14 iPad-apps om de hele dag georganiseerd te blijven [2023]

In de snelle wereld van vandaag moet georganiseerd blijven de topprioriteit zijn om succes te behalen.

Het is iets dat u op veel gebieden van het leven kan helpen, inclusief productiviteit. Een georganiseerde geest en omgeving hebben een directe relatie met productief zijn, wat u kan helpen:

✅ Prioriteer taken

✅ Voorkom uitstelgedrag

✅ Bespaar tijd

✅ Verminder de grote hoeveelheid stress

Aangezien er altijd twee kanten aan een medaille zitten, zou het juist zijn om te zeggen dat technologie het in zekere zin moeilijk en ook gemakkelijk voor je heeft gemaakt om georganiseerd te blijven. Te veel sociale apps zijn bijvoorbeeld een product van technologie, wat tot veel afleiding kan leiden als ze niet binnen de limiet worden gebruikt.

Aan de andere kant hebben we het positieve aspect dat het gemakkelijker maakt om je dagelijkse taken en verantwoordelijkheden bij te houden.

In dit bericht kijken we naar de positieve aspecten van technologie, en dat zijn de beste iPad-apps waarmee je de hele dag georganiseerd kunt blijven.

Laten we er meteen in springen.

Todoist

Een app die geweldig is voor individuen en teams, de Todoist app stelt je in staat om werk en leven op de meest naadloze manier te organiseren. Het helpt u mentale helderheid te bereiken door u te helpen uw dagelijkse taken uit te zoeken en aan het eind van de dag meer te bereiken.

U kunt beginnen met het maken en organiseren van taken in projecten, het instellen van vervaldatums en herinneringen, het inschakelen van uw team voor samenwerking en nog veel meer.

Een erg coole functie van deze app is dat je taken kunt prioriteren met behulp van kleurgecodeerde labels. U kunt taken ook sorteren en bekijken op vervaldatum en het visuele dashboard gebruiken om uw voortgang te volgen.

Lees ook: Apps organiseren via mappen op uw iPhone

Elke.doe

U kunt gebruikmaken van een reeks zeer handige functies van Any.do, een productiviteitsapp die bijna een must-have is voor elke iPad-gebruiker.

Een van de belangrijkste kenmerken van deze app is het taakbeheersysteem. Hiermee kunt u taken maken, herinneringen instellen, taken prioriteren en ze categoriseren in mappen voor de gemakkelijkste toegang.

Een andere functie die ik erg handig vond, is agenda-integratie. Het helpt u op de hoogte te blijven van uw tijdgevoelige afspraken en taken doordat u de app kunt synchroniseren met uw agenda. Dit maakt het ongelooflijk eenvoudig om uw tijd te beheren en te voorkomen dat u zich overweldigd voelt.

Bovendien kunt u boodschappenlijstjes, planners, takenlijsten en nog veel meer gebruiken.

Trello

Deze lijst zou niet compleet zijn geweest zonder Trello, een zeer populaire app voor project- en workflowbeheer. Het heeft alles wat je nodig hebt om elke dag georganiseerd en productief te blijven.

  Edge Analytics uitgelegd in 5 minuten of minder [+ 5 Tools]

Het biedt veel aanpassingsopties om u te helpen de app te gebruiken volgens uw vereisten in plaats van een sjabloon te volgen die niet voor u is gepersonaliseerd.

Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van Trello:

 • Visueel organisatiedashboard om borden voor verschillende projecten te maken
 • Samenwerkingsoptie om teamleden uit te nodigen en samen aan borden te werken
 • Voortgangsanalyse om uw traject bij te houden
 • Kalenderweergave voor vervaldatums

Het is een geweldige app om traditionele plaknotities in te ruilen voor digitale borden. Het minimaliseert de belasting die u op uw hersenen legt om dingen te onthouden en helpt u zich te concentreren op wat belangrijker is.

Wekker

Op tijd blijven is een belangrijk onderdeel van georganiseerd blijven, en dat is precies wat Alarm Clock u zal helpen bereiken. Toen ik keek naar wat deze app te bieden heeft, was ik enigszins verrast omdat de functies enkele van de meest unieke zijn die er zijn.

Hier zijn enkele van die functies die de manier veranderen waarop u alarmen gebruikt:

 • Notities en takenlijsten als wekherinneringen
 • Gepersonaliseerd thema of foto als achtergrond voor je klok
 • Weer en temperatuur direct naast je wekker
 • Stel het maximale aantal keren in dat u op snooze kunt drukken
 • Maak alarmen voor verschillende doeleinden

Het heeft ook wekmissies die je moet voltooien om het alarm uit te zetten. Mijn favoriet is bijvoorbeeld de wiskundepuzzel die je vraagt ​​om wiskundige problemen op te lossen om het rinkelen te stoppen.

Wekker voor mij

Wanneer u Alarm Clock for Me installeert, is de kans groot dat u nooit meer door uw alarm heen slaapt. Het heeft een verzameling prachtig ontworpen wijzerplaten, weerdetails, een multifunctionele timer en een zaklamp, allemaal ingebouwd in één enkele app.

Het is een multidimensionale oplossing voor wanneer u op tijd wakker wilt worden, uw werkuren in de gaten wilt houden, taken gemakkelijk wilt uitvoeren en andere doeleinden wilt doen.

Deze app heeft verschillende opties om het alarm uit te schakelen, waaronder het oplossen van een wiskundig probleem of gewoon schudden. Bovendien kun je je eigen wake-up-afspeellijst maken, de helderheid van het scherm wijzigen, notities toevoegen en in slaap vallen met witte ruis.

Pomodoro-focustimer

Zoals de naam al doet vermoeden, gebruikt Pomodoro Focus Timer de Pomodoro-techniek om je te helpen georganiseerd te blijven. Het verbetert uw productiviteit door u een timer te bieden die is geconfigureerd met uw voorkeuren, zodat u zich kunt concentreren op de gegeven taak die voor u ligt.

Enkele hoogtepunten van deze app zijn:

 • Aanpasbare timerintervallen voor verschillende tijdsduren
 • Klantgerichte achtergrond en stijl
 • Geïntegreerde witte ruis bij elke timer
 • Handige planning en meldingen
 • Ontspannende geluidsspeler

Het synchroniseert ook goed met je Apple Watch en iPhone.

Focus To-Do

Een app die de Pomodoro-timer combineert met taakbeheer, Focus To-Do helpt je gemotiveerd en gefocust te blijven om dingen voor elkaar te krijgen (het is op wetenschap gebaseerd).

  Capability Maturity Model (CMM) uitgelegd in 5 minuten of minder

Als je de Pomodoro-techniek wilt implementeren terwijl je een takenlijstfunctie op aanvraag hebt, is dit misschien de perfecte app voor jou. Hiermee kunt u taken in uw takenlijst maken en ordenen, u concentreren op een bepaalde taak met behulp van de timer, herinneringen instellen voor belangrijke gebeurtenissen en nog veel meer.

U krijgt ook gedetailleerde statistieken van uw voortgang, inclusief voltooide taken, tijdsverdeling en totaal verstreken tijd op de focustimer.

Woud

Forest integreert de Pomodoro-techniek heel goed in de app door een focustimer te bieden. Je kunt het voor verschillende doeleinden gebruiken, inclusief de momenten waarop je in het moment wilt zijn en van het heden wilt genieten.

Ik ben helemaal weg van de manier waarop het het hele proces in de app visualiseert. Het begint door je een zaadje te geven voor een boom die je zou moeten laten groeien door in het heden te zijn. Als je de taak volbrengt, groeit de boom aan het einde van de timer volledig.

Als je de verleiding om je telefoon te gebruiken echter niet kunt weerstaan, zal je boom verwelken en dat zou een mislukte taak zijn.

Het is een heel interessant concept dat je een gevoel van verantwoordelijkheid geeft voor je eigen acties. Als je gedisciplineerd bent, zul je slagen; als je dat niet bent, gaat de boom dood.

Kalenders

Agenda’s wordt wereldwijd door meer dan 20 miljoen gebruikers gebruikt en helpt u georganiseerd te blijven door uw planningen, agenda’s, taken en routines samen te brengen om ze onder één dak te beheren.

Het helpt u het volledige plaatje te zien en uw tijd te beheren door u in staat te stellen agenda’s van Google, iCloud of Outlook samen met Google-taken en -herinneringen te verbinden.

Bovendien kunt u ook sjablonen maken voor de specifieke taken die u vaak uitvoert, zoals:

 • Uitwerken
 • Koken
 • Lezing
 • Gitaar oefenen

Het is net zo eenvoudig als het slepen en neerzetten van uw taken naar de kalender en ze zonder fouten op tijd af te ronden.

Kleine kalender

Beheer evenementen, schema’s en taken efficiënt met Tiny Calendar, een zeer schone en minimale app die eigenlijk “niet zo klein” is als het gaat om functies. U kunt uw Google-agenda ermee synchroniseren en uw taakbeheer een boost geven door alles wat u moet doen binnen één dashboard te hebben.

Hier zijn enkele andere geweldige functies van deze app:

 • Gebaar ondersteuning
 • Ondersteuning voor slepen en neerzetten
 • 9 verschillende standaard kijkopties
 • Realtime synchronisatie met Google Agenda en lokale iOS-agenda
 • Pushmeldingen voor tijdige herinneringen

Tiny Calendar werkt zelfs als je geen toegang hebt tot een internetverbinding, allemaal dankzij het feit dat het je wijzigingen in de cache opslaat en synchroniseert zodra je weer online bent.

Otter

Een erg handige app en waarschijnlijk een van mijn favoriete organisatie-apps die er zijn, Otter helpt je met geautomatiseerde notities voor Zoom, Google Meet en andere vergader-apps. Het transcribeert automatisch uw vergaderingen, zodat u geen enkel goudklompje mist dat de spreker liet vallen terwijl u niet oplette.

  Wat is uw digitale voetafdruk en waarom is het belangrijk om erover te weten?

Het is ook superhandig als je schriftelijke aantekeningen nodig hebt van wat er in de vergadering is gezegd om terug te blikken en alle informatie volledig in je op te nemen (zo ben ik ook!).

Een van de beste dingen die Otter biedt, is hun reeks toegankelijkheidsfuncties gericht op mensen die doof, slechthorend en anderen zijn.

Lees ook: Voer uw online vergaderingen beter uit met Otter

Druk gewoon op Opnemen

Ervaar opname met één tik, transcriptie en iCloud-synchronisatie in één keer met Just Press Record. Zoals de naam al doet vermoeden, hoeft u alleen maar op de opnameknop te drukken en wordt automatisch getranscribeerd wat er wordt gezegd.

Het maakt niet uit of je kostbare momenten wilt vastleggen, zoals de eerste keer dat je kind “mama” zegt, of voor iets professioneels zoals een belangrijke vergadering, het is geschikt voor alle doeleinden die er zijn.

Nadat de app klaar is met opnemen, kun je een paar dingen bewerken en aanpassen, zoals het verbeteren van de transcriptie indien nodig en het verwijderen van de extra delen die je niet nodig hebt.

Een Tracker

Word beter in het ontwikkelen van goede gewoonten, het bereiken van uw doelen en het verhogen van uw productiviteit met ATracker. Het is een app die je helpt je doelen te behalen, taken op tijd af te ronden en de perfecte routine in te stellen.

Het heeft een zeer eenvoudige gebruikersinterface, maar u kunt uw gegevens in visuele vormen zien, zoals cirkeldiagrammen en staven. Terwijl u deze app op uw iPad blijft gebruiken, worden de gegevens verzameld en is uw voortgang voor u zichtbaar.

Je kunt je tijd efficiënt beheren met deze app, en ik geloof dat dit een van die apps voor zelfontwikkeling is die je niet overweldigen.

Als beter worden dan je vroegere zelf je prioriteit is, moet je ATracker meteen downloaden.

Clockify

Als je een freelancer bent, heb je veel baat bij Clockify. Het is een gratis tijdregistratie-app waarmee je je tijd kunt bijhouden met slechts één tik.

Bovendien kunt u:

 • Categoriseer tijd op tags
 • Volg uw productiviteit op verschillende gebieden
 • Bekijk urenstaten voor verschillende taken
 • Bekijk algemene rapporten

Bovendien staat het onbeperkte teamleden, projecten en werkruimten toe. Voor een gratis app biedt Clockify zoveel meer dan je zou verwachten. Als uw vereisten minimaal zijn, is dit misschien wel de meest geschikte app voor u.

Gedachten afsluiten

Door gebruik te maken van de bovenstaande apps, kunt u uw productiviteit verbeteren, uw taken onder controle houden en uiteindelijk een meer georganiseerd leven leiden. En het beste deel? Dit alles is mogelijk met alleen je iPad.

Bekijk vervolgens deze to-do-apps voor Android en iOS om nooit meer iets te missen.