16 Beste factuurgenerator om betalingen te accepteren

Als u online betalingen heeft ontvangen zonder een factuur uit te geven, moet u overwegen om de zaken een beetje aan te passen.

Ik raad het gebruik van facturen ten zeerste aan om professioneel over te komen en de financiële stroom bij te houden. Ik kan me niet herinneren dat een van mijn klanten betalingen zonder factuur heeft vrijgegeven, omdat dit de norm is. Als je als freelancer werkt of dingen online verkoopt, heb je er een nodig.

Op dit moment denkt u misschien dat het maken van facturen te veel werk is, omdat u uw persoonlijke gegevens, de persoonlijke gegevens van uw klant, inclusief de datum, de naam van de services en meer moet opgeven.

Maar wat als ik je zou vertellen dat de meeste hiervan geautomatiseerd kunnen worden? Met het gebruik van deze gratis factuurgeneratoren kunt u in letterlijk enkele minuten uw professioneel ogende factuur maken.

Golf

Een tool voor facturatie die vooral gericht is op kleinschalige bedrijven en freelancers, Golf is de beste keuze voor bedrijven die hun boekhouding willen regelen.

Het is een cloudgebaseerde tool waarmee u eenvoudig aangepaste facturen kunt maken en versturen. Bovendien kunt u financiële rapporten maken, allerlei boekhoudactiviteiten uitvoeren en uitgaven bijhouden door een blik te werpen op de bonnen. U kunt ook de status van uw verzonden/in behandeling zijnde facturen volgen en facturen personaliseren volgens de kleurcode van uw merk.

De golf is volledig gratis te gebruiken zonder verplichtingen.

FreshBooks

Met FreshBooks, kunt u aanpasbare facturen maken en betalingen accepteren via verschillende opties, zoals creditcards en ACH. Door deze service te gebruiken, kunt u veel taken automatiseren, zoals opvolgen, herinneringen verzenden en betalingen accepteren.

Hier zijn enkele van de andere kenmerken:

 • Tijd en gemaakte kosten bijhouden
 • Stel aanbetalingen op tijd in
 • Stel provisies in met uw klanten voor vaste prijzen
 • Gedetailleerde samenvattende rapporten genereren
 • Kortingen aanbieden
 • Factuurvervaldatums toevoegen
 • Belasting automatisch berekenen
 • Ontvang een melding wanneer een factuur is bekeken en betaald

Naast al deze geweldige functies, kun je ook hun mobiele apps downloaden en gebruiken om dingen gemakkelijker te maken.

Duplex

Geen transactiekosten voor het platform en andere geweldige functies maken Duplex een solide facturatieservice.

In feite is het meer dan alleen een factuurgenerator. Het heeft veel effectieve tools die u helpen klanten beter te beheren, naadloos betaald te krijgen en een stabiel bedrijfsproces te behouden.

Met hun factureringsfunctie kunt u binnen enkele seconden facturen verzenden, automatisch worden betaald, ongeacht de tijd, en uw betalingen in realtime volgen.

Als u kosten in rekening brengt voor een lopend project, kunt u terugkerende factureringsfacturen instellen die de klanten automatisch in rekening brengen op de opgegeven datums.

Bovendien zijn de facturen aanpasbaar, zodat u uw eigen logo, gepersonaliseerde boodschap en andere instellingen kunt toevoegen.

Streep

U kunt wereldwijd betaald worden met Streepeen betalingsverwerker met een factureringsfunctie die 25+ talen ondersteunt, meer dan 135 valuta’s en een heleboel betalingsmethoden op basis van de locatie van uw klant.

  Wat zijn Valorant-laptopvereisten?

Deze service is gebouwd voor snelheid en stelt u in staat om via elk apparaat een factuur te genereren om in een handomdraai betaald te worden. Er is weinig tot geen leercurve voor het maken, aanpassen en beheren van facturen met Stripe.

Afgezien van de verschillende beschikbare betalingsmethoden, kunt u eenmalige of terugkerende betalingen instellen en ook essentiële elementen zoals belastingtarieven, kortingen en regelitems aan de factuur toevoegen.

Een andere geweldige functie die ik erg leuk vind, is dat je hun API kunt gebruiken om je factureringsworkflows te automatiseren en dingen volledig op te schalen als de vereisten dit vereisen.

gefactureerd

gefactureerd is een tool speciaal ontworpen voor bedrijven die snel en onderweg facturen willen genereren. De tool wordt geleverd met verschillende functies, zoals het toevoegen van het logo van uw merk aan de factuur, vermelden naar wie u de factuur verzendt, de naam van de afzender en een onbeperkt aantal items op de factuur opnemen.

Een andere functie is om keynotes en algemene voorwaarden in de hoofdlijnen van de factuur achter te laten of kortingen toe te voegen als u dat wilt.

Nadat u een factuur met Invoiced hebt gemaakt, kunt u deze rechtstreeks via e-mail verzenden of downloaden op uw computer voor later gebruik.

PayPal

Opgericht in 1998, PayPal zit al heel lang in de online transactiebusiness en is momenteel een van de meest betrouwbare betalingsdiensten ter wereld. Het heeft tot nu toe meer dan 286 miljoen actieve gebruikers en het aantal neemt alleen maar toe.

PayPal staat niet alleen bekend om zijn betrouwbaarheid, maar wordt ook geleverd met een zeer efficiënte factureringsfunctie, waarmee u facturen kunt genereren en verzenden, allemaal binnen uw account. Dit betekent dat als u PayPal al gebruikt, u niet op zoek hoeft te gaan naar andere factureringstools.

U kunt een onbeperkt aantal facturen in verschillende valuta’s aanpassen en verzenden. Bovendien kunt u zelfs hun status volgen en terugkerende betalingen inschakelen. Als u klanten heeft die niet op tijd betalen, kunt u automatische herinneringen voor hen instellen.

Er is veel meer aan deze service, en u kunt het alleen ontdekken als u het zelf probeert.

Houd er rekening mee dat PayPal kosten in rekening brengt en dat u deze tools moet bekijken om PayPal-kosten te berekenen.

Shopify-factuur

Even duidelijk als de naam, Shopify-factuurgenerator is een ander handig hulpmiddel om snel facturen te maken met relevante velden. Het beste van deze tool is dat je niet per se een Shopify-gebruiker hoeft te zijn om facturen te maken. U kunt letterlijk beginnen met het maken van facturen zonder u ergens voor aan te melden.

Het factuursjabloon begint met het verstrekken van de informatie van uw bedrijf, vervolgens de informatie van uw klant en ten slotte de items waarvoor de factuur wordt uitgegeven.

Bovendien kunt u desgewenst aangepaste notities/memo’s achterlaten. Als je niet zeker weet wat de juiste manier is om het te vullen, kun je ook hun kant-en-klare voorbeeld downloaden ter referentie.

  Hoe het Mac-model te controleren?

Factuur aan

Bekend om een ​​van de gemakkelijkste ervaringen voor het genereren van facturen, Factuur aan doet behoorlijk goed werk voor last-minute uitgifte. In feite is de nieuwste update van de software volledig verantwoordelijk om dingen een stuk sneller en eenvoudiger te maken. Deze update omvat het automatisch berekenen van de lijst met artikelen en het wijzigen van betalingen voor respectieve facturen.

Zoals ze zeggen: “Tijd is geld”, gaat deze tool er helemaal voor.

Factuur snel

Factuur snel is een andere briljante factureringstool die u helpt bij het beheren van uw financiën vanaf één plek. De functies die door de tool worden geboden, zijn onder meer:

 • Facturen genereren en verzenden
 • Schattingen maken
 • Verkoopbonnen maken
 • Verkoopoffertes maken
 • Voorraden en aankopen beheren

Het bijhouden van gemaakte kosten en gemaakte winsten en het berekenen van de belasting wordt gemakkelijker gemaakt door Invoice Quick omdat het zowel op desktops als smartphones werkt.

Factuur thuis

Zoals we al weten, betekent het zijn van een bedrijfseigenaar dat u regelmatig met facturen moet omgaan om de projecten waaraan u werkt en de betalingen die u ontvangt bij te houden.

Factuur thuis helpt je daarbij door creatieve facturen te maken en optimaal en op een zeer gebruiksvriendelijke manier bij je merk te passen. Deze service wordt geleverd met honderden ingebouwde factuursjablonen die er professioneel en uniek uitzien.

U kunt de standaard gebruiken of ze aanpassen aan uw merk, het chique maken of het eenvoudig houden door gewoon uw merklogo toe te voegen. U krijgt ook de mogelijkheid om facturen online via e-mail te verzenden en te volgen, of u kunt een afdruk laten downloaden, afhankelijk van uw voorkeuren.

Billdu

Een zeer geavanceerde en buitengewone tool, Billdu is een van de beste facturerings- en factureringsservices voor elk bedrijf. Deze tool wordt geleverd met verschillende functies die uitsluitend zijn ontworpen om uw bedrijf professioneler en gemakkelijker te maken.

Hier zijn slechts enkele dingen die u met deze service kunt doen:

 • Toegang tot gedetailleerde, aanpasbare en geavanceerde factureringssjablonen
 • Bedrijfsbudgetten schatten
 • Rapporten maken van gemaakte en verschuldigde kosten
 • Houd uw betalingen bij
 • En andere vormen van facturering

Hun briljante mobiele app helpt je onderweg facturen te genereren en je account te beheren.

Zoho

Een van de oudste en gerenommeerde software in het spel, Zoho heeft haar diensten door de jaren heen uitgebreid. Ze hebben een indrukwekkende tool voor het genereren van facturen die aan uw behoeften voldoet, afhankelijk van het soort bedrijf dat u heeft, of het nu een kleinschalige of een freelancer is.

Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

 • Ontvang een melding wanneer een klant de factuur bekijkt
 • Facturen en geschiedenis bijhouden
 • Merk uw facturen
 • Voeg een handtekening toe
 • Kies uit verschillende valuta’s en talen
 • Factureer uw klanten automatisch binnen een bepaald tijdsbestek
 • Ontvang realtime factuurrapporten

Je kunt ook hun mobiele app downloaden die beschikbaar is voor IOS, Android en Windows.

Paydirt

Met zijn vereenvoudigde en sobere lay-out, Paydirt geeft u de gewenste resultaten als het gaat om het maken van facturen. Met de tool kunt u facturen maken, automatisch de tijd bijhouden, totalen berekenen en nog veel meer voor eenvoudiger factureren.

  Hoe te linken naar een andere dia in dezelfde PowerPoint-presentatie

U kunt betalingsopties zoals PayPal en Stripe integreren en zelfs transacties automatisch volgen. Niet alleen dat, maar u kunt ook facturen maken en verzenden in 52 verschillende valuta’s en 17 talen.

Vanwege

Hoe groot uw bedrijf ook is, Vanwege is geschikt voor bijna iedereen die er is. Ze hebben een briljant motto om u minder tijd te laten besteden aan het maken van facturen en meer aan het verdienen van geld met behulp van hun naadloze factureringsservice.

Enkele van de meest opvallende kenmerken, waaronder:

 • Integreert met PayPal en Stripe
 • Zeer aanpasbaar om bij uw merk te passen
 • 100% mobielvriendelijk
 • Mogelijkheid om aangepaste notities toe te voegen
 • Mogelijkheid om kortingen toe te voegen
 • Dubbele facturen met één klik
 • Ontvang een melding wanneer uw facturen worden bekeken door klanten
 • Stel terugkerende betalingen en herinneringen in
 • Accepteer kaartbetalingen
 • Btw toepassen

Due is geprezen door enkele van de grootste bedrijven, waaronder Mashable, Inc en Fox News.

Factuur Ninja

Met meer dan 100.000 tevreden gebruikers, Factuur Ninja maakt het maken en beheren van facturen supereenvoudig. U kiest uit een breed scala aan vooraf gemaakte sjablonen of maakt er zelfs een helemaal opnieuw om aan uw behoeften te voldoen. Afgezien daarvan kunt u:

 • Facturen verzenden via e-mail
 • Accepteer creditcards, PayPal, ACH en Bitcoin
 • Kies uit een breed scala aan valuta’s en talen
 • Automatische betalingen instellen voor terugkerende klanten
 • Genereer met één klik betaalfacturen om naar uw klanten te sturen
 • Vermeld de bestede tijd per project voor transparantie
 • Voeg meerdere gebruikers toe om facturen te beheren

Ik raad het absoluut aan om deze uit te proberen!

Online facturen

Met Online facturenkunt u de verkoop regelen, facturen genereren, betalingen ontvangen en bijhouden, uw volledige boekhouding met belastingen uitvoeren en ook realtime rapportage ontvangen over elk segment van uw facturering.

Hoewel het altijd beter is met een echte accountant, kan deze tool het uitstekend vervangen als u niet over het budget beschikt. U kunt kiezen uit een breed scala aan sjablonen en deze in hoge mate bewerken in een poging om bij uw merk te passen.

Ten slotte is hun snelle ondersteuningsteam goed op de hoogte van alle problemen die u kunt tegenkomen, waarvoor ze altijd klaar staan ​​om ze op te lossen.

Conclusie

Ik hoop dat de bovenstaande lijst met online factuursoftware alles is wat u nodig heeft om professioneler over te komen bij uw klanten.

Veel plezier met factureren

gerelateerde berichten