13 websites voor huisdierenverzekeringen om te besparen op die dure dierenartsrekeningen

Het is altijd goed om iemand aan onze zijde te hebben als we thuiskomen na een lange vermoeiende werkdag – iemand die altijd van je zal houden, zonder oordeel, ongeacht hoe je je de hele dag voelt.

Het hebben van een dergelijke relatie met een sociaal wezen als een huisdier is voor beide partijen voordelig. Dierlijke metgezellen zoals honden, katten, konijnen en zelfs vogels verrijken ons leven door er kleuren aan toe te voegen.

Bovendien zijn er bijna geen gevoelens van eenzaamheid. Sommige huisdieren, zoals honden, helpen enorm om de stress en zorgen van de eigenaar te verminderen en te koesteren. Door een huisdier te hebben, wordt er voor ons emotionele welzijn gezorgd. Ze zorgen er verder voor dat we ons veiliger voelen en ons humeur verbeteren.

Hoe zorgen mensen voor huisdieren?

Om ervoor te zorgen dat onze huisdieren in de beste conditie blijven, doen we er alles aan om ze gezond te houden. We voorzien ze van de benodigde dagelijkse voeding, gaan regelmatig met ze wandelen en zorgen voor hun hygiëne door ze goed te verzorgen.

Dit houdt in dat u de klauwen van uw huisdier moet trimmen, hem wekelijks moet borstelen en hem regelmatig moet wassen. Het waarnemen van veranderingen in de vacht of huid van uw huisdier, zoals roos, kale plekken of een droge huid, is een ander voordeel van verzorging. We verzekeren hun gezondheid ook door regelmatige controles door een dierenarts te bezoeken.

Jullie zullen allebei profiteren van het ontwikkelen van een hechte relatie. De beste manieren om genegenheid van je partner te tonen, zijn knuffelen, aaien, buik wrijven en zelfs hun vacht aaien. Dit helpt je om je emotioneel dichter bij je metgezel te voelen en moedigt je huisdier aan om goed met mensen en andere dieren om te gaan.

We beveiligen onze huisdieren ook door microchips en halsbanden met ID-tags te plaatsen, zodat ons huis vrij is van gevaren en schadelijke stoffen buiten het bereik blijven. Eindelijk is een huisdier ook een integraal onderdeel van ons gezin. Het hebben van de beste huisdierenverzekering is een ander ding dat u niet mag missen.

Hoe kunnen dierenartsbezoeken zwaar op uw portemonnee drukken?

De vraag naar diergeneeskundige zorg is groter dan ooit. De kosten voor veterinaire zorg stijgen samen met de toename van het bezit van huisdieren.

Lichamelijke onderzoeken, diagnostische tests, laboratoriumwerk, chirurgie, anesthesie, ziekenhuisopname en zelfs nachtelijke zorg behoren tot de diensten die veterinaire klinieken in rekening brengen. Een operatie-afspraak kost aanzienlijk meer dan een controle, en lopende behandelingen kunnen bijvoorbeeld in de loop van de tijd oplopen tot een aanzienlijk bedrag.

Veel van deze procedures komen in aanmerking voor dekking door de beste huisdierenverzekering af te sluiten, die u uw contante kosten zou terugbetalen nadat u uw dierenarts hebt betaald.

Elke huisdiereigenaar zou moeten overwegen om de beste huisdierenverzekering voor zijn huisdieren te nemen. Als zich een worstcasescenario voordoet, kunt u zich veilig voelen wetende dat u een financiële beschermingsverzekering hebt.

Laten we eens kijken naar enkele websites die de beste huisdierverzekeringsdiensten aanbieden.

Aspca Pet Ziektekostenverzekering

Aspca Pet Insurance heeft een lange geschiedenis van het verstrekken van een van de beste huisdierverzekeringen voor dieren. Hun verzekeringsplannen zijn zorgvuldig opgesteld en voldoen aan de criteria van Aspca voor een humane behandeling.

  Wat is Microsoft Editor en hoe gebruik ik het?

Bovendien ondersteunt hun huisdierenverzekering het doel van de ASPCA door eigenaren van gezelschapsdieren te helpen bij het bieden van hoogwaardige veterinaire zorg, zodat de dieren langer en gezonder kunnen leven.

Het betaalt de examenkosten en diagnostische en therapeutische kosten voor ongevallen, ziekten, gedragsproblemen, erfelijke/chronische aandoeningen en nog veel meer.

Afhankelijk van het vergoedingsbedrag dat u kiest wanneer u zich inschrijft, ontvangt u 90, 80 of 70% van uw in aanmerking komende dierenartsbedrag terug zodra uw jaarlijkse eigen risico is bereikt.

U kunt volledige dekking krijgen door de claim in te dienen na het betalen van uw dierenartsrekening en u ontvangt het verzekeringsbedrag. Een van de opvallende kenmerken van Aspca hier is dat het ervoor zorgt dat uw huisdier gedurende zijn hele leven de vereiste bescherming heeft. De verzekeringslimieten worden jaarlijks opnieuw ingesteld.

Healthy Paws huisdierenverzekering

Met Healthy Paws kunt u uw huisdier de nodige medische zorg bieden. Hun huisdierenverzekeringspolissen omvatten genetische en erfelijke ziekten, rasspecifieke aandoeningen, ongevallen, ziekten, spoedeisende zorg en alternatieve behandelingen.

Een betaalbaar huisdierenverzekeringspakket dat doktersbezoeken dekt voor recente verwondingen en ziekten, is wat Healthy Paws te bieden heeft.

Met een eenvoudig te begrijpen huisdierenverzekeringsplan is het eenvoudig om u en uw huisdier te helpen verdedigen. Er zijn geen uitbetalingsbeperkingen per incident, jaarlijks of levenslang en de dekking van het plan wordt geleverd zonder bovengrenzen.

De website is naadloos om mee te werken, omdat het snel en eenvoudig papierwerk voor de klanten heeft ontwikkeld zonder dat er claimformulieren nodig zijn.

Maak gewoon een foto van uw dierenartsrekening en upload deze via de app of uw Healthy Paws-account online. De terugbetalingen zijn snel en efficiënt. Bereik ze vandaag nog voor uw huisdier.

fetchpet

Fetchpet biedt een van de beste dekkingen voor ziekte en andere gezondheidsgerelateerde aandoeningen. Met Fetchpet kunt u blijven werken met uw huidige dierenarts of een nieuwe zoeken. Zelfs spoedeisende hulpklinieken en specialisten komen hier aan bod.

Ook het indienen van een claim is vrij eenvoudig. Maak gewoon een foto van de medische gegevens van uw huisdier en beantwoord enkele eenvoudige vragen.

Zodra uw claim is geaccepteerd, ontvangt u binnen twee dagen een directe aanbetaling van maximaal 90% van uw onverwachte dierenartskosten. Profiteer bovendien van de exclusieve aanbiedingen van Fetchpet om de kosten van uw premies tot 10% te verlagen.

De meeste bedrijven accepteren geen dieren ouder dan twaalf of minder dan acht weken. Fetchpet heeft daarentegen geen maximumleeftijd en staat verzekering toe voor dieren vanaf zes weken.

Pompoen

Pumpkin maakt noodzakelijke preventieve zorg voor dieren betaalbaar. Met de beste huisdierverzekeringsopties van Pumpkin, kunt u uw huisdieren helpen de onderzoeken, medische zorg en voorgeschreven medicijnen te krijgen die ze beter zouden moeten zijn. Verder heeft het aparte verzekeringen voor honden en katten.

U kunt de huisdierenverzekering kiezen die bij u past voor uw huisdier. Door nieuwe ontwikkelingen op veterinair gebied zijn er betere systemen beschikbaar voor behandelingen, maar tegen torenhoge kosten. Pumpkin heeft u gedekt voor onvoorziene dierenartskosten die kunnen optreden.

Alle huisdieren hebben jaarlijkse onderzoeken, vaccinaties en testen op parasieten nodig om ze gezond te houden. Daarom heeft Pumpkin samen met dierenartsen Preventive Essentials ontwikkeld, een unieke wellnessbundel.

Als u vergoedingen wilt voor deze essentiële wellnesszorg, kunt u eenvoudig een optionele vergoeding toevoegen aan uw plan; het is geen verzekering, maar is net zo belangrijk.

ManyPets

Bij ManyPets is het motto om bij te dragen aan een klimaatpositieve toekomst, de toegang tot gezondheidszorg voor huisdieren te vergroten en ouders van huisdieren de vrijheid te bieden om de zorg te vinden die hun dieren nodig hebben.

  Hoe verander ik mijn Xbox One-account van kind in ouder?

ManyPets wordt gecrediteerd voor het ontwikkelen van huisdierverzekeringen en wellnessprogramma’s die reeds bestaande ziekten dekken.

De standaardverzekeringen van ManyPets dekken de uitgaven in verband met de behandeling van en de zorg voor ziekten en ongevallen, maar u kunt tegen een extra vergoeding ook routinematige zorg dekken.

Uw wachttijd voor ongevallen en ziekte duurt slechts 24 uur als u overstapt van uw huidige huisdierenverzekering naar de ManyPets huisdierenverzekering.

Limonade

Lemonade is een van de best beoordeelde verzekeringsmaatschappijen. Met Lemonade wordt alles overzichtelijk en gemakkelijk. Lemonade zet het conventionele verzekeringsconcept op zijn kop. Uw premiebetalingen worden behandeld alsof ze door u zijn gedaan, niet door hen.

Een preventieve verzorgingsbundel gemaakt door Lemonade, speciaal voor de jongere leden van uw pelsfamilie. Kritieke operaties zijn onder meer castratie of sterilisatie, chippen, vlooienbehandeling en maximaal zes vaccinaties of boosters.

Een opvallend kenmerk van Lemonade is dat het een percentage van de premies doneert aan goede doelen. De website is modern en eenvoudig; een offerte aanvragen duurt een paar minuten. U kunt online een polis kopen als u tevreden bent met de prijsstelling.

Huisdierenverzekering door het hele land

Pet Insurance By Nationwide biedt een van de beste huisdierverzekeringsplannen. Om u te helpen het exacte dekkingsniveau voor uw huisdier te selecteren, biedt Pet Insurance By Nationwide letsel-, ongevallen- en ziekte- en welzijnsplannen. Nationwide omvat exotische huisdieren zoals vogels, schildpadden en reptielen, naast honden en katten.

Het maakt niet uit wat voor soort huisdier je beschermt, er zijn kortingen beschikbaar. Huidige Nationwide-leden besparen 5% op een gloednieuwe huisdierenverzekering en 10% bij het verzekeren van drie of meer huisdieren. Nationwide, dat een breed scala aan verzekeringsplannen biedt, kan aan tal van uiteenlopende behoeften van klanten voor huisdierenverzekeringen voldoen.

Huisdieren Beste

Pets Best biedt twee primaire soorten polissen: een die alleen ongevallen dekt en een die zowel ongevallen als ziekten dekt. Het indienen van de claims is ook eenvoudig. U kunt claims indienen zonder papierwerk in te vullen als u de website of mobiele app van het bedrijf gebruikt.

Er kan een Routine Care-rijder worden toegevoegd, die zaken als vaccinaties, microchips, vlooien- en tekencontrole en meer behandelt. Routine Care-dekking is beschikbaar in twee niveaus: Essential en Best Wellness. Bij het upgraden van Essential Wellness naar Best Wellness worden sterilisatie en castratie, gebitsreiniging en wellnesstests toegevoegd.

De verzekering biedt jaarlijkse dekkingsbeperkingen en terugbetalingspercentages die variëren van 70% tot 90%. Het heeft ook een kortere wachttijd voor ongevallen in vergelijking met andere websites.

Omarm huisdierenverzekering

Embrace Pet verzekering is er wanneer het onverwachte gebeurt met uw huisdier. Het heeft een van de beste huisdierenverzekeringsplannen en enkele andere bedrijven.

Het dekt kosten van een kleine kras tot een chronische en tandheelkundige ziekte, verwondingen, dierenartsbezoeken, tests, behandelingen, hoe groot of klein ook, en zelfs vervolgcontroles.

Bovendien kunt u naast de dekking van uw huisdierenverzekering het flexibele niet-verzekerde preventieve behandelplan van Embrace aanschaffen. Het helpt u bij het creëren van een budget voor de noodzakelijke, zij het soms dure, uitgaven in het belang van uw huisdier.

De ervaring met het indienen van claims is het meest cruciale aspect van uw huisdierenverzekering. Dit gebeurt naadloos zonder formulieren in te vullen.

Trupanion

Een van de bekendste huisdierenverzekeraars is Trupanion. De webpagina en telefoonservice bieden rechtstreeks dekking voor ongevallen en ziektes aan eigenaren van gezelschapsdieren. Trupanion werkt samen met werkgevers, dierenklinieken en opvangcentra om verzekeringen op de markt te brengen.

  Hoe de primaire PS4-console te deactiveren

Volgens verzekeraars moeten huisdieren doorgaans ongeveer acht weken oud zijn om in aanmerking te komen voor dekking. Huisdieren kunnen nu echter vanaf de geboorte worden verzekerd, dankzij de afschaffing van de minimumleeftijd door Trupanion.

Meestal kunt u het eigen risico op uw huisdierenverzekering aanpassen aan uw behoeften. Fokkers van honden of katten moeten Trupanion gebruiken, aangezien de fokkende ruiter kwalen en verwondingen dekt die het gevolg zijn van fokken, werpen of koninginnen.

Figo huisdierenverzekering

Figo wil u de mogelijkheid geven om te kiezen wat het beste is voor uw huisdier op basis van zorg, niet op prijs. Naast een open levenslang voordeelplan en een wellness-add-on, biedt Figo drie flexibele plannen die ziekte en letsel dekken.

Plannen hebben slechts één eigen risico per jaar. U kunt desgewenst echter in maandelijkse termijnen betalen. U krijgt als klant toegang tot de Figo Pet Cloud, een app waarmee u eenvoudig kunt omgaan met de medische en verzekeringsvereisten van uw huisdier.

Zelfs als u niet tevreden bent met de service, heeft u 30 dagen de tijd om uw dekking te beëindigen en een terugbetaling te ontvangen als u geen claim indient.

Tot $ 5.000 per jaar (essentieel), $ 10.000 per jaar (voorkeur) of een onbeperkt bedrag (ultiem) kan aan u worden vergoed. Volgens Figo wordt de categorie Voorkeur het meest gebruikt. Met deze flexibele aanpak kunt u het ideale dekkingsniveau kiezen dat past bij uw financiële behoeften en die van uw huisdier.

Voorzichtige huisdierenverzekering

Prudent Pet Insurance biedt uitgebreide en alleen ongevallenverzekeringen voor uw behoeften en budget. Het biedt verschillende verzekeringsplannen, waaronder Essential, Ultimate en Accident-only.

Bovendien biedt Prudent Pet twee beschermingsadd-ons die u tegen een extra vergoeding aan uw abonnement kunt toevoegen. Als u veel huisdieren afdekt met Prudent Pet, krijgt u 10% korting voor meerdere huisdieren. U kunt ook een cadeaubon van $ 15 krijgen als u een andere huisdiereigenaar doorverwijst naar Prudent Pet en vervolgens om een ​​gratis offerte vraagt.

Het heeft ook een 24×7 gezondheidshulplijn, voor het geval je het nodig hebt. Prudent Pet behoort tot de beste huisdierenverzekeringsmaatschappijen die uitgebreide verzekeringsplannen bieden.

TrustedPals huisdierenverzekering

Met de vele kortingen die TrustedPals biedt, kunt u geld besparen op uw huisdierenverzekering. De wellness-add-on is een extra vergoeding, maar kan u helpen de bescherming te krijgen die u nodig heeft om de inhoud en gezondheid van uw huisdier te behouden.

U hebt veel flexibiliteit met betrekking tot uw eigen risico, vergoedingsbedrag, eigen bijdrage en jaarlijkse uitkeringsbeperkingen.

U kunt een wellness-add-on gebruiken om dekking te krijgen voor routinematige en preventieve zorg als u meer dekking wilt dan het rampen- en ziekteplan. De leeftijd van uw huisdier, het ras en of uw huisdier een man of een vrouw is, heeft invloed op uw TrustedPals-verzekeringskosten.

Conclusie

Geef uw huisdier metgezel de beste huisdierenverzekering voor een gezonde en veilige toekomst van de hierboven genoemde best-in-class websites. Het zal uw financiële stabiliteit verbeteren en u en uw huisdier op de lange termijn beïnvloeden door een gelukkig leven te leiden.

Bekijk enkele huisdiertrackers om uw huisdieren te beschermen.

gerelateerde berichten