13 coolste Fortnite-merchandise om nu te kopen

Fortnite is een beroemde online videogame die sinds 2017 erg populair is.

Het spel is verkrijgbaar in drie verschillende modi:

 • Fortnite Battle Royale – Een gratis te spelen Battle Royale waar 100 spelers met elkaar vechten om de laatste persoon te zijn die nog leeft
 • Fortnite Creative – Hier creëren spelers hun wereld en gevechtsgebieden.
 • Fortnite – Save the world, een overlevingsspel waarin vier spelers strijden tegen zombie-achtige wezens en objecten verdedigen tegen vallen en versterkingen.
 • Redenen achter de populariteit van Fortnite

  Fortnite is een vrij beroemd spel dat iedereen speelt. De rage voor het spel is onbeschrijfelijk, van middelbare scholieren tot live YouTube-streams. Wat is de reden achter zoveel populariteit en onrust voor het spel? Laten we het mysterie ontrafelen!

  Creëer en deel momenten

  De game is leuk omdat Battle Royale als een onbeschreven blad is waar iedereen zijn persoonlijke verhalen kan creëren. Zodra je het spel betreedt, heb je alle vrijheid om de avonturen van je avatar te beleven en je eigen verhaal te creëren.

  Iedereen kan het spel en zijn verhaal onderling delen, wat leidt tot een verhoogde interesse in het spel en het creëren van een verhaallijn. Niet alleen dit, het spel stelt families en vrienden in staat om bij elkaar te zitten en van het spel te genieten. Kijken naar een andere speler is net zo leuk als het spel zelf spelen.

  Slimme gebruikersinterface

  Wanneer je een enkele vijand verslaat, is het aantal beloningen dat je ontvangt van hun buit-drop bevredigend. Een enorm scala aan gadgets en wapens die beschikbaar zijn in het spel, kunnen naar eigen inzicht worden gespecialiseerd en geëxperimenteerd. Sommigen vinden misschien geluk in het ontdekken van slechts een mobiele struik, terwijl anderen misschien blij en tevreden zijn door een aangedreven sluipschuttersgeweer te leren.

  Terwijl je op een missie bent om mensen te doden, moet je niet alleen zenuwachtige schietvaardigheden hebben, maar ook volledig gebruik maken van de omgevingszichtlijnen die zorgvuldig speciaal voor jou zijn ontworpen. Het doden van mensen in het spel is als een jacht waarbij je tegelijkertijd risico’s en beloningen tegenkomt.

  Makkelijk te spelen en gratis beschikbaar

  Een andere goede reden achter de populariteit van Fortnite is dat het gemakkelijk te spelen is, en daarom kan iedereen het spel spelen. Bovendien is het gratis beschikbaar, wat leidt tot een grotere spelersstroom. Alle mensen die een gameconsole bij de hand hebben, terwijl ze niet voldoende inkomen hebben om veel nieuwe en trendy games te kopen, benadrukken het spelen van Fortnite.

  sociale lijm

  Mensen besteden uren en uren aan het Fortnite-spel om levels te voltooien, missies te volbrengen en hun tegengenoten te vermoorden. De game houdt je urenlang ongestoord aan je tv- of computerscherm gekluisterd. Dit bewijst dat de game je met succes aan je scherm gekluisterd houdt en de olie van je aandacht voor zichzelf houdt.

  Houdt de rage levend

  Fortnite geeft spelers het recht om meerdere vaardigheden te gebruiken. Het spel gaat over het neerschieten van je tegenstanders, terwijl je gemakkelijk kunt zeggen dat de meeste mensen dat niet het hele spel doen. Sommige spelers bereiken het einde van het spel zonder zelfs maar een enkel schot met hun geweren te lossen. Dit bewijst dat het spel veel meer is dan alleen schieten. Het gaat over het verkennen van de wereld van Fortnite, het leren van sluipschutterposities, het vinden van buitkisten en het ontdekken van gaten om te verbergen.

    Hoe Fortnite V-Bucks cadeau te doen

  Hoewel het spel gemakkelijk te begrijpen is, kan het even duren voordat je alle bewegingen en elke stap onder de knie hebt.

  Dit ging allemaal over de populariteit en rage van Fortnite. Weet je dat mensen, afgezien van de game, dol zijn op het kopen van Fortnite-merchandise om hun fandom voor de game te bewijzen?

  Laten we eens kijken naar enkele van de beste Fortnite-merchandise-aankopen die u kunt doen.

  Fortnite Totem-pulloverhoodie

  Voor degenen die graag merchandise verzamelen, is de Fortnite-hoodie een must-have. Het is beschikbaar voor mannen en vrouwen en kan worden gedragen door iedereen die een stijlstatement wil maken. Als jij of een van je vrienden gekke fans van Fortnite bent, stel dan de aankoop van de Totem Pullover Hoodie niet uit.

  Je kunt de hoodie gebruiken voor feestkleding, als outfit op reis of zelfs als een hoodie voor dagelijks gebruik, zoals je wilt. Het zal je uiterlijk verbeteren en je er beter uit laten zien. Het is een zwart kleurige hoodie, en uit de maattabel kun je de maat kiezen die bij je past.

  Fortnite Supply Lama

  De Fortnite Supply Llama is een van de beste Fortnite-merchandise die je moet hebben. De X-Ray supply Llama maakt de unboxing-ervaring onvergetelijk. Het is een 12,5-inch speeltje dat misschien perfect is om aan je Fortnite-collectie toe te voegen.

  Je moet je Fortnite-kit volstoppen met Fortnite-actiefiguren, wapens en nog veel meer. De kit wordt geleverd met 25+ scharnierpunten en details die nauwkeurig zijn voor het originele spel. De uitrusting is 4 inch groot en bevat 9 wapens en 1 meowabunga!

  Functies

  • De Fortnite Supply Llama is de ultieme uitrusting die elke Fortnite-fan zou moeten hebben.
  • De kit bevat alles wat je zal helpen om je te verhouden tot het originele spel, zoals wapens, back-bling, enz.
  • De figuren en wapens zijn met uiterste precisie ontworpen, zodat ze op de originele wapens lijken.
  • Binnenkort komen er meer collecties op de markt. Koop ze allemaal en laat je kind proeven van de wereld van Fortnite.

  Er is iets unieks aan elke Fortnite-merchandise die je naar zich toe trekt. De hoge detaillering en precisie zijn de oorzaak in het geval van de Fortnite Supply Llama.

  Fortnite Multiplier-rugzak

  De Fortnite Multiplier-rugzak is het perfecte cadeau voor je kind als het een Fortnite-fan is. Ze kunnen de tas meenemen naar hun school, college of collegegeld en het aan de wereld laten zien. De tas is stevig, heeft veel vakken en is bestand tegen elke belasting.

  Het kopen van de tas voor uw kind is een enorme investering, omdat het een vreugde met zich meebrengt die u verrast zult opmerken. Vul het pakket met hun boeken, notitieboekjes, lunchbox en waterfles, en ze zijn helemaal klaar om naar school te gaan en te pronken met hun nieuwe tas.

  MONOPOLY: Fortnite Collector’s Edition

  Wie houdt er niet van een goed spelletje monopolie? De Monopoly: Fortnite Collector’s Edition is ontworpen om je monopoly-speelervaring met een tandje te verbeteren. De game gebruikt gezondheidspuntenchips in plaats van geld, en de eigendomsvelden zijn ook vernoemd naar plaatsen die zijn geïnspireerd op Fortnite.

  Functies

  • Het monopolie van de Fortnite Collector’s Edition bevat alle kunstwerken, thema’s en personages door inspiratie te putten uit het originele spel Fortnite.
  • De doos bevat 10 zinken karakters die je als tokens kunt gebruiken om langs het bord te bewegen.
  • Dit monopolie gaat niet over de speler die het meest uitgebreide eigendom bezit. In plaats daarvan gaat het over degene die tot het einde overleeft.

  Spelers banen zich een weg over het bord, kopen locaties, vechten tegen hun tegenstanders en ontwijken stormen. De speler die als laatste overblijft met de meeste gezondheidspunten claimt de overwinning.

  Fortnite Victory Royale-serie paarse arcade-machine

  De Fortnite Victory Royale Arcade Machine geeft je het recht om getuige te zijn van de magie van de Fortnite-wereld in het echte leven. De cijfers en details zijn zo goed dat ze het Fortnite-spel naar een ander niveau tillen. Het machinespeelgoed is 15 cm en wordt geleverd met verborgen accessoires aan de achterkant.

    Hoe u uw gebruikersnaam op Fortnite kunt wijzigen

  Functies

  • De arcade-machine geeft je het recht om een ​​Fortnite-game in het echt te ervaren.
  • Je kunt je personages upgraden volgens de nieuwste versie van het spel.
  • Pronk met je vaardigheden en talent met de 6-inch gameconsole die elk detail van het spel in gedachten houdt.
  • Open de achterkant van de machine om Fortnite-accessoires te ontdekken.

  Ontketen de magie en het universum van het Fortnite-spel met de arcade-machine met wapens en accessoires, wat het spel nog spannender maakt.

  Fortnite Squad-modus Tomatotown Legends

  Pak de Fortnite squad-modus uit met 4 verschillende figuren die bij de Fortnite Squad Tomatotown Legends horen. In de doos zitten ook vier bekende outfits van Fortnite. Deze omvatten de Brat, broeikas, gutbomb en guano.

  Functies

  • Deze Fortnite-figuren hebben 25 verschillende scharnierpunten.
  • Het team is zorgvuldig ontworpen om alle teamachtige details te bevatten.
  • Het pakket bevat wapens en oogstgereedschap.
  • Het pakket bevat ook glazen bouwmateriaal dat goed samengaat met metaal, steen of hout.

  Elk van de Fortnite-figuren heeft wapens, bouwmaterialen en oogstgereedschap.

  Fortnite Prefab Expeditie Buitenpost

  De Fortnite Prefab Expedition is ontworpen om de originele ervaring van de Fortnite-wereld levend te houden. Het toont fantastische structuren die precies lijken op die in het spel.

  Functies

  • Het product weegt 1,7 pond.
  • Het product is geïnspireerd op de beroemdste bouwstructuur van het Fortnite-spel.

  De doos bevat een 4-inch gelede structuur en 6 andere uitrustingsaccessoires. Het is een perfecte cadeau-optie voor je kind dat fan is van Fortnite.

  Fortnite Hasbro Victory Royale Series Mancake Deluxe Pack

  Nu is het jouw beurt om de wereld van Fortnite in het echt te ervaren. Deze Victory Royale-figuren zijn bedoeld om Fortnite-statistieken naar een hoger niveau te tillen. Het gedetailleerde ontwerp is het belangrijkste aantrekkingspunt. De Mancake is een 6-inch figuur met dit pakket en heeft uitstekende details.

  Functies

  • Upgrade je Fortnite-collectie met de Victory Royale-serie.
  • De doos bevat Josie’s oogstgereedschap, bitterschuurkanon, siroopslingerfles en nog veel meer accessoires.
  • Je kunt deze collectie upgraden met meer van dergelijke items uit verschillende series en een gecombineerde Fortnite-collectie maken.

  De doos bestaat ook uit een alt-kop die helpt bij het weergeven van de figuur. Dit is absoluut een waardige aankoop voor elke Fortnite-fan.

  Fortnite grote automaat

  Als je de Fortnite Sizeable Vending Machine opent, realiseer je je dat je de beste deal van je leven hebt gemaakt. Het bevat 71 stukjes die je doen denken aan het originele Fortnite-spel. De automaat heeft wapens, gezellige kampvuren, blingbling en nog veel meer.

  Functies

  • De automaat is 20 inch hoog en bevat 71 stuks.
  • Er zijn 8-Ball figuren die nauwkeurig gedetailleerd zijn en 25+ scharnierpunten hebben.
  • Je koppelt de 12 verschillende graffiti muurmaterialen aan elkaar en ontketent 3 exclusieve muursprays.

  Je kunt dit cadeau doen aan je kind of geliefden of er een voor jezelf kopen en je kunt er zeker van zijn dat dit een van de beste aankopen is die je ooit hebt gedaan.

  Fortnite Jumbo Lama Loot Piñata

  De Fortnite Jumbo Llama Piñata wordt geleverd met 100 verschillende stukken. Deze omvatten een 10-inch bevroren raaf en ijskoning, 1 koepelfiguur, 15 exclusieve wapens, 22 metalen materialen om te bouwen, 1 metalen deur samen met 3 metalen ramen, 1 klokkentoren en nog veel meer.

  Functies

  • De jumbobox meet 25″ en bevat 100 kleine items die verwijzen naar het Fortnite-spel.
  • 22 metalen bouwmaterialen helpen je om 4 graffiti sprays te maken.

  Het is alsof je een exclusief Fortnite-cadeau uitpakt om je favoriete Fortnite-personages, wapens en dingen te onthullen die je aan het originele spel doen denken.

  Fortnite Battle Bus Deluxe

  De Fortnite Battle Bus is een andere uitstekende merchandise van Fortnite die je kunt bezitten als je een gekke fan bent. Dit is een 14-inch lange luxe bus met details en functies die vergelijkbaar zijn met het originele spel. Deze bus wordt geleverd in combinatie met Jonesy en Tomato Head, 4-inch hoge gelede figuren.

    Hoe willekeurig een afleverpunt te kiezen voor Fortnite en PUBG

  Je kunt de achter- en zijdeuren openen om de feestmodus te ontketenen in een ruimte die plaats biedt aan 10 4-inch modellen en figuren. Het is een perfect cadeau als je kind een die-hard fan is van het Fortnite-spel. Het kan hen uren bezig houden en zal hen zelfs geen seconde afleiden.

  Het berenvoertuig

  Het berenvoertuig is de perfecte manier om van de ene plaats naar de andere te reizen, waar je ook bent en wat je ook doet in het spel. Je kunt de LED-verlichting gebruiken om je vijandelijke squadron te verblinden of een feest te laten crashen. Je teamgenoten kunnen op het jachtgeweer rijden of zich verstoppen in de laadbak van de vrachtwagen.

  Voor degenen die gek zijn op Fortnite en zijn verschillende producten en verzamelitems, is het berenvoertuig slechts het begin van je uitgebreide verzameling. Dit berenvoertuig houdt je grondig bezig met het spel.

  Functies

  • Feest je een weg door de kaart met dit uitstekende figuur van een berenwagen.
  • Verlicht de plek met de LED’s van de berenwagen.
  • Neem verschillende squadleden mee om achter in de berenwagen te gaan zitten.
  • Dit omvat ook een party trooper die rijdt met een jachtgeweer.

  Als je een gekke fan bent van Fortnite, moet je niet wachten om zo’n berenvoertuig te bezitten. Verhoog de waarde van het spel en geef je kinderen de kans om de wereld van Fortnite in het echt te ervaren.

  Fortnite Feature Deluxe Spatlap RC Voertuig

  Het Fortnite Feature Deluxe Mudflap-voertuig draait je uit de storm. Het voertuig wordt geleverd met de iconische 4-inch ontspannen figuur van Jonesy. Het voertuig wordt ook gecombineerd met spray-emblemen.

  U kunt de claxongeluiden activeren en ook de beweging van de auto besturen met behulp van een afstandsbediening. Het belangrijkste doel achter het maken van het spatlapvoertuig is om een ​​Fortnite-game in het echt na te maken.

  Functies

  • Het Mudflap-voertuig weegt 3,39 pond.
  • Met behulp van de afstandsbediening kunt u de door de bumper geactiveerde crashgeluiden en nog veel meer geluiden activeren.
  • U kunt uw voertuig met spatlap helemaal naar wens aanpassen met herbruikbare spuitstickers.
  • Epic Games bezit officieel de licentie van het product.

  U kunt de Deluxe Mudflap op afstand bestuurbare auto voor uw kinderen kopen als verjaardagscadeau of voor een speciale gelegenheid. Als uw kinderen Fortnite-fans zijn, is er niets anders ter wereld dat hen gelukkiger zal maken dan dit product.

  Conclusie

  De rage voor Fortnite is sinds de lancering toegenomen. Mensen zijn erg geïnteresseerd in het spel en spelen het met hun familie en vrienden. Wat moet worden begrepen, is dat deze toenemende rage de reden is achter de introductie van zoveel merchandise met betrekking tot Fortnite op de markt. Mensen houden ervan om deze koopwaar te kopen of cadeau te doen aan hun dierbaren.

  Er is een uitgebreide lijst van al zulke dingen die men kan kopen en cadeau doen aan hun naasten en dierbaren. Het selecteren van een van deze zal een moeilijke taak zijn. Doorloop daarom de details en kenmerken van elk van deze producten en voltooi vervolgens het product dat u wilt kopen.

  Bekijk deze lijst met beste platformonafhankelijke games.

  gerelateerde berichten