12 Tether-portemonnees die uw crypto veilig en gezond houden

epcdream.nl

Dit zijn de beste Tether-wallets om crypto-tokens op te slaan en te beschermen.

Een crypto-portemonnee is een digitale tool waarmee we verschillende cryptocurrencies kunnen verzenden, ontvangen en opslaan. Bovendien bieden deze portefeuilles controle, gemak en veiligheid over uw crypto-activa.

Afgezien van de bovengenoemde functies, kunt u een crypto-portemonnee ook gebruiken om te communiceren met verschillende gedecentraliseerde applicaties (DApps). U kunt bijvoorbeeld portefeuilles gebruiken om op te slaan en te handelen op gedecentraliseerde beurzen (DEX’s).

De totale marktomvang van de crypto-portemonnee bedroeg $ 8,42 miljard in 2022 en zal naar verwachting een samengestelde groei van 24,8% hebben tussen 2023 en 2030. Bovendien overschreed het totale aantal gebruikers van crypto-portemonnees de 84 miljoen in augustus 2022.

Tether (USDT) is de op twee na grootste cryptocurrency, met een marktkapitalisatie van meer dan $77 miljard. Bovendien geven, vanwege het stabiele karakter van Tether, meer handelaren en investeerders de voorkeur aan deze crypto voor opslag en transacties.

Laten we nu eens kijken naar de Tether Wallet. Blijf kijken!

Wat is een Tether-portemonnee?

Tether-portemonnee is een crypto-portemonnee waarmee u Tether-tokens (USDT) kunt bewaren. Aangezien Tether een stabiele munt is met een waarde gelijk aan de Amerikaanse dollar, hoeft u zich geen zorgen te maken over de hoge volatiliteit van de cryptomarkt.

Dat klinkt indrukwekkend, toch?

Tether (USDT) token, gelanceerd in 2014, werd gebouwd op de blockchain van Bitcoin door het Omni-platform. Momenteel wordt Tether ondersteund op populaire blockchains zoals Ethereum, Algorand, Bitcoin Cash, Polygon en Tron, om er maar een paar te noemen.

U kunt verschillende Tether-portemonnees vinden op basis van hun kenmerken en voordelen. De belangrijkste soorten Tether-wallets zijn:

🔷 Hardware Wallets: U kunt hardware Tether-wallets gebruiken om uw tokens offline op te slaan om online hacking te voorkomen.

🔷 Mobiele portemonnees: met Tether mobiele portemonnees kunt u direct verbinding maken en communiceren met uitwisselingen of apps met behulp van uw mobiele apparaten.

🔷 Desktop-portemonnees: u kunt dit type portemonnee dat op uw computer is geïnstalleerd, gebruiken om uw Tether-tokens op te slaan en te verhandelen.

🔷 Web-portemonnees: deze Tether-portemonnees zijn beschikbaar voor toegang via uw ondersteunde webbrowsers vanaf mobiele apparaten of computers.

Nu u de Tether-portemonnee kent, gaan we kijken hoe u de beste portemonnee kunt selecteren.

Hoe kies je de beste Tether-portemonnee?

Bij het overwegen om een ​​Tether-portemonnee te kiezen, is het belangrijk om rekening te houden met de belangrijkste factoren die hieronder worden vermeld:

#1. Beveiliging

Beveiligingsfuncties zijn de belangrijkste factor bij het kiezen van een Tether-portemonnee. Elke beveiligingsfout kan ertoe leiden dat al uw tokens die in uw portemonnee zijn opgeslagen, verloren gaan.

Kies altijd voor portemonnees met beveiligingsfuncties zoals pincode, vingerafdrukvergrendelingen, tweefactorauthenticatie of gezichts-ID. Controleer bovendien of de portemonnee voldoet aan de nieuwste beveiligings- en coderingsstandaarden.

#2. Compatibiliteit

Als u meerdere apparaten gebruikt, zorg er dan voor dat uw Tether-portemonnee verschillende besturingssystemen ondersteunt. Op deze manier kunt u problemen met tokenoverdrachten voorkomen terwijl u van apparaat wisselt.

Kies daarnaast voor Tether-wallets die mobiele apps bieden voor uw Android- of iOS-apparaten. Deze functie is handig voor het verzenden en ontvangen van USDT-tokens terwijl u onderweg bent.

#3. Gemak

Tether-wallets zijn ontwikkeld om gebruikers te helpen met snellere cryptotransacties. Om dit te doen, moet u een portemonnee kiezen die een gebruiksvriendelijke interface biedt voor opslag en transacties.

  Hoe krijg ik DirecTV nu een gratis proefperiode van 3 maanden

Met de meeste Tether-wallets kunt u in een paar eenvoudige stappen transacties uitvoeren en altijd die soorten wallets kiezen. Bovendien is het het beste om de voorkeur te geven aan portefeuilles die niet vragen om het aanmaken van een account en verificaties.

#4. Klantenservice

Slechte klantenondersteuning is altijd een pijnlijke gebruikerservaring in elke dienstensector. Zorg ervoor dat u Tether-portemonnees kiest die uw problemen in minder tijd oplossen.

Het is ook beter om een ​​Tether-portemonnee te selecteren die meerdere resolutie-opties biedt via chats, e-mail en Telegram.

#5. Extra functies

Naast het verzenden, ontvangen en opslaan van Tether-tokens, kunt u ook op zoek gaan naar aanvullende services die passen bij uw doel. Stel dat u een cryptohandelaar bent. In dat geval kunt u kiezen voor Tether-portemonnees die portfolio-tracking en live cryptoprijzen bieden.

Andere extra functies om naar te kijken op Tether-portefeuilles zijn onder meer:

 • Beschikbaarheid van QR-scanner om tokens direct te verzenden en te ontvangen.
 • Optie om naadloos verbinding te maken met DApps.
 • Portemonnees die meerdere blockchains ondersteunen.
 • Ondersteunt verschillende betalingsopties om Tether-tokens te kopen.

Laten we nu eens kijken naar de beste Tether-portemonnees.

Exodus

Exodus, opgericht in 2015, biedt Tether-portemonnees voor mobiele en desktopgebruikers. U kunt deze crypto-portemonnee gebruiken om uw Tether-tokens van verschillende blockchains soepel te beheren.

Exodus versleutelt uw transactiegegevens en de privésleutels van uw portemonnee voor veiligheid en privacy. Bovendien heeft deze Tether-portemonnee een gebruiksvriendelijke interface en 24/7 klantenondersteuning.

Exodus is beschikbaar als hardware-, mobiele, desktop- en webportemonnee. U kunt elk van deze portefeuilles kiezen om direct Tether-tokens te verhandelen, over te dragen of te ontvangen. U krijgt ook real-time portfoliogegevens en live cryptomarktgrafieken.

Mobiele gebruikers kunnen de Exodus Tether-portemonnee installeren via Google Play of de App Store. Bovendien ondersteunt de desktopversie van Exodus Windows, Mac en Linux.

Als u de voorkeur geeft aan webportefeuilles, kunt u Exodus installeren op uw Brave- of Chrome-browser. Voor extra veiligheid kun je ook kiezen voor de hardware wallet, gebouwd in samenwerking met Trezor, een van de beste makers van crypto hardware wallets.

Linnen

De Tether-portemonnee van Linen is beveiligd met behulp van de slimme contractaccounts van Safe, een populair crypto-beveiligingsplatform. Afgezien van de beveiligingsfuncties biedt deze mobiele portemonnee een eenvoudige gebruikersinterface voor eenvoudige opslag en overdracht van Tether-tokens binnen enkele seconden.

Linnen biedt u 3 privésleutels om uw Tether-portemonnee te beveiligen. Het voordeel van het hebben van deze sleutels zijn:

 • U hebt toegang tot uw portemonnee, zelfs als u een van de privésleutels verliest.
 • Als iemand een van uw privésleutels steelt, heeft hij nog steeds geen toegang tot uw portemonnee.

Daarnaast kunt u ook Tether en andere cryptocurrencies op Linen kopen met uw creditcard of betaalpas. Bovendien kunt u altijd via e-mail contact opnemen met hun klantenondersteuning.

Als u een gebruiker van een iOS-apparaat bent, kunt u Linen’s Tether-portemonnee installeren vanuit de App Store. Android-gebruikers moeten echter wachten tot het beschikbaar is op Google Play.

AlphaWallet

Op zoek naar een mobiele portemonnee die u helpt rente te verdienen en uw Tether-tokens veilig te houden? Probeer AlphaWallet, een prominente crypto-portemonnee.

U kunt deze portemonnee gebruiken om verbinding te maken met vertrouwde uitleen-DApps. Hier ontvang je direct rente op Tether-tokens op je AlphaWallet.

Bovendien zijn uw opgeslagen Tether-tokens beveiligd met behulp van Secure Enclave. Ook verzamelt AlphaWallet uw gegevens of KYC-details niet om uw privacy te beschermen.

De nieuwste versie van AlphaWallet is beschikbaar in de App Store en Google Play. Bovendien kunnen Android-gebruikers deze mobiele portemonnee ook rechtstreeks downloaden van de website van AlphaWallet.

AlphaWallet biedt ook magische links om uw Tether-tokens naadloos te verzenden. Bovendien is hun officiële klantenondersteuning beschikbaar via e-mail en Telegram.

  Hoe je je eerste spel bouwt [9 Tools]

Oneindige portemonnee

U kunt uw Tether-tokens op desktop- en mobiele apparaten beheren met behulp van Infinity Wallet. Bovendien kunt u met deze portemonnee tokens opvragen bij andere portemonnees met behulp van een QR-code.

Infinity Wallet heeft eersteklas coderingsfuncties om maximale beveiliging te bieden voor Tether-opslag en de bijbehorende transacties. Op dezelfde manier worden uw gegevens ook anoniem en privé gehouden om de veiligheid en privacy van uw portemonnee te verbeteren.

Bovendien kunt u uw Tether-portfolio volgen tot de live marktprijs. U kunt ook de chat- en e-mailondersteuningsfuncties van Infinity Wallet gebruiken om uw problemen op te lossen en uw twijfels weg te nemen.

De nieuwste desktopversie van Infinity Wallet ondersteunt besturingssystemen zoals Linux, MacOS en Windows. U kunt ook hun mobiele portemonnee installeren voor uw Android- of iOS-apparaten.

Beheerder

Ben je op zoek naar een Tether-portemonnee om tokens van verschillende blockchain-standaarden op te slaan, zoals ERC-20, TRC-20 en BEP-20? De Trustee-portemonnee is ontwikkeld door BlockSoft Lab en maakt het u gemakkelijk.

Het meest indrukwekkende kenmerk van deze portemonnee is de eenvoud die het zijn gebruikers biedt. U kunt de Tether-portemonnee van Trustee met slechts één klik activeren.

Zodra uw portemonnee-activering is voltooid, moet u een herstelzin van 12 woorden instellen. Stel dat u uw toestel kwijtraakt; je kunt nog steeds je portemonnee en de opgeslagen Tether-tokens herstellen met deze zin. Bovendien kunt u beveiligingsfuncties zoals PIN-code, touchID of faceID dienovereenkomstig toevoegen.

Een ander belangrijk kenmerk van de Trustee-portemonnee is dat deze meerdere crypto-portemonnees ondersteunt. U kunt al uw Tether-tokens toevoegen en controleren met behulp van een mobiele app.

De portemonnee van Trustee is beschikbaar voor mobiele apparaten. Je kunt deze wallet installeren vanuit de App Store of Google Play.

minke

Geïnteresseerd in een Tether-portemonnee die meerdere blockchains ondersteunt zonder gaskosten? Bekijk Minke om gebruik te maken van zulke indrukwekkende functies.

Deze mobiele portemonnee is ontwikkeld door Minke Labs en komt goed van pas als het gaat om het veilig storten of overboeken van Tether-tokens. Op het moment van schrijven ondersteunt de Minke-portemonnee Binance Smart Chain-, Ethereum- en Polygon-blockchains.

Met de Minke-portemonnee kunt u Tether en andere cryptocurrencies kopen met Google en Apple Pay. Daarnaast ondersteunt deze portemonnee ook debet- en creditcards, samen met andere populaire bankoverschrijvingsmethoden.

Bovendien helpt de gebruiksvriendelijke interface u om Tether (USDT) tokens in drie simpele klikken aan de portemonnee toe te voegen. Minke-portemonnee is beschikbaar in de App Store en Google Play.

Gratis portemonnee

Freewallet is een multifunctionele Tether-portemonnee die is ontwikkeld voor Android- en iOS-ondersteunde mobiele apparaten en webbrowsers. U kunt deze portemonnee ook gebruiken om Tether (USDT) tokens te kopen met andere cryptocurrencies.

Om de functies van Freewallet te gebruiken, moet u een gratis account aanmaken met uw e-mail-ID. Daarnaast kunt u ook uw mobiele nummer en Google- of Facebook-account gebruiken om een ​​account te openen.

Freewallet biedt een van de beste crypto-beveiligingsfuncties om uw Tether-tokens te beschermen. Deze portemonnee wordt geleverd met het volgende:

 • Bevestiging met meerdere handtekeningen voor elke op portemonnee gebaseerde transactie.
 • Dagelijkse en wekelijkse transactielimiet om de mogelijkheid van tokendiefstal te minimaliseren.
 • PIN-code, vingerafdruk en 2FA-beveiligingsfuncties.
 • Koude opslag van Tether-tokens om online fraude te elimineren.

Freewallet biedt verschillende manieren om contact op te nemen met het ondersteuningscentrum. U kunt contact opnemen met hun officiële klantmanagers via Telegram, Facebook Messenger, Skype of e-mail.

Trustee plus

BlockSoft Lab heeft een veel geavanceerdere Tether (USDT)-portemonnee ontwikkeld, Trustee Plus, voor een veiligere opslag en overdracht van cryptovaluta. Bovendien kunt u deze Tether TRC-20-portemonnee gebruiken om op te waarderen met bankkaarten.

  10 beste apps/games om uw kat te betrekken

Trustee Plus gebruikt meerdere beveiligingsfactoren en real-time audittechnologie om de Tether-tokens van de gebruiker veilig op te slaan.

De belangrijkste kenmerken van de Trustee Plus mobiele portemonnee zijn onder meer nulkosten voor het opwaarderen en overboeken van cryptocurrency. Bovendien kunt u aan- en verkooptransacties uitvoeren tegen de beste wisselkoersen.

De Tether-portemonnee van Trustee Plus kan op Android- of iOS-apparaten worden geïnstalleerd. Daarnaast kunt u de QR-scanner ook gebruiken voor het direct overmaken van cryptotokens. Trustee Plus-gebruikers kunnen ook contact opnemen met de klantenondersteuning via telefoon of e-mail.

ZenGo

ZenGo’s Tether Wallet helpt je om je cryptofondsen op de meest veilige manier te beschermen. Bovendien kunt u uw portemonnee herstellen als u uw wachtwoord vergeet of uw apparaat verliest.

Met de ingebouwde online portfoliotracker van ZenGo kunt u de live waarde van uw Tether-tokens volgen. Bovendien kunt u Tether verzenden en ontvangen met een paar tikken op uw mobiele apparaat.

ZenGo biedt ook verschillende betaalmethoden om Tether-tokens te kopen. U kunt betalen met uw mobiele betaalapp, SWIFT-overschrijving, SEPA, Mastercard of Visa.

De ZenGo-portemonnee ondersteunt iOS- en Android-apparaten. U kunt ook een chat- of e-mailhulp krijgen van het ZenGo-klantenserviceteam.

Paybis

Paybis is in 2014 opgericht door een team van blockchain-enthousiastelingen en is een toonaangevende aanbieder van Tether-portemonnees. Deze crypto-portemonnee is bedoeld om gemakkelijk Tether (USDT) tokens te kopen, verkopen of op te slaan.

U moet een Paybis-profiel aanmaken om een ​​portemonnee bij hen te openen. Zodra je profiel klaar is, kun je snel een gratis Tether-portemonnee maken.

De Tether-portemonnee van Paybis wordt geleverd met verschillende beveiligingsfuncties, zoals:

 • Privésleutels om uw USDT-tokens te beveiligen.
 • Echte on-chain transacties die altijd verifieerbaar zijn.
 • Beschikbaarheid van ondergrondse voorzieningen met drie beschermingslagen.
 • Ingebouwde beveiligingslaag om mogelijke aanvallen aan te pakken.

Naast de indrukwekkende beveiligingsfuncties, verzekert Paybis zijn gebruikers ook van 24/7 assistentie. U kunt de Tether-portemonnee van Paybis installeren vanuit de App Store of Google Play.

Atomaire portemonnee

Bent u op zoek naar een Tether-portemonnee die goed werkt met uw pc en mobiele apparaten? Dan komt Atomic Wallet goed van pas.

Atomic Wallet slaat uw privésleutels op uw apparaten op in plaats van op een server of een gecentraliseerde centrale om meer veiligheid toe te voegen. Met deze beveiligingsfunctie heeft u volledige controle over uw Tether-tokens.

Afgezien daarvan vraagt ​​Atomic Wallet niet om accountregistratie of KYC-verificaties. Bovendien blijven uw gegevens niet bijgehouden. U kunt ook contact opnemen met het ondersteuningsteam via chat of e-mail als u twijfels of klachten heeft.

U kunt Atomic Wallet downloaden op uw pc, die MacOS, Windows, Fedora, Ubuntu en Debian ondersteunt. U kunt ook hun mobiele apps installeren vanuit de App Store of Google Play.

CoinZoom

CoinZoom biedt gebruikers een efficiënte Tether-portemonnee die de TRC-20-tokenstandaard ondersteunt. Om Tether-tokens in deze portemonnee te storten, moet u een gratis CoinZoom-account aanmaken.

De eenvoudige en gemakkelijke gebruikersinterface van deze Tether-portemonnee helpt bij snellere en efficiëntere transacties. U kunt USDT (TRC-20) met een paar simpele klikken verzenden en ontvangen.

De Tether-portemonnee van CoinZoom is een mobiele portemonnee. U kunt deze portemonnee installeren door de QR-code te scannen op de CoinZoom-website of in Google Play of App Store.

U kunt ook de klantenondersteuning van de CoinZoom Chat gebruiken om uw vragen of problemen op te lossen. Daarnaast kunt u ook ondersteuningstickets indienen en hun status volgen.

laatste woorden

Kortom, veiligheid moet uw hoogste prioriteit zijn bij het kiezen van een Tether-portemonnee. Daarna kunt u zoeken naar andere belangrijke functies, zoals gemak en apparaatcompatibiliteit.

In dit artikel kunt u elke Tether-portemonnee kiezen die het beste bij u past. Zorg er ten slotte voor dat u maximale beveiligingsfuncties gebruikt die beschikbaar zijn op de portefeuilles om uw crypto-activa te beschermen.

Bekijk ook de beste Ethereum Wallets!