12 beste websites om banen voor telewerken te vinden

Thuiswerken of overal werken is here to stay! Vooral nadat uit de COVID-19-pandemie bleek dat werknemers tijdens het telewerken net zo productief kunnen zijn als op kantoor.

Wat is een telewerkbaan?

Bij verschillende telewerken hoeft u niet een traditioneel kantoor binnen te lopen en op de aangegeven toegewezen plek te werken. Deze externe banen zijn bekend onder verschillende namen, waaronder virtuele banen, telewerken en thuiswerk.

EEN Gartner-enquête van de bedrijfsleiders ontdekte dat 80% van de bedrijven van plan is om werknemers na de pandemie ten minste een deel van de tijd op afstand te laten werken. Daarnaast is een PWC-enquête van de CEO’s vond dat 78% het ermee eens is dat werken op afstand in de nabije toekomst niet meer weg te denken is.

Voordelen van telewerken banen

  • Betere balans tussen werk en privé: Taken op afstand hebben vaak flexibele schema’s, waardoor de werknemers de werktijden kunnen kiezen om het aangewezen werk te voltooien.
  • Geen gedoe met woon-werkverkeer: pendelen naar het werk en terug neemt gemiddeld twee uur van onze dag in beslag, wat neerkomt op onze werkuren. Bovendien veroorzaakt stress tijdens het woon-werkverkeer gezondheidsproblemen, zoals een hoog cholesterolgehalte en een verhoogde bloedsuikerspiegel.
  • Flexibele werklocatie: Kandidaten kunnen zoeken naar banen buiten hun woonplaats, in grootstedelijke gebieden, aangezien geografische locaties geen beperkingen opleggen aan externe banen. Dit zorgt voor een breder scala aan banen, vooral voor mensen op het platteland.
  • Zuinig: Gas, auto-onderhoud, parkeerkosten, lunches, etc. kunnen allemaal van uw uitgaven worden geëlimineerd, waardoor werken op afstand zeer kostenbesparend wordt.
  • Aanpasbaar en comfortabel kantoor: bij werken op afstand kunt u uw werkruimte instellen zoals u dat wilt en een positieve omgeving met uw gezin creëren, waardoor thuiswerken veel productiever wordt.

Waar vind ik telewerken banen

Als u uw gewenste externe baan niet kunt vinden en ernaar op zoek bent, hoeft u niet verder te zoeken! We hebben uitgebreid onderzoek gedaan en een lijst samengesteld met de beste vacaturesites voor telewerken voor u.

  Hoe Zappy te gebruiken, een nieuwe screenshot- en annotatietool voor Mac

Flexjobs

FlexJobs, met meer dan 50 functiecategorieën om uit te kiezen, heeft 27.497+ hoogste kwaliteit externe, flexibele, thuiswerkbanen om naar te zoeken volgens uw voorkeur. Deze categorieën omvatten freelance werk, parttime banen en fulltime werken op afstand.

Het unieke aan FlexJobs is dat ze elke vacature zelf screenen om er zeker van te zijn dat alle vacatures authentiek zijn. U kunt ook toegang krijgen tot loopbaancoaching en cv-beoordelingen.

Gewoon op afstand

Gewoon op afstand valt op door zijn gebruiksvriendelijke interface en de gebruiksvriendelijke filters om te zoeken naar jouw gewenste telewerkbaan. Het biedt ook de mogelijkheid om op specifiek land te zoeken en uw zoekopdracht te filteren op basis van een contractuele of fulltime functie.

Niet alleen zoeken op categorie, u kunt ook de nieuwste vacatures bekijken. Dit betekent dat je vroeg kunt solliciteren, wat je kansen op selectie vergroot.

WeWorkRemotely.com

WeWorkRemotely.com is een uitstekende website om te zoeken naar online telewerken. Het bevat verschillende categorieën van externe taken in verschillende velden. De werkcategorieën omvatten de gebruikelijke technische velden, waaronder verkoop en marketing, ontwerp, klantenondersteuning en vele andere.

Het unieke van deze site is dat verschillende groeiende startups hier hun vacatures plaatsen. Dus als je geïnteresseerd bent in het werken in de startup-cultuur, dan is dit een geweldige plek voor jou. Toch posten hier ook veel grote bedrijven.

AfstandsbedieningOK

AfstandsbedieningOK beschikt over een uitgebreide lijst van telewerken functiecategorieën. De meest populaire zijn ontwikkeling, ontwerp en gebruikerservaring. Het wordt vertrouwd door reuzen als Amazon, GitHub, Stripe en Shopify.

Elke vacature wordt geverifieerd door de website en getagd als “Geverifieerd” om de kandidaten te helpen. Dit zorgt ervoor dat er geen frauduleuze activiteiten plaatsvinden en het hele proces transparant blijft. Via “taakstatistieken op afstand” kunt u meer te weten komen over de snelstgroeiende velden in de telewerkbranche.

Virtuele roepingen

Virtuele roepingen is een populaire familiesite voor het zoeken naar banen op afstand in de VS. Het toont 41 categorieën van externe banen om uit te kiezen, inclusief specifieke soorten banen zoals freelance, parttime of fulltime externe posities.

Naast het zoeken naar kansen op afstand, biedt het bedrijf ook cv-services en educatieve blogs om kandidaten te helpen. Trouw aan zijn manier van werken, wordt de website beheerd door een team op afstand.

  Hoe klik om tabbladen te laden in Firefox uit te schakelen?

Sla de rit over

Sla de rit over is een zeer populaire en gebruiksvriendelijke website om in verschillende categorieën naar een externe functie te zoeken. De diverse werkcategorieën omvatten onder meer technische velden, consulting, administratief, management, verkoop.

U kunt gewoon zoeken op functietitel, bedrijfsnaam of categorie, met veel filters om u te helpen. Het instellen van waarschuwingen wanneer nieuwe banen overeenkomen met uw interesse is een andere extra functie om het te onderscheiden.

Hubstaff-talent

Hubstaff-talent is een ontluikende website met duizenden gebruikers wereldwijd die er doorheen zoeken naar externe posities. Hier kunt u zoeken naar ideale vacatures van bedrijven en uw eigen portfolio opzetten waarin u uzelf laat zien aan bedrijven die u kunnen benaderen.

Op die manier kunnen de bedrijven die op zoek zijn naar bepaalde gewenste vaardigheden je direct benaderen, wat je de moeite bespaart om te solliciteren. Bovendien is Hubstaff-talent een gratis marktplaats met tal van filters om uw zoekopdracht te verfijnen met verschillende categorieën waaruit u kunt kiezen.

Werkende nomaden

Werkende nomaden wordt gerund door een duo dat op afstand werkt. Deze site staat bekend om zijn lijst met vacatures, waarbij elke gelegenheid een kleurcodering heeft op basis van de specifieke categorie om uw zoekopdracht te vergemakkelijken.

Hoewel de meeste vacatures in de categorie webontwikkeling vallen, zijn er tal van externe posities beschikbaar in marketing, verkoop, ontwerp en marketing. Bovendien kunt u waarschuwingen instellen en u aanmelden voor wekelijkse e-mails over vacatures om nooit nieuwe kansen te missen.

Remotive

Remotive wordt met de dag populairder en wint aan populariteit bij kandidaten die op zoek zijn naar telewerk. Behalve dat het een geweldige site is om door vacatures te bladeren, heeft het een diverse community en bronnen zoals tools, manifesten en handleidingen om kandidaten te helpen zichzelf op te leiden en de perfecte kans te vinden.

U kunt zich ook abonneren op hun dagelijkse e-mailupdates. De vacatures zijn onderverdeeld in categorieën zoals ontwikkeling, ontwerp, marketing, enz.

Dobbelsteen

Dobbelsteen is een uitstekend platform voor technische professionals om in contact te komen met externe technische kansen van topbedrijven. Breng uw cv en vaardigheden onder de aandacht voor werkgevers om u te vinden, naast het zoeken naar vacatures via vacatures.

  Fix Google Play Store-fout bij het controleren op updates

Met de beschikbare filters kunt u uw categorie, voorkeurslocatie selecteren, zoeken op trefwoorden of bedrijfsnamen. Ze bieden ook waardevolle bronnen, zoals uitgebreid onderzoek naar bedrijven, toplocaties, beste beroepen en gewenste vaardigheden. Op deze manier kun je jezelf informeren en updaten over de wereld van technologie.

upwork

Upwork is een van de grootste marktplaatsen voor freelancers. Topbedrijven zoals Airbnb, Microsoft, GoDaddy en dropbox hebben freelancers ingehuurd via dit platform. Deze site biedt vacatures in vrijwel alle categorieën: Development & IT, Design & Creative, Sales & Marketing, Finance, Writing, etc.

Maak een voorbeeldprofiel voor opdrachtgevers om jou freelance werk aan te bieden. De manieren om een ​​ideaal profiel aan te maken worden genoemd in de sectie bronnen van Upwork.

Fiverr

Fiverr is een enorme marktplaats voor freelancers, waar je optredens moet creëren en klanten moet benaderen om hen te helpen. Optredens zijn de gespecialiseerde vaardigheden die u wilt laten zien om klanten te helpen bij hun werk. Enkele voorbeelden zijn videobewerking, het schrijven van inhoud en grafisch ontwerp.

Dit is een geweldige plek om snel werk te vinden voor een korte periode, betaald per taak. De aanbiedingen beginnen bij slechts $ 5 per taak. Dus als u gespecialiseerd bent in uw niche, kunt u de prijs verhogen voor meer lucratieve deals.

Laatste woorden

Als je op zoek bent naar freelancers of freelancers inhuurt, lees dan zeker: Beste plek om freelancers te vinden en in te huren.

U kunt hier ook nieuwe vaardigheden leren om u te helpen een externe baan te vinden: Platforms om nieuwe IT-vaardigheden te leren.

We hopen dat de bovenstaande lijst u zal helpen bij het vinden van een externe baan naar keuze. Gelukkig werk zoeken!

gerelateerde berichten