13 beste onder-bureaufietsen voor uw thuiskantoor, om gezond te zijn

In dit tijdperk van werken op afstand is fysiek fit blijven een must. Door minder tot geen activiteit wanneer u vanuit huis werkt, bent u vatbaar voor verschillende fysieke en mentale gezondheidsproblemen.

Het hebben van een fiets voor onder je bureau voor je thuiskantoor kan je helpen dit probleem op te lossen.

In dit artikel bespreken we waarom fitness het belangrijkst is voor mensen die vanuit huis werken, hoe Under Desk Bikes je kunnen helpen om je fitnessdoelen te bereiken, en 13 onder deskbikes die je kunt uitproberen.

Waarom fitness belangrijk is in het hedendaagse werk vanuit de thuiscultuur

Door regelmatig aan lichaamsbeweging te doen, blijf je gezond. Het kan van alles zijn, van gewoon een kilometer lopen tot het beoefenen van een buitensport.

Het is zo effectief dat het 90% van je gezondheidsproblemen kan verminderen. Geen grapje!

Volgens Nationale gezondheidsdienstenkan lichaamsbeweging uw risico op fatale hartaandoeningen, beroertes, diabetes type 2 en kanker tot 30% verminderen.

Bovendien kan regelmatige lichaamsbeweging ongelooflijk gunstig zijn voor uw geestelijke gezondheid.

Artsen bevelen verschillende fysieke oefeningen aan aan patiënten die lijden aan psychische problemen zoals depressie, angst, stress en meer.

Maar wat betekent regelmatige lichaamsbeweging?

Voor 3,2 miljard werkende professionals, hun dosis regelmatige lichaamsbeweging komt van pendelen tussen kantoor en thuis. De stappen die ze nemen om hun huis af te dalen, zijn dezelfde als die ze nemen terwijl ze de kantoortrap opgaan en onderweg zijn. Alles is goed voor een vorm van lichaamsbeweging.

De Covid-19-beperkingen van de regering dwongen mensen de afgelopen jaren echter om op afstand te werken. Maar nu, hoewel de Covid-beperkingen bijna zijn verdwenen, werken veel bedrijven en werknemers nog steeds liever vanuit huis.

97% van het wereldwijde personeelsbestand beschouwt werken op afstand nog steeds als nuttig, maar de waarheid is dat thuiswerken het fysieke welzijn op de lange termijn belemmert. Hoe is dat?

#1. Minder mobiliteit

Wanneer u vanuit huis werkt, is er minder tot geen fysieke activiteit bij betrokken.

Het is duidelijk dat u, ondanks het feit dat u uw woon-werkkosten bespaart en in uw comfort werkt, urenlang aan lange telefoongesprekken en zoomvergaderingen zit.

Worden we sedentair?

Uit een onderzoek van Cambridge Open Engage bleek dat Amerikanen die thuis werkten een 32% korting dagelijks aan lichamelijke activiteit.

Dit betekent, ja, we worden sedentair!

#2. Vermoeidheid op het werk

Het is moeilijk om een ​​goede balans tussen werk en privé te behouden tijdens het werken op afstand. Ironisch genoeg is je werk nu bij je thuis, en volgens je familie heb je geen tijdgebondenheid. Maar ook uw bedrijf denkt er hetzelfde over.

Dit zorgt voor problemen met timemanagement. Je doet je best om beide in evenwicht te houden en werkt meer uren, waardoor je je werkleven van dag tot dag verlengt.

Al snel begin je werkmoeheid te voelen. Omdat werknemers voortdurend aan het werk zijn, hebben ze minder tijd voor andere activiteiten, waaronder lichaamsbeweging.

#3. Sociale onthouding

Wanneer heb je voor het laatst je collega op kantoor ontmoet? Als uw antwoord pre-Covid is, bent u vatbaar voor sociaal isolement. Een gebrek aan sociale interactie resulteert in een slecht slaapschema, depressie en eenzaamheid.

Om van al deze problemen af ​​te komen, zijn fysieke en mentale oefeningen nodig. Als je een freelancer bent of een werknemer die thuis werkt, kunnen bureaufietsen helpen. Laten we eens kijken hoe!

Hoe Under Desk Bikes WFH-professionals helpen

Hoewel WFH ons met de dag luier maakt, kan het een uitdaging zijn om calorieën te verbranden, een goede lichaamsbouw te behouden en fit en actief te blijven.

Gelukkig is er een simpele oplossing voor dit probleem: Under Desk Bikes.

Een hometrainer voor onder het bureau is een fiets die is ontworpen voor mensen die regelmatig willen sporten zonder hun werk te hinderen.

Bureaufietsen zijn ook zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met opstaan ​​uit hun stoel. Ze zijn gemakkelijk te rijden en vereisen niet veel kracht of balans.

  Computeraudio delen in Zoom

Met oefeningen onder je bureau heb je de mogelijkheid om werkvermoeidheid te overwinnen en productiever te worden terwijl je thuis werkt.

Laten we dieper ingaan op hoe fietsen onder een bureau de beste trainingsoplossing zijn voor WFH-professionals.

#1. Herstel een gezonde balans tussen werk en privé

Een van de belangrijkste redenen om te investeren in hometrainers onder het bureau is om uw lichaam in beweging te krijgen terwijl u zich op uw werk concentreert.

Laten we het beter begrijpen. Als je zit, wordt al je gewichtsdruk uitgeoefend op de hielen van je voeten. Bij gebruik van een onderbureaufiets verplaatst dit gewicht zich naar het midden van de voet. Dit verhoogt de hoeveelheid zuurstof die uw voet ontvangt.

Het is duidelijk dat fietsen een aanzienlijke hoeveelheid calorieën verbrandt die u op een andere manier misschien niet kunt verbranden.

#2. Ervaar een productiviteitsboost

Als je aan het sporten bent, maakt je lichaam endorfine aan, hormonen die je een gelukkig gevoel geven. Door deze hormonen tijdens het werk op te winden, kun je je humeur verbeteren en je productiever maken.

Bovendien helpt een bureaufiets je overtollige energie te kanaliseren, zodat je genoeg energie overhoudt om je op je werk te concentreren.

#3. Belemmert de productiviteit van het werk niet

Het beste van een bureaufiets is dat hij je niet zo veel afleidt van je werk.

Tijdens het trappen merk je misschien dat je bovenlichaam heen en weer beweegt, wat in het begin storend kan zijn. Maar door te oefenen, kun je je houding aanpassen.

Evenzo is het onwerkelijk om afgeleid te worden door het geluid van de fiets. Ze zijn ontworpen om extreem stil te zijn, zelfs als je zo snel trapt als Usain Bolt.

Hier zijn enkele van de beste fietsen voor onder het bureau voor uw thuiskantoor.

YOSUDA ​​magnetische fietsfiets onder bureau YBM-1

Opgericht in 2018 – Yosuda is een familiefitnessmerk dat fitnessapparatuur verkoopt zoals hometrainers, fietsen onder het bureau, enz.

Yosuda’s fiets is een premium fiets voor onder het bureau.

Functies

 • Multifunctioneel: voer moeiteloos arm- en beenoefeningen uit, of je nu een kind bent of een 70-jarige
 • Soepel en stil: heb een hoogwaardige samarium-kobaltmagneet die voldoende belasting biedt voor soepeler, stiller trappen
 • Gekalibreerde weerstand: wordt geleverd met 8 instelbare niveaus van magnetische spanning en is stabiel genoeg om zelfs het meest buitengewone weerstandsniveau te dragen.
 • Eenvoudig te gebruiken en te dragen: gemakkelijk te begrijpen digitale meter om u trainingsinzichten te geven en een ingebouwde draagbare handgreep om de apparatuur gemakkelijk te dragen

Yosuda-onderbureaufietsen zijn perfect voor compacte plaatsen. Bovendien produceren ze een minimaal geluid van slechts 20db – niet eens genoeg om een ​​slapende baby in de kamer wakker te maken.

BureauCyclus

DeskCycle is een product van 3D Innovations, LLC.

Het houdt zich bezig met het ontwikkelen van software en producten die het gemakkelijker en handiger maken om vanuit het comfort van uw huis te oefenen.

Functies

 • Realtime resultaten: groot LCD-scherm met 5 functies houdt uw snelheid, tijd, afgelegde afstand, verbrande calorieën en meer bij
 • Soepele pedaalbeweging: vliegwiel met hoge inertie voor een extra soepele beweging van de padel tijdens het sporten
 • Whisper Silent: maakt gebruik van magnetische weerstand zonder aanraking om stil te werken zonder uw collega’s te storen
 • Spanningscontrole: kies uit 8 verschillende intensiteitsniveaus om uw ervaring te personaliseren en uw training tot het uiterste te drijven

Bureaufietsen worden geleverd met gratis online software voor het loggen van activiteiten. Gebruik het om je dagelijkse voortgang bij te houden en te analyseren, calorieën te berekenen en je stappen naar Fitbit te uploaden.

Himaly hometrainer

Himaly’s draagbare fietstrainer voor onder het bureau is uitstekend geschikt voor WFH-medewerkers die belang hechten aan hun gezondheid.

Het is multifunctioneel en kan worden gebruikt voor zowel been- als armoefeningen.

Functies

 • Lichtgewicht uitrusting: compact ontwerp en lichtgewicht body van 4 kg om te trainen waar en wanneer je maar wilt
 • Eenvoudige montage: monteer de machine in enkele minuten zonder de hulp van een expert of gereedschap
 • Compact-Space Saver: Micro-ontwerp van 43 x 32 x 20 cm om in de kleinste ruimte in uw huis of kantoor te passen

Himaly’s bureaufiets is eenvoudig te monteren en wordt geleverd met antislippedalen voor een betere grip tijdens het sporten.

FlexiSpot

FlexiSpot is gespecialiseerd in het brengen van ergonomische oplossingen die mensen helpen een gezonder en productiever leven te leiden.

De producten zijn speciaal getest en gecertificeerd door TUV SUD.

Functies

 • Quick-Adjust Seat: Met de pneumatische verstelhendel kunt u de stoel snel aanpassen aan de gewenste hoogte met een simpele druk
 • Gekalibreerde weerstand: 8 weerstandsniveaus om u te helpen van lichte activiteit naar een robuuste training te gaan met een beweging van uw pols
 • Aanpasbaar bureaublad: eenvoudig verstelbaar bureaublad met op-, neerwaartse en voorwaartse bewegingen voor zittende en staande posities
 • Vergrendelbare zwaartekrachtwielen: gemakkelijk rollend zwenkwiel voor vrije mobiliteit plus zwaartekrachtsensorwielvergrendelingen om de fiets stabiel te houden terwijl u traint
  Een apparaat verwijderen uit Zoek mijn

Het beste van FlexiSpot is dat het een opvouwbaar trapsysteem en zwenkwielen heeft, zodat het in de kleinste ruimtes van uw kamer of kantoor past.

FlexStride onder bureau elliptische trainer

FlexStride Under Desk Elliptical is een handige en effectieve oplossing voor uw ongezonde workout-excuses.

De apparatuur wordt handmatig aangedreven, dus u hoeft niet te wachten op elektriciteit om uw training te starten – geen draden, geen opladen, geen elektriciteit nodig.

Functies

 • Lcd-scherm: levendig digitaal display om uw regelmatige voortgang te controleren en gegevensgestuurde beslissingen te nemen
 • Draagbare apparatuur: weegt slechts 26,5 lbs met een ingebouwde handgreep om de apparatuur gemakkelijk door kamers of kantoren te dragen
 • Ultieme stabiliteit: robuust oppervlak over de pedalen om gladde grip te voorkomen en stabiliteit te bieden tijdens het trainen
 • Sportherstel: versnelde genezing om toekomstige verwondingen te voorkomen en snel verlichting te vinden voor gewrichtspijn en rugpijn

U geniet ook van een levenslange garantie op de elliptische trainer van FlexStrid. Bovendien wordt de apparatuur geleverd met een rolmat, een riem, een weerstandsband en een paar stoelwielstoppers.

FlexCycle hometrainer

FlexCycle hometrainers helpen u uw hoofd leeg te maken, uithoudingsvermogen op te bouwen en spieren aan te spannen met slechts 75 minuten per week pedaaloefeningen.

Functies

 • Online volgsoftware: integreer uw bureaufiets met de LifePro-app om uw trainingsvoortgang en statistieken onder één dashboard bij te houden
 • Bovenlichaamuitrusting: bevestig de meegeleverde weerstandsbanden aan uw machine voor de extra armpedalen om uw beentraining om te schakelen naar een armtraining
 • Spanning aanpassen: Personaliseer uw training met 8 weerstandsniveaus met behulp van een knop.
 • Veilig en stabiel: antislipgrepen, stabilisatiestangen en optionele bevestigingsriem meegeleverd voor extra veiligheid op gladde vloeren

Je hebt gemakkelijk toegang tot trainingsvideo’s in de hele FlexCycle-community en je krijgt je fiets onder je bureau in een mum van tijd aan de gang.

Opmerking: net als FlexStride wordt FlexCycle ook geleverd met levenslange ondersteuning.

SitFit elliptische hometrainer

SitFit elliptische hometrainer voor onder het bureau is een lichtgewicht trainingsapparaat voor WFH-professionals.

Personaliseer je workout eenvoudig met een afstandsbediening of kies voor handmatige instellingen.

Functies

 • Gemotoriseerde bidirectionele bewegingen: kies gewoon de snelheid en richting waarin u wilt trappen, en SitFit begint dienovereenkomstig te draaien
 • Afstandsbediening: Personaliseer de instellingen van uw pedaaltrainer handmatig of met een afstandsbediening
 • Gemakkelijke mobiliteit: apparatuur van 16 lbs met een ingebouwd handvat om het te verplaatsen waar nodig
 • No-slip pedalen: de voethouder is bedekt met een robuust oppervlak voor betere grip en stabiliteit tijdens het sporten

De SitFit compacte elliptische trainer is speciaal ontworpen voor senioren en revalidatiedoeleinden. Hoewel het geen hoog weerstandsniveau heeft, kan men het altijd gebruiken voor regelmatige oefeningen en het bijhouden van de verbrande calorieën. De SitFit compacte elliptische trainer is speciaal ontworpen voor senioren en revalidatiedoeleinden. Hoewel het geen hoog weerstandsniveau heeft, kan men het altijd gebruiken voor regelmatige oefeningen en het bijhouden van de verbrande calorieën.

Magnetische onder bureaufiets

Zonnige gezondheid en fitness is een toonaangevend bedrijf dat apparatuur voor dagelijkse gezondheidsoefeningen produceert.

De magnetische onderfiets is een betaalbare en veelzijdige oplossing voor uw normale trainingsroutine.

Functies

 • Lage impact: de 7-inch pas helpt je om bewegingen van het onderlichaam op te nemen zonder druk uit te oefenen op de gewrichten
 • 2-in-1-ontwerp: zo ontworpen dat u gemakkelijk kunt wisselen met uw voeten of uw armen
 • Soepele bediening: riemaangedreven mechanisme en vliegwiel van 3,52 lbs om u een soepele fietservaring te bieden
 • Gemakkelijk op te bergen: compact ontwerp dat in de kleinste bureauruimtes past en een ingebouwde handgreep om het gemakkelijk te verplaatsen

Net als veel andere fietsen onder het bureau, zijn er acht niveaus van magnetische weerstand en een display dat de activiteit bijhoudt.

Vive pedaaltrainer

De Vive pedaaltrainer is een draagbare hometrainer voor onder het bureau voor WFH-professionals.

Het heeft een compact ontwerp waarmee je moeiteloos arm- en beenoefeningen kunt doen.

Functies

 • Fluisterstil: geluidloos pedaalmechanisme om te voorkomen dat u wordt afgeleid tijdens het gebruik van de Vive-trainer
 • Snelle installatie: zo ontworpen dat alles gemakkelijk in elkaar wordt gezet en uw machine binnen enkele minuten aan de slag kan
 • Instelbare weerstand: pas eenvoudig het weerstandsniveau aan en personaliseer uw training
 • Lcd-scherm: multifunctioneel lcd-scherm om snel uw trainingsdoelen en resultaten te begrijpen
  Hoe WAV naar MP3 te converteren?

De Vive pedaaltrainer is uitstekend geschikt voor het versterken van de spieren en het verbeteren van de concentratie. Het onopvallende ontwerp voorkomt dat de pedaaltrainer wegglijdt op elk oppervlak, inclusief tafelblad, tapijten of vloeroppervlakken.

Exerpeutic 2000M gemotoriseerde elektrische pedaaltrainer

Wil je wat calorieën verbranden tijdens een conference call? Het verbeterde model voor 2020 van de Exerpeutic-pedaaltrainer is de juiste keuze voor jou.

Het model bevordert een betere bloedcirculatie, kracht en mobiliteit.

Functies

 • 2-in-1-ontwerp: gebruik de pedaaltrainer afwisselend met beide voeten en arm om een ​​betere bloedcirculatie door het boven- en onderlichaam te bevorderen
 • Ruime pedalen: verbeterd groot opvouwbaar pedaal van 12 cm breed met verstelbare banden om te voorkomen dat uw voet wegglijdt
 • Snelheidsregelaar: Handbediende snelheidsregelaar met 180 cm verlengd snoer voor eenvoudige snelheidsaanpassing
 • Motor Auto-Stop: Overbelastingsbeveiliging stopt de rotatie van de cranks als de benen van de gebruiker niet vrij kunnen draaien

U kunt genieten van een training met een hogere weerstand wanneer de stroom is uitgeschakeld. Wanneer de stroom is ingeschakeld, heeft het een automatische timersessie van 15 minuten die excursieverwarming voor de persoon die trapt en de machine voorkomt.

Uithoudingsvermogen Inmotion Elliptical

Op zoek naar een bureaufiets met een geluidsregeling eraan? Stamina Inmotion Elliptical levert een stille en effectieve trainingservaring, zelfs op het hoogste weerstandsniveau.

Functies

 • Multifunctionele monitor: gemakkelijk te lezen digitale monitor om realtime voortgang bij te houden en al uw trainingsstatistieken periodiek te bekijken
 • Instelbare spanningen: regel de intensiteit van de training door simpelweg aan de weerstandsknop te draaien tijdens het sporten
 • Niet-gladde pedalen: Gestructureerde pedaaloppervlakken om je voeten vast te zetten terwijl je je best doet voor een goede gezondheid
 • Dual Workout-modus: een uniek ontwerp waarmee u de strider moeiteloos kunt gebruiken terwijl u zit of staat

Inmotion Elliptical kan ook worden geïntegreerd met een slimme fitness-app die wordt ondersteund door müüv. De workout-app biedt gepersonaliseerde training en op maat gemaakte video’s om u te helpen de perfecte WFH-oefening te krijgen.

Cubii Pro onder bureau elliptische machine

Cubii Pro zit onder bureau elliptische trainer is een van de beste onder bureau fietsen op de markt.

Het belooft een “fluisterstille” motor, waardoor het perfect is voor gebruik thuis en op kantoor.

Functies

 • Soepele stap: ultrasoepele versnelling om vrij stromende pedalen bij elke weerstand te behouden en uw trainingservaring te verrijken
 • Geïntegreerde fitness-app: synchroniseer de Cubii-app met je apparaat om je voortgang en verbrande calorieën bij te houden
 • Gemakkelijk draagbaar: Cubii elliptische trainer weegt slechts 32 lbs en wordt geleverd met een ingebouwd handvat
 • Fluisterstil: geruisloze pedaalbediening, zelfs met een hoger weerstandsniveau

Cubii elliptische trainer voor onder het bureau wordt geleverd met 8 weerstandsniveaus. U kunt uw trainingsintensiteit op elk moment aanpassen door aan de instelknop te draaien.

Vive magnetische pedaaltrainer

De Vive magnetische pedaaltrainer is een verbeterd model van het vorige model voor onder een bureaufiets.

Het is de slimste pedaaltrainer op de markt en voordeliger voor oefeningen met weinig impact.

Functies

 • Soepele pedaalbeweging: uitzonderlijk soepele en stille pedaalbewegingen dankzij de ingebouwde magnetische weerstand
 • Snelle installatie: monteer de apparatuur snel met de gemakkelijk te begrijpen gebruikershandleiding en gidsen in de Vive mobiele app
 • Compatibiliteit met smartphones: koppel uw apparaat aan de pedaaltrainer om de Vive fit-app te gebruiken voor gerichte trainingen en het bijhouden van uw voortgang

De Vive pedaaltrainer is de perfecte keuze voor werkende professionals die druk bezig zijn op het werk.

Afsluiten

Hometrainers voor onder het bureau zijn er in verschillende vormen en varianten. In dit artikel hebben we enkele van de beste fietsen onder het bureau besproken voor je thuiskantoor.

Nog steeds in de war over de beste fiets voor onder het bureau? Laten we de fietsen verfijnen op basis van hun beste kwaliteit.

Beste allround prestatiesBureauCycleBeste uitspattingCubii Pro Seated Under Desk Elliptical BikeFluisterstille prestatiesStamina Inmotion Elliptical BikesBeste eenvoudig te installeren Sunny Health & Fitness Magnetic Under Desk EllipticalBest met appLifePro FlexCycle Under Desk hometrainer

Kies je favoriet, stuur de onderfiets onder je bureau en bereik je fitnessdoelen op de juiste manier!

gerelateerde berichten