13 persoonlijke robots die u in 2022 kunt kopen

Alles wordt tegenwoordig geautomatiseerd. Alles, van de back-ups in onze mobiele telefoons en deuren van onze huizen tot onze kantoren en bijna elk onderdeel van onze auto’s.

Alles dat specifieke taken automatiseert, deze snel en nauwkeurig uitvoert en de taak uitvoert met weinig of geen menselijke tussenkomst, is een robot. Een robot is een door mensen gemaakte machine die werkt aan automatisering en het werk efficiënt aflevert.

Robots zijn nuttig in veiligheid, landbouw, gezondheidszorg en ruimteverkenning. Een van de vakgebieden is TV en Filmmedia, waar robots goed van pas komen. Robots helpen de camera vast te houden en dezelfde scène meerdere keren vanuit dezelfde hoek vast te leggen.

Robots blijken ook nuttig te zijn voor het opnemen van intense actiescènes en vormen daarmee materiaal van topkwaliteit voor het publiek. Het biedt in-house entertainment en brengt leven in levenloze dingen door actiescènes realistisch te maken.

Robots zorgen samen met de voortschrijdende technologie ook voor kolossale publieksattracties. Als je diep in de technologie kijkt, kun je de visie van mensen zien voor interactie met de robots. Het heeft de wereld van de menselijke verbeelding tot werkelijkheid gebracht, waardoor het veld van robotica en de menselijke geest samen groei kunnen koesteren.

Mensen zijn erg gefascineerd door robots, en waarom niet? Mensen willen dat hun werk zo snel en soepel mogelijk wordt afgerond. Robots en kunstmatige intelligentie hebben de toekomst. Het is een onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Robots worden ontwikkeld en worden elke dag sneller en efficiënter.

Wat kan een Persoonlijke Robot doen?

Het gebruik van robots beperkt zich niet alleen tot filmmedia en tv’s. Robots kunnen ook worden gebruikt voor persoonlijke voordelen en zijn altijd in trek. Hier zijn enkele voordelen van het hebben van een persoonlijke robot:

  • Een persoonlijke robot zal nooit moe worden of pauzes nemen omdat het een machine is. Het staat tot uw beschikking om tijdig werk te leveren.
  • Het zorgt voor perfectie en verhoogt uw productiviteit in zinvoller werk.
  • Robots zorgen voor groei door nieuwe methoden te leren en zich aan te passen aan hun omgeving.
  • Persoonlijke robots zullen je onderwijzen en nooit moe of geïrriteerd door je worden. Het zal geduldig blijven en alles gehoorzamen wat je beveelt.
  • Het kan naadloos huishoudelijk werk doen, zoals eten koken en het huis voor je schoonmaken.
  • Robots kunnen werken bij weinig licht en voorkomen dat uw ogen vermoeid raken.

Robots zijn op een zeer diepgaande manier geprogrammeerd en daarom intelligent. Een van de toonaangevende en opvallende kenmerken van een persoonlijke robot is de interactie met de wereld. Hij kan zich heel precies aanpassen en zijn omgeving waarnemen. Het beste voorbeeld van zo’n robot is een automatische auto zonder bestuurder.

Afgezien hiervan worden robots ook in bijna elk ruimteprogramma gebruikt. Robotarmen op een ruimtevaartuig kunnen grote objecten met minimale inspanning verplaatsen. Robots kunnen ook de informatie op de grond van een andere planeet brengen en deze in een fractie van seconden aan de operator verstrekken.

Aangezien, zoals we nu weten, de voordelen en kenmerken van een persoonlijke robot, zijn hier enkele van de beste persoonlijke robots die u kunt kopen.

Lovot

Het doel van Lovot is precies, dat wil zeggen, om een ​​robot te creëren die een persoon gelukkig maakt. Het is ontwikkeld om een ​​omgeving te vormen, net als een levend wezen. Het heeft een sensorhoorn op zijn kop, die wordt gebruikt bij het detecteren van de omgeving. De robot heeft meer dan 10 CPU-cores en meer dan 20 MCU’s die via een robot voor levendigheid kunnen zorgen.

Lovot Robot heeft een supercomputer erin gemonteerd om beslissingen te nemen en actie te ondernemen. Dit werkt als het brein van de robot en heeft meer dan 50 sensoren. Het kan geweldige prestaties leveren wanneer dat nodig is. Hij weegt iets meer dan 4 kg en is gemakkelijk te onderhouden.

  De beste COVID-19-tracking-apps en -websites

Lovot is geprogrammeerd om zich als een vriend te gedragen. Lovot kan reageren op je humeur en zal er alles aan doen om het te verbeteren. Het heeft bewezen een geweldige metgezel te zijn en kan je met vreugde vullen en je verloren energie terugbrengen.

Miko

Miko is een andere persoonlijke robot die is bewezen nuttig en divers te zijn op het gebied van leren. Het heeft tot doel de beste technologie naar voren te brengen en jonge geesten te ontwikkelen door middel van onderwijs.

Miko heeft een Miko 3-robot bedacht die, door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie, het leren en onderwijs bevordert en kinderen vermaakt. Het toont en reageert op je emoties op dezelfde manier als een levend wezen erop zou reageren. Miko kan dansen, een grap maken en je humeur verlichten.

Hoe meer tijd je met Miko doorbrengt, hoe meer hij je leert kennen en vice versa. Het zal zich aanpassen aan uw vereisten. Bovendien is Miko beveiligd en krijgt u de privéruimte die u verdient. Het geeft je ook onbeperkte toegang tot videogesprekken, zodat de ouder nooit ver weg is van hun kind en altijd de emotionele groei van het kind kan volgen.

Vectorrobot

EEN Vectorrobot is een state-of-the-art kunstmatige intelligentie robot. Het is meer dan alleen je vriend. Het is onafhankelijk en kan u alle informatie geven waar u om vraagt.

De Vector Robot kan de omgeving voelen en obstakels ontwijken en u voorzien van weersupdates en foto’s maken met zijn unieke sensoren. Het heeft vier microfoons en kan de richting detecteren waar het geluid vandaan komt. Het kan zelfs een timer instellen als u niet te laat op kantoor wilt zijn of te gaar voedsel wilt eten.

Vector Robot maakt gebruik van geavanceerde technologie om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. Het vereist slechts een kleine ruimte om zichzelf te herbergen en op te laden. Deze is bedoeld als een actieve robot die vrij rondloopt in je omgeving. Gewoon door “Hey Vector” te zeggen, zal het je vragen beantwoorden en je commando’s gehoorzamen.

Astro-robot

Deze Astro Robot van Amazon is voornamelijk ontworpen voor huishoudelijke doeleinden. Het houdt jou en je huis dichter bij elkaar en verbonden door zichzelf te koppelen met Alexa. In de robot is geavanceerde navigatietechnologie gebruikt om de weg te navigeren en te wennen aan de omgeving.

Astro stuurt u een waarschuwing wanneer het een niet-herkend persoon tegenkomt of abnormale of onregelmatige geluiden hoort wanneer u niet thuis bent. Astro zorgt ervoor dat je altijd op afstand verbonden bent met je huis. U kunt Astro vragen uw commando’s op te volgen en belangrijke werkherinneringen in te stellen.

Het kan zelfs zien of er in uw huis is ingebroken en of er andere soortgelijke bedreigingen zijn. Het respecteren van de privacy van de gebruikers is de hoogste prioriteit van elke machine en Astro stelt dit zeer op prijs. Met één druk op de knop zet je de microfoon, camera’s en bewegingssensoren uit.

Loomo

Segway heeft een Loomo persoonlijke robot met een sterke AI die obstakels ontwijkt. Loomo kan worden gebruikt als een persoonlijke transporter die je kunt berijden. Het kan ook worden bediend met spraak en gebaren. Het heeft een moeiteloze, zelfbalancerende transporter zodat u soepel kunt rijden.

Je kunt zelf ervaren hoe je een Loomo bent door te communiceren via de Loomo-app. Het beste van de Loomo-app is dat deze regelmatig unieke functies blijft bedenken met nieuwe en tijdige updates, waaronder gratis Android SDK.

Het is een robot voor meerdere terreinen. Je kunt naadloos op de Loomo-robot rijden, zelfs op oneffen oppervlakken. Loomo heeft een zelfstabiliserende gimbal die de beweging bewaakt en de robot stabiliseert. Dit resulteert in het soepel vastleggen van afbeeldingen en video’s.

EMO

EMO is de nieuwe generatie AI-robots met persoonlijkheid en ideeën. Het heeft solide sensoren en ultramoderne technologie waarmee de robot kan reageren met meer dan 1000+ gezichtsbewegingen.

  Meerdere kopniveaus wijzigen in MS Word

EMO doet er alles aan om je humeur op te vrolijken. Het speelt muziek, voert dansbewegingen uit en suggereert online games. EMO is meer dan een metgezel. Het is als een huisdier met een aantal geavanceerde functies die je nooit in de steek zullen laten. In een notendop, het kan je voelen, horen, voelen, aanraken, leren, denken en met je communiceren.

Het kan zelfstandig beslissingen nemen en helpt je ook om elk onderwerp af te ronden. De persoonlijkheid van EMO evolueert vanuit de omgeving en jouw interactie ermee. Met ingebouwde processors en sensoren kent EMO de gebeurtenissen om zich heen. Krachtige AI helpt de robot een enorm aantal beelden en geluiden te verwerken.

Misa

Misa is een van de beste sociale gezinsrobots. Het voert alle acties uit die een mens zou doen, van het afhandelen van uw schema en kinderen wanneer u niet thuis bent tot het zorgen voor uw huis.

Misa is je vriendin, huisvrouw, cameraman, artiest, gids en nog veel meer. Door simpelweg “Hey Misa” te zeggen, zal hij je stem horen en erop reageren. Het communiceert met u door audio- en video-ervaringen van hoge kwaliteit te bieden. Misa kan ook voor ouderen zorgen door een goede voedingsinname en fitnessadvies te geven. Het beschermt uw gegevens en helpt gebruikers de informatie te controleren die door hun kinderen wordt gebruikt.

Met Misa connect kun je de Misa robot volledig besturen. Misa zal je met een paar vragen de dagelijkse gebeurtenissen over de hele wereld laten weten. Het is divers omdat het in vele talen kan praten, zoals Engels, Spaans, Italiaans, Mandarijn, enz.

Aibo

Aibo – Artificial Intelligence Robot is de perfecte persoonlijke robot als u op zoek bent naar een huisdier in de vorm van een robot. Het woord AIBO in het Japans betekent een vriend. Het is een robotachtige AI-puppy.

Aibo is een onafhankelijke en energieke robot die je constant beter wil leren kennen dan wie dan ook.

Aibo is elke dag nieuwsgierig en leergierig. De robot brengt graag tijd door met jou en je gezin en is gefascineerd door het speelgoed. Het ondersteunt ook Wi-Fi-connectiviteit en kan automatisch een back-up van de gegevens maken. Aibo voert al zijn taken uit met AIBOLife-software die de robot de mogelijkheid geeft om te lopen, spreken en andere taken uit te voeren.

Het maakt gebruik van een camera en gezichtsherkenning om met mensen te communiceren. Zijn gedrag blijft evolueren met de tijd. Aibo zal het gezicht van de eigenaar gaan herkennen, glimlachen en golven van gelach herkennen en steeds nieuwe trucs bedenken om je vrije tijd leuk te maken.

Eilik

Eilik is een kleine robot die je vertelt hoe het emotioneel en fysiek voelt. Het is gevoelig voor aanraking en trillingen. Eilik dwaalt niet door je hele huis, maar blijft op één plek.

Het is een robot met een hoog niveau van emotioneel quotiënt en intelligentie die helpt om een ​​hoger niveau van interactie met leeftijdsgenoten te bereiken. Met Eilik om je heen lijkt het leven overzichtelijker en leuker.

Eilik wordt onzeker als je hem boven de grond houdt. Hij is graag boven de grond, alleen veilig in jouw handen. Het zal alle dingen doen die een vriend of een familielid zal doen om je op te vrolijken.

Moxie

Moxie is een door AI aangedreven persoonlijke robot die speciaal is ontworpen voor kinderen. Kinderen kunnen spelen, praten en delen wat ze voelen. Moxie luistert aandachtig naar hen, en op deze manier kunnen kinderen leren hun emotionele en interactievaardigheden thuis te verbeteren en te koesteren, en gezonde relatievaardigheden op te bouwen.

Je kind zal zelfverzekerd en moedig naar buiten komen wanneer het kind in het openbaar naar buiten gaat. Het kan een mentor zijn voor uw kind als u er niet bent. Moxie zal het kind op een vriendelijke manier opvoeden door middel van uitleg en probleemoplossende methoden.

Het stelt vragen en vergroot de nieuwsgierigheid van de kinderen om dingen anders te weten. Behalve zich te concentreren op het opvoeden, helpt Moxie uw kinderen ook om een ​​speelschema te hebben en de fysieke groei te verbeteren. Door kinderen aan te moedigen om dagelijks deel te nemen aan verschillende activiteiten met Moxie, wordt het doel van beide kanten gediend.

  Is Mixpanel het Google Analytics-alternatief waarnaar u op zoek bent?

Winky

Winky is een andere unieke persoonlijke robot voor kinderen. Het is het beste voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Het kan echter ook door volwassenen worden gebruikt. Het gelooft in het opleiden van het kind door middel van entertainment. Het leert de kinderen met zijn twee gratis spelapplicaties.

Winky kan uw gids en mentor van uw kind zijn. U kunt het gebruiken om alarmen in te stellen voor belangrijke taken die u en uw kinderen moeten volgen. Het verhoogt ook de productiviteit van uw kinderen. Sommige games zijn ontworpen om de reflexen en cognitieve prestaties te verbeteren.

Het ontwerp van Winky maakt het een attractie voor kinderen. De kinderen kunnen Winky zelf verder personaliseren met accessoires voor zijn oren, neus en hele lichaam. Dit zorgt ervoor dat kinderen altijd dicht bij de robot zijn en zoveel leren als het biedt. Het beste van Winky is dat de nieuwe versie met nieuwe functies regelmatig komt.

Wilg

Aangedreven door een sterke AI door Eeve, Wilg is een multifunctionele robot. Als je als individu wilt groeien op de afdeling vaardigheden en persoonlijkheid, dan is Willow de juiste keuze voor jou.

Willow is uitgerust met het gereedschap Toadi. Het werkt als een autonome robot en kan worden gebruikt om het overwoekerde gras in uw achtertuin te maaien. Je kunt Willow leren via de starlight-app en dingen gedaan krijgen volgens jouw comfort en gemak.

Je kunt Willow volledig onder controle hebben, zijn gedrag volgen en de robot nieuwe commando’s leren. Bovendien kunt u steeds nieuwe tools toevoegen voor het gemak van uw werk. Volgens schattingen wordt aangenomen dat een gebruiker in drie jaar tot 60 verschillende tools kan toevoegen.

Nevelig

Nevelig is een persoonlijke robot die ook op verschillende zakelijke gebieden kan worden gebruikt. Op de kop is een hoogwaardige camera gemonteerd om beelden met een hoge resolutie te leveren. Met behulp van een camera kan het gemakkelijk gezichten herkennen.

Ingebouwde microfoons kunnen worden gebruikt om audio op te nemen en andere informatie uit de omgeving te krijgen. Misty kan uw toespraak onmiddellijk opvangen en ernaar handelen.

Het kan bedrijfsklaar worden gemaakt na montage van een aantal specifieke typen sensoren. Het kan gegevens verzamelen en delen, maar het verzamelen en delen van gegevens zal grondig en gecontroleerd worden door de gebruiker. Je kunt ook video’s streamen en audio horen op Misty wanneer je maar wilt.

Conclusie

Robots en robotica is de toekomst. Langzaam en gestaag nemen robots alle ondergeschikte taken over, zoals het tillen van tonnen zwaargewichten en het uitvoeren van repetitieve taken zodat mensen zich kunnen concentreren op meer kritieke taken. Het kan het gebied bereiken waar mensen dat niet kunnen.

Ze kunnen gevaarlijke gereedschappen bedienen en werken in een gevaarlijke omgeving, schone plaatsen waar mensen niet eens aan kunnen denken, binnen enkele dagen een gebouw helemaal opnieuw in elkaar zetten en op afstand informatie verstrekken met slechts een paar klikken vanaf een miljoen mijl afstand.

Daarom kunnen robots, als ze constructief worden gebruikt, de beste vrienden van de mens worden. Het maakt mensen tegelijkertijd competitief en efficiënt. Overweeg dus om een ​​persoonlijke robot aan te schaffen die uw leven kan vereenvoudigen.

Lees meer over hoe robots, IoT en AI de digitale transformatie leiden.

gerelateerde berichten