13 coole tools om geanimeerde karakters voor uw bedrijf te maken

Voorbij zijn de dagen van statische en duidelijke afbeeldingen. De geanimeerde beelden zijn op hun hoogtepunt met GIF’s, video’s, geanimeerde karakters, tekeningen of cartoons, omdat iedereen ervan afhankelijk is om kijkers te trekken.

Er zijn verschillende soorten geanimeerde beelden op de markt beschikbaar, zoals geanimeerde infographics, geanimeerde afbeeldingen, GIF’s, video’s, enz. statistiek toonde de omvang van de geanimeerde markt wereldwijd tot 270 miljard US dollar in 2020.

Eerder bevatten de professionele video’s alleen animatietekst voor ontwerpen. Met geanimeerde tekstgeneratoren kunt u echter kleuren, glitters en bewegende tekst wijzigen met smartphones of computers.

Animatietools zijn essentieel voor game-ontwikkelaars, digitale kunst en personageontwerpers om illustratieve geanimeerde beelden te ontwikkelen. Verschillende animatieprincipes zijn buitengewoon beroemd en stellen de ontwerpers in staat om textuur en element aan het resultaat te geven met:

 • Poseren om te posten en recht vooruit zijn de twee manieren om met animatietekeningen om te gaan die realistische en vloeiende bewegingen bieden.
 • Squash en stretch voegen illusies van gewicht, zwaartekracht, flexibiliteit en massa toe aan de objecten en personages.
 • Vestig de aandacht op de details om een ​​perfect kunstwerk te maken om de aandacht van de gebruiker te trekken.
 • Bouw anticipatie op en voeg actie toe om het realistischer te maken met bewegende bewegingen.

Dit zijn slechts enkele basisprincipes van animatie waarvan men zich bewust moet zijn. Bij het maken van geanimeerde karakters moet men echter op de details letten.

Je kunt het snel bereiken met behulp van toptools die het tekenen van geanimeerde karakters gemakkelijker maken. Hier zijn enkele van de tools waarvan u op de hoogte moet zijn.

Doratoon

Doratoon is een indrukwekkende optie in de huidige markt die kan worden gebruikt om perfecte stripfiguren te maken. Deze gratis animatiesoftware belooft de mogelijkheid om aangepaste video’s te maken met behulp van de juiste elementen. Het is eenvoudig, krachtig en professioneel en biedt tegelijkertijd een alles-in-één-ervaring.

De toegankelijkheid van het maken van geanimeerde karakters met Doratoon maakt het een bekwame keuze als tekenfilmmaker. Deze functies draaien om het inspireren van creativiteit met de beschikbare functies om de personages tot in de perfectie te animeren. De tool vereist geen begrip van de dynamiek van keyframing en overgangen voor het maken van karakters.

Doratoon heeft een aantal uitstekende functies waarmee je geweldige video’s kunt maken met behulp van indrukwekkende personages, die als volgt zijn:

Geanimeerde personages

Beheer de vooruitzichten van je personages en controleer hun bewegingen volgens de animatievideo die je aan het maken bent.

Pad animatie

Laat je personage door de video bewegen met padanimatie, zodat de video levendig wordt.

AI-nasynchronisatie

Met de ingebouwde AI-tool kun je tekst omzetten in spraak voor de geanimeerde karakters die je in je video gebruikt.

Rekwisieten en muziek

Maak je personage interactiever met behulp van rekwisieten en muziek die de persoonlijkheid van het personage versterken. Om dingen beter te maken, biedt deze beste animatiesoftware: vooraf ontwikkelde sjablonen en achtergronden, die inspelen op de behoeften van elke noodzakelijke afdeling in het werkveld.

Hoe maak je een gratis animatie

#1: Open de officiële website van Doratoon en meld je aan met een account. Selecteer “Workbench” na het aanmelden en navigeer naar het editorgedeelte.

#2: Klik op “Maak een nieuwe video” om de juiste stijlen te selecteren voor het maken van een video-animatie.

#3: Voeg meerdere scènes, sjablonen, teksten en karakters toe aan de animatie. Eenmaal toegevoegd, exporteer je de video en stel je een titel en tag in voordat je deze opslaat als MP4.

animaker

animaker wordt beschouwd als een uitstekend platform voor niet-ontwerpers, beginners en professionals om live-action en geanimeerde video’s te maken. De Cartoon Maker is gratis, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar voor professionals. De cartoonvideomarkt heeft verschillende thema’s die de personages direct tot leven brengen.

  DevOps-introductie voor beginners

Om met deze tool de cartoonanimatie te maken, moet je een paar eenvoudige stappen volgen, zoals:

 • Kies de geanimeerde sjabloon die aan de vereisten voldoet.
 • Pas de sjabloon direct aan en overwin beperkingen zoals achtergronden, stripfiguren, afbeeldingen, geanimeerde tekst en eigenschappen.
 • Selecteer de muzieknummers als u er een wilt toevoegen uit de Animaker-bibliotheek of upload deze.
 • Deel of download de video.

Het is een uitstekende manier om tekenfilms te stroomlijnen met aangepaste bouwers en het personage tot leven te brengen. De tool bevat een enorm scala aan gelaatstrekken, accessoires, uitdrukkingen, meer dan 200 stemmen en kostuums voor uniekheid.

Adobe

Adobe animeren kan helpen bij het bouwen van interactieve animaties voor internet, tv-shows en games om banners en tekenfilms tot leven te brengen. Het helpt ook bij het ontwerpen van infographics, eLearning-inhoud, avatars, doodles, enz., om te delen op meerdere platforms.

Het is een krachtige animatie- en illustratietool om mobiele en webcontent te creëren als augmented reality-ervaringen. De tool heeft functies geschetst en getekend die tot bloei kunnen komen en kunnen worden gecombineerd met Adobe Fresco.

De ontwerpers kunnen frame voor frame werken om te praten, te verblinden en te lopen om webbanners te maken en het publiek te bereiken op tv, mobiel en desktop. Het is ook gemakkelijk om de animatie te exporteren naar WebGL, HTML5 Canvas, SVG en Flash/Abobe AIR. De gebruikers kunnen ook tutorials, artiestenverhalen, livestream-evenementen, enz.

Vyond

Vyond wordt gebruikt om geanimeerde video’s te maken voor werk, waaronder eLearning, training, verkoop, human resources en marketing. Creëer direct media met een bibliotheek met bronnen, kant-en-klare sjablonen en een volledige reeks samenwerkingstools.

De tool kan de organisatie helpen transformeren door aanpasbaar te zijn en de merken een geheel nieuw tintje te geven. Het biedt ook gegevensbeveiliging en privacy om veilige video aan klanten te leveren.

Voor een gedistribueerd personeelsbestand kan men de generieke video’s snel omzetten in dynamische video’s met geluiden, een bibliotheek met sjablonen, rekwisieten, enz. Het is gemakkelijk om betaalbare video’s te maken en is flexibel voor positieve zakelijke resultaten met visueel mooie.

De tool kan helpen bij het produceren van video’s als een professional met statische, oude tekst en communicatie zonder enig budget. Het is gemakkelijker om de video’s helemaal opnieuw te bouwen met kant-en-klare sjablonen, rekwisieten te kiezen en aangepaste personages te maken.

Animatron

Animatron wordt beschouwd als de beste online animatiemaker om uitlegvideo’s te maken, HTML5-banners te ontwerpen, whiteboard-animatiestijlen te proberen, verbluffende presentaties te maken en HTM5-animaties te maken. De tool wordt geleverd met 200 vooraf geanimeerde sets om te slepen en neer te zetten, een bibliotheek met 500.000 royaltyvrije audio, video’s, foto’s en whiteboard-animatiestijlen.

Men kan deze tool gebruiken om meer videodemo’s of catalogi te verkopen, uitlegvideo’s om leads op te leiden, de aandacht te trekken met banneradvertenties en de bedrijfsverhalen te vertellen. De tool heeft verschillende functies, zoals achtergronden, vooraf geanimeerde personages en rekwisieten die gratis zijn om geanimeerde sets, pictogrammen en thema-infographics te bouwen.

Het kan de media gebruiken om video, audio, foto’s en grafische inhoud te bewerken, te plaatsen en te importeren. Men kan eenvoudig combineren, splitsen, annoteren en overlayen terwijl u merkelementen en geanimeerde tekst toevoegt.

De tool maakt ook aanpassingen mogelijk met basisvormen, hervormen, bewerken van elk stuk, opnieuw kleuren, enz., Om de animatie te veranderen.

Reallusie

Reallusion’s CrazyTalk heeft het gemakkelijker gemaakt om 3D-talking heads te maken. Het is software voor gezichtsanimatie die het toevoegen van tekst en stem aan de afbeeldingen toegankelijker heeft gemaakt. Het bevat verschillende functies voor revolutionaire automatische beweging en zet ze om in sprekende animaties.

  Fix Hi Rez Studios Authenticatie- en updateservicefout

De 3D Head Creation-tool kan helpen de afbeeldingen om te zetten in geanimeerde pratende karakters. Men kan unieke geanimeerde fotoalbums, e-mails, e-cards en online begroetingen maken.

Dankzij de gezichtsaanpassingstechnologie kunnen gebruikers hun statische afbeeldingen en tekeningen omzetten in de 2D- en 3D-koppen voor elk stripverhaal. Het heeft ook meerlaagse bewerkingsopties om levendige ogen te creëren op basis van menselijke anatomie.

Het synthetiseert het hoofd van de zij- en voorfoto’s en definieert gezichtscontouren. CrazyTalk 8 Head Creator biedt ook creatieve retouches aan levenloze objecten om de creativiteit te vergroten.

De tool wordt geleverd met editievergelijkingen zoals de standaard voor $ 49, pro voor $ 149 en pijplijn voor $ 199.

TonnyTool wordt gebruikt om strips, tekenfilms en animaties te delen en te maken. De gratis online cartoon- en stripmaker is gemakkelijk te gebruiken, kies een achtergrond, voeg tekstballonnen of karakters toe en begin met het maken van de kaderstrips.

Gebruikers kunnen met deze tool eenvoudig animaties of strips maken om deze online te delen of op het systeem op te slaan. Men kan ook snel het marketingaspect van games ontwikkelen om eersteklas portals te promoten.

Renderbos

Renderbos is een gebruiksvriendelijke online cartoonmaker die helpt bij het maken van verbluffende video’s met behulp van professioneel ontworpen sjablonen. Met deze multifunctionele tekenfilmmaker kunnen gebruikers geschikte overeenkomsten kiezen om online tekenfilms in browsers te maken.

Er zijn verschillende sjablonen: promo-toolkit voor kinderen, video-toolkit in lijnstijl, educatieve video-toolkit, toolkit voor uitlegwereld, toolkit voor personageavonturen, toolkit voor video-uitleg, toolkit voor uitleg over gezondheidszorg, en ultiem pictogramanimatiepakket en toolkit voor whiteboard-animatie.

Gebruikers kunnen het maken van video’s eenvoudig vereenvoudigen met de volgende stappen zonder voorafgaande ontwerpvaardigheden om een ​​boeiend verhaal uit te werken.

 • Kies de beste cartoonsjablonen of begin ze helemaal opnieuw te maken,
 • Bewerk het kant-en-klare verhaal of gebruik geanimeerde personages of scènes om de videocreatie te starten,
 • Pas het ontwerp aan, voeg voice-over of muziek toe die bij de merkboodschap past, voeg teksten toe, kies een overgang, bewerk stijl of kleuren,
 • En maak unieke tekenfilms.

Deel en exporteer de video zodra deze klaar is. De tool kan helpen bij het animeren van promotiestrategieën, het uitleggen van de boeiende ideeën, direct contact maken met het publiek, de betrokkenheid vergroten met aantrekkelijke, informatieve of cartoons en het verhogen van conversies om producten te promoten.

Kleurcinch

Colorcinch fotobewerkingssoftware Cartoonize staat bekend om het direct bewerken, maken en omzetten van foto’s in gepersonaliseerde illustraties. Hiermee kunnen gebruikers gratis, mooie en eenvoudige cartoons ontwerpen die voor de merken spreken.

Het heeft een eenvoudige, productieve en intuïtieve interface die offline en online beschikbaar is. De slimme bewerkingstools bieden eersteklas resultaten met minder klikken voor AI-aangedreven fotobewerking en effecten.

Er zijn premium vectorafbeeldingen, een uitgebreide bibliotheek, pictogrammen, enz. Om de kwaliteit van de foto’s te verhogen. De functies omvatten:

 • Gebruiksvriendelijke lagen maken en organiseren
 • Scènes toevoegen met overlays, bokeh, fakkels en vallende regen
 • Cartoonfoto-maker met cartoonizer voor afbeeldingen met één klik
 • Stileer met lijsten van handgemaakte fotolijsten
 • Artistieke, bloemen- en vormpatronen toepassen
 • Tekenen uit de vrije hand met penselen met meerdere stijlen
 • Afbeeldingen transformeren met overvloeimodi met één klik

De alles-in-één tekst- en foto-editor wordt geleverd met functies voor transformeren, verbeteren en vergroten/verkleinen. Het verfraait en past het kunstwerk aan met topfuncties die het gemakkelijker maken om cartooneffecten, schetsen en instelbare filters toe te voegen.

Doratoon

Als u aangepaste video’s wilt maken, Doratoon is de weg om vooruit te gaan. Het biedt rekwisieten, achtergronden, sjablonen, animaties en stockbeelden. Doratoon bevat meer dan 1000 geanimeerde karakters met gezichtsuitdrukkingen, rekwisieten, stockfoto’s en foto’s, meer dan 10.000 2D- en 3D-achtergrondafbeeldingen, enz.

De marketeers, onderwijzers, ondernemers en HR kunnen de tool gebruiken om schattige geanimeerde video’s, vriendelijke video-interactie, boeiende inhoud, advertenties of promo’s en videopresentaties te maken. Het bevat ongelooflijke sjablonen die beginners voor elk domein kunnen gebruiken, zoals advertenties, projectenlijst, marktonderzoek, interne vergaderingen, personeelsinstappen, financieel rapport, collegeoverzicht en tips voor werkefficiëntie.

  Hoe u een e-mail op uw harde schijf kunt opslaan

Bijtbaar

Om boeiende en boeiende cartoonvideo’s te maken, Bijtbaar kan een goede keuze zijn. De cartoonanimatiesoftware wordt geleverd met verschillende sjablonen, zoals:

 • Tips voor leiderschapsvaardigheden
 • Funky luiaard advertenties
 • Beleid inzake seksuele intimidatie
 • Reisagent uitleg

Een cartoonvideo kan men in eenvoudige stappen ontwikkelen:

 • Open Biteable op je laptop
 • Kies de cartoonsjabloon die aan de vereisten voldoet
 • Log in of meld je aan bij het account
 • Voeg achtergrondmuziek, cartoonclip, tekst, enz. toe om de tekenfilmmaker te maken
 • Insluiten op de website, op sociale media, e-mail, etc.

Het is gemakkelijk om een ​​stripfiguur te maken en vertrouwen op te bouwen bij het publiek. De tool pakt essentiële onderwerpen aan, zoals gevoelige onderwerpen, controversiële of gevoelige woorden of traditioneel saaie kwesties.

Het wordt geleverd met geanimeerde sjablonen, leuke videoclips, favoriete kleuren, muziek, enz. De gebruikers kunnen opvallende tekenfilms maken met Biteable voor gebruikersbetrokkenheid. Het is essentieel om de video’s kort en bondig te houden om herkenbaar te zijn voor kijkers.

FlexClip

FlexClip is een gratis tekenfilmvideo die een tool maakt met professioneel ontworpen sjablonen. Het is gemakkelijk te personaliseren of helemaal opnieuw te beginnen. Er zijn ook functies zoals slepen en neerzetten, bewerken, geanimeerde foto’s uploaden, wat muziek toevoegen, enz. Om tekenfilms te maken.

De gratis cartoonvideosjablonen bevatten een sombere Halloween-uitnodiging, Halloween-aftelvideo, reisintro, cartoon Halloween-intro, Halloween-snacksverkoop, schattige intro, kleurrijke cartoon-intro, flash-intro, kindercartoonverjaardag, YouTube-intro voor Vlogger, enz.

De cartoonvideomaker is eenvoudig en wordt niet geleverd met aanpassingsstappen. Het wordt geleverd met de stijl, cartoonvideosjablonen, videotekst aanpassen, visuele bibliotheek met animatiebeelden, ontelbare cartoonafbeeldingen, enz.

De gebruikers kunnen eenvoudig de muziek van meerdere nummers toevoegen om het schattig en levensecht te maken. Het is gemakkelijk om vertraagde beelden, tekstballonnen, 3D-teksten, tekst voor onderweg toe te voegen en beeldmateriaal uit stockcartoons te gebruiken om aan de vereisten te voldoen.

Powtoon

Maak de geanimeerde video’s direct met behulp van Powtoon online video-editors. De gebruikers kunnen met deze tool eenvoudig geanimeerde uitlegvideo’s maken tot in de studio gemaakte video’s. De gratis software voor het maken van geanimeerde video’s zit boordevol functies en meer dan 100 videosjablonen om helemaal opnieuw te beginnen, zoals wijzigingsbeheer, virtueel webinar of vergadering met alle handen.

Om te beginnen met het maken van de geanimeerde video’s, kan men beginnen met:

 • Een bezoek aan de website – Powtoon
 • Meld u aan of log in om geanimeerde video’s te maken
 • Kies de sjablonen
 • Pas de sjabloon aan met illustraties, pictogrammen, kleuren, muziek, animatie, aangepast karakter, enz.
 • Download of deel de video op sociale media of website

De ontwerpers hebben geen technische of ontwerpvaardigheden nodig om de 100+ kant-en-klare sjablonen, beeldmateriaal en personages te gebruiken. De tool biedt ook verschillende bronnen waarmee gebruikers meer kunnen leren over animatie.

Conclusie

Bedrijven kunnen deze animatietools gebruiken om leden uit te nodigen, presentaties voor te bereiden, video’s te ontwikkelen, enz. Het is een effectief medium dat de kwaliteit van geanimeerde video’s kan verbeteren. Het helpt bij het creëren van nieuwe en opwindende dimensies voor de video’s. Het personage, de game en digitale artiesten kunnen statische afbeeldingen gebruiken en een vleugje animatie toevoegen om het uit de lijn te halen.

gerelateerde berichten