13 Beste slimme bril voor uiterlijk en functionaliteit

Smart Glasses kunnen de manier waarop u naar buiten gaat transformeren met hun functionaliteit en stijlvolle ontwerpen.

Vandaag is het tijdperk van slimme technologie; daarom zijn er overal slimme apparaten om je heen. Deze slimme apparaten bieden u een manier om intelligent te leven door een slim ecosysteem te vormen dat u omringt.

Slimme apparaten helpen je veel efficiënter te leven en je te concentreren op echt belangrijke dingen. Dit wonder van slimme apparaten heeft wereldwijd geleid tot een enorme vraag naar slimme apparaten. De slimme apparaten die tegenwoordig enorm populair zijn, zijn smartphones, horloges, tablets, luidsprekers, enz.

Een ander geweldig en zeer functioneel slim apparaat op deze lijst is een slimme bril. Dit is de nieuwste slimme gadget op de markt van slimme wearables. Maar laten we eerst kort iets weten over slimme brillen.

Wat zijn slimme brillen en hoe werken ze?

In eenvoudige bewoordingen is een slimme bril de bril die wordt geleverd met slimme functies in de frames, zoals draadloze connectiviteit, enz. Met deze slimme bril kunt u oproepen beantwoorden, berichten beantwoorden, naar muziek luisteren en meer.

Slimme brillen worden geleverd met sensoren, terwijl sommige slimme brillen AR-compatibel zijn. Als we het hebben over hun uiterlijk, zien deze er net uit als een gewone bril, maar dan iets dikker vanaf de zijkanten.

Deze worden ook geleverd met een processor waarmee alle slimme functies op deze bril kunnen werken.

Belangrijkste kenmerken van slimme bril

Hoewel de verschillende functies die slimme brillen bieden kunnen verschillen van merk tot merk en model tot model, zijn er enkele kenmerken die de meeste goede slimme brillen hebben. Laten we kort enkele van die functies bekijken.

  • De meeste slimme brillen kunnen foto’s en video’s maken volgens de instructies van de drager.
  • Hun omgevingslichtsensoren verbeteren de kwaliteit van de visuele weergave door helderheid te bieden.
  • Deze zijn geschikt voor GPS en kunnen daarom instructies geven over de routes, de positie van de drager en meer.
  • De microfoon stelt de drager in staat om gesproken instructies te geven en te communiceren via gesprekken.
  • De meeste slimme brillen worden geleverd met Wi-Fi, Bluetooth en USB-connectiviteit.
  Wat is een sandbox-omgeving?

Er zijn slimme brillen op de markt van meerdere merken. Dus, om u te helpen de beste te vinden, is hier de samengestelde lijst met de beste slimme bril die u kunt overwegen.

Ray-Ban Stories Wayfarer

Deze Ray-Ban Stories Wayfarer slimme bril kan je smartphone feilloos integreren met zijn stijlvolle monturen. Het geeft je de snelste manier om je avontuurlijke reizen vast te leggen en te delen.

Het bestaat uit een camera, microfoon, luidspreker, spraakbesturing, aanraakbediening en oplaadcassette. Hiermee kunt u onderweg bellen, naar muziek luisteren en video’s en foto’s maken. Daarnaast bedien je met één aanraking verschillende functies.

Bose-frames

Deze Bose frames hebben ingebouwde speakers van Bose die meeslepende en rijke audio genereren. Deze speakers bieden open-ear audio, waardoor je alert blijft op je omgeving.

Deze hebben ook hoekige glazen in 2 verschillende maten. Deze lenzen laten je er niet alleen stijlvol uitzien, maar laten je ook genieten van de unieke functionaliteit.

Het heeft een microfoon waarmee u kunt ontvangen en bellen. U kunt ook de virtuele assistent van uw smartphone bedienen. De speciale app van Bose biedt je ook alle toekomstige updates. Het beschikt over Bluetooth-connectiviteit voor snel koppelen.

Flows bandbreedte slimme zonnebril

Deze slimme Flows-bril met bandbreedte is ontworpen voor gebruik buitenshuis. Deze zijn zweetbestendig, waterdicht en stofdicht. De krachtige 110 mAh batterij levert 5 uur werk. Deze zijn zeer comfortabel en hebben UVA/UVB- en polarisatiebescherming.

Dankzij de open-ear audiotechnologie die deze slimme bril draagt, blijf je afgestemd op je omgeving. Met de ingebouwde microfoon kunt u oproepen beantwoorden en functies afhandelen via spraakondersteuning van uw smartphone.

Spectacles 3 3D-camerabril

Spectacles 3 slimme bril is voorzien van 2 HD-camera’s die 3D-afbeeldingen en -video’s kunnen vastleggen. Hun ingebouwde microfoon levert een verbazingwekkend meeslepende geluidskwaliteit. Met de leren oplaadcase kunt u deze zonnebril onderweg opladen.

Met Spectacles 3 beleef je het 3D-moment opnieuw op Snapchat of deel je het met je vrienden op YouTube. Met het ontwerp van deze zonnebril kun je je algehele stijl verbeteren.

Echoframes (2e generatie)

Deze 2e generatie Echo Frames zitten boordevol functies. Hij ondersteunt Alexa, waardoor je niet alleen muziek en audio kunt beluisteren en bellen, maar hiermee ook je slimme huis kunt bedienen.

  Beheer media in Firefox met de mediatoetsen op uw toetsenbord

De open-ear audio van luidsprekers heeft ook een functie van automatisch volume. Deze frames zijn lichtgewicht; u kunt deze dus gemakkelijk de hele dag dragen. De krachtige batterij biedt 2 uur gesprekstijd en 4 uur luisterplezier. Het ondersteunt ook Siri en Google Assistant.

Soundcore van Anker Frames

Deze Soundcore Frames bestaan ​​uit een custom audioprocessor en vier speakers. Het levert een heerlijk meeslepend geluid om u te laten genieten van uw favoriete muziek. Met de dubbele microfoon kun je je oproepen beantwoorden zonder gestoord te worden door achtergrondgeluid.

De zonnebril is licht van gewicht, waardoor je deze zelfs de hele dag comfortabel kunt dragen. De solide batterij levert 5,5 uur luistertijd. Met het afneembare voorframe kun je schakelen tussen blauwlichtfiltering en gepolariseerde zonnebrilontwerpen.

Razer Anzu slimme bril

Deze Razer Anzu Smart Glasses bevatten gepolariseerde en blauwlichtfilterende lenzen. De gepolariseerde lenzen beschermen je ogen tegen schadelijke zonnestralen. Het beschikt over een 60 ms Bluetooth-verbinding die een haperend en soepel geluid levert.

Dankzij de ingebouwde microfoon en luidsprekers kun je handsfree bellen en onderweg naar muziek luisteren. Het is ook compatibel met spraakondersteuning en aanraakbediening. De batterij heeft een levensduur van 5 uur.

WGP Smart Audio-bril

WGP Smart audio Glasses zijn voorzien van open-oorluidsprekers die je bewust houden van je omgeving terwijl je naar de muziek luistert. Deze ideeën worden gebruikt tijdens het reizen, autorijden, vergaderen en gamen. De Bluetooth-hoofdtelefoon levert een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

Deze slimme bril is zweet- en waterdicht. Deze hebben een 220mAh-batterij die zeven dagen meegaat met slechts 2 uur opladen.

FAUNA Bluetooth-audio-smartbril

Deze prachtige designer audiobril heeft krachtige luidsprekers die in het frame passen. Het beschikt over Zeiss DuraVision Blueprotect-lenzen die uw ogen beschermen tegen blauw licht. De Bluetooth 5.0-connectiviteit heeft een bereik van ongeveer 30 voet.

Deze zonnebril is water- en stofbestendig. Deze worden geleverd met eenvoudige oplaadcassettes die het opladen onderweg probleemloos maken. Met de twee microfoons kunt u overal oproepen aannemen en uw spraakondersteuning regelen.

OhO Smart Audio-zonnebril

OhO Bluetooth 5.0 Audio-zonnebrillen zijn voorzien van open-oortechnologie die handsfree gesprekken en muziek luisteren mogelijk maakt. De gepolariseerde lenzen bieden 100% bescherming tegen UV-stralen.

  Voeg geanimeerde GIF-patronen toe aan uw foto's en video's

Met de ingebouwde microfoon kun je de assistent voor spraakopdrachten bedienen. U kunt spreken voor verkeersupdates, weersnieuws en routebeschrijvingen. Deze zonnebril is compatibel met alle Android- en iOS-smartphones.

Flysh slimme bril

Flysh Smart Glasses zijn ontworpen door een luidspreker met open oor op te nemen die u weghoudt van het ongemak van het dragen van een hoofdtelefoon. Met deze bril maak je eenvoudig verbinding met je smartphone en geniet je van je favoriete muziek. U kunt gesprekken aannemen en spraakassistenten bedienen.

De gepolariseerde lens die is gebruikt om deze slimme bril te ontwerpen, beschermt uw ogen tegen zonnestralen. Deze zijn compatibel met slimme spraakbesturingstechnologie zoals Cortona, Siri, Google Now, enz. Het heeft een 120mAh-batterij die 4 uur ononderbroken muziekweergave levert.

QZTELECTRONIC Beengeleidingsbril

Deze slimme bril heeft UV420+ lenzen die van kleur kunnen veranderen afhankelijk van de zonnestralen. Beengeleidingstechnologie zet geluidsgolven om in trillingen zodat u alles kunt horen. Zo bescherm je ook je gehoor.

Deze wegen slechts 32 gram en zijn dus zeer comfortabel om te dragen. Het beschikt over een 250mAh-batterij die 4 uur muziektijd en 3 uur bellen biedt.

Smart Audio-zonnebril

Deze slimme zonnebril wordt geleverd met gepolariseerde lenzen, waardoor uw ogen worden beschermd tegen schadelijke zonnestralen. De directionele audiotransmissietechnologie leidt het geluid naar uw oren, zodat u onderweg duidelijk kunt genieten van gesprekken en muziek.

Deze zijn gemakkelijk schoon te maken en hebben een stof- en waterdicht ontwerp. De Qualcomm CVC-ruisonderdrukkingstechnologie levert helder en meeslepend geluid zonder koptelefoon.

Conclusie

U moet in het juiste product investeren om te kunnen genieten van het beste van deze nieuwste technologie voor slimme apparaten. U kunt de hierboven genoemde opties overwegen, aangezien deze afkomstig zijn van gerenommeerde en betrouwbare merken.

Misschien wil je ook de beste VR-headsets verkennen voor een meeslepende virtual reality-ervaring.

gerelateerde berichten