14 Metaversen die je al in 2022 kunt betreden

Wat begon als een concept in de game-industrie is overgegaan naar een geheel ander universum van 3D dat bekend staat als Metaverse. En elke onderneming in de technologie- of entertainmentsector wil er een stukje van.

We gaan een surrealistisch tijdperk van de digitale wereld binnen. Technologieën zoals kunstmatige intelligentie en augmented reality hebben de wereld stormenderhand veroverd.

Metaverse is een wereld, die niet bestaat, maar die je toch ziet en ervaart omdat het allemaal virtueel is. Als je dit stukje informatie niet goed begrijpt, denk dan aan fictiefilms als Matrix en Ready Player One. Onthoud hoe in The Matrix, zodra ze zouden worden aangesloten, ze zich in totaal verschillende werelden stortten, die functioneerden op manieren die onbekend waren voor de realiteit van de wereld waarin we leven.

Iedereen in deze wereld verlangt naar frisse en nieuwe ervaringen; dit heeft geleid tot een geheel nieuw concept van entertainment dat bekend staat als een meeslepende ervaring, het principe en de bijbel van de Metaverse. Met een druk op de knop kun je ervaren hoe het voelt om in de jungle van de Amazone te zijn of hoe het leven in het oude Egypte zou zijn geweest.

Volgens een recent marktonderzoek werd gemeld dat de wereldwijde markt voor augmented virtual reality en augmented reality in 2018 wordt gewaardeerd op ongeveer $ 2,6 miljard en naar verwachting zal groeien tot bijna $ 815 miljard tegen 2025.

Dit artikel gaat over belangrijke Metaverses op dit moment en biedt je buitenaardse meeslepende ervaringen die je nog nooit eerder hebt gehad.

Dus kijk uit voor deze Top 14 Metaverses.

Zandbak

De Zandbak is een op Ethereum gebaseerde gedecentraliseerde NFT-gamingmetaverse. Met dit platform kunnen technisch onderlegde spelers hun virtual reality-NFT’s maken, verkopen, kopen en er geld mee verdienen.

Het is een door de gemeenschap gestuurd platform en makers kunnen geld verdienen met hun creaties en game-ervaringen op de blockchain. De Sandbox biedt volledige vrijheid om uw creativiteit en innovatie in uw Sandbox te presenteren en op de markt te brengen. Je kunt feesten organiseren, tentoonstellingen opzetten, je land creëren en nog veel meer.

De Whitepaper van de Sandbox is de perfecte plek om alles te weten te komen over het platform. De klanten van Sandbox, Sandholders genoemd, nemen deel aan de governance van het platform via een gedecentraliseerde autonome organisatie, waardoor de werking van het ecosysteem zo transparant mogelijk wordt.

De Sandbox is een deugd; een wereld waar spelers/deelnemers hun hele game-ervaring in Ethereum-blockchain kunnen bouwen, bezitten en er geld mee kunnen verdienen met behulp van SAND, het token dat door het platform wordt beheerd.

Decentraland

Decentraland is een platform waar je de virtuele wereld die de gebruikers ook bezitten, kunt creëren, verhandelen, te gelde kunt maken en kunt verkennen.

Met Decentraland kun je de grenzen van je verbeeldingskracht creëren en testen, die je meestal zult overtreffen door scènes, kunstwerken, uitdagingen en zelfs meer te bouwen. Het is mogelijk door gebruik te maken van de eenvoudige bouwtool die beschikbaar is bij het platform. De website heeft alles voor alle soorten makers; het platform biedt bijvoorbeeld de meest geavanceerde en gewilde tools om uw ecosysteem interactiever te maken door sociale games en multimediatoepassingen in te vullen.

Metaverse is misschien virtueel, maar het is nog steeds een universum, en wat zou het universum zijn als je niet kon communiceren, communiceren en contact maken met andere leden van het vers. Bij Decentraland krijg je de kans om het land te verkennen dat door andere gebruikers is gemaakt en het een en ander te leren, zelfs als je wordt vermaakt door de volledig betoverende en nooit eerder geziene ervaringen.

Je zou ook Land, activa zoals Avatars, wearables en namen kunnen kopen en verkopen op de Decentraland Marketplace, waardoor ik de eerste ben om je te vertellen dat dit de meest opwindende en vermakelijke plek is om te zijn. Je zou de nieuwste en beste digitale goederen en parafernalia kunnen opslaan, ondersteund door de Ethereum-blockchain.

Het Decentraland organiseert ook wereldevenementen om het beste van de Metaverse naar iedereen te brengen. Enkele van de complete knallers die door het platform worden georganiseerd, zijn Magic Hours, Australian Open Metaverse, Boxhead Friends en Drop. Buffalo Metaverse Tour en nog veel meer.

  App-, bestands- en mappictogrammen wijzigen op een Mac

Axie Oneindigheid

Het platform van Axie Oneindigheid klinkt niet een beetje, wat te verwachten in zijn Metaverse. Je wordt verwelkomd door vliegende robots, met hamer zwaaiende mutanten, vliegende beesten en wezens die je nog nooit eerder hebt gezien. Als je wat dieper naar beneden scrolt, veranderen de middeleeuwse banieren de sfeer volledig en verrassen ze je.

Axie Infinity is in de eerste plaats een game-universum vol met spannende wezens die bekend staan ​​als Axies. Spelers kunnen ze aaien en in hun voordeel gebruiken bij het bouwen, uitbreiden of verdedigen van hun universum tijdens veldslagen en oorlogen. In één oogopslag lijkt het universum op elk online multiplayer-spel waarin beginners missies voltooien om ervaring op te doen en spelers op geavanceerde niveaus conflicten en oorlogen tegen elkaar verklaren met behulp van complexe strategieën en tactieken om hun buit te bereiken.

Het cruciale verschil tussen Axie en elk traditioneel spel is echter dat het economische blockchain-ontwerp van het platform de speler in staat stelt een complexe economie te creëren binnen het game-universum die codependent van elkaar is. Naarmate de spelers naar het gevorderde stadium gaan, plukken ze de vruchten van deze economieën als beloningen en potentiële hulpbronnen die echte geldwaarde hebben vanwege het open-economische systeem van het spel.

Zo zeldzaam

Als je graag online voetbal speelt, dan is Sorare iets voor jou. Het biedt verzamelbare digitale kaarten om de handel met andere gebruikers in de open marktplaats van de portal te verbinden. Bij Sorare ervaar je voetbal als nooit tevoren, waarbij fantasie werkelijkheid wordt met slechts één klik op de knop.

Je kunt ook je squadron samenstellen en beheren met behulp van nooit eerder gebruikte strategieën, opstellingen maken en punten verdienen op basis van de real-life prestaties van spelers. Door dit alles te doen, krijg je een diepere band met voetbal terwijl je de uitverkorene geschiedenis ziet schrijven op het veld.

En wacht, dat is het gewoon niet; op basis van je prestaties in de fantasy league, krijg je beloningen met wekelijkse aanbiedingen en prijzen terwijl je je moed bewijst door te strijden tegen andere managers en de divisies te beklimmen om het spel te verslaan.

Sorare heeft meer dan 215 officieel gelicentieerde clubs (de lijst bevat clubs zoals FC Barcelona FC Bayern Munchen) op het platform, met elke week nieuwe clubs die het hele ecosysteem interessant, vermakelijk en competitief maken.

The Game in Sorare is een gratis promotioneel spel dat wordt georganiseerd in verschillende toernooien om de hoofdactiviteit van de organisator te promoten, het creëren van het beste team dat professionele voetbalspelers vertegenwoordigt. Het beste team wordt bepaald door een uniek puntensysteem dat rekening houdt met de werkelijke prestaties van spelers in het echte leven tijdens het toernooi. Details over de wedstrijden en wat het in petto heeft, zijn beschikbaar op de pagina met spelregels.

Illuvium

Illuvium is een volledig gedecentraliseerd RPG-avonturen- en verzamelspel gebouwd op Ethereum-blockchain en Immutable X L2-netwerk. Spelers zoeken door uitgestrekte en gevarieerde landschappen om magische godheid-achtige wezens genaamd Illuvial te jagen en te vangen.

De game heeft een interessante tijdlijn voor de Metaverse en biedt spelers een traktatie van verhalen vertellen en state-of-the-art ontwerpen, waardoor de hele game een meeslepende ervaring voor de spelers wordt.

De game heeft de juiste snaar geraakt, met echte spelers en belangrijke zakelijke spelers die in verschillende hoedanigheden klaar staan ​​om samen te werken met Illuvials. Ze zijn onder de indruk van de reis en geloven in de belofte van het platform. Deze omvatten Bitcoin.com, Immutable X, Lotus Capital, Influx, Blockchain Game Alliance en nog veel meer.

Illuvium verschilt van de rest van de gedecentraliseerde spelplatforms omdat het niet elke keer GAS-kosten in rekening brengt om een ​​peer-to-peer-transactie te voltooien. Dankzij de integratie met Immutable X kunt u uw activa veilig bewaren terwijl u geen gaskosten betaalt voor directe transacties.

In Illuvium kun je je team bouwen en laten groeien door andere spelers op te stellen en uit te dagen. Terwijl je je tegenstanders te slim af bent met je snelle reactie en strategische manoeuvre, verdien je $ ILV, een cryptocurrency die ook door het platform is gebouwd en momenteel wordt gewaardeerd op $ 589 en een liquide verwaterde marktkapitalisatie heeft van meer dan $ 5 miljard!

  Automatische back-up instellen met Deja Dup

Metahero verschilt van alle metaversen waarover we tot nu toe hebben gelezen. Metahero van Wolf Digital World is in plaats daarvan de toegangspoort tot de Metaverse. Het drijft Ultra-HD Metascanning-technologie aan en heeft een krachtig crypto-token met de naam $HERO.

Metahero brengt het coolste deel over de virtuele wereld naar de tafel. Ik zou graag willen dat je je Ready Player One-herinneringen naar boven haalt en je de geweldige avatars en gadgets herinnert die door de spelers in de virtuele wereld worden gebruikt. Evenzo biedt Metahero 3D-scan- en modelleringstechnologie.

Deze geavanceerde technologie kan ultrarealistische 3D-avatars en virtuele items genereren voor gebruik in games, VR, sociale media en online mode. Deze technologie maakt het ook mogelijk om NFT’s te maken van echte kunstwerken en verzamelobjecten.

Er zijn behoorlijk grote namen in de partnerlijst van het platform met Tencent als Marketing Partner, KuCoin en Kanga Exchange Listing Partner, en is aanbevolen door Yahoo Finance, Business Insider, Cointelegraph, MarketWatch, BSC News, Crypto Daily en Forbes.

hoogland

hoogland is de gloednieuwe NFT-metaverse die is toegewezen aan de echte wereld. Het is hard op weg de belangrijkste en meest dynamische op blockchain gebaseerde economie in de Metaverse te worden. Met de game kun je virtuele eigendommen kopen, verkopen en verhandelen die zijn toegewezen aan bevestigde adressen. U kunt uw huis bouwen, een bedrijf starten en UPX-munten verdienen door uw eigendommen op een gratis en open marktplaats te verkopen.

Upland heeft het internet stormenderhand veroverd en gedijt op de vrijheid en vrijheid die het zijn spelers biedt. Je zou contact kunnen maken met andere spelers, de uplanders genaamd, om buurten te ontwikkelen, spelstrategieën te leren en samen te werken en rond te hangen in de ontmoetingsruimtes van de metaverses.

De populariteit van het spel is zo groot dat het door bijna alle belangrijke gedrukte en visuele mediakanalen in de VS wordt gedekt. Het heeft in de loop der jaren miljoenen financiering ontvangen, waarvan de meest recente $ 18 miljoen was met een waardering van $ 300 miljoen. De game is genoemd in grote mediaportals zoals Forbes, VICE, Decrypt, VentureBeat, coin desk, Bitcoin.com en vele anderen.

Mijn buur Alice

In een oogopslag, Mijn buur Alice doet me denken aan Farmville, maar het heeft zoveel meer te bieden dan het laatste. Het is een op blockchain gebaseerd multiplayer-boerderij- en bouwspel dat door miljoenen spelers over de hele wereld wordt gespeeld. Met het Alice-token kun je virtuele eilanden kopen, bezitten en verkopen, spannende items verbinden en bouwen en nieuwe vrienden ontmoeten.

De game is al sinds het begin populair en alle grote spelers op het gebied van technologie willen er een stukje van. Deze omvatten reuzen zoals NGC, ChromaWay, Genesis Block, ASYMM Ventures, box Mining, Kyros Ventures, The Sandbox, Blockchain Game Alliance, Bounce en nog veel meer.

Laten we het hebben over de technologie die achter dit prachtige spel wordt gebruikt. De game-backend-infrastructuur van Alice is gebaseerd op Chromia. De backend is een Chromia relationele blockchain-database die wordt gebruikt in combinatie met Unity voor operationele accounts, overdracht van tokens, voortgang van relationele gegevens.

De voorkant van deze game is echter ontwikkeld in Unity, waardoor de gebruikerservaring naadloos is en de nadruk ligt op gameloops. Dagelijkse activiteiten met behoud van spelers worden niet in gevaar gebracht.

Bloktopia

De Bloktopia Metaverse omvat virtuele Real-Estate Blocks, beschikbaar voor bloktokenhouders. De Metaverse is een virtuele wolkenkrabber van 21 niveaus die is ingesteld om toegang te krijgen als een centrale hub voor alle informatie en soorten crypto-ervaringen. De Metaverse is gebaseerd op de principes van leren, verdienen, spelen en creëren en biedt een scala aan ervaringen en mogelijkheden voor het genereren van inkomsten door meerdere inkomstenstromen, en pocht zichzelf als een land van leermogelijkheden.

Bloktopia is een samenwerking aangegaan met Venly, Anzu, Babylons, polygon en Zokyo en heeft Animoca Brands als toonaangevende investeerder en MagicFew als marketingpartner ontvangen.

Andere prominente platforms die associaties met Blocktopia hebben gevonden, zijn enkele van de belangrijkste spelers in de industrie, waaronder Bitboy Brpto, Genblock Capital, Polygon, AU21 Capitol, Magnus Capital en vele anderen.

Ertha

Ertha is in de eerste plaats een ontdekkingsspel, maar heeft veel variabelen die de ervaring in het spel spannend en vermakelijk maken. Het is ontworpen om levensechte omgevingen na te bootsen en de acties van mensen te simuleren om in hun levensonderhoud te voorzien. Ertha’s globe heeft 350.000 HEX-percelen die als NFT kunnen worden gekocht.

  Apps zoeken en installeren op de Apple Watch

In december 2021 verdiende het gerenommeerde Metaverse een recordbrekende investering van $ 5,4 miljoen en was het een toonaangevende speler in de blockchain- en gaming-industrie.

Sterren Atlas

Sterren Atlas biedt een geheel nieuwe, baanbrekende en futuristische sciencefiction-ervaring met behulp van de nieuwste technologie zoals Nanite van Unreal Engine 5 voor meeslepende beelden en filmische kwaliteit. Nanite Graphics Technology zal in 2021 op de wereld worden uitgebracht.

Met behulp van Nanite-compressie heeft de game de mogelijkheid ontwikkeld om realtime-omgevingen te simuleren met de mogelijkheid om miljarden polygonen te beheren.

Het is behoorlijk populair onder sciencefiction-enthousiastelingen en het spel is een hit sinds de dag dat het werd uitgebracht. Het heeft financiering ontvangen van de toonaangevende investeerders van de Metaverse-ruimte en wordt gedekt door grote mediaportalen die de ontwikkeling in de metaverse-ruimte nauw volgen.

Somnium-ruimte

Soumniumruimte is een open Virtual Reality-ruimte gebouwd op blockchain, volledig gevormd door spelers. De ruimte biedt zijn spelers de mogelijkheid om NFT’s te maken, kopen en importeren voor direct gebruik en het genereren van inkomsten. De game is beschikbaar op alle grote virtual reality pc VR-headsets zoals Oculus, HTC, VIVE, HP en Valve.

De visie achter de onderneming is om een ​​hele nieuwe wereld te creëren voor het volgende niveau van communicatie, e-commerce en entertainment. Het spel biedt alles voor iedereen. De beginners kunnen de eindeloze mogelijkheden verkennen die voor hen in het spel beschikbaar zijn. Gevorderde spelers kunnen daarentegen full-body avatars uploaden en scènes voltooien op de landpercelen in de Somnium Space.

Ultra

Ultra verschilt in veel opzichten van de platforms waarover we tot nu toe hebben gelezen. Voor staren waar de rest van de platforms je bieden, hoewel een meeslepende ervaring, maar in een unieke metaverse. Terwijl je met Ultra verschillende diensten in de game-industrie onder één dak kunt ervaren, en ze zijn allemaal toegankelijk via een enkele login, gek toch!

U kunt games ontdekken, kopen en spelen, livestreaming-feeds bekijken, communiceren met uw influencers, deelnemen aan wedstrijden, toernooien winnen en nog veel meer. Alle inhoud die op het platform is gekocht, zijn digitale goederen in de keten, wat betekent dat u er zoveel controle over hebt als u had kunnen zijn, als ze fysiek waren geweest, en een andere die ze nog beter maakt dan uw fysieke activa, is dat ze zijn gemakkelijk mobiel.

Mijnen van Dalarnia

Mijnen van Dalarnia is een avonturenspel boordevol actie waarin spelers mijnen, samenwerken en hun krachten en middelen combineren om hun vaardigheden te verbeteren en in-game geheimen en zeldzame items te ontgrendelen. De mineralen die worden gedolven, kunnen worden gebruikt om je personage te upgraden en je vaardigheden bij te schaven naarmate je hoger in het spel komt.

In de loop der jaren heeft de game een trouwe fanbase opgebouwd en is het een hechte community met ontwikkelaars, spelers, belanghebbenden en investeerders in goede communicatiekanalen. De game heeft financiering verzameld van investeerders zoals Animoca Brands, Binance Smart Chain, Bitscale Capital, Chromia en vele anderen.

Opsommen

Nu je bijna alle grote spelers in de metaverse entertainmentindustrie hebt doorlopen, had je misschien wat twijfels over het fascinerende onderwerp kunnen wegnemen.

De eindeloze lijst met cryptocurrencies die je op Binance en andere uitwisselingsplatforms ziet, zijn tokens die zijn gemaakt en mogelijk worden gemaakt door de technologie achter deze metaverse ondernemingen. Dus de volgende keer dat u er een paar wilt kopen, onderzoek dan grondig de whitepapers van het bedrijf erachter.

En over de lijst, zoals besproken, kies je favoriet, spring voor de rest van de wereld op de metawagen en verdien je geld terwijl je wordt vermaakt.

Misschien wil je lezen:

Top Metaverse-bedrijven en de weg die voor ons ligt.

Top Metaverse Crypto-tokens om in te investeren.

gerelateerde berichten