12 beste smartphone-stabilisatoren voor stabiele en vloeiende beelden 🎥

epcdream.nl

Nu heb je niet meer verplicht een spiegelreflexcamera of een digitale spiegelreflexcamera nodig om filmische video’s van hoge kwaliteit te maken. Met de vooruitgang op het gebied van achteruitrijcamera’s voor smartphones is de populariteit van mobiele videografie in de loop der jaren toegenomen.

Goed geïnvesteerde telefoons bieden u geavanceerde lensspecificaties om uw beste werk vast te leggen. In veel gevallen kan het een uitdaging zijn om enig merkbaar verschil tussen de twee te ontdekken. Maar het gebied dat tekortschiet, is het vastleggen van stabiele, vloeiende beelden terwijl u in beweging bent.

Dat is waar smartphone-stabilisatoren inbraken. Met stabilisatoren kunt u actiescènes of lange shots maken, waardoor de menselijke bewegingscorrectie volledig wordt geëlimineerd.

Een telefoonstabilisator corrigeert elke beweging van een smartphone tijdens het maken van een foto of een video. Een smartphonestabilisator gebruikt drie assen: de kantelas, de panas en de rolas om de beweging tegen te gaan.

Kom, laten we het belang van smartphonestabilisatoren weten.

Waarom zou u smartphone-stabilisatoren gebruiken?

👉 Creativiteit verbreden: je kunt experimenteren met verschillende artistieke benaderingen die een stabiele film vereisen met behulp van een smartphone-stabilisator. Met nauwkeurige en stabiele prestaties kan men time-lapse-films, panoramische foto’s en slow-motionclips vastleggen.

👉 Verbeterde beeldkwaliteit: om scherpe en heldere beelden te maken, is stabiliteit essentieel. Smartphone-stabilisatoren helpen bij het verminderen van handbewegingsonscherpte, wat resulteert in scherpere foto’s. Bij gebruik van langere belichtingsperioden of bij weinig licht is dit uiterst cruciaal.

👉 Schokreductie: de natuurlijke bewegingen van de hand bij het vasthouden van een smartphone kunnen trillende beelden veroorzaken bij het maken van foto’s of het opnemen van films. Door stabiliteit te bieden en te garanderen dat de camera stabiel is, helpen smartphone-stabilisatoren bij het elimineren van deze trillingen.

👉 Supergemakkelijk te gebruiken: Smartphone-stabilisatoren zijn bedoeld om een ​​lichtgewicht, draagbare en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden. Hiermee kunt u uw telefoon veilig bevestigen en direct beginnen met fotograferen. Bovendien zijn deze stabilisatoren vaak aanpasbaar en aanpasbaar aan verschillende smartphoneformaten.

Al met al zijn ze een noodzakelijk onderdeel van de uitrusting voor elke liefhebber of maker van mobiele inhoud, omdat stabilisatoren smartphonegebruikers in staat stellen beelden van hoge kwaliteit te produceren die voorheen alleen haalbaar waren met professionele camera-apparatuur.

Belangrijkste kenmerken om op te letten

✅ Compatibiliteit: zorg ervoor dat de stabilisator past bij het model en de grootte van uw smartphone. Hoewel de meeste stabilisatoren zijn gemaakt om met verschillende mobiele telefoons te werken, is het toch van vitaal belang om dit dubbel te controleren.

✅ Stabilisatiemogelijkheid: voor taken zoals het starten en stoppen van de opname, zoomen, schakelen tussen de foto- en videomodi en het wijzigen van de belichting, hebben bepaalde stabilisatoren afzonderlijke knoppen.

✅ Kwaliteit: houd rekening met de algehele constructiekwaliteit van de stabilisator. Kies materialen die sterk en stabiel zijn en bestand zijn tegen herhaald gebruik.

✅ Batterijduur: Langere batterijduur garandeert dat je de stabilisator voor langere tijd continu kunt gebruiken.

✅ Draagbaarheid: wees op uw hoede voor draagbare, lichtgewicht en kleine ontwerpen. Opklapbare stabilisatoren zijn erg praktisch voor op reis.

✅ Kosten: denk na over uw bestedingslimiet en vergelijk de kenmerken van verschillende stabilisatoren in dat bereik.

Nu je zo ver bent gekomen, is het tijd om door de beste stabilisatoren op internet te bladeren om je aankoop een stuk eenvoudiger te maken.

Hohem iSteady M6

In de 2023-editie bevat de iSteady M6 Kit-gimbal van Hohem het geheel nieuwe 3-assige model en functies zoals AI actieve tracking, gebarenbediening, CCT-vullicht en 360 RGB-verlichting. Bovendien biedt het 18 uur looptijd, zodat uw creativiteit er niet onder lijdt!

 • Probeer de nieuw gecreëerde “Inception”-modus uit met behulp van de videostabilisatiefunctie van de telefoon! In deze modus kun je je telefoon onbeperkt en verticaal 360 graden draaien tijdens het fotograferen zonder dat apps je beperken. U kunt ook bij het rollen en stampen een aanzienlijke draaihoek van 335° bereiken.
 • Geavanceerde AI-tracker die gezichten en lichamen kan volgen zonder een Bluetooth-verbinding of app-beperkingen. Het onderwerp is constant in beeld dankzij bewegingen die de AI vision-sensor activeren of deactiveren.
 • De telefoonstabilisator kan een zwaar gewicht van 0,88 lbs dragen en bevat vier uitbreidingsaansluitingen waarmee u verschillende gadgets kunt toevoegen, zoals LED-lampjes en microfoons. Met de sportstand, een ultragroothoeklens, zoom, scherpstelling, AB-beweging en andere simpele instellingen leg je de mooiste momenten vast.
  Navigeren door Chrome op uw iPhone met veegbewegingen

Met de stabiele 7.0 Anti-shake-technologie kun je nu je videografie opnieuw definiëren voor vlogs, reels en andere inhoudsmedia.

AOCHUAN Smart S2

AOCHUAN Smart S2 is speciaal ontworpen voor het maken van films op smartphones met topprecisie en kwaliteit. U krijgt veelzijdige portret- en horizontale modi, 360° roll-inception-modus, een cardioïde microfoon en geïntegreerde invullichten die zowel een licht- als audio-opname-impact produceren. Het product is compatibel met iPhone 14/13/12/11 mini/Pro/Plus en Android.

 • De Aochuan Smart S2 gimbal-stabilisator voor smartphones integreert specifiek drie professionele orthogonale assen om u meer opties en een breder gezichtsveld te bieden.
 • Stabilisatie met behulp van Smart 7.0 Zelfs bij livestreaming houdt de volgfunctie u in beeld door de bewegingen van uw onderwerp gemakkelijk te volgen.
 • De focusknop aan de linkerkant van de Smart S2-cardanische ophanging zorgt voor een ongeëvenaarde naadloze omschakeling, zodat u Hitchcock Zoom zonder grenzen kunt uitvoeren.

Dit product wordt geleverd met een stabilisator, draagtas, USB-C-oplaadkabel, USB-C-naar-bliksemkabel, statief, meertalige gebruikershandleiding en 12 maanden garantie.

Zhiyun glad 5

Introductie van de 3-assige handheld gimbal van Zhiyun. Deze stabilisator ondersteunt 360 graden magnetische verlichting met een geoptimaliseerd bedieningspaneel met een modusweergave, een invullichtknop, een joystick en een modusschakelaar. Bovendien is het veelzijdige bedieningswiel een echt prijzenswaardige functie die aan het model is toegevoegd.

 • Druk op de parameteraanpassingsknop en draai vervolgens aan het aanpassingswiel om de waarde van de parameter te wijzigen. Er werden professionele ronde joysticks toegevoegd om de bewegingsbeelden compleet te maken. Met het instelwiel pas je de scherpstelling en brandpuntsafstand aan.
 • Uitgebreide cinematografie met behulp van een 3-assige stabiele constructie en een nieuw motoralgoritme.
 • Biedt u innovatieve sjablonen voor het maken van films. Je kunt fantasierijker spelen met behulp van de functies SmartFollow, Gesture Control, Timelapse en Panorama.

Op zijn snelst duurt een volledige lading slechts twee uur, en onder normale omstandigheden kan de batterij tot 25 uur meegaan. Zhiyun Smooth 5 maken als een van de beste smartphone-stabilisatoren.

DJI Osmo

Geschikt voor het maken van YouTube-, TikTok- en vlogvideo’s; vouw het apparaat gewoon uit om het aan te zetten. Ja, dat is wat DJI OSMO Gimbal te bieden heeft. Moderne 3-assige stabilisatietechnologie corrigeert ongewenste bewegingen en legt de scène vast met een vloeiendheid die lijkt op die van een film.

 • Deze draagbare gimbal-stabilisator voor mobiele telefoons is lichtgewicht (slechts 309 g) en opvouwbaar, waardoor hij overal gemakkelijk te gebruiken is.
 • Verbeterde ActiveTrack 5.0 houdt uw onderwerp in het midden van de foto en volgt ze naadloos. Maak foto’s van ze wanneer ze ronddraaien of opzij draaien.
 • Deze DJI-gimbal is handig en heeft verschillende gebruiksvriendelijke opnamerichtlijnen.
 • Het heeft een antislipcoating, vlekbestendigheid en een ergonomische grip die het stevig in uw handen houdt.

Verkrijgbaar in een leigrijze tint, het is compatibel met telefoons met een dikte van 7-10 mm, een breedte van 67-84 mm en een oplaadtemperatuur van 5-40 graden C. De verpakking bevat Osmo 6, een statief met handgreep, een voedingskabel, een etui en een magnetische telefoonklem.

Insta360 Flow Creator-kit

Compatibel met Android- en iOS-telefoons, biedt de Insta360 Flow Creator Kit-gimbal Deep Track 3.0 – een volgende generatie AI-aangedreven tracking die onderwerpen onthoudt, zelfs wanneer uw schot is geblokkeerd. De set bevat een statief en een ingebouwde selfiestick met stabilisator. Vouw het gewoon uit, gebruik het en vouw het in uw zak – zo eenvoudig is het in gebruik!

 • Van zonsopgang tot nacht, Flow’s 3-assige cardanische stabilisatie elimineert trillingen in je film.
 • 2900 mAh vermogen. De best beschikbare uitvoering duurt de hele dag met een uitvoering van 12 uur.
 • Eén locatie voor alle sleutels. Snelle en eenvoudige toegang tot een verscheidenheid aan handige functies, zoals opnamebediening en video-replay, wordt mogelijk gemaakt door de eenvoud van het ontwerp.
  Hoe automatisch te formatteren in VS-code om tijd en moeite te besparen [2023]

Dit is een deal die het waard is om op te letten om je creatieve vaardigheden te verbreden!

FUNSNAP’s 3-assige cardanische stabilisator

FUNSNAP’s 3-assige Gimbal-stabilisator heeft een langdurige batterijback-up van 13 uur en geweldige anti-shake-technologie om levendige, niet-bewegende video’s te maken.

Het heeft een bruikbaar laadvermogen van 0,57 lbs dankzij snelle, krachtige borstelloze motoren en de aanpasbare telefoonhouder van 2,16-3,47 inch (schermformaat). Kijk naar beneden voor de veelbelovende kwaliteiten die ervoor zorgden dat het een plaats veroverde in onze chart-bursters.

 • Met de Capture 2s kun je flexibel bewegen, omdat hij 320 graden beweeglijk is op alle drie de assen. Inception-, FPV- en PhoneGo-modi kunnen worden gebruikt om uw eigen speciale gezichtspunt te creëren.
 • Met het al aanwezige scherpstelwiel kun je scherpstellen en zoomen als een expert. Schakel met slechts één klik tussen de focus- en zoommodus!
 • Krijg toegang tot handige functies zoals automatisch volgen van gezichten, handgebaren, time-lapse en meer door de Capture2-app te gebruiken.

De set is compatibel met iPhone 14/13/12 Pro/Max/XS/X/XR en Samsung Galaxy S-serie.

Fantaseal’s handgreepstabilisator

Er is één kenmerk dat de handgreepstabilisator van Fantaseal kan samenvatten. En dat is uniek! Hier is waarom – De intrekbare vingervormige handgreepstabilisator kan handtrillingen verminderen.

Het helpt ook bij het gestaag en soepel filmen om de video duidelijk en effectief te verbeteren, voor het elimineren van spiervermoeidheid. Door een handcamera te gebruiken, kunt u uw perfecte moment vastleggen zonder dat u te maken krijgt met het vervelende probleem dat uw vingers de lens verduisteren.

 • Handgreepstabilisator die zowel licht als stevig is, is gemaakt van hoogwaardig ABS-materiaal. Het heeft een bedekking die aanvoelt als huid en is eenvoudig te bevestigen met een duimknop die is bevestigd aan een veiligheidspolsband voor gemakkelijk en veilig vasthouden om het risico op vallen te verminderen.
 • Een sterke universele 360 ​​graden roterende telefoonclip die zowel staand (verticaal) als liggend (horizontaal) oriëntaties ondersteunt, maakt het eenvoudig om mobiele telefoons met een groot bereik van 60-100 mm te installeren en te bevestigen.

Bijna alle mobiele telefoons, camera’s en camcorders zijn ermee compatibel!

Wensot Gimbal-stabilisator

“Never blur any moment” – is wat de cardanische stabilisator van Wensot voorstelt. Het product maakt 360 graden flip- en auto-lock-functies mogelijk, die automatisch de positie van de clipkop met knoppen veranderen.

Een selfiestick kan tot 68 cm worden uitgetrokken; u kunt de ideale positie kiezen door de hoogte van de vierdelige stang van aluminiumlegering aan te passen.

 • Combineert de drie modi: de verlengde selfiestick, handbediende gimbalstabilisator en telefoonstatief.
 • De in een statief geïntegreerde kaartsleuf in de Bluetooth draadloze afstandsbediening maakt een extra app overbodig. Het heeft een ingebouwde afstandsbediening met een bereik van 10 meter.
 • De Wensot Gimbal-stabilisator kan de impact van video-opnamen van de mobiele telefoon verbeteren zonder te trillen en de stabiliteit te behouden.

De Wensot Gimbal Stabilizer is extreem draagbaar omdat hij compact en licht is. Vrijwel alle mobiele telefoons zijn ermee compatibel.

JCROBOT Gimbal-stabilisator

Misschien heb je de neiging tot trillende handen of onvaste bewegingen van je handen na langdurig fotograferen – in beide gevallen maakt JCROBOT’s cardanische ophanging het leven gemakkelijk voor je!

De AI-functie voor het volgen van gezichten houdt het onderwerp van uw video scherp in beeld en met de functie voor gebarenbediening kunt u de opname met uw hand beheren.

 • Met de 3-assige stabilisatiefunctie van de gimbal verander je onstabiele video’s in onberispelijke bioscoopbeelden.
 • Met de simpele Gimbal Pro software beheer je de iSleeky L7C Pro Gimbal eenvoudig op je telefoon. U kunt de Moment-modus van JCROBOT iSleeky Gimbal-sjablonen zoals Inception, Dolly Zoom, Motion Timelapse en Panoramas gebruiken met slechts één tik.
 • Met de draagbare en handige L7C Pro professionele stabilisator voor mobiele telefoons kunt u professionele stabiliteit nemen, waar uw activiteiten u ook heen leiden.
  De beste TCM-films om te streamen op HBO Max (juni 2020)

Met de snellaadmogelijkheden van deze JCROBOT Gimbal Stabilizer kun je snel weer verder met fotograferen. Tijdens het gebruik kunt u hem ook snel opladen.

FeiyuTech Gimbal-stabilisator

Bij deze bestelling ontvang je een gimbal met een statief, een 7,8″ verlengstang, een opbergtas en een USB-C oplaadkabel. Nou, dat is best veel, toch? Over enkele coole functies gesproken, de FeiyuTech Gimbal-stabilisator heeft een zoomcontrolemechanisme met dubbele combinatie dat de focusrol roteert om de focus te veranderen en de zoomduwstang verschuift om de brandpuntsafstand te wijzigen.

 • Door verbinding te maken via Bluetooth, kan de Vimble 3 rechtstreeks de ingebouwde camera van smartphones en de populaire Beauty Cam-app beheren.
 • Trek de 7,8-inch uitschuifbare stang uit voor extreem hoge of verreikende opnamen.
 • Eén tik kan worden gebruikt om te schakelen tussen fotograferen en opnemen of tussen landschaps- en portretmodi.
 • Technische ondersteuning is beschikbaar om al uw vragen tijdig te beantwoorden.

FeiyuTech Gimbal Stabilizer werkt met een ultrabrede lens in zowel portret- als landschapsmodus en heeft een redelijk kantelbereik in de vergrendelde modus.

MOZA Mini-MX Gimbal stabiliseren

Hoeveel opnamemodi denk je dat een gimbal zou moeten bieden? 1,2,3. Mini-MX biedt 6 modi: duizeligheidsmodus, sportuitrustingsmodus, inception-modus, time-lapse, slow-mo en fast-tracking. Het model is een perfecte definitie van een alles-in-één combo! Maar het verhaal eindigt hier niet.

 • MOZA stelt je in staat om je fantastische verhaal te schrijven tijdens het joggen dankzij het “Deep Red” anti-shake algoritme en supergladde gestabiliseerde technologie.
 • U kunt het opstellingsbereik eenvoudig en comfortabel uitbreiden door een statief en andere accessoires aan te sluiten op de 1/4 verlengpoort. Geniet van hoe eenvoudig het is om je video te bewerken met de MOZA genie-app.
 • Compact en makkelijk mee te nemen.

Er is slechts 2,5 uur nodig om op te laden en ze bevinden zich in een gebalanceerde staat. Je mag MOZA Mini-MX Gimbal Stabilize 20 uur onbeperkt gebruiken.

PowerVision S1 smartphone-gimbal

Ontworpen met anti-shake en auto-balance technologie, zorgt de PowerVision S1 Smartphone Gimbal ervoor dat cinematografie de hele tijd soepel en verticaal blijft.

Met gebarenbediening en slimme tracking kun je momenten vastleggen met de beweging van je handen. In beeld blijven is geen gedoe meer met de AI-technologie van het apparaat.

 • Door middel van gebaren en gezichts-/objectbesturing maakt de geavanceerde AI-technologie van deze cardanische ophanging een eenvoudige, handsfree bediening mogelijk.
 • Deze cardanische ophanging maakt langdurige opnamesessies mogelijk en heeft een ingebouwde draadloze oplader om je telefoon opgeladen te houden en klaar te maken om de volgende fantastische foto te maken.
 • Gebruik voor films en foto’s van professionele kwaliteit de 3-assige anti-shake-technologie en het geïntegreerde statief van de Gimbal Stabilizer.

Het lichtgewicht en draagbare ontwerp van deze PowerVision S1 Smartphone Gimbal maakt hem gemakkelijk mee te nemen voor vakanties, buitenexcursies en dagelijks gebruik.

laatste woorden

Het kiezen van de ideale smartphone-stabilisator kan het kaliber van uw video-opname-ervaring echter aanzienlijk verbeteren. U kunt met vertrouwen een stabilisator kiezen door rekening te houden met aspecten als stabiliteit, bruikbaarheid, compatibiliteit en extra functies.

Met deze stabilisatoren kun je vloeiende, stabiele video opnemen met je smartphone, of je nu een expert of een amateur bent.

Als gevolg hiervan kunnen uw films aanzienlijk worden verbeterd door te investeren in een betrouwbare stabilisator, die ongewenste trillingen kan verwijderen en resultaten kan opleveren die er professioneel uitzien.

Een uitgebreide analyse van enkele van de beste alternatieven op de markt wordt gegeven in deze blogpost. Neem dus de tijd om uw eisen te evalueren en het ideaal te identificeren voor uw behoeften en prijsklasse.

Bekijk vervolgens tools om afbeeldingen onscherp te maken en de fotokwaliteit te verbeteren.