenst formaat converteren. Clideo is flexibel genoeg en stelt je in staat om te werken met populaire audioformaten zoals MP3, WAV, OGG en meer. De bestanden die u uploadt, zijn voor niemand anders op internet toegankelijk.

Clideo is handig als zowel MP3-audiosnijder als ringtone-maker. Het beste is dat er geen negatieve invloed zal zijn op de kwaliteit. U kunt dus genieten van audio van hoge kwaliteit met minder opslagruimte.

MP3 knippen

MP3 knippen is een eenvoudig online hulpmiddel voor het bijsnijden van audio waarbij u het audiobestand moet uploaden, de schuifregelaars moet slepen om het gedeelte te selecteren en op “Knippen” moet klikken. Deze tool is perfect voor het maken van beltonen voor telefoons. Met het fade-in- en fade-out-effect kunt u de perfecte beltoon voor uw telefoon maken. U kunt zelfs de audiotrack uit de video of film extraheren.

U hoeft geen software of bewerkingstool op uw computer te installeren. U kunt elk nummer met slechts een paar klikken bewerken en bijsnijden met de hoogste kwaliteit. Het platform ondersteunt meer dan 300 bestandsformaten. Het beste is dat je zelfs een perfecte beltoon voor je iPhone kunt maken in het M4R-formaat. U kunt een audiobestand van exact 40 seconden maken om rechtstreeks naar iTunes te uploaden door de audio bij te snijden.

Vocal Remover

Vocal Remover is een snelle en gebruiksvriendelijke audiosnijder voor het trimmen en knippen van audiotracks. Bepaalde fragmenten verwijder je eenvoudig met een paar klikken uit de audio. Je kunt ook de zang verwijderen om een ​​karaoke-track te maken om mee te zingen. Voor betere resultaten kunt u zelfs de fade-in- en fade-out-functies gebruiken. De audiobestanden kunnen in elk formaat worden opgeslagen volgens uw vereisten.

Uw bestanden blijven alleen in uw browser staan ​​zonder problemen met privacy en veiligheid. De simplistische gebruikersinterface draagt ​​bij aan deze audiosnijder.

MP3-snijder

Met de Online MP3-snijder, krijg je de precisiesnijfunctie. U kunt de schuifregelaars naar de start- en eindposities slepen of direct de start-/eindtijd in het vak invoeren. De golfvorm van het nummer biedt u een visuele weergave om te zien waar u het audiobestand mogelijk moet knippen.

  Hoeveel mensen kunnen Netflix tegelijk gebruiken?

Met de nieuwe functie voor het verwijderen van audio kunt u specifieke ongewenste delen uit de audio verwijderen en verwijderen. Het geselecteerde deel wordt verwijderd en het audiobestand wordt opgeslagen zonder dat deel van de audio.

Om de getrimde audio natuurlijk te laten klinken, kunt u de opties voor fade-in en fade-out gebruiken. Met de tool kun je de audio zelfs naar een ander bestandsformaat converteren nadat je het hebt geknipt. De tool ondersteunt de meeste bestandsindelingen waarmee u mogelijk werkt.

Audiotrimmer

Audiotrimmer is een vrij eenvoudige tool waarmee je de audio met een paar klikken kunt inkorten. De bestanden die u uploadt om te knippen en bij te snijden, worden in een tijdelijke map opgeslagen en binnen twee uur van de server verwijderd. Alle populaire audioformaten worden ondersteund met deze audiotrimmer.

Het beste is dat deze audiotrimmer is ontworpen om zelfs in de browser van uw mobiele telefoon te werken. U kunt het nummer dus gemakkelijk rechtstreeks uploaden naar de browser van uw mobiele telefoon en het gespecificeerde deel van de audio knippen.

Wincreator

Wincreator is een vrij eenvoudige online MP3-snijder met een gebruiksvriendelijke interface. U kunt door de bestanden bladeren vanaf uw computer of ze zelfs rechtstreeks naar de webpagina slepen om aan de slag te gaan terwijl u het begin- en eindpunt markeert op de golfbalkmarkeringen. Nu kunt u een voorbeeld van de audioclip bekijken en op ‘OK’ drukken als alles in orde is om de audio te laten maken.

Als het klaar is, moet je het audiobestand downloaden en ervan genieten. Anders dan dat, kun je ook verschillende andere functies op Wincreator bekijken, zoals het downloaden van video’s, het maken van memes, het knippen van video’s, het converteren van video’s naar MP3 en meer.

Audio wijzigen

De Audio wijzigen online MP3-snijder en trimmer ondersteunen tal van bestandsindelingen met een maximale bestandsgrootte van 50 MB. U kunt deze online audiotrimmer gebruiken om bepaalde geselecteerde delen bij te snijden en op te slaan. Of het nu je favoriete deel van het nummer is of je wilt een nieuwe beltoon behouden, je kunt het gemakkelijk doen met deze online trimmer.

Je kunt met precisie trimmen omdat de interactieve audiotrimmer een golfvorm van het nummer weergeeft. Dit maakt het voor u gemakkelijker om te beslissen welk deel u wilt uitsnijden. Het enige wat u hoeft te doen is het bestand uploaden, de hendels van de audiospeler aanpassen voor bijsnijden en het bijgesneden bestand downloaden nadat het is verwerkt.

Kapwing

Kapwing ziet er behoorlijk geavanceerd uit, maar het is een eenvoudig hulpmiddel voor het bijsnijden van audio. U kunt deze online audiotrimmer gebruiken op elk apparaat dat een browser ondersteunt. Er zijn tal van opties om te verkennen wanneer u Kapwing Studio opent om een ​​audiobestand te knippen of bij te snijden.

  Duurt het echt 60 seconden om een ​​telefoongesprek te traceren?

Als je een podcaster bent, kun je een fragment online delen op sociale media voordat je de volledige versie vrijgeeft. Zangers kunnen een voorbeeld van een deel van hun nummer bekijken voordat ze het hele nummer uitbrengen. U kunt de audio inkorten en beltonen, geluidseffecten en meer maken met slechts een paar klikken.

Het is een volledig gratis online trimhulpmiddel zonder advertenties. Er zullen geen kwaliteitsproblemen zijn met uw audiobestanden.

Wondershare

De Wondershare Online UniConverter biedt een audiosnijder om gemakkelijk MP3-bestanden te knippen. U kunt moeiteloos een nieuwe beltoon maken van uw favoriete nummer. De tool maakt het gemakkelijk om het bijgesneden audiobestand binnen een paar seconden te krijgen. Om het perfect te laten klinken, kun je zelfs fade-in- en fade-out-effecten aan de audiotrack toevoegen.

De Online UniConverter ondersteunt alle populaire audioformaten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de formaatvereisten van uw systeem. Deze online tool biedt ook de mogelijkheid om audio uit elk videobestand te extraheren. Je kunt ook bestanden uploaden vanuit Dropbox, Google Drive of zelfs een YouTube-URL invoeren. Privacy is volledig gegarandeerd omdat alle geüploade bestanden binnen 24 uur van de servers worden verwijderd.

Apple MP3-snijder

Als u een iPhone-gebruiker bent, dan: Apple MP3-snijder in de App Store is een perfecte keuze. U kunt elk MP3- of M4A-bestand met gemak op uw apparaat knippen. Het resulterende audiobestand kan uw beltoon, alarmtoon, meldingstoon of zelfs een favoriet deel van een nummer zijn. U kunt het bijgesneden audiobestand zelfs online met uw vrienden delen.

Met de app kun je ook live audio opnemen en bewerken door de ongewenste delen weg te snijden. U kunt het begin- en eindgedeelte van uw audiobestand eenvoudig instellen met behulp van de aanraakinterface. De editor biedt u ook een optie om elk bewerkt audiobestand rechtstreeks via de app als contactringtone in te stellen.

Laatste woorden

Als je van muziek houdt, heb je zeker een audiosnijder en -trimmer nodig. Online audiotrimmers besparen u ruimte en bieden u een snelle bewerking. U hoeft alleen naar een hulpmiddel voor het bijsnijden van audio te gaan, uw audiobestand te uploaden en het te laten bijsnijden volgens het gedeelte dat u selecteert.

Lees vervolgens over de beste online tools voor spraakopname.

gerelateerde berichten