13 beste multifunctionele thema’s om een ​​unieke WordPress-website te maken

Weet u niet zeker welk thema het beste op uw website zou staan?

Multifunctionele thema’s zijn de perfecte oplossing om met een dergelijke situatie om te gaan. Deze thema’s zijn zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor alle soorten bedrijfssites. Het idee is om een ​​enkele sjabloon te maken die in elke niche past zonder al te veel moeite te hoeven doen. De meeste multifunctionele websites zitten boordevol moderne en geavanceerde functies, zodat u geen concessies hoeft te doen aan de functionaliteit van uw site.

In de post van vandaag hebben we de beste multifunctionele thema’s verzameld die u kunnen helpen uw droom van de perfecte WordPress-website te realiseren – compleet met visuele aantrekkingskracht en robuuste functies. Dus of het nu een zakelijke website, een portfolio, een cv, een blogsite of een ander concept is, kies een van deze opties en begin met het maken van uw website zonder codes.

Genesis

Genesis is een raamwerk om een ​​ongelooflijk geavanceerde en super responsieve multifunctionele website te bouwen die boordevol geweldige functies zit. Als u op zoek bent naar een minimalistisch thema, kan dit de perfecte optie voor u zijn. Het wordt geleverd met geweldige aanbevolen inhoudswidgets, aanpasbare koptekst, uitstekende lay-outopties en meer.

Genesis wordt geleverd met een gratis voorbeeldthema om u op weg te helpen. Er zijn echter enkele briljante child-thema’s om echte unieke sites te bouwen.

Het framework toont een briljante flexibiliteit op het gebied van maatwerk en biedt uitstekende ondersteuning als je die nodig hebt tijdens de installatie of het onderhoud. Genesis is compatibel met de nieuwste versies van WordPress en ziet er prachtig uit op apparaten van alle schermtypen.

Thrive Thema’s

Thrive Thema’s wordt gebruikt om een ​​website te ontwikkelen die is gericht op de marketingstrategieën van het bedrijf. Het thema biedt uitstekende front-end visuals voor het bedrijf zonder codering. Thrive Theme Builder is een sitebuilder met een volwaardig WordPress-thema dat front-end maatwerk en drag-drop-functies biedt in vergelijking met traditionele frameworks.

Het wordt gebruikt om voettekst, koptekst, zijbalk, blogs, categorie, paginalay-out, 404s-pagina’s en zoekpagina’s aan te passen en te maken, om er maar een paar te noemen. Wat maakt Thrive Theme een ideale keuze?

 • Het is gemakkelijker om het merk binnen enkele seconden te updaten
 • 100+ ontwerpen advertentie-elementen om het beste uit de website te halen
 • Ontwikkel en laat uw website in een paar minuten draaien
 • Ontwikkel responsive websites voor mobiel, tablets en desktop (laptops)
 • Eenvoudige integratie met andere tools.

Kadans-thema

Met Kadence Theme kunnen ontwikkelaars gebruikmaken van een vooraf gedefinieerd ontwerp met moderne functies en razendsnel een website bouwen. Het bevat ook verschillende plug-ins, zoals Elementor, Gutenberg, BeaverBuilder, LifterLMS, LearnDash, WooCommerce, enz., die worden gebruikt om extra functies aan de sites toe te voegen.

  Schakel het startscherm van MS Office 2013 uit en open altijd lege documenten

Er is een overvloed aan functies beschikbaar in het Kadence-thema, zoals neerzetten en neerzetten waarmee ontwikkelaars het element kunnen plaatsen volgens hun weergave, de knop voor een opvallende koptekst, sociale pictogrammen om naar de respectieve sociale-mediapagina’s te navigeren en kopstijl biedt meerdere opties, aangepaste lay-outs, footer en header builder, global support button, custom post type support, global typography, color options, CSS pre-loading, etc.

Jevelin

Jevelin is het volgende thema dat je moet bekijken. Het is een responsief, SEO-vriendelijk, mobiel-klaar thema, dat niet alleen een fantastische visuele aantrekkingskracht biedt, maar ook robuuste functionaliteiten. Met Jevelin kun je ook enkele van de coolste plug-ins op de markt hebben die er vol mee zitten. U kunt dus plug-ins zoals het Contactformulier 7 en Slider Revolution gebruiken zonder dat u iets extra’s uit uw zak hoeft te betalen.

U kunt uw online winkel starten en uw producten gaan verkopen met behulp van de Woocommerce-plug-in die compatibel is met het thema. Daarnaast zul je genieten van de zes bloglay-outs, 10+ portfoliolay-outs, social share-functionaliteit, parallax en video-ondersteuning, afgezien van de enorme lijst met functies die je bij het thema krijgt.

Jevelin is verkrijgbaar voor een zakvriendelijke prijs van $ 59.

Astra

Astra is een lichtgewicht, supersnel, SEO-vriendelijk, modern en multifunctioneel thema dat een uitstekende keuze is geweest voor veel bloggers zoals jij.

Het thema is compatibel met verschillende andere toonaangevende WordPress-plug-ins waarmee u de functies efficiënt en in een mum van tijd kunt verbeteren. Astra is ook super eenvoudig aan te passen. U zult genieten van de bibliotheek met kleuren en typografie, header-opties en website-demo’s die het thema tagt.

Met Astra kunt u een website van hoge kwaliteit ontwerpen zonder dat u zelf enige professionele ontwerpervaring of codeerkennis heeft. U kunt ook een Woocommerce-plug-in integreren en uw website omzetten in een online winkel als u uw producten of diensten wilt verkopen. En omdat het slechts een thema van 50 KB is, biedt het ook geweldige prestaties, zodat u nooit concessies hoeft te doen aan de snelheid van uw website.

Astra valt onder verschillende tariefplannen die beginnen bij $ 59.

GenereerPers

De GenereerPers thema is een superlicht, responsief en geavanceerd WordPress-thema dat boordevol geweldige functies zit. U kunt alle elementen aanpassen om er aantrekkelijker uit te zien voor uw bezoekers. U kunt uw website ook naar andere talen vertalen en meer mensen over de hele wereld bereiken. Dit geldt ook voor RTL-talen zoals Arabisch.

De naadloze compatibiliteit met moderne plug-ins maakt het thema een favoriete keuze voor veel populaire bloggers en website-ontwikkelaars. De schone code die is gebruikt om het thema te bouwen, houdt uw site te allen tijde supersnel. Dus nu met GeneratePress hoeft u geen concessies te doen aan uw snelheid en hoeft u ook geen enkele bezoeker te verliezen die op uw website terechtkomt.

Divi

Als je al een tijdje met WordPress werkt, Divi is een naam waar je van gehoord moet hebben. Dit is een van de meest populaire multifunctionele thema’s die wordt geleverd met een paginabuilder met slepen en neerzetten. Je kunt het gebruiken om helemaal opnieuw een prachtige website te bouwen of een van de kant-en-klare sjablonen kiezen die bij het thema horen.

  14 retro-gameconsoles die u nu kunt kopen

Divi zit boordevol geweldige functies dat je er zeker verliefd op zult worden. Je kunt 46+ inhoudselementen, tonnen moderne componenten, 20+ lay-outsjablonen en nog veel meer gebruiken. Het thema ondersteunt video’s op uw website, afgezien van de media-inhoud van andere typen. Of u nu een site wilt maken voor uw creatieve bureau, interieurontwerp, een eenvoudig portfolio of iets anders, Divi kan de juiste keuze voor u zijn.

Het is beschikbaar om te downloaden door $ 89 te betalen. Met zo’n enorme lijst met functies, denk ik dat $ 89 maar een goed bedrag is.

Winkelier

Met meer dan 26.000 verkopen, Winkelier is een ander toonaangevend multifunctionele thema in de WordPress-markt. Dit thema is compatibel met alle moderne browsers en alle soorten schermformaten en is een briljante oplossing voor elke website met ondersteuning voor e-commerce.

Het thema wordt geleverd met een robuuste paginabuilder met slepen en neerzetten, die de gemakkelijkste manier biedt om uw website in minder tijd en moeite te bouwen.

Je krijgt ook onbeperkte kopstijlen, talloze kant-en-klare sjablonen, snel ladende ingebouwde prestaties en meer. Het thema is super responsief en ziet er prachtig uit op verschillende apparaten. U kunt dit product gebruiken door slechts $ 69 te betalen, inclusief gratis updates. Het thema is zeer goed gedocumenteerd, dus u zult geen problemen ondervinden bij het gebruik ervan.

de edelsteen

de edelsteen is nog een ander WordPress-thema dat aan populariteit heeft gewonnen in de markt. Dit geweldige thema wordt geleverd met tal van vooraf gebouwde sjablonen die direct voor uw website kunnen worden gekozen. Van creatieve bureaus, fotografie & portfolio, e-commerce business, crypto-valuta’s of andere niches, dit thema biedt de perfecte oplossing binnen handbereik.

U kunt meer doelgroepen bereiken en een sterker netwerk en een sterkere community opbouwen met uw website door ervoor te kiezen de vertaaloptie te gebruiken. Niet alleen dat, u kunt ook de flexibele kop- en voettekst, onbeperkte kleurenschema’s en typografieën, 2500+ aanpasbare lettertypen, 150+ unieke demopagina’s, 8x navigatie in meer dan 20 stijlen gebruiken, afgezien van een lange lijst met andere functies die ermee gepaard gaan .

Je kunt TheGem krijgen voor slechts $ 59.

Ontcijferen

Ontcijferen is een prachtig WordPress-thema dat niet alleen een goed uiterlijk aan uw website toevoegt, maar het ook voorbereidt om te concurreren met andere geavanceerde sites van uw niche met zijn robuuste functionaliteiten. Met Uncode kunt u uw WordPress-site naar een geheel nieuw niveau tillen met de enorme lijst met functies die ermee gepaard gaan.

Hiermee kunt u de controle over elk onderdeel van uw website overnemen en aanpassen met fraaie lettertypen, opvallende kleuren en prachtige kop- en voetteksten.

  Deelnemen aan een Zoom-vergadering

Het geavanceerde rastersysteem voegt een extra dimensie toe aan uw ontwerpvaardigheden. De galerijmanager van Uncode maakt het u gemakkelijk om afbeeldingen op de site te uploaden en te beheren.

Kallyas

Kallyas is een creatief, hoogwaardig multifunctioneel WordPress-thema dat is ontworpen om de e-commerce-functionaliteit te ondersteunen. De aanvullende plug-in voor visuele componisten die bij het thema wordt geleverd, maakt het maken van uw site supereenvoudig. Met zijn hulp kunt u nu de meest aansprekende website bedenken, zelfs zonder enige voorkennis van webdesign.

Het thema wordt mogelijk gemaakt door meer dan 100 unieke elementen voor elke toepassing. Je zult ook dol zijn op de krachtige Revolution Slider, professionele ondersteuning, enorme WordPress-toolbox en alle andere geweldige functies die het thema biedt. Kallyas is uitgebreid gedocumenteerd, zodat u ze kunt openen als u ooit problemen ondervindt bij het gebruik ervan.

Kallyas is verkrijgbaar voor slechts $ 69.

Ultra

Ultra is een van de populaire multifunctionele thema’s waarmee u de controle over uw website van de koptekst tot de voettekst kunt krijgen. U kunt uw website starten met behulp van een van de vooraf gebouwde sjablonen of deze helemaal opnieuw ontwerpen. Het biedt elegante oplossingen voor alle soorten bedrijven. Het biedt ook 12 add-ons voor bonusbuilders, zoals counter, countdown, contact, prijstabellen, enz.

Het thema ondersteunt ook video-achtergronden, parallax scrollen, animatie en meer. Met de slimme lay-outopties kunt u uw kop- en voettekstelementen op verschillende manieren uitlijnen om het aantrekkelijk te maken voor uw bezoekers. Je hebt ook 5 postlay-outs met één pagina voor je. Doordat het thema super responsive is, ziet het er op alle schermen even goed uit.

X-thema

X is waarschijnlijk het enige WP-thema voor $ 59 met tal van functies. Geen wonder dat het meer dan 200.000 verkopen heeft gerealiseerd.

Eerlijk gezegd vereist X een aparte blogpost om over alle functies te praten, maar voor jou een idee, hier zijn er enkele.

 • Inline bewerken
 • Dynamische inhoud
 • Wereldwijde blokkeringen voor betere herbruikbaarheid
 • Sjabloonmanager
 • Elementenbibliotheek
 • Ingebouwde premium plug-ins zoals UberMeny, Cornerstone, ConvertPlug, ACF Pro, Content Dock, MailPoet, etc.

Er is vier hoofdstack: Ethos, Icon, Renew, Integrity. Kies degene die je leuk vindt.

Conclusie

Dit waren enkele van de beste multifunctionele thema’s voor uw website. Alle thema’s zijn getest op snelheid en prestaties, en we wedden dat geen van hen je zal teleurstellen. Of het nu gaat om uiterlijk of prestaties, de thema’s in deze lijst bieden u de beste resultaten.

gerelateerde berichten