13 babysit-apps voor gebruik in 2022

Of je nu moet overwerken of wat tijd met je partner wilt doorbrengen, je moet een vertrouwde oppas vinden aan wie je de verantwoordelijkheid van de kinderen kunt toevertrouwen.

Het vinden van een bekwame oppas is meer dan een uitdaging voor de ouders. Of je belt al je vrienden op om aanbevelingen te vragen, of je moet de speelplaatsen van je samenleving bezoeken om zelf een gekwalificeerde oppas te vinden.

Zelfs als je een oppas vindt waar je kinderen dol op zullen zijn, is er geen garantie dat ze lang in de buurt zullen blijven. Ze kunnen een voltijdbaan krijgen, naar de universiteit gaan of ziek worden als je wilt dat ze oppassen.

Gelukkig is er een slimmere manier om een ​​gekwalificeerde oppas te vinden. Je hoeft alleen maar je mobiele telefoon te pakken en een van de oppas-apps te downloaden om de oppas van je dromen te vinden. Deze online apps hebben een database van lokale babysitters die op zoek zijn naar een passende baan. Sommige van deze oppas-apps zijn gratis, terwijl je voor andere apps een abonnement moet kopen.

Deze apps maken het ongelooflijk eenvoudig om kinderopvang te zoeken wanneer je ze nodig hebt voor een aanstaande bezetting en soms zelfs op korte termijn. Bovendien heb je ook toegang tot echte beoordelingen en beoordelingen voor de babysitters, die je helpen beslissen of ze de juiste keuze zijn voor je kind of niet.

Deze oppas-apps bieden tal van voordelen, niet alleen voor de ouders, maar ook voor de oppassers. Deze apps hebben een gedetailleerde functiebeschrijving die handig is om de baan beter te begrijpen, zodat er minder kans op diskwalificaties is. Veel babysit-apps gedijen goed bij het opbouwen van netwerken, dus je zult waarschijnlijk veel banen vinden via verwijzingen van wederzijdse vrienden.

Belangrijke kenmerken van een oppas app

Voordat je beslist welke app je wilt gebruiken om een ​​betrouwbare oppas te halen, moet je ervoor zorgen dat deze het volgende bevat:

  • Een grote database van lokale zorgverleners
  • Opties voor het zoeken naar profielen
  • Gebruikersbeoordelingen en recensies
  • Vrienden en familie netwerk
  • Achtergrondcontroles en screening
  • Zakvriendelijke pakketten

Om je te helpen een app te vinden die ouders vertrouwen om een ​​oppas voor hun kinderen in te huren, hebben we een lijst samengesteld met oppas-apps die topspelers op de markt zijn. Dus laten we ze een voor een doornemen.

Oppasstad

Beschikbaar voor beide; Android- en iOS-apparaten, Oppasstad is een prachtig platform dat gezinnen en zorgverleners op één platform brengt. Zodra je een profiel van een gezin in de app hebt aangemaakt, heb je toegang tot alle functies die nodig zijn om een ​​geschikte oppas of oppas bij jou in de buurt te zoeken.

De gezinnen kunnen een vacature plaatsen waarin hun verwachtingen ten aanzien van kinderopvang of bijles worden beschreven. Ze kunnen ook naar de babysitters zoeken door filters toe te passen die betrekking hebben op ervaring en vaardigheden en door de zoekresultaten bladeren om hun foto’s, beschikbaarheid, achtergrondcontroles, referenties en beoordelingen van andere ouders te bekijken.

Aan de andere kant kunnen babysitters een professioneel profiel maken waarin ze hun vaardigheden laten zien en hun ervaring beschrijven. Ze ontvangen meldingen over de beschikbaarheid van banen op hun locatie, maar ze kunnen ook zoeken naar een geschikte oppasmogelijkheid die aan hun verwachtingen voldoet. Sitters kunnen vanuit de app solliciteren op de beschikbare vacature om een ​​interview te krijgen.

Bambino

Bambino is een populaire babysit-app die ongetwijfeld een revolutie teweeg heeft gebracht in de manier waarop gezinnen zoeken naar vertrouwde babysitters om op hun kleintjes te passen. Het is anders dan de andere oppas-apps omdat je hiermee de babysitters kunt ontmoeten die je buurtfamilies inhuren. Gezinnen kunnen door de favorietenlijst van hun vrienden en buren bladeren om te zien welke babysitters ze kunnen vertrouwen voor hun baby’s.

Bovendien kunt u uw verwachtingen invoeren en op zoek gaan naar de beschikbare babysitters in uw buurt. Je kunt lezen wat andere families te zeggen hebben over hun diensten en hun gedetailleerde bio doornemen om meer over hen te weten te komen.

Wanneer u een oppas voor uw kind moet inhuren, voert u uw informatie en oppasschema in om de lijst met beschikbare oppas in realtime te bekijken. Blader door de lijst en boek degene die u perfect vindt passen.

Je kunt de babysitters direct betalen vanuit de app zonder je zorgen te maken over contant geld. Er zijn al gestandaardiseerde tarieven vastgesteld voor babysitters om u te behoeden voor gedoe met onderhandelen. Bambino promoot ook de beste oppassers van het gebied bij de nabijgelegen families. Het platform voert uitgebreide veiligheidscontroles uit, zoals verificatie van identiteitsbewijzen en mobiele telefoons, en voert zelfs achtergrondcontroles uit voordat een oppasprofiel wordt toegevoegd.

  Gefotoshopt of niet? Drie manieren om te zien of een afbeelding echt of nep is

UrbanSitter

UrbanSitter is het juiste platform om vertrouwde zorgverleners en babysitters bij jou in de buurt te ontmoeten. Je kunt een betrouwbare fulltime of parttime oppas, een back-up kinderopvang of een oppas vinden die je af en toe nodig hebt. Je kunt je vrienden vinden, moedergroepen maken en zelfs contact maken met de ouders van andermans kinderen, studeren in de school van je kind om aanbevelingen te krijgen over een vertrouwde oppas.

Om de volledige veiligheid van uw kleintjes te garanderen, verzekert UrbanSitter alleen die zorgverleners in de app die alle veiligheidscontroles en achtergrondverificaties hebben doorstaan. Evenzo verifieert het ook de gezinnen die van plan zijn een oppas in te huren via de app. Met UrbanSitter is het ook mogelijk om op korte termijn een oppas in te huren, en je kunt ze direct vanuit de oppas-app interviewen en boeken.

Bovendien zorgt UrbanSitter er ook voor dat de babysitters getraind kunnen worden om te reanimeren in noodgevallen. Op het platform kun je controleren op hoeveel gezinnen de oppas regelmatig oppast om transparantie te bieden aan de hurende gezinnen. Om een ​​probleemloze betaling te vergemakkelijken, krijgt u de mogelijkheid om rechtstreeks via de app met uw creditcard te betalen.

UrbanSitter biedt meerdere prijsniveaus aan de ouders vanaf 34,95 USD per maand.

Op zoek naarSitters

Op zoek naar oppassers is een verwijzingswebsite voor babysitters die u een platform biedt om professionals te ontmoeten die babysitterdiensten, babysitdiensten, kinderopvangdiensten, oplossingen voor kinderopvang, alternatieven voor kinderopvang en in-home kinderopvang aanbieden.

Dit oppasplatform staat bekend om de snelle communicatie en kan zelfs voor last-minute verzoeken een oppas regelen. Of je nu een fulltime of een parttime oppas nodig hebt, SeekingSitter komt tegemoet aan jouw behoeften. Ze staan ​​bekend om hun intensieve achtergrondscreeningsysteem en ze voeren een grondig achtergrondonderzoek uit bij elke potentiële oppas voordat ze ze aanbevelen aan gezinnen.

Evenzo moeten alle gezinnen een ledenverificatieproces doorlopen zodra ze zich aanmelden voor het formulier, en na goedkeuring kunnen ze een oppas aanvragen.

Alle aangesloten gezinnen kunnen eenvoudig een oppas of een oppas aanvragen via de website of via een telefoontje. Een gecertificeerde professionele oppas die een uitgebreide achtergrondscreening heeft doorstaan, uitgevoerd door hun interne privédetective, getraind in het geven van reanimatie en eerste hulp wordt naar hen gestuurd.

Gezinnen kunnen zich aanmelden om babysitters aan te vragen, door de babysitterprofielen bladeren en toegang krijgen tot de profielen van het oppasteam dat momenteel actief is op hun locatie. Ze kunnen ook een oppas als favoriet kiezen op basis van hun eerdere ervaringen.

Helper

Helper is een online platform dat on-demand back-upzorgdiensten biedt om aan de behoeften van werkende ouders te voldoen. Het verbindt de ouders met vertrouwde en kwaliteitsvolle verzorgers waar ze in korte tijd een verzorger kunnen aanvragen. Gezinnen kunnen een verzorger slechts drie uur van tevoren of zelfs maximaal drie maanden van tevoren boeken.

U kunt uw netwerk maken of om onze aanbevelingen vragen om een ​​kinderopvangprofessional aan te vragen, het enige dat u hoeft te doen, is zich registreren in de app om aan de slag te gaan. Zodra de ouders zich hebben aangemeld, kunnen ze bladeren door de lokale babysitters en favoriete verzorgers.

U kunt ook een zorgverlener boeken door de datum en tijdslot rechtstreeks vanuit de app op te geven, maar zorg ervoor dat u dit minimaal drie uur van tevoren meldt. Een betrouwbare kinderopvangaanbieder wordt u aanbevolen, en u kunt hun bio bekijken en bevestigen of u zeker bent.

Helpr maakt gebruik van uitgebreide screeningprocessen voor zijn verzorgers, waaronder identiteitsverificatie, criminele achtergrondcontrole, reanimatiecertificering en referentiegesprekken voor professionele kinderopvang, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw kinderen.

Care.com

Care.com is misschien wel de beste app voor babysitters die behoeftige ouders verbindt met zorgverleners. Door de rechtlijnige aanpak en het gebruiksgemak is Care.com hét platform om babysitters en nanny’s te boeken en te betalen via de geïntegreerde betalingsmodule.

De zorg-app faciliteert een snelle zoekoptie voor het vinden van professionele babysitters en zorgt voor een snelle communicatie tussen het gezin en de potentiële verzorger. Ouders hebben snel toegang tot het profiel van babysitters en kunnen interesse tonen in het profiel van zorgverleners dat aan hun eisen voldoet. Het is de moeite waard om te weten dat Care een gedetailleerd screeningproces heeft voor het inhuren van zorgverleners, inclusief een strafbladcontrole.

  Spel verwijderen uit Game Center

Om een ​​oppas in te huren, moet je een profiel aanmaken met een gedetailleerde functiebeschrijving die details moet bevatten zoals duur, leeftijd van de kinderen, speciale behoeften en meer. Naast vrijwilligers voor kinderopvang, kunnen ouders ook mentoren, huishoudsters en vrijwilligers vinden voor dierenzorg en ouderenzorg.

vivvi

Ondanks dat we een nieuwe speler op de markt zijn met een missie om kinderopvang voor werkende ouders opnieuw uit te vinden, vivvi staat op één lijn met de populaire oppas-apps. Ze rekruteren hoogopgeleide verzorgers die goed thuis zijn in het bieden van kinderopvang en vroeg leren aan onschuldige zielen. Vivvi biedt een uitgebreid kinderopvangprogramma voor werkende ouders, en in tegenstelling tot andere oppas-apps, ben je vrij om te kiezen tussen flexibele inschrijvingsopties. Dit betekent dat u de kinderen kunt inschrijven voor het campusprogramma of een persoonlijke verzorger voor uw huis kunt inhuren.

Vivvi besteedt speciale aandacht aan de gezondheid en veiligheid van uw kinderen, en daarom bieden de campussen en verzorgers de hoogste normen van veiligheid en zorg aan degenen onder hun verantwoordelijkheid. Ze begrijpen de emotionele band tussen de ouders en hun kinderen, dus ze gebruiken ook realtime communicatiemedia zoals berichten, foto’s en videogesprekken om de ouders verbonden te houden met hun kinderen.

De website werkt ook samen met bedrijven die geïnteresseerd zijn in het aanbieden van de beste kwaliteit en flexibele oppasdiensten aan de werknemers. Vivvi biedt drie speciale leerprogramma’s voor verschillende leeftijdsgroepen – baby’s, peuters en kleuters, en maakt ook gebruik van een geavanceerd leermodel voor elke leeftijdsgroep.

Babysit

Babysit is een andere oppaswebsite die bekend is onder babysitters en ouders voor het doorverwijzen van zorgverleners naar gezinnen over de hele wereld. De app is enorm populair in Canada, de Verenigde Staten, Duitsland, Italië, Japan, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië, Australië en vele andere staten.

Net als bij Care.com is de primaire functie van Babysits om te fungeren als vacaturesite. De ouders kunnen zich op de website aanmelden en een uitgebreide functieomschrijving maken. Op dezelfde manier kunnen babysitters door de beschikbare banen bladeren en solliciteren op de banen waarin ze geïnteresseerd zijn. Met Babysits kun je met de ouders onderhandelen over de oppasuren en het salaris. Bovendien rekenen ze geen commissie voor het leveren van de baan.

Babysits volgt een badgesysteem en naarmate je meer ervaring opdoet door op meer gezinnen te passen, worden je badges groter. Meer badges betekent meer zichtbaarheid voor ouders, meer kansen op werk en betere onderhandelingen.

Swishboom

Swishboom is een oppas-app die het plannings- en wervingsproces van babysitters stroomlijnt. Gezinnen kunnen een vacaturetekst voor babysitten plaatsen en babysitters kunnen door de beschikbare baan bladeren en deze claimen.
Dit app-gebaseerde platform voor het inhuren van babysitters heeft drukke ouders al geholpen door meer dan 3.000 uur oppas te bieden. Dit verbetert hun productiviteit en helpt hen zichzelf weer op te laden.

Ouders kunnen de nodige details verstrekken, zoals namen, aantal kinderen en een noodnummer om hun profiel op het platform aan te maken. Nadat ze zijn geverifieerd, kunnen ze van tevoren of op korte termijn inhuren voor babysitters plaatsen. Ze kunnen verbinding maken met de babysitters die zichtbaar zijn in hun netwerk en hun functiebeschrijvingen verzenden.

Swishboom past een uitgebreid verificatieproces en een achtergrondcontrole toe om ervoor te zorgen dat ze je een geloofwaardige oppas aanbevelen. Elke sollicitant die zich op het platform aanmeldt, moet slagen voor de e-mail- en telefoonnummerverificatie, de registercontrole voor zedendelinquenten en de socialemediacontrole. Bovendien moeten ze ook drie referenties inbrengen om te bevestigen dat ze een goede reputatie hebben.

gebruik

Onsit is een andere babysit-app die universiteitsstudenten aanbeveelt om on-demand babysit aan te bieden aan ouders. Het is een geweldige plek om lokale babysitters te vinden, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het opnieuw vinden van een betrouwbare oppas.

Een druk op de knop is alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan op Usit, en ouders hebben de vrijheid om het uurtarief en de oppasduur te bepalen. Meestal vinden ze meteen een oppas die voor hun baby wil gaan zitten. Ouders kunnen de beoordelingen en beoordelingen voor de oppas doornemen voordat ze hem inhuren, en ze kunnen ze ook via de app uitproberen terwijl ze op hun kinderen passen.

Usit gebruikt PayPal voor het accepteren van betalingen, en de babysitters krijgen ook een 5-sterrenbeoordeling samen met de betalings- en bonustips die de profielscore verhogen. Net als de oppas verdienen ouders ook beoordelingen op het platform. Usit brengt USD 2,99 in rekening voor elke taak die u op het platform plaatst, en u moet USD 20 betalen voor elke taak die u bevestigt en later annuleert.

  Hoe meerdere bestandstypen te zoeken in Verkenner

jongleren

jongleren is voor beide een oppas-app beschikbaar; Android- en iOS-apparaten en biedt momenteel alleen babysitters aan in de Verenigde Staten. Naast het bieden van veiligere en slimmere opties voor kinderopvang aan de ouders, biedt Juggle ook opvang voor huisdieren en hulp in de zomer.

Net als Usit werft Juggle studenten en pas afgestudeerden aan als babysitters, dus deze oppassers zijn energieker en charmanter en houden ervan om met je kleintjes om te gaan. Omdat studenten een druk schema hebben en zich niet kunnen aanmelden voor voorspelbare werkuren, biedt Juggle meestal flexibele optredens die hen goed kunnen betalen.

Juggle berekent 20% van je uurtarief als commissie, en omdat ze een naadloze betalingsmodule in de app hebben, komen je inkomsten direct op je bankrekening.

Gezinnen kunnen zich aanmelden met een e-mail-ID of via hun Facebook-account. Als ze zich aanmelden via Facebook, kunnen ze zien wie hun vrienden aannemen en een echte recensie over die oppassers krijgen. Met de sociale media en communityfilters in de app kun je zoeken naar een vertrouwde verzorger of oppas.

Sittr

Sittr gaat er prat op de toonaangevende app voor het vinden van babysitters en oppas in Australië te zijn, en daar is een echte reden voor. Ze hebben hun app Sittr getransformeerd in een zeer eenvoudig systeem dat het hele aanmeldings- en wervingsproces voor beide vereenvoudigt; ouders en babysitters.

In tegenstelling tot andere oppas-apps, biedt Sittr verzekeringsdekking aan de zorgverleners terwijl ze aan het babysitten zijn. Babysitters melden zich aan via de app en geven aan dat ze beschikbaar zijn voor de baan. Ze kunnen er ook voor kiezen om de jobupdates rechtstreeks in hun inbox te ontvangen.

Sittr zorgt ervoor dat de babysitters gecertificeerd zijn om met kinderen te werken en controleert of ze een EHBO-certificaat hebben. Ze moeten ook een kopie van ID-documenten overleggen ter verificatie. Sittr heeft ook het betalingsproces vereenvoudigd en stort de betaling direct op de bankrekening wanneer ouders je rechtstreeks via de app betalen.

Bubbel

Meer dan 100.000 ouders helpen lokaal een vertrouwde en kwaliteitsvolle verzorger te vinden, Bubbel wordt beschouwd als een eenvoudige, handige en veilige optie om echte babysitters in het Verenigd Koninkrijk te vinden. De app is volledig gratis voor babysitters en ze vallen onder een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering van £ 1 miljoen. Bovendien zijn babysitters vrij om hun beschikbaarheid te bepalen en de betaling te beslissen.

Bubble meldt je aan via je Facebook-account, dat fungeert als ID-bewijs. Bovendien is het ook een medium voor het vinden van nieuwe families en het hebben van wederzijdse vrienden, dus je kansen op een verwijzing worden ook vergroot. Als ouder ontmoet je de babysitters die je vrienden vertrouwen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de betrouwbaarheidsfactor.

Je kunt de Bubble-app downloaden en gebruiken op zowel iOS als Android, en het heeft ook een geïntegreerde betalingsmodule waarmee je geldloos kunt werken en het gemak kunt vergroten. Naast je Facebook-vrienden, kun je ook verbinding maken met je telefoonboekcontacten op Bubble.

Als je meer informatie wilt over de oppas, kun je contact opnemen met de gemeenschappelijke vrienden tussen jou en de potentiële oppas. Bubble houdt ook de zituren bij en elimineert de verwarring over de zituren.

Laatste gedachten

Dit zijn dus de meest populaire en bekende oppas-apps en websites waar je een oppas of oppas voor je kleintje kunt zoeken en huren. Dankzij deze platforms is het zoeken naar een professionele en betrouwbare oppas bij jou in de buurt geen stressvolle taak.

Deze apps voeren al een goed geplande achtergrondcontrole uit op de oppas waarnaar ze je verwijzen, maar je moet ook zelf een achtergrondverificatie doen voor je verlichting.

Als u ook een kattenouder bent, kunt u ook naar enkele goede apps kijken om uw katten te betrekken.

gerelateerde berichten