15 gewoontetracking-apps voor Android, iOS en internet in 2022

Een nieuwe gewoonte aanleren is een moeilijke taak. Het vereist constante tracking en herinneringen om het voor gebruikers gemakkelijk te maken om iets goeds tot stand te brengen. Daarom komt de app voor het bijhouden van gewoonten die veel kan helpen.

Gewoontetrackers kunnen helpen om relaties, slaap, gezondheid en creatieve output te verbeteren. Het doel is om de kwaliteit van leven en gezondheid te verhogen en tegelijkertijd de doelen te bereiken.

Ons leven draait om kleine of kleine routines waarvan niet iedereen zich bewust is. Sommige schadelijke gewoonten en uitstelgedrag kunnen van invloed zijn op de gezondheid, carrière en werk.

Als gevolg hiervan is het essentieel om hard te werken om goede gewoonten aan te nemen en de controle over het leven te nemen.

Verschillende boeken spreken over de gewoonteregel van 21 dagen, waaronder Robin Sharma’s “Who will cry when you die”, Charles Duhigg’s “The Power of Habit”, BJ Fogg’s “Tiny Habits” en James Clear’s “Atomic Habits”. (Je kunt deze boeken op Amazon kopen).

Wat is de 21 dagen regel?

Om van iets een gewoonte te maken, moet een persoon zich 21 dagen aan het doel committeren. Zodra het plan 21 dagen wordt gevolgd, wordt het een gewoonte waardoor het de volgende 90 dagen gemakkelijker te volgen is. Na het voltooien van een cyclus van 90 dagen, kan het een permanente levensstijl worden.

Het volgen van gewoonten kan een geweldige en krachtige manier zijn om vast te houden aan de nieuwe routines en geen ketting te verbreken. De gewoonte-tracking-applicaties kunnen helpen een streak op te bouwen en uitgebreide tests te ondergaan om doelen te bereiken.

Met dit gezegd, hier zijn enkele van de beste gewoonte-tracking-apps die men kan volgen.

Habitatiseren

Als je gouden gewoontes wilt opbouwen, kan Habitify je stap voorwaarts zijn. Het zal je helpen het potentieel te ontsluiten dat je hebt voor wat er echt toe doet. Beheers de oefeningen om de beste versie van jezelf te bouwen met een paar eenvoudige stappen. Begin met het kiezen van een gewoonte, het opzetten ervan, het creëren van een dagelijkse routine, verantwoordelijk blijven en dagelijks je voortgang bijhouden.

  Gebruik gebaren om te bellen, sms'en, chatten, e-mails en meer op Android

downloaden – Android | iOS

Habitica

Begin jezelf te motiveren met Habitica, dat je kan helpen om dingen op een leuke manier gedaan te krijgen. Het zal u helpen uw doelen snel te bereiken in een gratis productiviteits- en gewoonte-opbouwende toepassing om u te motiveren. Daarnaast kunnen de gebruikers een robuust sociaal netwerk opbouwen om een ​​gezond leven te beginnen. Met de applicatie kunnen gebruikers beloningen verdienen, doelen volgen en met anderen tegen monsters vechten.

downloaden – Web | Android | iOS

stappen

De Strides-app kan helpen bij het bouwen van een perfecte routine om uw doelen bij te houden en te organiseren om ze snel te bereiken. Het omvat alles, van het lezen van boeken tot een trainingsschema. Daarnaast kan men de vereisten snel aanpassen, doelen stellen en de gegevens analyseren. Beschouw het als uw alles-in-één plek om gewoonten op te bouwen en dagelijkse doelen te stellen.

downloaden – Web | iOS

Coach.me

Als je op zoek bent naar een toonaangevende gewoontetracker, begin dan met Coach.me om je te helpen nieuwe gewoontes op te bouwen. Met de applicaties kunnen gebruikers herinneringen instellen, doelen stellen, gewoonten verbeteren, mijlpalen vieren, voortgang bekijken, integreren met slimme apparaten en stappenplannen. Het kan betrekking hebben op oefeningen, bemiddeling en andere instructies om doelen te bereiken.

downloaden – Web | Android | iOS

Productief

Productieve gewoonte-tracker-app heeft het potentieel om je leven te veranderen voor iets beters. Het kan het voor de gebruikers gemakkelijk maken om een ​​persoonlijk plan op te stellen, momentum te creëren en nieuwe gewoonten aan te nemen. De doelen kunnen zijn: sporten, lezen, water drinken en mediteren, wat gebruikers kan uitdagen.

downloaden – Web | Android | iOS

Loop gewoonte-tracker

Verkrijg inzichtelijke statistieken en grafieken met behulp van de Loop Habit Tracker-app. De gebruikers kunnen gebruikmaken van de open-source en gratis applicaties om dagelijkse herinneringen te krijgen en geweldige gewoonten te behouden. De applicatie bevat verschillende functies, zoals controle over gegevens, gewoontescore, flexibele schema’s, herinneringen, widgets en offline werken.

downloaden – Web | Android

Gewoonte Hub

Bereik je doelen met The Habit Hub, waardoor het gemakkelijk wordt om de doelen bij te houden en de race te winnen. De applicaties bieden functies zoals een ketting die men moet volgen om deze niet te doorbreken, het organiseren van de gewoonten op basis van categorieën, het verkrijgen van grafieken om gegevens te visualiseren, het instellen van herinneringen en het markeren als widgets. Het wordt ook geleverd met extra functies, zoals flexibele doelen, beloningen en beveiliging.

  Echo sorteert waarschuwingen op type op uw vergrendelingsscherm en herinnert u eraan [Android]

downloaden – Web | Android

neybox Vandaag

neybox Today kan op een unieke, krachtige manier helpen bij het opstellen van een dagelijks masterplan. Het helpt bij het plannen van dagelijkse activiteiten en het volgen ervan om er een gewoonte van te maken. Het biedt ook motiverende schermcovers om gebruikers te herinneren aan de resterende taken. De applicatie heeft een uniek dashboard voor de praktijken boordevol unieke functionaliteiten.

downloaden – Web | iOS

Gedaan

De Done-app heeft het voor gebruikers gemakkelijker gemaakt om gewoonten bij te houden om de kwaliteit van hun leven te verbeteren en nieuwe gewoonten op te bouwen. Het is gemakkelijk om doelen te stellen, gemotiveerd te raken met kettingen of strepen en de voortgang dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse plannen te volgen. De applicatie wordt geleverd met een kleurrijke interface om de voortgang te zien en het doel te begrijpen.

downloaden – Web | iOS

SnapHabit

Als u op zoek bent naar iets meer dan een gewoontetracker, kan SnapHabit uw volgende toepassing zijn. Het heeft het voor gebruikers gemakkelijker gemaakt om de gewoonte op te bouwen, te ontdekken en te laten groeien terwijl ze deze met vrienden delen. De functies omvatten het volgen van onbeperkte gewoonten en het creëren van groepsgewoonten om uw meditatiereis, vasten en training te starten.

downloaden – Web | Android | iOS

Levenswijze

De Way of Life-app begrijpt de frustratie van het veranderen van gewoonten, waardoor het essentieel is om de juiste tools te hebben. De gewoonte-tracker-app is intuïtief en mooi en kan helpen om gezondere, sterkere en betere gewoonten te ontwikkelen. De gebruikers kunnen de routine een kleurcode geven om op het goede spoor te blijven en aantekeningen te maken van triggers die hen naar slechte praktijken trekken.

downloaden – Web | Android | iOS

strepen

Beschouw de Streaks-app als een takenlijst waarop gebruikers de dagelijkse taken kunnen noteren en goede gewoonten kunnen vormen. Gebruikers kunnen de taken efficiënt aanmaken of kiezen en na voltooiing afvinken. Taken kunnen zijn de hond uitlaten, 5 km hardlopen, lezen, gezonde maaltijden en niet roken.

  Hoe de eenhandige toetsenbordindeling in iOS 11 in te schakelen

downloaden – Web | iOS

stokK

Zoals de naam al doet vermoeden, zorgen stickK-apps ervoor dat gebruikers zich aan hun doelen houden en nieuwe gewoonten opbouwen. De plannen kunnen van alles zijn en zelfs groepsdoelen, zoals samenwerken om praktijken te verbeteren en verantwoordelijkheid nemen voor de acties.

downloaden – Web | Android | iOS

Goalify

De Goalify-app is een manier om gewoonten te veranderen en uw doelen efficiënt en effectief te bereiken. Blijf op de hoogte van uw plan en wees consistent om snel naar uw doelen te gaan. De gebruikers kunnen elk doel aanpassen om de kwaliteit van hun leven en zelfbeheersing te verbeteren. Het doel is om de wilskracht te vergroten, de kracht te kennen, aan de top te blijven en dingen voor elkaar te krijgen.

downloaden – Web | Android | iOS

Groeien

Grow habit builder is een psychometrische app die zich richt op individuele gewoonten voor gebruikers. De gebruikers kunnen zich concentreren op technische gewoonten, zoals het bouwen van een huis om de mentaliteit te verbeteren en psychologische constructies te veranderen. De mobiele app werkt aan de gebruikerspsychologie om de nodige veranderingen aan te brengen en zich aan te passen aan een gewoonte.

downloaden – Web | iOS

Conclusie

Nu kent u de beschikbare toepassingen voor het volgen van gewoonten die u kunnen helpen productief te worden en de kwaliteit van uw leven te verhogen. Het enige dat je nodig hebt, is de juiste mindset om goede gewoonten op te bouwen en doelen te bereiken.

Doorbreek de slechte gewoonten en begin nieuwe te ontwikkelen die een verschil in je leven kunnen maken. Begin met het maken van een systeem, noteer de doelen en bouw gewoonten op met een perfecte tracker die aan uw vereisten voldoet.

gerelateerde berichten