15 beste Galaxy Note 3 aangepaste ROM’s

Als je je afvraagt ​​​​hoe je de beste aangepaste ROM voor Galaxy Note 3 (alle varianten van Galaxy Note 3) installeert, dan ben je hier aan het juiste adres. Hier ziet u alle aangepaste ROM’s van de Galaxy Note 3 voor uw apparaat. Als u een Galaxy Note 3 bezit, weet u misschien dat uw apparaat op Android OS draait. Het grote voordeel van Android OS is dat Android een open-sourceproject is waarmee je alles kunt toevoegen wat je maar wilt. Een ander voordeel is dat elke gemeenschap ROM kan ontwikkelen en aanpassen voor de telefoon van elke gebruiker. Om te beginnen werd Galaxy Note 3 in september 2013 door Samsung gelanceerd. Samsung Galaxy Note 3 kwam uit de doos met een Android-versie van Android 4.3 Jelly Bean en later werd de versie geüpgraded naar Android 5.0 Lollipop. In dit artikel ziet u verschillende beste ROM’s voor Note 3 N9005 die op deze datum beschikbaar zijn. Voordat u naar het onderwerp gaat over het installeren en downloaden van aangepast ROM, moet u ons het werkelijke verschil laten weten tussen standaard-ROM en aangepast ROM.

15 beste Galaxy Note 3 aangepaste ROM’s

De Custom-app of zelfgemaakte app is degene die Custom ROM wordt genoemd. Aangepaste ROM vervangt uw voorraad-ROM in het Android-besturingssysteem dat wordt geleverd in uw Android-telefoon of Android-tablet. Het is gemaakt als een volledig op zichzelf staand besturingssysteem omdat het wordt geleverd met een kernel. Zo wordt het Android-besturingssysteem door sommige ontwikkelaars in de Android-gemeenschap aangepast door al het afval te verwijderen en er een pure Android-ervaring van te maken zonder vooraf geïnstalleerde apps of OEM-apps. Alle bugs-gerelateerde rapporten worden opgelost door de officiële gemeenschap en andere ontwikkelaars door een update te geven van het vorige aangepaste ROM. Met Custom ROM kunnen gebruikers de nieuwste Android-versie ervaren, zelfs als de versie van het besturingssysteem niet beschikbaar is op de smartphone van de gebruiker.

Waarom wil je een aangepast ROM installeren?

Android-telefoons zijn in de loop van de tijd veel beter geworden. Dus de beste aangepaste ROM voor Galaxy Note 3 is nog steeds de moeite waard om op uw apparaat te worden geïnstalleerd. Er zijn veel voordelen aan het installeren van de beste aangepaste ROM voor Galaxy Note 3 op uw apparaat. Hier zijn veel redenen om een ​​aangepast ROM op Android te installeren.

 • Eigendom van Android-telefoon nemen: u kunt uw hardware beheren door een aangepast ROM te installeren. U kunt het ene besturingssysteem van het ene naar het andere wijzigen, toegang krijgen tot meer instellingen en de gebruikerservaring van uw apparaat wijzigen zolang gebruikers er tevreden mee zijn.

 • Alles personaliseren: je hebt nu volledige toegang om je telefoon naar een hoger niveau te tillen. Het grote voordeel van Android is dat het volledig aanpasbaar is, het stelt gebruikers in staat om het opstartprogramma te verwisselen, gebaren te maken en ionen te vervangen.

 • Gratis en open source software gebruiken: Open source pedant kan een Android-telefoon kopen, zijn ROM flashen en een andere ervaring van uw hardware voelen. Over het algemeen heb je volledige vrijheid op je apparaat.

 • De levensduur van uw telefoon verlengen: Een ander voordeel van het gebruik van een aangepast ROM is dat u na het einde van de levensduur van uw apparaat kunt genieten van de nieuwste versie van Android. Net als bij uw pc kunt u bepalen hoe lang u het apparaat kunt gebruiken waarvoor u hebt betaald.

 • Minder afhankelijk zijn van bedrijven: in sommige gevallen laten grote bedrijven de beste functies weg, voegen ze onnodige aanpassingen toe, leveren ze slecht geoptimaliseerde software en voegen ze zelfs apps toe die je rommel proberen te verkopen.

 • Sneller Android-updates krijgen: voor de meeste mensen komen Android-updates meestal dat ze zich niet eens met veel kennisgeving realiseren. Maar door een aangepast ROM te gebruiken, kunt u uw beslissing nemen over software-updates. Ze kunnen dat niet garanderen, maar je krijgt de update als je geluk hebt.

 • Bloatware verwijderen: Sommige smartphones worden meestal met meer software geleverd dan nodig is. Deze ongewenste apps worden bloatware genoemd. Deze zijn voorgeïnstalleerd op uw nieuwe telefoon.

 • Alles versnellen: sommige Android-apparaten worden langzamer naarmate ze ouder worden, terwijl andere traag zijn uit de doos. Het installeren van een aangepast ROM is een van de manieren om de prestaties van uw telefoon te versnellen.

 • Een betere levensduur van de batterij krijgen: de batterijduur van smartphones is de afgelopen jaren enorm verbeterd. Door aangepaste ROM’s te gebruiken, kunt u de levensduur van de batterij zelfs of langer verlengen. In aangepaste ROM hoeft u niet te maken te hebben met Google Play-services of andere services van Samsung, Huawei, Sony of HTC.

 • Ongewenste wijzigingen ongedaan maken: nieuwe Android-versies bieden betere batterijprestaties en stabiliteitsverbeteringen en maken het dagelijks gebruik van de telefoon handiger en gebruiksvriendelijker. Maar niet alle veranderingen worden wereldwijd geliefd of geaccepteerd. Je hebt misschien een hekel aan de manier waarop je Android Pie twee swipes nodig heeft om toegang te krijgen tot de app-lade.

 • Betrokken raken bij de Android-community: fabrikanten en ontwikkelaars zien gebruikers als hun klanten. Misschien word je verliefd op Android en wil je de Android-gemeenschap helpen ontwikkelen, maar het feit is dat ze geen baan voor je hebben. Maar de custom ROM-community verwelkomt en moedigt nieuwe ontwikkelaars aan. U investeert vrijwillig uw tijd en doet tegelijkertijd ervaring op.

Samsung Galaxy Note 3 heeft zelfs vanuit het oogpunt van vandaag geweldige hardware met 3 GB RAM en een snelle processor. De Samsung Galaxy Note 3 kan dus meer software-updates krijgen. Het krijgt echter geen officiële software-updates. Het is in de 5e versie van Android-Lollipop. De enige manier om nieuwe software-updates te krijgen, is door een aangepast ROM te installeren. Als je je afvraagt ​​​​welke Android-versie je moet kiezen, zijn hier de 15 beste aangepaste ROM’s voor Samsung Galaxy Note 3.

Belangrijke opmerkingen voordat u Custom ROM installeert

Hieronder vindt u enkele punten die u moet weten voordat u een aangepast ROM installeert.

 • Zorg ervoor dat u een back-up maakt van alle gegevens op uw apparaat voordat u doorgaat.
 • Zorg ervoor dat uw telefoon 100 procent is opgeladen tijdens het installeren van een aangepast ROM.
 • Je moet geduld hebben, want het installeren van een aangepast ROM is een vrij groot proces. Weinig ROM’s kunnen tot 30 minuten duren voor installatie. Elke onnodige actie zou de installatie van een aangepast ROM beïnvloeden.

1. Havoc OS-ROM

De eerste aangepaste ROM op onze lijst is Havoc OS ROM. Deze ROM is geïnspireerd op Pixel en is gebaseerd op ASOP. Deze ROM is redelijk goed met als doel de dingen eenvoudig, schoon en netjes te houden. De prestaties van de ROM zijn redelijk goed, wat behoorlijk is. Het beschikt ook over Material Design 2.0. Als u problemen ondervindt, kunt u deze eenvoudig rechtstreeks aan de ontwikkelaar melden. Een ander voordeel is dat Havoc OS wordt geleverd met een heleboel functies, zoals spelmodus, leesmodus, aanpassingen in animatie, kompas, omgevingsweergave en nog veel meer. Het hoort bij Android-versie 10.

ROM-info
ROM-naam
Havoc OS
Apparaat
Android-ROM’sRealme 6 Pro-ROM’sRealme-ROM’s
OS-versie
Android 10.0
Kernel
Linux 4.x
Ui-skin
AOSP
Downloaden
Downloaden
Ontwikkelaarsinfo
Naam ontwikkelaar
Kevin Saiza
XDA-profielpagina
Profiel pagina
Doneren
Nvt
Twitter
Nvt
Google +
Nvt
Github
Nvt

2. MagMa NX-ROM

MagMa NX ROX brengt je de nieuwste Galaxy-telefoonervaring op je 9 jaar oude Samsung Galaxy Note 3. Het is gebaseerd op de Android-versie van 6.0.1 marshmallow met Dream UI erop en het ziet er perfect uit. Er zijn veel functies, hieronder zijn enkele van de handigste functies van MagMa NX

 • Altijd te zien
 • Scherm-uit-memo
 • Blauwlichtfilter
 • Geluidsfuncties
 • Randscherm

Het grootste nadeel van deze ROM is de snelheid. Dit betekent niet dat het een langzame ROM is, maar u kunt tijdens de zware prestaties willekeurige haperingen of vertragingen tegenkomen.

ROM-info
ROM-naam
MagMa-NX
Apparaat
Android ROM’sSamsung Galaxy Note 3 (internationaal)Samsung Galaxy Note 3 ROM’sSamsung ROM’s
OS-versie
Android 6.0.1
Kernel
LSSPantoom
Ui-skin
Samsung TouchWiz
Downloaden
Downloaden
Ontwikkelaarsinfo
Naam ontwikkelaar
Patrick.H
XDA-profielpagina
Profiel pagina
Doneren
Doneren
Twitter
Nvt
Google +
Nvt
Github
Nvt

3. Android Open Kang-project

In onze lijst met beste aangepaste ROM voor Galaxy Note 3 hebben we vervolgens AOKP (Android Open Kang Project). Het is hetzelfde als Android 8.1 Oreo ROM met nieuw toegevoegde functies. Hoewel het enkele achterstanden heeft, zoals problemen met Bluetooth-connectiviteit, bugs, enz., is dit het meest geschikt voor het beste ROM voor Note 3 N9005.

ROM-info
ROM-naam
Android Open Kang-project
Apparaat
Android ROM’sAsus Nexus 7 (2013) ROM’sAsus ROM’s
OS-versie
Android 9.0
Kernel
Nvt
Ui-skin
AOKP
Downloaden
Downloaden
Ontwikkelaarsinfo
Naam ontwikkelaar
JT1510365
XDA-profielpagina
Profiel pagina
Doneren
Nvt
Twitter
Twitter-pagina
Google +
Nvt
Github
Nvt

4. Officieel afstammingsbesturingssysteem

Official Lineage OS biedt Android 7 Nougat voor je Samsung Galaxy Note 3. Deze beste ROM voor Note 3 N9005 is een Android-voorraad en het ziet er netjes uit. Het is de schone versie van Google en wordt geleverd zonder opgeblazen producten. Zo kan een gebruiker de telefoon ultrasoepel en snel ervaren. De nadelen van deze ROM zijn dat er enkele bugs in het systeem zitten en dat er enkele teleurstellingen zijn in de functie, omdat het mogelijk niet werkt zoals verwacht.

ROM-info
ROM-naam
LineageOS
Apparaat
Android-ROM’sMotorola Moto G4 Plus-ROM’sMotorola Moto G4-ROM’sMotorola-ROM’s
OS-versie
Android 7.1.2
Kernel
Linux 3.10.X
Ui-skin
Voorraad
Downloaden
Downloaden
Ontwikkelaarsinfo
Naam ontwikkelaar
rahulsnair
XDA-profielpagina
Profiel pagina
Doneren
Doneren
Twitter
Twitter-pagina
Google +
Nvt
Github
Github-pagina

5. BootleggersROM

BootleggersROM is een andere beste aangepaste ROM voor Galaxy Note 3 die wordt geleverd met Android-versie 9.0 Pie is gebaseerd op ASOP met enkele fixes en patches van LineageOS en verschillende andere versies. Het idee achter dit besturingssysteem is om veel functies en handige apps naar het apparaat dat je gebruikt te brengen. Deze ROM wordt geleverd met veel aangepaste beltonen, thema’s en lettertypen die uw apparaat een frisse uitstraling geven. Dit is de beste ROM voor de Samsung Galaxy Note 3.

ROM-info
ROM-naam
Bootleggers
Apparaat
Android ROM’sXiaomi Mi 9 ROM’sXiaomi ROM’s
OS-versie
Android 10.0
Kernel
Nvt
Ui-skin
AOSP
Downloaden
Downloaden
Ontwikkelaarsinfo
Naam ontwikkelaar
tribunaal
XDA-profielpagina
Profiel pagina
Doneren
Doneren
Twitter
Nvt
Google +
Nvt
Github
Github-pagina

6. AICP

Android Ice Cold Project staat bij iedereen bekend als AICP begon op Desire HD en ontwikkelde zich vervolgens tot een volwassen ROM. De ROM is altijd gebaseerd op AOKP gebaseerd. Toen AOKP de ontwikkeling stopte, veranderden ze hun bron in Lineage OS. Deze ROM is redelijk goed met eenvoudige, schone en nette dingen. De prestaties van deze ROM zijn net als andere fatsoenlijk. Deze ROM ondersteunt veel aanpassingen en wordt ook geleverd met Android 10, wat een voordeel is.

ROM-info
ROM-naam
AICP
Apparaat
Android-ROM’sMotorola Moto E (2020)-ROM’sMotorola-ROM’s
OS-versie
Android 11.0
Kernel
Nvt
Ui-skin
Voorraad
Downloaden
Downloaden
Ontwikkelaarsinfo
Naam ontwikkelaar
lehmancurtis
XDA-profielpagina
Profiel pagina
Doneren
Nvt
Twitter
Nvt
Google +
Nvt
Github
Nvt

7. DarkLord S7 Edge volledige poort

DarkLord-serie staat bekend om zijn stabiliteit en deze ROM zit vol met functies. Zoals de naam al aangeeft, is het gebaseerd op Samsung S7 Edge Stock ROM en wordt het geleverd met Android 6 Marshmallow. Deze ROM staat bekend om zijn functies en biedt ook veel aanpassingen. Het biedt functionaliteit die vergelijkbaar is met Samsung S7 Edge Stock ROM. Het is zeer stabiel en een capabele ROM. Het grote nadeel van dit ROM is dat het geen videorecorder ondersteunt. Daar zijn een paar oplossingen voor, maar toch is het een fout.

ROM-info
ROM-naam
DarkLord S7 Edge volledige poort
Apparaat
Android-ROM’sSamsung Galaxy S5 (internationaal)-ROM’sSamsung Galaxy S5-ROM’sSamsung-ROM’s
OS-versie
Android 6.0.1
Kernel
Nvt
Ui-skin
Samsung TouchWiz
Downloaden
Downloaden
Ontwikkelaarsinfo
Naam ontwikkelaar
qareemizzle
XDA-profielpagina
Profiel pagina
Doneren
Nvt
Twitter
Nvt
Google +
Nvt
Github
Nvt

8. Resurrection Remix v7.0.2

Resurrection Remix 5.8.5 is gebaseerd op de Android-versie van 7.1.2. Resurrection Remix wordt geleverd met geweldige aanpassingsopties. Deze omvatten wijzigingen in de statusbalk, widgets, snel schakelen, widgets, app-zijbalk, vergrendelscherm, enz. Resurrection Remix staat bekend om zijn stabiele ROM en verbetert het vermogen van de telefoon om langer mee te gaan.

ROM-info
ROM-naam
Resurrection Remix
Apparaat
Android-ROM’sRealme-ROM’sRealme X2-ROM’s
OS-versie
Android 10.0
Kernel
Nvt
Ui-skin
Voorraad
Downloaden
Downloaden
Ontwikkelaarsinfo
Naam ontwikkelaar
Hritwik
XDA-profielpagina
Profiel pagina
Doneren
Nvt
Twitter
Nvt
Google +
Nvt
Github
Nvt

9. CrDroid

CRDroid is een van de beste ROM’s voor Note 3 N9005 die wordt geleverd met Android 10. CRDroid voor Samsung Galaxy Note 3 verhoogt de prestaties en betrouwbaarheid van stock-Android en streeft er ook naar om de beste functies die op dat moment beschikbaar zijn te bieden. Het heeft verschillende functies, zoals aanpassing in het vergrendelscherm, de statusbalk, knoppen en thema’s. XDA is een plaats waar de meeste functies van deze ROM-functies te vinden zijn.

ROM-info
ROM-naam
CrDroid
Apparaat
Android-ROM’sMotorola Moto E (2020)-ROM’sMotorola-ROM’s
OS-versie
Android 11.0
Kernel
Nvt
Ui-skin
Voorraad
Downloaden
Downloaden
Ontwikkelaarsinfo
Naam ontwikkelaar
lehmancurtis
XDA-profielpagina
Profiel pagina
Doneren
Nvt
Twitter
Nvt
Google +
Nvt
Github
Nvt

10. N5-poort Phronesis ROM

N5 Port Phronesis ROM is het meest stabiele ROM voor uw apparaat. Het grote voordeel is de gebruikersinterface die mooi is. Het heeft een functie genaamd ROM-besturing waarmee u uw apparaat naar wens kunt aanpassen. De enige fout in deze ROM is de NFC-fout die soms wordt weergegeven en die vervelend kan zijn. Anders dan dat, is deze ROM de beste.

ROM-info
ROM-naam
phronese
Apparaat
Android ROM’sSamsung Galaxy Note 3 (internationaal)Samsung Galaxy Note 3 ROM’sSamsung ROM’s
OS-versie
Android 5.1.1
Kernel
Voorraad
Ui-skin
Samsung TouchWiz
Downloaden
Downloaden
Ontwikkelaarsinfo
Naam ontwikkelaar
oluwaponmile
XDA-profielpagina
Profiel pagina
Doneren
Nvt
Twitter
Nvt
Google +
Nvt
Github
Nvt

11. Superieur besturingssysteem

Het superieure besturingssysteem wordt geleverd met snelle instellingen, animaties, een vergrendelscherm en tal van andere aanpassingen, waardoor het de beste aangepaste ROM voor Galaxy Note 3 is. Het grote voordeel is de agressieve batterij en de live-weergave. Superior OS is gebaseerd op zowel Android Pie als Android 10.

ROM-info
ROM-naam
Superieur besturingssysteem
Apparaat
Android-ROM’sRealme 6-ROM’sRealme-ROM’s
OS-versie
Android 11.0
Kernel
Linux 4. x
Ui-skin
AOSP
Downloaden
Downloaden
Ontwikkelaarsinfo
Naam ontwikkelaar
Yillié
XDA-profielpagina
Profiel pagina
Doneren
Nvt
Twitter
Nvt
Google +
Nvt
Github
Nvt

12. ViperOS

ViperOS staat bekend om zijn stabiliteit en vele handige functies. Deze beste ROM voor Note 3 N9005 is het meest geschikt voor jou als je op zoek bent naar een stabiele ROM met geteste functies door de community van XDA, geen bloatware en minimale bugs.

om Info
ROM-naam
ViperOS
Apparaat
Android ROM’sSamsung Galaxy J2 ROM’sSamsung ROM’s
OS-versie
Android 7.1.2
Kernel
Nvt
Ui-skin
Voorraad
Downloaden
Downloaden
Ontwikkelaarsinfo
Naam ontwikkelaar
NullCode
XDA-profielpagina
Profiel pagina
Doneren
Nvt
Twitter
Nvt
Google +
Nvt
Github
Nvt

13. Paranoïde Android

Paranoid Android is ook een van de beste ROM’s omdat het alle aspecten dekt, zoals prestaties, levensduur van de batterij en functionaliteit in vergelijking met andere ROM’s. Het biedt veel functies voor je Galaxy Note 3, waaronder verhogen om te ontwaken, licht pulseren en nog veel meer.

ROM-info
ROM-naam
Paranoïde Android
Apparaat
Android-ROM’sRealme-ROM’sRealme X2 Pro-ROM’s
OS-versie
Android 10.0
Kernel
Linux 4.14.x
Ui-skin
Voorraad
Downloaden
Downloaden
Ontwikkelaarsinfo
Naam ontwikkelaar
gt20
XDA-profielpagina
Profiel pagina
Doneren
Nvt
Twitter
Nvt
Google +
Nvt
Github
Nvt

14. DotOS

DotOS wordt afgekort als Droid On Time Operating System. DotOS is ontwikkeld door de community en teamleden; Ganesh Varma en Kuber Sharma. DotOS wordt geleverd met veel functies en aanpassingen.

ROM-info
ROM-naam
DotOS
Apparaat
Android-ROM’sRealme 6-ROM’sRealme-ROM’s
OS-versie
Android 11.0
Kernel
Nvt
Ui-skin
AOSP
Downloaden
Downloaden
Ontwikkelaarsinfo
Naam ontwikkelaar
ManshuTyagi
XDA-profielpagina
Profiel pagina
Doneren
Nvt
Twitter
Nvt
Google +
Nvt
Github
Nvt

15. Mokee OS

Mokee OS is een open-source aangepaste ROM die is gebaseerd op ASOP. Het werd voor het eerst ontwikkeld door een kleine groep Chinese ontwikkelaars tijdens de uitrol van Jellybean. Het was de eerste stap in China in de open-source wereld van Android. Deze ROM wordt geleverd met weinig aanpassingen, wat een voordeel is voor de gebruikers die een voorraad-ROM verwachten.

ROM-info
ROM-naam
Mokee OS
Apparaat
Android ROM’sLenovo P2 ROM’sLenovo ROM’s
OS-versie
Android 10.0
Kernel
Nvt
Ui-skin
AOSP
Downloaden
Downloaden
Ontwikkelaarsinfo
Naam ontwikkelaar
alirazaagha
XDA-profielpagina
Profiel pagina
Doneren
Nvt
Twitter
Twitter-pagina
Google +
Nvt
Github
Nvt

***

We hopen dat deze gids nuttig was om de beste aangepaste ROM’s van de Galaxy Note 3 op uw apparaat te vinden. Laat ons weten hoe dit artikel je het beste heeft geholpen. Als u vragen/suggesties heeft met betrekking tot dit artikel, aarzel dan niet om ze in het opmerkingengedeelte te plaatsen.

  Een filter toepassen op meerdere lagen tegelijk in Photoshop

gerelateerde berichten