13 Zoekhulpmiddelen voor domeinnamen voor uw bedrijf – Domeinzoeker

Een van de uitdagende taken voor startende/ondernemers in de planningsfase is het vinden van de slimme domeinnaam. Een domeinnaam die kort, gemakkelijk uit te spreken, te onthouden en SEO-vriendelijk is.

Gezien de groei van een online website, kan het frustrerend zijn om het geregistreerde domein te zien waarnaar u op zoek bent.

Er zijn meer dan 330 miljoen domeinen geregistreerd, dus wat je ook denkt aan korte woordenboekwoorden is waarschijnlijk verdwenen.

Dankzij de volgende tools, die u helpen een relevante domeinnaam voor uw bedrijf te vinden met meerdere combinaties.

Met de meeste tools voor het genereren van domeinnamen kunt u het rechtstreeks vanuit het zoekresultaat kopen, maar als u het apart wilt kopen, kunt u deze platforms bekijken om goedkoop een domeinnaam te kopen.

En als u van plan bent uw website op shared hosting te hosten, kunt u het proberen SiteGrond of Bluehost, die een GRATIS domein biedt.

Laten we eens kijken naar de zoekhulpmiddelen voor domeinen.

domein wiel

Twijfel je over je perfecte domeinnaam?

Maak je geen zorgen!

domein wiel heeft u gedekt met hun fantastische tool voor domeinsuggesties. Het beste van Domain Wheel is dat je spannende en creatieve domeinen krijgt die met de hand zijn uitgekozen. U krijgt ook secties van ‘Sounds Like’ en ‘Rhymes With’ die zoekwoorden bevatten die lijken op het oorspronkelijke zoekwoord. Mis het gedeelte Willekeurige suggesties niet, want het bevat een aantal geweldige suggesties die verband houden met uw zoekwoord.

  Hoe Exodus voor Kodi op elk apparaat te installeren?

Naam Smit

U kunt anticiperen op het niveau van creativiteit dat u in hun suggestie zult vinden aan de hand van hun domeinnaam.

We zullen! Naam Smit zullen je niet teleurstellen met hun pakkende suggesties voor domeinnamen. Voer gewoon een paar trefwoorden over uw website in en u krijgt een lijst met domeinen met de exacte trefwoorden, enkele creatief gemengde domeinen, rijmende domeinen en een heleboel opwindende aanpassingen. U kunt zelfs de domeinnamen filteren met behulp van de zoekmodifier aan de linkerkant.

Domainr

U kunt de Domainr API gebruiken om brainstorming rechtstreeks op uw producten te bouwen. Domainr is de juiste keuze als u snel en probleemloos een domein wilt zoeken. Bovendien is de API in hoge mate aanpasbaar, die u kunt gebruiken als een drop-in-vervanging of om de bestaande domeinzoekactie een boost te geven. Domainr ververst voortdurend zijn database om realtime beschikbaarheidsdetails over uw potentiële domeinen te geven.

De zoeksuggesties zijn snel maar generiek in vergelijking met andere zoekservices voor domeinen.

kijk

De AI-aangedreven bedrijfsnaam generator by Looka is een handig hulpmiddel dat een lijst met naamideeën samenstelt op basis van trefwoorden en sectoren. U kunt alle potentiële bedrijfsnamen op lengte filteren en direct het domein en de sociale beschikbaarheid controleren.

Er is ook een functie waarmee u kunt kiezen uit een lijst met abstracte ideeën als u niet zeker weet welke trefwoorden u moet invoeren.

  Hoe Netflix-account permanent te verwijderen

Domeinen Bot

Zet uw idee om in namen met Domeinen Bot. Met een zoekmachine voor domeinnamen kunt u de zoekopdracht filteren op basis van TLD, talen, voorvoegsels, achtervoegsels en een optie om alleen beschikbare domeinen of bij een uitverkoop te tonen.

Als u een hostingbedrijf runt, bent u misschien geïnteresseerd in hun API om te integreren met het zoeken naar domeinnamen.

Een dienst van automatisch vind duizenden mogelijke domeinnaam van de trefwoorden.

U kunt het resultaat sorteren op populariteit, lengte of alfabetisch.

Domeinen

Domeinen is eenvoudig tot een zoekfunctie die u laat weten of een bepaald domein in gebruik is en een alternatieve optie met voorvoegsels, typefouten en synoniemen.

Een ander fantastische responsieve zoekfunctie toont het resultaat terwijl u typt. Het geeft een resultaat van populaire extensies en enkele nuttige suggesties.

Als uw gewenste domein al is geregistreerd, geeft het zoekresultaat u de mogelijkheid om de eigenaar en andere details te controleren met behulp van WHOIS.

Shopify

EEN bedrijfsnaam generator door Shopify direct zoeken naar beschikbaar domein en laat u uw merknaam reserveren op Shopify.

NaamBounce

NaamBounce is een nieuwe bedrijfsnaamgenerator. U kunt op de startpagina één tot drie afzonderlijke trefwoorden invoeren. NameBounce genereert vervolgens bedrijfsnaamideeën met beschikbare domeinnamen.

Een leuke functie is dat je TLD’s met landcode kunt doorzoeken, zoals .co.uk, .com.au en .in.

  Betere foto's maken in uw huis (geen flits nodig)

Zodra de resultaten verschijnen, kunt u de filters aan de linkerkant van de pagina gebruiken om uw resultaten te verfijnen. U kunt op de ster naast een domeinnaam klikken om deze aan uw favorietenlijst toe te voegen.

Panabee

Panabee is een van de populaire om een ​​alternatieve naam voor te stellen, de beschikbaarheid van app-namen en gebruikersnamen op sociale media voor uw merk te controleren.

naam grep

naam grepzoals de naam al doet vermoeden, is perfect ontworpen voor geeks om te zoeken met behulp van reguliere expressies en sets.

Wordoid

Wordoid is een uitstekende tool als u op zoek bent naar een “brandable” domeinnaam. Alle namen die ze geven zijn verzonnen woorden. U kunt in meerdere talen zoeken en de filters aan de linkerkant gebruiken om nieuwe resultaten te genereren.

Ik hoop dat de bovenstaande online domeinnaamgenerator u helpt bij het vinden van de domeinnaam voor uw bedrijf. Zodra u de domeinnaam definitief heeft, kunt u deze premium hosting bekijken als u besluit om WordPress te gebruiken.

gerelateerde berichten