13 beste slimme gadgets om het leven van huisdiereigenaren gemakkelijker te maken

Heb je een bontkind bij je thuis? Dan wil je er zeker van zijn dat hij altijd veilig, gezond en opgewekt bij je blijft.

Een slimme gadget kan verbazingwekkend helpen.

Een op huisdieren gericht gadget is een apparaat dat uw huisdier op verschillende manieren in de gaten houdt en begeleidt. Deze zijn ontworpen om eigenaren van gezelschapsdieren te helpen hun huisdieren op verschillende manieren in de gaten te houden.

Deze gadgets kunnen bijvoorbeeld de algehele gezondheid van uw huisdier volgen. Of je houdt de activiteiten van je hond of kat de hele dag in de gaten via een slimme camera. Veel meer van dit soort gadgets helpen je om je huisdieren te vermaken en bezig te houden.

Hoe zijn huisdiergerichte gadgets nuttig?

De meeste ouders van huisdieren zijn voortdurend op zoek naar unieke, handige gadgets voor hun huisdieren. Dit komt omdat deze gadgets uw leven veel gemakkelijker maken terwijl u druk bent op het werk. Daarnaast zorgen deze gadgets er ook voor dat uw huisdieren zich verwend en veilig voelen.

Want als huisdiereigenaar kun je niet 24/7 bij je huisdier blijven. Maar huisdieren zijn gevoelige wezens en kunnen hun omgeving gemakkelijk accepteren.

Met behulp van slimme gadgets kun je ervoor zorgen dat ze scheiding, angst en eenzaamheid elimineren. U kunt op de hoogte blijven van hun gezondheidsinzichten en een melding krijgen als er een probleem is.

Met sommige slimme gadgets, zoals camera’s, kunt u hun realtime activiteiten overal volgen. En sommige door AI aangedreven apparaten bieden tweerichtingscommunicatie, samen met het verstrekken van traktaties en zo.

Dit alles kan er dus voor zorgen dat uw huisdier zich gelukkig, druk en veilig voelt, zelfs als u er niet bent.

Voordelen van het gebruik van slimme huisdiergadgets

  • Met slimme huisdiergadgets kunt u het gedrag van uw huisdier volgen. In geval van problemen kunt u hen een goede training aanbieden.
  • Hiermee kunt u uw huisdier zien, horen en ermee praten, zelfs als u niet thuis bent. Als gevolg hiervan kunt u uw huisdier helpen om uit de verlatingsangst te komen.
  • Sommige slimme gadgets bieden ook verschillende slimme speeltjes aan uw huisdier. Dit helpt om ze bezig te houden.
  • Sommige slimme gadgets helpen eigenaren van gezelschapsdieren ook bij het dagelijks opruimen van rommel van huisdieren.

Nu u de voordelen begrijpt van het gebruik van slimme huisdiergadgets, gaan we eens kijken naar enkele van de beste slimme gadgets.

Furbo 360° hondencamera

Wil je je hond altijd in het zicht houden? Deze Furbo 360° hondencamera is een geschikte slimme gadget voor jou die elke activiteit van je huisdier in de gaten houdt. Met deze camera kunt u de momenten van uw hond volgen en de speciale momenten met uw vrienden delen.

  Fix Origin Overlay werkt niet in Titanfall 2

Deze camera wordt geleverd met een 360-graden zicht en kan dus soepel draaien in elke hoek. Het beschikt over een high-definition 1080p-resolutie met 4x digitale zoom en wordt geleverd met nachtzicht in kleur en een hoogwaardige microfoon. Furbo 360° Dog Camera heeft een ingebouwde luidspreker en een geweldige functie van blafwaarschuwingen.

Hiermee kunt u uw hond bellen wanneer u weg bent, waardoor verlatingsangst wordt geëlimineerd. Naast het bewaken van uw huisdier, kan het uw hond ook lekkernijen aanbieden. Er kunnen 100 traktaties in worden bewaard. U kunt de grootte van de traktaties aanpassen aan uw huisdier.

FitBark hondenmonitor

Maakt u zich zorgen over de slaap of dagelijkse activiteiten van uw hond? Laat FitBark dit allemaal voor u controleren, zodat u meer te weten kunt komen over de algehele gezondheid van uw hond.

Fitbark houdt de activiteiten en slaap van uw huisdier bij en biedt u een uitgebreid gezondheidsrapport. Hierdoor kunt u op de hoogte blijven of uw hond actief is.

FitBark houdt de activiteiten van uw hond 24/7 in de gaten. Het wordt geleverd met een batterijduur van zes maanden, waterdichte weerstand en is gemaakt van duurzaam materiaal. FitBark heeft een Bluetooth 4.0-verbinding en stelt u in staat om de gezondheidsupdates van uw huisdier te delen met uw vrienden of familie.

Tractive GPS Pet Tracker voor honden

Volg uw hond in real-time met deze slimme Tractive GPS, speciaal ontworpen voor eigenaren van honden of huisdieren. U kunt kiezen uit een maandelijks, eenjarig, tweejarig of vijfjarig abonnement. Het is 30 dagen beschikbaar met een geld-terug-garantie.

Hiermee kunt u een virtuele omheining maken door veilige zones te markeren. U kunt weten wanneer uw hond vertrekt en terugkeert naar deze veilige zone. Met deze tracker kunt u ook de activiteiten van uw hond de hele dag volgen, van actieve tijd tot verbrande calorieën en rust.

Het wordt geleverd als een halsbandbevestiging die uw hond in meer dan 150 landen kan volgen. Het wordt geleverd in een lichtgewicht en klein ontwerp dat de algehele look van uw huisdier aanvult.

Wickedbone Slimme Bone

Zorg ervoor dat je hond zich niet verveelt als jij bezig bent met je werk met deze Wickedbone smart bone. Het is een intelligent speeltje voor uw hond of huisdier dat geen handmatige tussenkomst vereist. Je kunt het spelen of besturen via een app of joystick in de rijmodus.

Wickedbone Smart Bone is gemaakt met FDA food-grade polycarbonaat dat veilig is voor de tanden, klauwen en algehele gezondheid van uw puppy. Het wordt geleverd met een 470 mAh-batterij die 2 uur meegaat in interactieve modus, 30 minuten in app-modus en ongeveer een maand in slaapstand.

Het is in de eerste plaats ontworpen om de aandacht van uw huisdier te trekken en hem de hele dag bezig te houden.

  Geef uw softwaretestcarrière een kickstart met deze cursussen en bronnen

Veken huisdierfontein

Bied uw huisdier vers, gefilterd en gezond water om te drinken, zelfs tijdens uw afwezigheid, met deze Veken drinkfontein. Het is een energiezuinige en ultrastille pomp met een watercapaciteit van 2,5 liter.

De Veken drinkfontein is gemaakt van hoogwaardig BPA-vrij materiaal, dat duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het heeft drie modi: bloemenbel, bloemenwaterval en zachte fontein.

Het heeft een drievoudig filtersysteem en wordt geleverd met drie vervangende filters. Deze filters omvatten niet-geweven stoffen, actieve kool en ionenuitwisselingsharsen.

eufy huisdierencamera

Deze eufy camera voor huisdieren geeft je een manier om je huisdier altijd te troosten met je stem en zijn favoriete lekkernijen. Het is een 360 graden camera waarmee je 24/7 rondom zicht hebt op je huisdier. Het beschikt over een groothoeklens die blinde vlekken verwijdert.

Dankzij het krachtige nachtzicht kun je schattige momenten van je huisdier vastleggen in HD-detail. U kunt de activiteiten van uw huisdier in real-time volgen met de eufy pet-app.

Het wordt ook geleverd met een traktatiedispenser voor 3 afstanden die uw huisdier behandelt door te gooien. Het werkt als een dierenoppas terwijl je meldingen krijgt over elke activiteit, blaffen, miauwen of meer.

Moorebot Scout slimme camera

Moorebot Scout is een nieuwe robotcamera die 24/7 patrouilleert om uw huisdier te volgen. Je bestuurt deze omnidirectionele robotcamera met je smartphone. Het volgt en volgt de huisdieren en mensen eromheen.

Dit werkt ook als een gadget voor thuisbeveiliging. Hiermee kun je hem met je stem bedienen via Alexa, Siri en Google Home. U kunt de video-opnamen eenvoudig streamen op uw Echo Show. Het stuurt cloudwaarschuwingen rechtstreeks naar uw telefoon. Hij volgt een voorgeprogrammeerd pad en dockt automatisch naar zijn laadstation.

Dreametech L10 Pro-stofzuiger

Op zoek naar een grondige en slimme reiniger voor dierenharen? Dreametech L10 Pro is een robotstofzuiger met een krachtige 4000pa zuigkracht. Het werkt verbazingwekkend bij het verwijderen van dierenharen van de vloer of het tapijt.

Het beschikt over dual-line LiDAR-navigatie en zeer nauwkeurige 3D-technologie die nauwkeurig obstakels vindt. U hoeft alleen uw thuiskaart erop op te slaan en u kunt deze eenvoudig bedienen via een speciale app. Dankzij de 5200 mAh-batterij kan hij 150 minuten schoonmaken.

Naast het reinigen van dierenharen, kan het al het stof, vuil en andere rommel van het oppervlak verwijderen.

Petcube-camera

Ga voor deze Petcube Cam als je je huisdier continu in de gaten wilt houden. Het is een slimme HD-camera. Het wordt geleverd met een resolutie van 1080p en een tweerichtingsaudiofunctie.

Petcube Cam biedt live videostreaming om real-time tracking van uw huisdier te krijgen. Het biedt een kristalhelder nachtzicht van 30 voet. Petcube Cam wordt geleverd met een garantie van één jaar. Het biedt alle Petcube-gebruikers ook 24/7 toegang tot een erkende dierenarts via de speciale app.

Petcube Play 2-camera

Maak verlatingsangst gemakkelijker voor uw huisdier door met hem in contact te blijven met de Petcube Play 2-camera. Het biedt een 160 graden groothoekbeeld met een HD-resolutie van 1080p. De camera beschikt over nachtzicht en 4x digitale zoom.

  Meldingen ontvangen voor alleen de e-mails die u belangrijk vindt in Microsoft Outlook

Het heeft tweerichtingsaudio, zodat u met uw huisdier kunt praten en naar hem kunt luisteren. Een speciaal kenmerk van deze Petcube Cam is het interactieve laserspeelgoed dat uw huisdier vermaakt. Uw huisdier zal hier graag een achtervolgingsspel mee spelen.

Petcube Bites 2 Lite

Petcube Bites 2 Lite is een slimme HD-camera met een 160 graden kijklens. Dankzij de 1080p HD-resolutie en 8x digitale zoom kunt u uw huisdier in de gaten houden.

Petcube Bites 2 Lite wordt ook geleverd met tweerichtingsaudio om te horen en te spreken. Het stelt u in staat om op afstand met uw huisdier te communiceren en traktaties aan te bieden met de ingebouwde traktatiedispenser. Het geeft je een geweldige manier om je huisdieren bezig te houden als je niet bij ze bent.

Whistle™ Health Dog Tracker

Whistle™ Health is een door AI aangedreven slimme gadget voor eigenaren van gezelschapsdieren die helpt om het gedrag van hun huisdieren nauwlettend in de gaten te houden. Hierdoor kunt u inzicht krijgen in de gezondheid van uw hond.

Het bewaakt verschillende gezondheidsaspecten van honden, zoals krabben, drinken, likken, slapen en meer. Hiermee kunt u de fitnessdoelen van uw huisdier instellen en hun prestaties volgen. Met deze hondengezondheidsmonitor kunt u de voerporties van uw hond personaliseren.

Het wordt geleverd met een Ask a Vet-functie waarmee je op elk moment verbinding kunt maken met een erkende dierenarts via de app.

Whistle™ Gezondheid & GPS+

Whistle™ Health & GPS+ is een slimme halsband die is ontworpen om u regelmatig de gezondheid en GPS-tracking van uw huisdier te bieden. Deze AI-aangedreven halsband wordt geleverd met twee oplaadbare batterijen. Hiermee kunt u uw huisdier 24/7 in de gaten houden.

U kunt een veilige plek voor uw hond inrichten. U krijgt locatiewaarschuwingen op uw smartphone zodra uw huisdier een veilige plek verlaat. Het analyseert verschillende activiteiten van huisdieren, zoals likken, drinken, krabben, enz., en biedt u zo gezondheidsupdates. Het wordt geleverd met een garantie van een jaar.

laatste woorden

Heeft je pelskind een van deze slimme gadgets? Zo niet, probeer dan een van deze en kijk hoe ze u en uw lieve huisdier gemak kunnen bieden. Bovendien geven deze u gemoedsrust dat uw huisdier perfect in orde is en altijd onder uw toezicht staat.

Misschien wilt u ook de beste huisdiervolgers verkennen om de locatie van uw huisdier te volgen.

gerelateerde berichten