13 beste video-interviewplatforms in 2022 voor snellere aanwervingen

Toen COVID iedereen trof, omarmden bedrijven werken op afstand en interviewen op afstand. Hier zijn enkele van de beste video-interviewplatforms die werving op afstand mogelijk maken en logische werving bieden.

Video-interviewen is de afgelopen jaren een van de favoriete manieren van werving geworden. Het is een handig, sneller of gemakkelijker hoger proces om overal interviews te houden. Vooral met social distancing is het wervingsproces op afstand enorm populair geworden, waardoor wervingsmanagers contact kunnen leggen met werkzoekenden.

De wervingsplatforms en personeelssoftware worden Software-as-a-Service (SAAS) en online video-interviewoplossingen voor personeelsmanagers en recruiters. Oplossingen voor video-interviews zorgen ervoor dat niet-lokale gekwalificeerde kandidaten gelijke kansen krijgen op de baan en minder tijd besteden aan het wervingsproces.

Volgens het rapport van Gartner in april 2020 begon 86% van de organisaties te kiezen voor virtuele technologie voor het wervingsproces, dat was ongeveer 60% vóór COVID-19.

Het gebruik van een tool voor video-interviews is echter toegankelijker dan het kiezen van de juiste tool die past bij de vereisten van het bedrijf. We willen een goed begrip bieden van de beste tools voor video-interviews die organisaties kunnen gebruiken, valkuilen vermijden en de kandidaten screenen.

Deze blog behandelt verschillende video-interviewplatforms met enkele opmerkelijke functies.

Spark huren

Met meer dan 6.000 organisaties die het gebruiken, Spark huren is een van de populaire video-interviewplatforms geworden. De tool kan helpen om betere wervingsbeslissingen te nemen en ervoor te zorgen dat de kandidaten snel het resultaat kunnen krijgen. Spark Hire-software voor video-interviews kan kandidaten efficiënt screenen, inclusief vooraf opgenomen sessies voor kandidaten.

Het bevat functies zoals:

 • Volledige video-interviews bekijken
 • Inzicht krijgen in de kandidaten
 • Kandidaten interviewen in minder tijd
 • Breid uw talentenpool uit en neem het interview op in een centraal dashboard
 • Verzamel evaluaties op basis van de prestaties van de geïnterviewde
 • Inspanningen en tijd investeren in de betrokken kandidaten
 • Ga door middel van een gestructureerde video-interviews

De tool voor video-assessments is bedoeld om de kandidaten beter te leren kennen zonder ze persoonlijk te ontmoeten. Het is een effectief hulpmiddel dat bedrijven kan helpen bij het identificeren van het talent uit de pool van kandidaten, zodat het wervingsproces soepel verloopt. Het doel is om wervingsdoelen in alle sectoren te bereiken en topkandidaten te identificeren.

Hireflix

Hireflix heeft het screeningproces voor recruiters, bedrijven en instellingen drastisch veranderd, gestroomlijnd en versoepeld. Het heeft ervoor gezorgd dat wervingsmanagers of recruiters honderden uren besparen en sneller aannemen. Hireflix one-way video-interviewsoftware die de noodzaak van planning elimineert, geïntegreerd met ATS en gedeelde opgenomen interviews.

De video-interviewtool is ontwikkeld om veel kandidaten tegelijk te interviewen met behulp van de opgenomen vragen. Het heeft het gemakkelijker gemaakt om het plannen van telefoontjes of interviews met potentiële kandidaten te vermijden. De kandidaten kunnen de antwoorden op de vooraf opgenomen vragen opnemen die het wervingsteam kan analyseren.

De werkgevers kunnen ook automatische meldingen instellen op WhatsApp-berichten, sms en e-mail voor kandidaten. Hireflix is ​​eenvoudig te integreren met het bestaande proces (ATS) zonder noemenswaardige wijzigingen.

Winderig

Vergelijk, screen, interview, kwalificeer en neem kandidaten efficiënt en sneller aan met Breezy. De tool stelt de werknemer in staat om geschikte sollicitanten te vinden en hun profielen in minder tijd te herzien. Winderig zullen werknemers in staat stellen de pijplijn van stroom te voorzien terwijl ze in één oogopslag kunnen communiceren, beheren en de details van de kandidaat kunnen bekijken.

  Hoe Microsoft Excel-spreadsheets te synchroniseren

Het wervingsteam kan de pijplijn slepen en neerzetten om kandidaten te beheren en de fasen aanpassen om weloverwogen beslissingen te nemen. Het helpt bij het samenstellen en aanbieden van een bruikbare weergave van cv’s en sociale accounts van kandidaten. De functie omvat:

 • Scorekaarten van kandidaten ter beoordeling
 • Een vergadering plannen
 • Uitnodiging verzenden via sms of e-mail
 • Beoordeling beoordeling
 • Achtergrondcontrole

Breezy biedt gestroomlijnde toegang tot de e-mails en sms die naar de kandidaten worden verzonden. Gebruikers kunnen het synchroniseren in Slack om direct updates te krijgen en sneller te reageren op de kandidaten. De contactloze pre-screening is geautomatiseerd en omvat aangepaste vragenlijsten om de vaardigheden en capaciteiten van de kandidaat te begrijpen.

Talview

Gebruik het AI-enabled video-interviewplatform om uw werving te versnellen. Talview biedt een probleemloze wervingservaring en geautomatiseerde interviews om het langdurige sollicitatieproces te vertragen. Het doel is om minder middelen en tijd te besteden aan het interviewen van kandidaten en snellere screeningrondes.

De on-demand video-interviews kunnen ook helpen bij het meten van lichaamstaal, soft skills en cultuurgeschiktheid tijdens de eerste ronde om de time-to-hire te verkorten. Talview online video-interview omvat machinaal leren en natuurlijke taalverwerking om toon te analyseren, emoties te peilen en psycholinguïstiek.

Met Talview kunnen gebruikers in contact komen met kandidaten die een geweldige eerste indruk geven. Het bouwt een onfeilbaar en uitgebreid profiel op dat de videoreacties van kandidaten benadrukt. Het doel is om het kandidatenprofiel te analyseren in naadloos geautomatiseerde en moeiteloze wervingsworkflows. Medewerkers kunnen de software integreren met alle wervingsbeheersystemen zoals IBM Kenexa, iCIMS, Greenhouse, Taleo, enz.

werkbaar

Verplaats de pijplijn sneller en vooruit terwijl u op afstand inhuurt met Workable. De tool voor video-interviews is een premium eenrichtingsscreeningplatform waarmee werknemers opgenomen reacties van kandidaten kunnen ontvangen en deze op hun gemak kunnen analyseren.

werkbaar biedt een flexibel proces waardoor medewerkers het wervingsproces kunnen stroomlijnen en versnellen. Daarnaast kunnen de medewerkers eenvoudig samenwerken met de teams, feedback geven en weloverwogen beslissingen nemen. On-demand video-interviewtools maken het ook mogelijk om elke tijdzone of schema op te nemen.

Via de online interviewtool kan het wervingsteam de vragen kiezen die ze willen stellen, links naar kandidaten sturen waar ze de antwoorden kunnen opnemen, samenwerken met het team voor feedback en naar de volgende fase van de pijplijn gaan.

mijnInterview

Onder het motto “Meet People, Not Resume” heeft myInterview de afgelopen jaren aan populariteit weten te winnen. mijnInterview Intelligence maakt gebruik van speciaal gebouwde algoritmen voor machine learning die helpen bij het op maat selecteren van kandidaten. Het gebruikt diverse gegevens om de opgenomen video’s te scannen en de video’s te analyseren die perfect bij het profiel passen.

De geautomatiseerde tool beheert de interviewdetails en maakt een shortlist van de geschikte kandidaten die overeenkomen met de functiebeschrijving. Het wordt geleverd met krachtige functies en beoordelingsvrije beoordelingen die persoonlijkheidskenmerken, soft skills en trefwoorden in de video analyseren. Met de tool kunnen leden van het wervingsteam op de hoogte blijven om feedback en meningen uit te wisselen.

Willo

Om de juiste kandidaat te ontmoeten, kunnen de medewerkers vertrouwen op de videoscreeningtool die minimale tijd kost. Willo kan een geweldige aanvulling zijn op uw wervingstools die werving toegankelijker maken en u helpen uw bedrijf te laten groeien. De software voor het screenen van kandidaten is gebruiksvriendelijk en toegankelijk, waardoor het wervingsproces wordt versneld.

  Synchronisatie in- of uitschakelen in Chrome

Met Willow kunnen interviewers sollicitatievragen opstellen, de link delen met kandidaten, videoreacties van de kandidaten krijgen en de antwoorden bekijken. De gebruikers kunnen de kandidaten eenvoudig op de shortlist zetten door elk antwoord te analyseren.

De tool heeft het sollicitatieproces gestroomlijnd, waardoor werknemers tijd kunnen besparen (in plaats van kandidaten te screenen via telefoontjes), geld kunnen besparen en de productiviteit kunnen verhogen. Het stelt werknemers ook in staat om verder te kijken dan het cv van de kandidaten om kandidaten van hogere kwaliteit over de hele wereld aan te nemen met inclusieve welvaart. Zelfs de medewerkers kunnen het interview overal vrij geven en hebben de controle over het hele proces.

Jobvite

De on-demand videoscreeningtool zorgt voor consistentie, verbetert de kwaliteit van de werving en versnelt het screeningproces. Jobvite is ook eenvoudig te integreren met bestaande ATS-software om gemakkelijke werving en een naadloze ervaring te bieden. Hiermee kunnen gebruikers kandidaten voor hun team inhuren en samenwerken met het wervingsteam om weloverwogen beslissingen te nemen.

Jobvite biedt een sneller screeningproces om kandidaten te voorzien van getimede vragen, zodat ze de antwoorden kunnen opnemen. De werknemers kunnen weloverwogen beslissingen nemen en eerlijk screenen zonder vooroordelen en iedereen gelijke en eerlijke kansen bieden. Deze tool biedt een samenwerkingsscherm met het wervingsteam om feedback te geven en video’s te screenen.

InterviewOpps

Bekijk met InterviewOpps het potentieel van de kandidaat en ken ze buiten hun cv om. InterviewOpps is het volgende generatie kandidatenscreening- en video-interviewplatform waarmee medewerkers diep in het profiel van kandidaten kunnen duiken en ze beter kunnen leren kennen. Het is een geweldig hulpmiddel om geld en tijd te besparen met behulp van gerichte screeningsbeoordelingen en video-interviews om potentiële kandidaten snel aan te nemen.

De online tool helpt bij het personaliseren van het interviewproces en eenrichtingsverkeer. Medewerkers kunnen de vragen toevoegen, links naar kandidaten sturen en de antwoorden bekijken. De kandidaten nemen het antwoord op in een vooraf opgenomen videoscreeningtool. De tool verzamelt en analyseert feedback en biedt kandidatenmanagement de mogelijkheid om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

EasyHire.me

EasyHire.me is een intelligent systeem voor talentacquisitie met een aanpasbare vacaturebank, het volgen van sollicitanten en video-interviews (AI/ML). Deze live of on-demand interviewtool biedt geautomatiseerde transcriptie, datagestuurde wervingsbeslissingen, flexibel vraagformaat, panelinterviews, enz.

EasyHire.me kan ook emoties analyseren met behulp van de nieuwste AI/ML-technologie voor emotieherkenning die het wervingsproces versnelt, meer gegevens uit video’s haalt en gegevensgestuurde beslissingen neemt. Het stelt gebruikers in staat om gegevensgestuurde beslissingen te nemen die het wervingssucces meten, gegevens op één plek bewaren en kandidaten vergelijken.

Deze online tool bevat ook een vacaturebank die pre-screening, advertentiesites van derden en het aanpassen en accepteren van sollicitaties via Google Assistent, internet of mobiel automatiseert. Het bestaat uit een technische beoordeling om technische uitdagingen te creëren, de code van kandidaten te bekijken, vragen te kiezen met behulp van een bank, de code te controleren en feedback van het team te krijgen.

Avatuur

Avature-tool voor video-interviews biedt een intuïtieve gebruikerservaring en wereldwijde schaal voor alle belanghebbenden. De online tool voor video-interviews biedt on-demand en live interviews, afhankelijk van het zakelijke landschap, waardoor wervingsmanagers, recruiters en kandidaten tijd besparen.

  Hoe u een exacte weergaveresolutie selecteert op uw Mac

Avatuur helpt kandidaten en recruiters om face-to-face te komen (zonder fysieke ontmoeting) vanuit de voor mobiel geoptimaliseerde, merkgebonden en aanpasbare portal. Met de on-demand tools voor video-interviews kunnen wervingsmanagers en recruiters opgenomen video’s van kandidaten bekijken om weloverwogen beslissingen te nemen.

Gebruikers kunnen ook een voorbeeld bekijken van de video- en audio-opnames, tekstantwoorden en het profiel van de kandidaat. Het kan ook mogelijkheden plannen om panelvideo, groeps- en één-op-één-interviewcoördinatie te elimineren. De online tool toont de beschikbare tijdslots waaruit men kan kiezen, en dan zal het de vergadering repareren.

VidCruiter

Met de VidCruiter-tool voor video-interviews kunnen wervingsmanagers minder middelen en minder tijd gebruiken om potentiële kandidaten aan te nemen. Het biedt een moderne en populaire aanpak waarmee wervingsmanagers de beste kandidaten kunnen krijgen tegen een betaalbaar, snel en gemakkelijk tarief. VidCruiter biedt een tijdbesparend proces en elimineert het gebruik van de traditionele en verouderde interviewprocessen.

De video-interviewsoftware voldoet aan de realtime criteria met vooraf opgenomen en live interviews. Het is eenvoudig om de kwaliteit van de aanwerving te verbeteren, de aanwervingstijd te versnellen, een positieve kandidaat-ervaring te creëren en kosteneffectief in te huren, waardoor een gestructureerde aanwerving zonder vooroordelen wordt gegarandeerd.

CodeSignaal

Gebruik de geavanceerde IDE met CodeSignal voor technische interviews met behulp van live samenwerking. CodeSignaal biedt nauwkeurig beoordelende vaardigheden in een realistische codeeromgeving om de juiste kandidaat aan te nemen. De online interviewtool biedt actuele resultaten en codering met de geavanceerde ontwikkelomgeving. De medewerkers kunnen een superieure kandidaat-ervaring creëren, interviews sneller schalen en meer diepgaande inzichten verzamelen.

De medewerkers kunnen samen met kandidaten vergaderen, praten en coderen via audio- en videogesprekken. Het biedt vluchtsimulators voor ontwikkelaars in een hyperrealistische ontwikkelomgeving om kandidaten te evalueren. De tool heeft het gemakkelijker gemaakt om kandidaten te beoordelen met pakketbeheer, buildtools en interactieve preview.

Conclusie

Je hebt een lijst met de beste software voor video-interviews, maar het is niet genoeg. Hier zijn enkele richtlijnen die men moet volgen bij het selecteren van de juiste software:

 • Financiële statistieken – Men moet hun wervingsbudget kennen, aangezien dit afhangt van de personeelsgroei, retentiepercentages, schaal en winstgevendheid van het bedrijf.
 • Product – Begrijp het product en hoe het u gaat helpen. Verschillende producten zijn ideaal voor het inhuren van programmeurs, maar niet voor senior executives. Zorg er daarom voor dat het vol zit met de functies die u wilt.
 • Het beste voor gebruik – Probeer verschillende oplossingen, maar het is het beste om te weten wat het beste is voor uw vereisten.
 • Gebruikersfeedback – Het is het beste om de ervaring van andere organisaties te controleren voordat u het product afrondt.

Video-interviews kunnen veel tijd besparen en zijn minder bevooroordeeld. Daarnaast kunnen de kandidaten in hun vrije tijd hun videoreacties opnemen en interviews geven. Een krachtige tool voor on-demand video-interviews verhoogt onmiddellijk de ROI en schept verwachtingen.

gerelateerde berichten