14 Starbound Server Hosting om uw interstellaire verbeelding de vrije loop te laten

U kunt samen met uw vrienden een interstellaire reis maken met behulp van de Starbound Server Hosting-services. Waarom alleen het universum verkennen als je het met je vrienden doet en het nog leuker maakt?

Starbound is niet zomaar een 2D-game zoals alle andere. Het is een hele ervaring die je meeneemt door een willekeurig gegenereerd universum met een eigen aantal planeten, wezens en nog veel meer dat je kunt verkennen. Met deze game kun je verkennen, knutselen en zelfs je gevechtsvaardigheden gebruiken om het kwaad in de ruimte te bestrijden.

Of je nu nieuw bent in dit spel of een professional bent die de geheimen van het universum al heeft ontdekt, er is nog veel meer. Voordat u de juiste serverhosting voor u en uw vrienden kunt kiezen, moet u eerst de reeks vereisten doornemen die u nodig hebt om de server in te stellen, de voordelen ervan en de benodigde functies.

Als je een speciale server gebruikt, heb je de volledige controle om naadloos te spelen, zoveel mogelijk vrienden toe te voegen en zelfs een community te creëren. Daarom hebben we enkele van de beste serverhosting op internet geprobeerd en een lijst gemaakt die misschien perfect voor u is.

Dus, gordel om en maak je klaar met je verkenningshoeden; we staan ​​op het punt de zone van Starbound Server-hosting binnen te gaan en te verkennen.

Voordelen van het gebruik van de Starbound-hostingserver

Hou vol! Voordat we direct naar de lijst met servers kunnen springen, moet u dit eerst lezen. U twijfelt misschien nog steeds waarom u dit gedoe van het maken van een server zelfs maar moet doorstaan.

Je kunt niet alleen genieten van dit spel met je vrienden, maar je hebt ook volledige controle over de spelinstellingen. Hier zijn een paar voordelen van het gebruik van een hostingserver.

Maatwerk en controle

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Starbound-serverhosting is de mogelijkheid om uw game-ervaring aan te passen en volledig onder controle te krijgen. Je kunt de instellingen wijzigen, spelers toevoegen, specifieke configuraties kiezen en nog veel meer doen zonder enige onderbreking.

Multiplayer-ervaring

Een ander briljant voordeel waar we het vaak over hebben gehad, is dat je kunt genieten van gamen met je vrienden. Met het gebruik van een dedicated server kun je ervoor zorgen dat de game-ervaring exclusiever is voor je vrienden of er zelfs voor kiezen om een ​​gesloten community te creëren, afhankelijk van wat voor jou het beste werkt.

Soepele game-ervaring

In plaats van gedeelde servers of openbare servers te gebruiken, kunt u ervoor kiezen om voor dedicated serverhosting te gaan. Ook wij hebben beide opties geprobeerd, en het lijdt geen twijfel dat het hebben van een dedicated server een soepelere spelervaring biedt met minder vertragingen, snellere laadtijd en stabiliteit.

Minimale vereisten voor Starbound serverhosting

Vervolgens moet u meer weten over de minimale vereisten om stabiele serverhosting in te stellen. We hebben hieronder een lijst gemaakt met de minimale en aanbevolen vereisten voor serverhosting.

SpecificatieMinimumvereistenAanbevolen vereistenProcessorDual-core, 2,0 GHzQuad-core, 3,0 GHz of hogerRAM2GB4GB of hogerOpslag4GB8GB of meer (SSD)BesturingssysteemWindows, Linus, macOSWindows, Linus, macOS (geüpgraded)Netwerk5Mbps uploadsnelheid10Mbps uploadsnelheid of hoger

De bovengenoemde vereisten kunnen veranderen op basis van het aantal spelers dat u aan uw server wilt toevoegen. Je hebt meer multi-threads en cores nodig voor een soepele game-ervaring als je meer spelers aan je server wilt toevoegen. Hetzelfde kan gezegd worden voor het toevoegen van meer RAM om welke vertraging dan ook te voorkomen.

Laten we nu eens kijken naar de beste Starbound Server Hosting-opties.

Nodecraft

De serverhosting van Nodecraft is een van de beste om u de beste Starbound-game-ervaring ooit te bieden. Een van de grote voordelen van het gebruik van Nodecraft is de uitzonderlijke gebruikersinterface waarmee u probleemloos door alle functies en instellingen kunt navigeren.

U kunt het abonnement om te beginnen gratis krijgen en als u tevreden bent met de prestaties, kunt u overstappen naar de betaalde server. Deze hosting maakt gebruik van het NodePanel waarmee je de server binnen enkele seconden kunt opzetten. Anders dan dit, kunt u rechtstreeks vanaf uw smartphones aangepaste servers maken, plug-ins installeren en met verschillende configuraties spelen.

Nodecraft heeft locaties over de hele wereld opgezet, wat zorgt voor een lage latentie en geen vertragingen. Met nauwkeurige cloudback-ups kunt u de exacte kopie van uw bestanden en instellingen maken. Hiermee kunt u nieuwe configuraties op oudere back-ups testen zonder de instellingen van de nieuwe configuratie te wijzigen.

Bovendien beginnen de prijzen bij $ 9,98 per maand, wat een behoorlijk bedrag is om te beginnen.

Functies

 • Servers met DDoS-bescherming
 • Gratis proefversie beschikbaar
 • Blijf controleren met realtime statistieken
 • Installatieprogramma met één klik voor modpacks
 • Server in Zuid-Amerika

Het is beschikbaar op

HostHavoc

HostHavoc is de meest betrouwbare en betrouwbare hostingprovider voor gameservers op internet. Het feit dat het 72 uur geld-terug-garantie biedt, spreekt voor zich en zijn prestaties. Deze server staat bekend om zijn betaalbaarheid en uitzonderlijke klantenondersteuning.

Er zijn meer dan 11 wereldwijde datacenters voor HostHavoc die een hoge netwerkbeschikbaarheid behouden. U kunt een netwerk-uptime-garantie van 99,9% verwachten, wat zorgt voor consistente prestaties en minimale downtime tijdens uw gamesessies. Over een gebruikersinterface gesproken, deze hostingserviceprovider werkt op het TCAdmin v2-configuratiescherm dat gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor beginners.

  Uw dure slimme apparaat gaat misschien geen decennium mee

Als u een probleem tegenkomt tijdens het instellen van de server of als u downtime constateert, is de klantenservice 24×7 beschikbaar over de hele wereld om dergelijke problemen op te lossen. Bovendien worden met behulp van DDoS-bescherming al uw gegevens en server beschermd tegen elke kwaadaardige aanval die kan leiden tot prestatieproblemen.

Functies

 • Eenvoudig te installeren mods en plug-ins
 • Biedt authenticatie in twee stappen
 • Briljante klantenondersteuning
 • 72 uur risicovrije geld-terug-garantie
 • Directe installatie beschikbaar
 • 11 datacenters wereldwijd

Host Havoc heeft een betaalbare prijsstructuur die begint bij $ 9 per maand.

Game Server Koningen

U kunt nu de Starbound-serverhosting kiezen op basis van het aantal spelers dat u wilt toevoegen.

GameServer Kings zijn geprijsd op basis van het aantal spelers waarvoor je de server hoopt te krijgen. U kunt kiezen uit 6 spelers tot maximaal 50 spelers en meer. U zult genieten van de algehele service van de hostingproviders, die 24 uur restitutiebeleid bieden als u niet tevreden bent met hun diensten.

Het beste is vooral het feit dat het RCON-hulpprogramma ook volledig ondersteunt en dat u overal ter wereld volledige controle over uw server kunt krijgen. Je kunt Steam Workshop zelfs in je server integreren en zo veel mogelijk plug-ins en mods voor je spel krijgen.

Heb je niet de vereiste mods op Steam? Geen zorgen.

Je kunt de mods met een paar simpele klikken downloaden van de externe vertrouwde website. Als dit alles nieuw voor je is, kun je met de klantenondersteuning spreken via livechat, die 24×7 beschikbaar is, of je kunt ze je vraag mailen. Andere basisfuncties die u hier zult vinden, zijn de DDoS-bescherming, het installeren van aangepaste plug-ins, kaarten, spelmodi en nog veel meer.

Functies

 • Betaalbaar
 • 24 uur geld-terug-garantie
 • Er zijn tientallen spelmodi beschikbaar
 • Installeer aangepaste plug-ins en kaarten
 • 24 x 7 klantenondersteuning

De prijs stijgt op basis van het aantal spelers dat u aan uw server toevoegt. U kunt ook plannen kiezen voor 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden.

Apex-hosting

Apex Hosting staat bekend als een van de beste gaming-hostingproviders op internet. Het is niet alleen uitstekend voor zijn Starbound-server, maar ook het beste om Minecraft te spelen. De vraag is, wat maakt het de beste van allemaal?

Er zijn talloze functies waardoor het opvalt in de lijst met hostingproviders die we hier hebben genoemd. Je hebt toegang tot het spelpaneel vanaf je smartphone of elke computer waarop je momenteel werkt. Enkele van de functies zijn onder meer een uptime-garantie van 99,9% en een ultralage latentie die u de beste game-ervaring geeft.

Nadat u het abonnement heeft betaald en gekocht, is het proces daarna eenvoudig en soepel. Met eenvoudige configuraties en installatieprocessen kunt u de server binnen enkele minuten opzetten. Afgezien daarvan wordt uw server waarschijnlijk automatisch bijgewerkt, samen met geautomatiseerde back-ups.

Functies

 • 24/7 live klantenondersteuning
 • Automatische back-ups en updates
 • Consistente betrouwbare uptime
 • Gratis subdomeinen
 • Onbeperkte spelersslots

De prijs begint bij $ 7 en gaat ook omhoog op basis van het geheugen dat u kiest.

SchokByte

ShockByte Starbound-serverhosting is als niets dat je tot nu toe bent tegengekomen. Ze beweren 100% uptime te bieden, waardoor ze de beste zijn van alles wat we hebben beoordeeld. U kunt deze claim bekijken door hun minimumabonnement te nemen, en als de dingen niet werken zoals u hoopt, kunt u binnen 72 uur een volledige terugbetaling krijgen.

Zodra je de huurserver aanschaft, ontvang je alle inloggegevens en andere info voor je server per mail. Vanaf hier kun je alle gewenste instellingen configureren, meer spelers toevoegen en beginnen met spelen.

U kunt het prijsplan kiezen op basis van het aantal spelersslots en het geheugen dat u zoekt. Over het algemeen is het redelijk betaalbaar in vergelijking met zijn concurrenten. Enkele van de functies zijn automatische updates en back-ups. Daarnaast krijg je ook onbeperkte SSD-opslag en bandbreedte voor elk hostingplan.

Bovenal, als je geen idee hebt hoe je alles moet instellen en beginnen met gamen op deze servers, kun je een livechat openen met de klantenondersteuning. Ik probeerde zelfs rond 2 uur ’s nachts een paar vragen te stellen en ze konden me meteen helpen.

Functies

 • Ondersteunt alle mod-packs
 • DDoS-bescherming
 • Automatische updates en back-ups
 • 100% beschikbaarheid
 • Ondersteunt Modding
 • 24 uur geld-terug-garantie

Bovendien begint de prijsstructuur bij $ 4,99 / maand op basis van het abonnement waarmee u gaat.

AleForge

Als je op zoek bent naar een gemeenschap van Starbound-gameplay met je vrienden en andere gamers, dan is Aleforge serverhosting wat je nodig hebt. U kunt uw abonnement starten en per slot betalen. Tijdens het afrekenen kunt u eenvoudig de betalingscyclus en het aantal slots kiezen, dat kan oplopen tot 64 slots.

Er zijn momenteel vijf serverlocaties met een uptime van 99,9% die lag-free gameplay bieden. Zelfs als dit nieuw voor u is, maakt het gebruiksvriendelijke configuratiescherm het gemakkelijk om door de server te navigeren en deze te beheren. Met het mod-installatieprogramma kun je Steam Workshop-inhoud, modpacks, plug-ins en meer installeren.

Het beste van deze server is vooral dat je 10 dagen gratis kunt testen. Hierna kunt u ervoor kiezen om het te upgraden of het abonnement op te zeggen. Ik hield persoonlijk van de processor met hoge kloksnelheid en onbeperkte schijfruimte. Je krijgt de NVMe SSD harde schijven die 6 keer sneller werken dan de normale SSD schijven.

Functies

 • Geautomatiseerde taakplanning en servermeldingen
 • Eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel
 • Mod-installatieprogramma’s met één klik
 • 24/7/365 klantenondersteuning
 • Gratis proefversie beschikbaar
 • Biedt onbeperkte schijfruimte
 • 5 datacenters
  Wat is het veiligst in 2023?

AleForge biedt u een gratis proefperiode van 10 dagen en het betaalde abonnement begint bij $ 9 per maand. Je kunt het plan kiezen op basis van het aantal spelers, geheugencapaciteit en andere factoren.

Stroomlijn servers

Streamline Servers is perfect geschikt voor gamers die een enorme community van Starbound-spelers hebben. Deze hostingprovider is beschikbaar voor slots voor 8 spelers tot slots voor 256 spelers. U kunt eenvoudig op Bestel nu klikken om het betalingsproces te starten en het type server te kiezen dat u wilt kopen.

Enkele van de opties waaruit u kunt kiezen, zijn factureringscyclus, locatie, CPU-snelheid, CPU-prioriteit, slots en andere aanvullende informatie. Zodra je de betaling hebt gedaan, staat de server binnen enkele minuten klaar met de benodigde installaties. Verderop maakt hun mod-installatieprogramma met één klik het gemakkelijker om elke mod binnen enkele seconden te installeren.

De servers bevinden zich momenteel op 22 locaties over de hele wereld. U kunt hieruit kiezen tijdens het plaatsen van een bestelling. Met deze vele locaties kunt u degene kiezen die het dichtst bij u in de buurt is en genieten van gamen zonder lag.

Streamline Servers voegt meer toe aan zijn functies en heeft een uitstekend ontworpen configuratiescherm met een flexibel ontwerp en meerdere pagina’s om u te helpen elk aspect van de server te beheren.

Functies

 • Beschikbaar op 22 locaties
 • Ondersteunt meer dan 50 spellen
 • DDoS-bescherming
 • 24×7 klantenondersteuning
 • Mod-installatieprogramma met één klik

De prijsstructuur begint vanaf $2,00/slot.

GTX-gaming

GTX Gaming is een van de oudste hostingproviders voor gameservers. Ze bieden een reeks opties waaruit u kunt kiezen bij het selecteren van het type hostingplan waarnaar u op zoek bent. Het maakt niet uit met hoeveel slots u wilt gaan, u krijgt tot 5 GB gratis geheugen en tot 100 GB gratis opslag.

Je kunt zelfs met een paar simpele klikken gratis overschakelen naar andere spellen wanneer je maar wilt. GTXGaming heeft enkele van de beste functies waarbij 100% van de servers op SSD’s staan ​​en draaien op de 4,2 Ghz kloksnelheid i7-processors.

Over de servers gesproken, er zijn 14 datacenters over de hele wereld. U kunt kiezen wat het dichtst bij u in de buurt is voor de beste prestaties. Bovendien zijn GTX-servers altijd online en zijn ze DDoS-beveiligd om gegevensdiefstal te voorkomen.

Afgezien van Starbound zijn er meer dan 100 games beschikbaar met verschillende mods en een bedieningspaneel waarmee je gemakkelijk kunt navigeren. Over het algemeen was het ondersteuningsteam binnen enkele minuten na het indienen van de tickets beschikbaar en maakte het proces vrij soepel tijdens het hele gesprek dat ik met hen had.

Functies

 • 5 GB gratis RAM
 • Tot 100 GB gratis opslagruimte
 • Betaalbaar
 • Eenvoudig in te stellen
 • Automatische back-ups en updates van uw server
 • Spelwisseling beschikbaar
 • 24 uur geld terug garantie

Bovendien is het zeer betaalbaar en kost het slechts ongeveer $ 1 per slot.

Bluefang-oplossingen

Bluefang Solutions is een andere betaalbare optie als u een beperkt budget heeft. Ze bieden het Overseer Panel, dat behoorlijk gebruiksvriendelijk is en waarmee je je serverinstellingen kunt configureren, zoals de spelmodus, kaarten en nog veel meer.

Als je een professionele ontwikkelaar bent die graag met codes speelt, kun je de opdrachtregeleditor op de server gebruiken om de configuratiebestanden van de spelserver te bewerken, zoals spelmodi, spelerslimieten en meer. Met 100% FTP-toegang heeft u volledige controle over de server en alle bestanden.

Ik was in staat om de serverinstellingen te wijzigen en aangepaste spelmods en plug-ins eenvoudig te installeren met een paar eenvoudige stappen. Onder de reeks functies zult u dol zijn op de SSD-opslagschijf die veel sneller is dan de harde schijf. Deze serverhosting biedt u een geld-terug-garantie van 72 uur, waardoor u gemakkelijker kunt kiezen als u niet tevreden bent met de services.

Functies

 • Biedt een speciaal IP-adres
 • 24/7 klantenondersteuning
 • 72 uur geld-terug-garantie
 • Zeer betaalbaar
 • Biedt Overseer Panel

U kunt de Bluefang Solutions-hostingservice kopen vanaf $ 15 / maand per 10 slots.

Ping Perfect

PingPerfect is een van onze favorieten als het gaat om het kiezen van een serverhosting voor Starbound. Het heeft enorm veel functies die het zeer gunstig maken, zowel wat betreft bruikbaarheid als betaalbaarheid. Beginnend met de hardware, gebruikt PingPerfect de nieuwste CPU- en opslagschijven om u de beste algehele prestaties te bieden tijdens intensief gebruik.

Verderop krijg je ook 1 GB webruimte waar je reclame kunt maken voor je gameserver, kunt communiceren met andere spelers en meer. Als u niet tevreden bent met de diensten die door PingPerfect worden aangeboden, kunt u gebruikmaken van de 48 uur geld-terug-garantie door contact op te nemen met de klantenservice, die ook 24×7 beschikbaar is.

Op het gebied van beveiliging en het veilig houden van uw gegevens, is uw server voorzien van DDoS-bescherming die aanvallen in realtime detecteert en beperkt en zorgt voor een soepele werking. Ook wordt er regelmatig een back-up van al uw gegevens gemaakt, zodat u onder geen enkele omstandigheid uw gegevens kwijtraakt.

Functies

 • Betaalbaar en gemakkelijk in gebruik
 • 48 uur geld-terug-garantie
 • Mobiel bedieningspaneel beschikbaar
 • Biedt gratis debranding
 • Makkelijk te gebruiken game-switching faciliteit
 • 24 x 7 Klantenservice

Bovendien hielden we van het spelpaneel, dat gemakkelijk te navigeren en te configureren was dankzij het intuïtieve ontwerp. De beschikbaarheid van wereldwijde datacenters maakt de algehele ervaring zonder vertragingen. Ook zijn de hostingservices geprijsd vanaf $ 16,60 / maand per 10 slots.

Game Deluxe

Van Gaming Deluxe is bekend dat het een aantal van de beste servers ter wereld heeft, gebruikmakend van de beste set hardwarefuncties. Ze draaien op i7- of i9-processors of Dell Servers met E3/E5-processors die zijn gecategoriseerd onder de goed presterende CPU’s. Zodra u de servers voor uw gameplay begint te gebruiken, kunt u multitasking-mogelijkheden ervaren, zoals het beheren van spellogica, spelerverbinding, enz.

  12 synthetische monitoringtools voor uw online bedrijf

Deze hostingprovider heeft een van de beste, gemakkelijkste en toch zeer aanpasbare bedieningspanelen waar u gemakkelijk doorheen kunt navigeren. Met weinig tot geen handleiding nodig, kunt u de server eenvoudig instellen na de aankoop. Net als andere hostingproviders in deze lijst, biedt Gaming Deluxe een restitutiebeleid van 24 uur.

Momenteel bieden ze slechts 7 datacenters wereldwijd, wat niet veel is, maar het werkt goed voor degenen die in de buurt van deze locaties wonen. Om hier meer toe te voegen, krijgt u ook DDoS-bescherming op uw server die uw gegevens beschermt tegen aanvallen.

Functies

 • Directe installatie beschikbaar
 • Biedt externe back-up
 • Biedt DDoS-bescherming
 • Betaalbaar en goedkoop
 • Volledige FTP-toegang
 • 24 uur geld terug garantie
 • 7 datacenters wereldwijd

De prijzen voor Starbound-serverhosting beginnen hier vanaf slechts £ 10,00.

1G-serverhost

1G Server Host staat bekend als de enige hostingprovider die 5,2 GHz-gameservers aanbiedt tegen de laagst mogelijke kosten. Niet alleen wij, maar gebruikers over de hele wereld zijn dol op de diensten die door het team worden aangeboden, samen met de snelle klantenondersteuning. U kunt lid worden van hun Discord-server, waar u snelle onderhoudsupdates kunt krijgen, samen met betere reacties van het team wanneer dat nodig is.

Als we naar de lijst met functies komen, bieden ze, zoals we al zeiden, een 5,2 GHz-processor met 16 cores en 32 threads. De servers ontvangen een snelheid tot 7.000mbps voor de snelste reactietijd terwijl u verslaafd bent aan het vastleggen van het Starbound-universum.

Om ervoor te zorgen dat u in de tussentijd geen gegevens kwijtraakt, regelt 1G dit in de backend en maakt een volledige offsite back-up voor u aan.

Functies

 • Schakel direct over naar een ander spel
 • Gebruikt aangepast TCAdmin-paneel
 • 72 uur geld-terug-garantie
 • Volledige externe back-ups
 • Onbeperkt aantal spelers
 • 9 wereldwijde locaties

Bovendien is het meest interessante deel van deze serverhosting dat je een onbeperkt aantal spelers kunt toevoegen aan elk abonnement dat je kiest. En de prijs begint vanaf slechts $ 15,00.

nitrado

We hebben nog een Starbound-serverhosting die zowel betaalbaar als gemakkelijk te beheren is. Nitrado Server Hosting heeft een reeks abonnementen waaruit u kunt kiezen op basis van het aantal spelers dat u aan uw server wilt toevoegen. Het kan beginnen vanaf 4 spelers tot wel 200 spelers.

Er zijn ongeveer 8 wereldwijde datacenters met uitzonderlijke sets hardware en functies die rechtstreeks van invloed zijn op uw game-ervaring. Kies het juiste datacenter dat het dichtst bij u in de buurt is voor betere connectiviteit en ook lage latentie.

We vonden het geweldig hoe gemakkelijk het was om de hele server vanaf het begin te beheren. Zodra u het hostingplan hebt gekocht, kunt u eenvoudig alles instellen en mods, plug-ins en meer installeren. Anders dan dit, kunt u de configuraties beheren en zelfs de toegang tot de server delen met uw vrienden voor beter beheer.

Om u op de hoogte te houden van het laatste onderhoud, updates en evenementen met betrekking tot de gaming-community, kunt u lid worden van de Discord-community, Nitrado Community-evenementen en andere soortgelijke activiteiten.

Functies

 • Dagelijkse back-ups en automatische updates
 • DDoS-bescherming
 • Installeer eenvoudig mods en plug-ins
 • Ondersteuning in meerdere talen
 • Betaalbaar
 • 9 datacenters

En u kunt aan de slag met Nitrado-hostingservices vanaf £ 1,15 per maand.

ScalaCube

ScalaCube is een van de beste Starbound Server Hostings en een van de goedkoopste tot nu toe. De datacenters zijn wereldwijd beschikbaar, maar op geselecteerde locaties. Met deze hostingserviceprovider krijgt u enkele van de beste functies tegen een fatsoenlijk prijsplan.

Om aan de slag te gaan, kunt u de server binnen enkele seconden na aankoop direct instellen. U krijgt alle informatie die u nodig heeft voor het proces en u bent klaar om te gaan. Bovendien kunt u met volledige FTP-toegang instellingen configureren, uploaden, verwijderen en nog veel meer doen waarbij de bestanden er volledige controle over hebben.

Niet alleen dit, als je bereid bent om dingen gemakkelijker te maken, kun je ook toegang geven aan andere spelers en genieten van de gameplay. Afgezien hiervan krijgt u een gratis domein bij uw abonnement.

Verderop zal de DDoS-bescherming uw server en al uw gamegegevens beschermen tegen aanvallen en datalekken. ScalaCube beweert ook een uptime-garantie van 99,9% te hebben, die we ook hebben ontvangen tijdens het testen van onze gameplay.

Functies

 • Terugbetaling van automatische verlengingen mogelijk binnen 10 dagen
 • Directe installatie
 • Uptime-garantie van 99,9%
 • Concurrerende prijzen
 • Meerdere valuta geaccepteerd
 • Ticketing-ondersteuning beschikbaar

U kunt hostingservices krijgen vanaf $ 4,99 per maand, maar er zijn geen gratis proefversies beschikbaar.

Conclusie

Hier zijn we met alles wat u moet weten over Starbound Server Hosting en al zijn functies. Ik heb ze allemaal persoonlijk beoordeeld en ervoor gezorgd dat ik mijn ervaring met elk van hen heb opgeschreven, zodat u ook kunt beslissen welke het beste bij u past. Welnu, zorg ervoor dat u ze allemaal doorloopt voordat u tot een conclusie komt.

Hoewel sommige de beste functies hebben, zijn andere goedkoper maar met beperkte functies. Daarom kunt u deze scheiden op basis van uw budget en de functies waarnaar u op zoek bent en vervolgens op dezelfde manier beslissen. We hielden van Apex Hosting, HostHavoc en alle anderen die een sterke set hardware hebben om de beste spelprestaties te bieden.

Welke kies jij? 😃