14 Bluestacks alternatieve emulators voor Windows, macOS en online

Of het nu LG, Samsung of Huawei is, 90% van de mobiele telefoons werkt op Android. Gezien de enorme groei in de markt voor het ontwikkelen van mobiele apps, zijn er veel compatibiliteitstests op grote schaal uitgevoerd, maar vanwege de al groeiende werkdruk hebben ontwikkelaars niet de tijd om de compatibiliteitsproblemen van mobiele app-functies te testen.

Afgezien van tijdgebrek, zijn er problemen met het hebben van voldoende middelen om tests uit te voeren op elke functie van gediversifieerde applicaties. Als gevolg hiervan is het gebruik van emulators aan populariteit gewonnen als een tijdelijke oplossing om het testproces te stroomlijnen en te vergemakkelijken om het gemakkelijker en minder vervelend te maken.

Voordat we verder gaan, laten we eerst een stevige greep krijgen op een “emulator”. Dus wat is het?

Wat is emulator?

Om te beginnen is een emulator per definitie een tool die het Android-besturingssysteem op iemands desktopcomputer imiteert. Ontwikkelaars ontwerpen emulators om de gebruikers of ontwikkelaars te helpen die Android willen gebruiken zonder de moeite van de installatie te hoeven doen.

Het is een programma dat op een computersysteem draait door de architectuur van het apparaat van de gast te emuleren. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig het meeste uit games zoals PUBG of Pokemon Go op uw pc halen zonder dat u ze hoeft te installeren. Cool, niet?

Verderop, nu we weten waar deze tool precies voor is, laten we eens kijken hoe het helpt bij het testen van de applicaties.

We zijn getuige geweest van een aanzienlijke stijging in de ontwikkeling van mobiele applicaties. Geleidelijk aan zijn deze mobiele toepassingen aantoonbaar het steunpunt van ons bestaan ​​geworden en zouden ze blijven groeien naarmate het gebruik van mobiele telefoons nog alomtegenwoordiger wordt. Of het nu gaat om iets huiselijks als boodschappen doen of recreatieve activiteiten zoals spelletjes spelen, alles is nu nog maar een muisklik verwijderd.

Hierover gesproken, om iets naadloos te laten werken, moet het in orde zijn.

Daarom moet elke toepassing een rigoureuze testfase ondergaan om eventuele afwijkingen op te sporen voordat ze naar de gebruikers worden gestuurd. Daarom is dit voor alle ontwikkelaars echt een uitkomst als je bedenkt hoe het onverwachte of ongebruikelijke gedragspatronen lokaliseert tijdens de testfase van een mobiele applicatie.

Voordat we beginnen aan de reis van het bespreken van verschillende emulators, laten we een beetje onderzoeken hoe het werkt en wat de gebruikers ertoe aanzet om voor zo’n tool te kiezen.

Een Android- of iOS-toepassing of een browser wordt geëmuleerd door een emulator op een besturingssysteem dat als een gedefinieerd besturingssysteem wordt beschouwd, zoals dat van Mac en Windows. Wat het doet, is dat het virtuele hardwarevoorwaarden vastlegt van die van een Android- of iOS-apparaat. Hierna gebruiken we het voor testen naast debuggen. Zoals alles in deze wereld, heeft ook een emulator een groot aantal beperkingen.

We kunnen niet ontkennen hoe duur het is om een ​​echt Android-apparaatlab op te zetten en te onderhouden, omdat het geen fluitje van een cent is om de reguliere onderhoudskosten aan te pakken naast frequente apparaatupgrades. Daarom zijn online Android- en iOS-emulators een populaire keuze onder de gebruikers, en terecht!

Bluestacks

Bluestacks

Bluestacks, is het relevant om te vermelden hoe populair en mainstream een ​​keuze is voor Android-emulators. Waarom is dat zo?

Welnu, om te beginnen is Bluestacks een desktop-emulator die goed past bij zowel Windows als Mac. Hoewel ze het zo ontwerpen dat het elke Android-applicatie kan draaien, werken de functies het beste om de game-ervaringen van Android-videogames op Windows te verbeteren.

Dus, als je iemand bent die erg van high-graphic games houdt, dan is deze iets voor jou, want het draait allemaal om Android-games op pc! Het belangrijkste voordeel dat het met zich meebrengt, is dat er absoluut geen verlies van grafische kwaliteit is en niet te vergeten de opmerkelijke compatibiliteit met de meeste en grote Android-games.

Laten we nu eens kijken naar enkele Bluestacks-alternatieven.

De Bluestacks-alternatieven

Smakelijk

Smakelijk is een browsergebaseerde emulator en past goed bij HTML5 en JavaScript.

Aangezien er geen of beperkte opties beschikbaar zijn voor iOS-emulators voor pc en Mac, dient Appetize als de beste oplossing, aangezien het hoogstens van u wordt gevraagd om de applicatie op de website te uploaden, en vanaf dat moment bent u helemaal klaar om te gaan. Het is efficiënt geschikt voor zowel Android als iOS.

HeadSpin

HeadSpin biedt een echte apparaatinfrastructuur in de cloud. U kunt kiezen uit duizenden echte Android- en iOS-apparaten om op te testen.

HeadSpin is een toonaangevend platform als het gaat om testen op Android- en iOS-apparaten. Gebruikers kunnen real-world inzichten krijgen die emulatorachtige omgevingen bereiken door te testen op echte apparaten. Het beste is dat er geen SDK voor nodig is.

Functies

  • Handmatig en geautomatiseerd testen – Test en debug uw apps op afstand met veilige, schaalbare API-gestuurde handmatige en geautomatiseerde tests.
  • Functioneel testen – Krijg de real-world inzichten die u nodig hebt terwijl u de app-functionaliteit test om het verwachte app-gedrag te bereiken.
  • Prestatietests – Duik diep in prestatieproblemen en los crashes en fouten op.

AI Engine – Krijg inzicht in prestaties en QoE en doe aanbevelingen op basis van onze ultramoderne AI-engine.

LambdaTest

Met een keuze uit 2000+ verschillende browser- en OS-omgevingscombinaties, LambdaTest zorgt ervoor dat de websites en alle applicaties elke bug verwijderen en soepel werken. De ingebouwde ontwikkelaarstools zijn de toegangspoort tot foutopsporing, ook in realtime.

Het vergemakkelijkt cross-browser testen op verschillende mobiele browsers, zoals Safari, Mozilla en Google Chrome. De Lambda-tunnelfunctie biedt een bijkomend voordeel van het testen van zowel lokaal als privé gehoste pagina’s.

Genymotion

Deze is eenvoudig te gebruiken en in te stellen, naast een emulator met veel functies. Het komt in een gratis en betaalde versie.

  Lettertypen downloaden van de Microsoft Store in Windows 10

Genymotion onderscheidt zich door zijn capabele OpenGL grafische kaarten. Dit maakt het een van de beste en snelste Android-emulators. Het wordt geleverd met plug-ins voor zowel Eclipse als Android Studio.

Afgezien hiervan is het beschikbaar op meerdere besturingssystemen Windows, Linux en OS X. Het maakt ook het gebruik van een webcam voor een geëmuleerd apparaat als camera mogelijk. ADB-opdrachten kunnen ook worden uitgevoerd met behulp van de ADB-tunnel.

Saus Labs

De Saucelab’s Android- en iOS-simulators zijn een voordelige manier om tests uit te voeren op mobiele applicaties. Met hun emulators kunt u met een aantrekkelijke snelheid cross-browser testen uitvoeren tegen lagere kosten dan echte apparaten.

Kortom, ze zijn waarschijnlijk de beste die er zijn om een ​​goede mix van emulators, simulators in combinatie met echte apparaten te bieden om het beste te bereiken als het gaat om mobiele testautomatisering.

AWS Device Farm

AWS Device Farm helpt bij het uitvoeren van web- en mobiele applicaties door middel van tests verspreid over een breed scala aan desktopbrowsers, zoals Chrome, Internet Explorer en Firefox en echte mobiele apparaten. Dit is om ervoor te zorgen dat de applicatie hetzelfde functioneert, ongeacht de browseromgeving.

Met geautomatiseerd testen worden de problemen geïdentificeerd en gegroepeerd, zodat men zich eerst kan concentreren op de belangrijkste. Ze worden geanalyseerd en opgelost door intensief gebruik van video’s, actie- en consolelogboeken en logboeken van webstuurprogramma’s.

MEmu

Het is een Android-emulator die bedoeld is om je ervaring met videogames te verbeteren. Het is gemakkelijk te gebruiken omdat het niet nodig is om deze gecompliceerde instellingen te wijzigen of aan te passen. Het enige dat nodig is, is de installatie en je bent klaar om te spelen. Subway-surfers, Geometry Dash en Minion-uitslag zijn enkele games waarvan je met volle teugen kunt genieten met deze emulator.

Naast dit, MEmu is een uitzondering geworden omdat het Lollipop, Android Jelly-bean en ook Kitkat ondersteunt. MEmu wordt aanbevolen vanwege zijn geweldige productiviteit en is ook gratis te gebruiken.

Nox

Het is een andere Android-emulator die gespecialiseerd is in videogames en ondersteunt meerdere Android-versies. Het is ontworpen en gemaakt door BigNox en is geschikt voor games zoals PUBG en Clash of Clans. Het wordt geleverd met geavanceerde functies zoals Keyboard Mapping. Deze functie geeft je een voordeel ten opzichte van andere spelers omdat een toetsenbord sneller reageert.

In de multi-player modus kun je één spel tegelijk in verschillende vensters spelen, waardoor het mogelijk is om tussen meerdere spellen tegelijk te wisselen. Het is gratis te downloaden en wordt gebruikt op Windows 10 en Mac. Hierover gesproken, het is eenvoudig te downloaden en te installeren zoals elke andere software.

Android Studio

De Android-studio wordt geleverd met een verscheidenheid aan tools die ontwikkelaars helpen bij het ontwerpen en bouwen van game-applicaties en games, uitsluitend voor Android. Evenzo wordt het zelfs geleverd met een ingebouwde emulator die helpt bij het testen van je game of een applicatie.

De installatie is echter nogal complex en kan tijdrovend zijn. Het kan nogal een gedoe zijn voor de beginner, terwijl het een ideale keuze kan zijn voor ontwikkelaars. Het is intelligente software en ondersteunt Kotlin, Java, naast C/C++-talen.

Roodvinger

Roodvinger is een van de meest gebruiksvriendelijke en lichtgewicht emulators. Het heeft geen hardwarevereisten en het geheugenverbruik is een absoluut minimum, dus het is perfect voor beginners en gebruikers die licht willen blijven op computerbronnen.

Het biedt een Android-ervaring die 100% native is. Niet alleen dit, maar het is ook een platformonafhankelijke emulator en geeft toegang om alle Android-applicaties uit te voeren vanuit Windows of macOS.

BrowserStack

BrowserStack is een uniek en innovatief toevluchtsoord voor mobiele emulators van Apple iOS en Google Android, en beide lijken voor 99% op de echte apparaten.

BrowserStack staat hoog als het meest geloofwaardige web- en mobiele testplatform. Hiermee kunt u tests uitvoeren op verschillende apparaten en desktopbrowsers om ervoor te zorgen dat de software veel verder gaat dan de verwachtingen van de organisatie en de klant. Geladen met een flexibele, gebruiksvriendelijke en veelzijdige interface in combinatie met een geweldige API, maakt het het werk een stuk eenvoudiger.

Je schakelt eenvoudig tussen mobiel, pc of MAC.

iPadiaans

Er zijn nogal wat tools die lijken op: iPadiaans, die een iPad- of iPhone-ervaring bieden op zowel Mac als pc, maar ze zouden je niet zover laten gaan dat je je applicatie of code uploadt om tests uit te voeren. Daarom, als je een iOS-emulator wilt gebruiken die de hardware van die van iOS-hardware op een Windows-bureaublad nabootst, dan is de iPadian waar je voor moet gaan.

Het is relevant om te vermelden dat het in werkelijkheid niet helemaal een emulator is, maar eerder een iOS-gebruikersinterface simuleert met een besturingssysteem van Windows 7 of hoger door een nieuw venster te openen en gebruik te maken van Windows-applicaties en hardware. Het wordt geleverd met een aanpasbare interface in combinatie met vele interessante toepassingen.

RunThatApp

RunThatApp stelt u in staat om uw mobiele applicaties soepel in de browsers uit te voeren, waardoor de gebruikers de apps kunnen testen en promoten. Het verlaagt de kosten met een hoger tarief, aangezien het apparaatemulatie gebruikt. Het platform dat het gebruikt is zo uniek dat het vrijwel elk apparaat en elke browser ondersteunt.

Laatste woord…

We hopen dat de lijsten die we hebben samengesteld nuttig voor u blijken te zijn wanneer u er een voor uzelf gaat kiezen.

gerelateerde berichten