13 beste YouTube-eindschermsjablonen voor het verbeteren van kijkersbehoud

YouTube-eindschermen zijn een van de meest onderschatte componenten van YouTube, die helpen om kijkersloyaliteit te vergroten. Laten we dus enkele waardige sjablonen voor hen gebruiken.

Het lijdt geen twijfel dat het een zware taak is om het aantal kijkers en abonnees op YouTube-video’s en -kanalen te behouden. Zoals de naam al doet vermoeden, komen eindschermen uiteindelijk, maar ze moeten aantrekkelijk zijn om gebruikers bij de kanalen en hun inhoud te betrekken.

In dit artikel gaan we leren wat YouTube-eindschermen zijn en waarom ze zo belangrijk zijn. We zullen ook enkele voordelen van YouTube-eindschermsjablonen onderzoeken. Ten slotte zullen we enkele van de beste YouTube-eindschermsjablonen bekijken om het behoud van kijkers te verbeteren.

Wat is YouTube-eindscherm?

In de laatste 20 seconden van een YouTube-video maakt een functie genaamd YouTube-eindscherm reclame voor kanaalvideo’s mogelijk. De termen “End Card” en “Endslate” worden ook gebruikt om een ​​eindscherm te beschrijven. Het kan verschijnen in de laatste vijf tot twintig seconden van een video. YouTubers kunnen op hun eindscherm adverteren door te linken naar externe websites, items, afspeellijsten en video’s.

YouTube biedt deze functie om producenten te helpen kijkers aan te moedigen actie te ondernemen na het bekijken van hun inhoud. Uw eindschermen kunnen CTA’s voor abonnementen, verbindingen met doorgelichte websites, links naar andere kanalen of links naar verschillende video’s of afspeellijsten bevatten.

Hoe belangrijk is het YouTube-eindscherm?

Na het bekijken van je video houdt het YouTube-eindscherm kijkers geïnteresseerd door ze aan meer initiatieven te koppelen. YouTube streeft ernaar gebruikers zo lang mogelijk op de site te houden, wat een van de centrale principes is.

Na het bekijken van uw video begint de functie “Volgende” op YouTube met het aanbevelen van tientallen, honderden of zelfs duizenden video’s om gebruikers geïnteresseerd te houden in de site.

Als YouTube-videomakers geen eindscherm of een prominente call-to-action helemaal aan het einde van hun video’s opnemen, lopen ze dus een aanzienlijke hoeveelheid verkeer mis. Het eindscherm verhoogt de betrokkenheid van het publiek van het kanaal en verhoogt ook de doorklikratio.

Wat zijn YouTube-eindschermsjablonen?

Hoewel het mogelijk is om vanaf het begin of op YouTube eindschermen te bouwen, kunt u verschillende sjablonen gebruiken om snel een eindscherm te maken dat voldoet aan uw merkvereisten.

Een bewegende afbeelding gemaakt met bewerkingssoftware dient als YouTube-eindschermsjabloon. Ze automatiseren de creatie van uw eindscherm en bieden u een lege ruimte aan het einde van uw films waar u uw eigen merkmateriaal kunt toevoegen, inclusief logo’s, links naar uw sociale mediaprofielen en oproepen tot actie voor kijkers om zich te abonneren op uw kanaal.

Wat zijn de voordelen van YouTube-eindschermsjablonen?

Sommige thema’s op het eindscherm zijn essentieel en hebben een paar achtergrondkleuren en bijgewerkte afbeeldingen nodig om bij uw stijl te passen. Afhankelijk van uw ontwerpdoelen, vereisen sommige mogelijk meer maatwerk, waardoor het ontwikkelen van uw eigen ontwerp de voorkeur verdient.

  Hoe een YouTube-binge te voorkomen met de Take A Break-functie?

Elementen zijn de items waaruit uw eindscherm bestaat. U kunt er maximaal vier toevoegen en ze snel configureren door sjablonen toe te passen en te kiezen waar ze in uw film moeten worden weergegeven.

De beste eindschermen zullen kijkers aanmoedigen om zich te abonneren en uw gerelateerde materiaal te bekijken, wat u zal helpen bij het adverteren en ontwikkelen van uw YouTube-kanaal. Uitstekende eindschermen zijn overzichtelijk, bevatten beknopte, relevante berichten en zijn volledig consistent met het merk.

Mark

Marq maakt het mogelijk om graphics te produceren die er professioneel uitzien. Het maken van prachtige afbeeldingen op het eindscherm is nu eenvoudiger dan ooit, dankzij Marq’s YouTube-eindschermsjablonen.

Deze sjablonen kunnen u op weg helpen en iets produceren waar u blij mee kunt zijn, ook al weet u soms precies wat u wilt.

U kunt kiezen uit een aantal verschillende eindschermsjablonen die door Marq worden aangeboden. De eindschermsjablonen kunnen worden gekozen op basis van het project waaraan u werkt. Marq bevat ook sjablonen voor de individuele sociale medianetwerken die u wilt gebruiken. Een paar klikken op Marq zijn voldoende om het ontwerp te wijzigen.

Velosofy

Een bekende internetvideobron voor merken en contentproducenten is Velosofy. Elke contentproducent kan de talloze videosjablonen downloaden die Velosofy heeft samengesteld uit internetbronnen en de videobronnen van bijdragers wereldwijd, inclusief eindschermsjablonen voor YouTube.

U kunt verschillende gratis eindschermsjablonen van Velosofy krijgen zonder iets te betalen. Deze thema’s kunnen worden gesorteerd op Populair, Meest populair, Meest recent, Trending en Uitgelicht. Het beste kenmerk van Velosofy zijn de extra prachtige gratis sjablonen voor programma’s zoals Photoshop, Sony Vegas, Blender, Panzoid, enz.

Adobe Express

Adobe Express maakt het eenvoudig om vanaf het begin prachtige eindkaarten te maken of vooraf gemaakte, vakkundig vervaardigde sjablonen te gebruiken die klaar zijn om te worden aangepast. Het kiezen, aanpassen en distribueren van een sjabloon zijn allemaal eenvoudige processen.

Om uw ontwerpen volledig echt te laten aanvoelen, hoeft u er alleen maar een thema voor te maken met behulp van afbeeldingen, pictogrammen, logo’s, lettertypen en andere aanpasbare componenten.

U kunt ook ontwerpen repliceren en schalen voor uniformiteit over verschillende soorten materialen. Je kunt snel en gratis je ideeën maken, opslaan en delen met Adobe Express, zodat je collega’s kunt uitnodigen, toestemming kunt krijgen en je video’s kunt afmaken met een uniek outro-ontwerp, net zoals je een boeiende intro maakt.

Snappa

Met Snappa is het maken van een YouTube-eindscherm eenvoudiger dan je je misschien kunt voorstellen. U moet zich aanmelden bij Snappa om aan de slag te gaan. U kunt helemaal opnieuw beginnen of een YouTube-eindschermsjabloon selecteren. Je sjabloon heeft het juiste formaat voor het YouTube-eindscherm zodra het op het canvas is geplaatst.

Je uitgelichte video’s en andere calls-to-action kunnen worden toegevoegd aan de lege frames in elke sjabloon. Met de kant-en-klare sjablonen van Snappa tot je beschikking, wordt het maken van YouTube-eindschermen ongelooflijk eenvoudig, en ze zullen ook de ROI van je kanaal op alle fronten verhogen.

  12 oplossingen voor YouTube-fout 400 op Android

Fotor

Met de online YouTube-eindschermontwerper van Fotor is het maken van een YouTube-eindscherm eenvoudig. U hoeft geen ontwerptool te downloaden of enige ontwerpervaring te hebben. U kunt het zoekvak gebruiken om snel een specifiek type sjabloon te identificeren waarnaar u zoekt, of u kunt ook een omvangrijke bibliotheek met kant-en-klare eindschermontwerpen verkennen.

Klik gewoon op de ideale sjabloon nadat u deze hebt gevonden om te beginnen met wijzigen. Je kunt ook spelen met andere lettertypen, kleuren, achtergronden, lay-outs en meer. Fotor bevat ook veel afbeeldingen, tekeningen, pictogrammen, stickers en effecten om uw ontwerp verder op te fleuren.

Mixkit

Een andere maker van YouTube-eindschermthema’s is Mixkit, die ook gratis after-effects-sjabloondownloads biedt. Bovendien is de beste eigenschap van Mixkit de mogelijkheid om gratis DaVinci Resolve-, Premiere Pro- en Final Cut Pro-sjablonen te verkrijgen.

Deze website biedt een heleboel uitstekende geluidseffecten, gratis audiotracks en gratis stockvideomateriaal over het groene scherm, het milieu, dieren, enz., Naast de eindschermen. U kunt ook overgangen, diavoorstellingen, tekstanimaties, enz. downloaden die voortreffelijk zijn gemaakt.

FotoADKing

Met meer dan 10.000 prachtige ontwerpsjablonen is PhotoADKing een cloudgebaseerde grafische ontwerptool waarmee gebruikers flyers, posters, brochures, visitekaartjes, uitnodigingskaarten, persoonsgegevens of cv’s, advertenties op sociale media en meer kunnen maken. Het is snel, eenvoudig en gratis te gebruiken.

Met behulp van vele tools van PhotoADKing kunt u een YouTube-eindkaartsjabloon voor uw films ontwerpen. Met de tools en keuzes die PhotoADKing biedt, kunt u het beoogde ontwerp bouwen.

Bovendien, als je wat motivatie probeert te vinden, zijn er veel aanpasbare YouTube-sjabloonconcepten voor het eindscherm beschikbaar bij PhotoADKing.

U kunt deze bewerkbare sjablonen gebruiken om uw ontwerpen samen te stellen of aanpassingen te maken volgens uw behoeften. Op zijn webpagina biedt PhotoADKing ook gebruikershandleidingen en tutorials om gebruikers te helpen meer te weten te komen over hun opties.

FlexClip

Met zijn talloze gratis kant-en-klare lay-outs, uitgebreide voorraadbronnen, belangrijke speciale effecten en andere functies, is FlexClip een van de beste online YouTube-eindschermmakers. U kunt beginnen met uw eigen unieke ontwerp bij FlexClip of een van hun geweldige thema’s voor het eindscherm kiezen.

U kunt uw eigen foto’s en video’s uploaden, het logo van uw bedrijf toevoegen, de kleuren en lettertypen wijzigen, filters toevoegen en meer om uw uiteindelijke scherm volledig aan te passen. Het is ook gratis te gebruiken, relatief eenvoudig, en stelt u in staat om uw eindkaartfilms zonder watermerk op te slaan.

WoFox

WoFox biedt kant-en-klare YouTube-eindkaartthema’s, inclusief afbeeldingen, teksten en andere visuele elementen. Door het te wijzigen, kunt u uw eigen merkkenmerken of informatie aan deze einddisplays toevoegen. Met deze gebruiksvriendelijke bouwer kunt u vanaf het begin een uniek eindscherm bouwen aan de hand van standaard- of maatwerkmaten.

U krijgt gratis toegang tot meer dan een miljoen stockfoto’s, afbeeldingen, effecten, 800+ 3D en mooie tekst op WoFox. Voor alle thema’s bieden ze vaak uitstekende YouTube-video-eindschermlay-outs. U kunt uw ontwerpverzoek naar WoFox sturen als u specifieke vereisten heeft, en zij kunnen deze ook ontwerpen.

  14 beste manieren om je YouTube-kanaal te promoten

VideoKreek

Je kunt eindschermvideo’s maken met veel functies en een fantastische gebruikerservaring met VideoCreek zonder een lidmaatschap te betalen. U hoeft alleen een kleine vergoeding te betalen om het watermerk te verwijderen. Met de YouTube-eindschermsjabloon van VideoCreek kunt u professioneel ogende eindschermen bouwen.

Met VideoCreek krijg je verschillende opties om een ​​eindscherm te bouwen dat de interactiesnelheid voor je kanaal verhoogt. Als het gaat om VideoCreek-sjablonen, zijn er veel aanpassingskeuzes beschikbaar.

U kunt beginnen door uw bericht toe te voegen in plaats van de voorbeeldtekst op de YouTube-eindschermsjabloon. U kunt ook foto’s, animaties en afbeeldingen toevoegen om de zaken nieuw te maken.

Freepik

Op het Freepik-platform kun je vakkundig gekozen, eersteklas afbeeldingen, vectoren, bewerkbare afbeeldingen, pictogrammen en lettertypen ontdekken. U kunt dus uw werk versnellen en naar een hoger creativiteitsniveau tillen. Het is een platform dat zowel ontwerpers als niet-ontwerpers kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot veel verschillende ontwerpmaterialen, met name eindschermen.

Het platform zorgt ervoor dat ze zijn gebruikers voorzien van authentiek origineel en geavanceerd materiaal door in te kopen bij individuele makers in overeenstemming met het bijdrageprogramma.

Als u nog steeds aan het bepalen bent waarnaar u zoekt, zal de zoekfunctie van de website u helpen bij het navigeren door categorieën en voorbeelden. Het is voordelig als je uit een ander vakgebied komt dan ontwerpen.

Buis Sjablonen

Tube Templates is een andere aanbieder van YouTube-eindschermsjablonen die een verscheidenheid aan sjablonen biedt aan gebruikers die eindschermen aan hun video’s willen toevoegen. De sjablonen zijn er in verschillende kleuren en hebben de broodnodige functies voor een goed eindscherm.

Tube-sjablonen bieden veel meer sjablonen en functies waarmee u pakkende video’s kunt maken. Het biedt ook geanimeerde afbeeldingen, handleidingen voor makers en cursussen om nieuwe makers van inhoud te helpen.

Gepixeld

Om tijd en geld te besparen, biedt Pixelied een verzameling van honderden kant-en-klare patronen waaruit je kunt kiezen om je eigen aangepaste YouTube-outro-thema’s te maken. Je kunt stockfoto’s en pictogrammen gebruiken, achtergronden verwijderen, realistische mockups toevoegen en nog veel meer om je YouTube-eindscherm er nieuw, creatief en professioneel uit te laten zien.

Selecteer gewoon een van de kant-en-klare sjablonen uit de bovenstaande lijst om aan de slag te gaan met de voorgestelde afmetingen. Vervolgens kun je met behulp van de robuuste editor, die is geladen met verschillende opties voor het bewerken van ontwerpen, je YouTube-outro aanpassen. Zodra het bewerken is voltooid, downloadt u uw prachtige advertentie in verschillende bestandsindelingen.

Conclusie

Als je publiek je video’s helemaal bekijkt, heb je hun aandacht. Toch wil je dat ze blijven opletten nadat de video is afgelopen; je wilt dat ze doorgaan. Een geweldige manier om de aandacht van je publiek te boeien en vast te houden, is via YouTube-eindschermen.

Door precies een einddia te maken voor YouTube’s ingebouwde abonneer- en daaropvolgende videofuncties, krijgen uw bezoekers het idee dat u gepolijst en up-to-date bent. U kunt boeiende en creatieve eindschermsjablonen maken met behulp van de bovengenoemde eindschermsjablonen.

Bekijk vervolgens hoe je een YouTube-banner kunt maken.