18 Beste online videomakers voor uw bedrijf

Je laat veel geld op tafel liggen als je geen video’s maakt voor je bedrijf. Win het internet door video van wereldklasse te maken voor uw digitale marketing.

Ik verzin dit niet zomaar. Studies tonen aan dat 79% van de mensen zeggen dat de video van een merk hen heeft overtuigd om een ​​stukje software of app te kopen. Als je nog geen video voor je bedrijf hebt, is dit het moment om er een te maken.

Niet veel mensen geven er om verschillende redenen de voorkeur aan om op tekst gebaseerde inhoud te lezen, waarvan de belangrijkste tijd is. Informatie via video’s kan snel worden geleverd zonder er omheen te draaien. Daarnaast heeft het tal van voordelen voor uw bedrijf, zoals:

 • Verhoogt de verkoop
 • Verhoogt het verkeer
 • Betrek het publiek
 • Vertrouwen op te bouwen

En nog veel meer…

Dat gezegd hebbende, is het belangrijk op te merken dat het maken van zo ongeveer “elke” video niet zal lukken. Je moet ervoor zorgen dat je boodschap een directe relatie heeft met je publiek en sales. Je zou dat op verschillende manieren kunnen doen, en sommige worden hieronder besproken.

Ken je doelgroep

Video’s maken zonder je doelgroep te kennen, is als het schieten van een geblinddoekte pijl. De kans dat je op de goede plek terechtkomt is heel klein. U verkoopt bijvoorbeeld producten voor mannen van middelbare leeftijd. Het is dus verstandig om je video’s te maken en daar rekening mee te houden. Over het algemeen zal het niet helpen om op ‘mannen’ te mikken.

Het is duidelijk dat alleen weten dat “mannen van middelbare leeftijd” uw producten zouden willen kopen, ook niet voldoende is. Je zou dieper moeten graven en dingen moeten identificeren, zoals wat er in hun hoofd omgaat en wat hen zal motiveren om de aankoop te doen.

Creëer hoogwaardige en waardevolle inhoud

Het is essentieel om te begrijpen wat een video ‘hoge kwaliteit’ maakt. Enkele aanwijzingen kunnen zijn:

 • Goed draaiboek
 • Moderne afbeeldingen/overlays
 • Passende kleuren voor uw merk
 • Luid en duidelijk geluid

Ook is het essentieel om video’s te maken die zich continu richten op de problemen van de kijkers en daar een oplossing voor bieden.

Maak hem precies op de juiste lengte.

Je video’s te lang maken zal niet helpen, omdat de aandachtsspanne van mensen erg kort is. Aan de andere kant is het ook geen goed idee om je video’s te kort te maken, omdat de boodschap dan niet goed wordt afgeleverd. Hoewel, afhankelijk van het videotype, alles tussen de 1-2,5 minuten goed lijkt.

Vergeet de CTA niet.

Stel je voor dat je een spectaculaire video maakt en je kijkers niet aanmoedigt om actie te ondernemen?

Dat zou dom zijn.

Oproep tot actie is een van de belangrijkste dingen in elke vorm van marketing, en je moet het zeker ook in je video’s gebruiken. Vergeet de volgende keer dat je een nieuwe video maakt niet een CTA op te nemen.

Laten we nu eens kijken naar enkele van de volgende videomakers die u voor uw bedrijf kunt gebruiken. Het goede nieuws is dat u geen software hoeft te installeren in plaats van alles wat u online in de browser kunt doen.

MotionArray

MotionArray kan u helpen bij het maken van verleidelijke video’s met een oneindige lijst van sjablonen, voorinstellingen en royaltyvrije audiovisuele elementen.

Ze hebben talloze video-items en integraties voor Adobe-gebruikers. U vindt Premiere Pro-, After Effects- en Photoshop-plug-ins die rechtstreeks toegang hebben tot de Motion Array-elementen in uw favoriete Adobe-toepassing.

Bovendien wordt gebruikers van Adobe Audition en Premiere Rush in de nabije toekomst een vergelijkbare functionaliteit beloofd. Er zijn ook meer dan voldoende bronnen voor gebruikers van DaVinci Resolve en Final Cut Pro.

  Een beginnershandleiding voor Google Web Stories [+4 Tools]

Je zult ook een uitstekende tool voor videosamenwerking vinden, Review genaamd, waarmee de recensent frame-nauwkeurige opmerkingen kan maken met automatische tijdstempels. Het is net als Google Docs-samenwerking, maar dan voor video’s. De recensie ondersteunt ook wachtwoordbeveiliging en stelt de auteur in staat om optionele downloadtoegang te bieden.

Daarnaast kan men een videoportfolio maken met een aangepast domein. Zonder enige codering kunt u meteen beginnen met veel sjablonen en een professioneel ogende website in de lucht hebben.

MotionArray werkt op maandelijkse abonnementen, dus u betaalt niet per gedownloade bron. En het goede nieuws is dat alles wat u downloadt van u blijft, zelfs nadat u stopt met betalen.

De prijzen zijn zakvriendelijk, u kunt al beginnen vanaf $ 29,99 per maand.

Krijg vandaag $ 50 korting om te zien hoe het je videobehoefte kan helpen.

Iedereen kan professionele video’s maken met Promotie. Ze hebben meer dan 12 miljoen videoclips en sjablonen waarmee je het volgende kunt maken:

 • Social media advertenties zoals Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Instagram, etc
 • Promotievideo’s
 • Marketing

De clips en sjablonen zijn bestemd voor tal van sectoren, zoals onroerend goed, reizen, marketing, e-commerce en meer. Er is hier genoeg voor elk type bedrijf. Ze hebben zelfs video’s voor speciale data zoals Ramadan en Pasen.

Hoe briljant is dat?

Fastreel van Movavi

Fastreel van Movavi is een indrukwekkende combinatie van videoverbeterende tools en themasjablonen. De videomaker bevat meer dan 30 kant-en-klare sjablonen die geschikt zijn voor elk type video: intro’s, trailers, advertenties en nog veel meer. Hier is een voorbeeld van wat u kunt bereiken:

De Fastreel-video-editor pronkt met een aantal behoorlijk geavanceerde functies, maar je kunt ze met een paar klikken gebruiken: video’s omkeren of herhalen, stop-motionvideo’s maken of zelfs meerdere clips tegelijk op het scherm weergeven. U kunt zelfs een complete film of een diavoorstelling helemaal opnieuw maken.

U kunt ook alle basistaken uitvoeren:

 • Video online comprimeren en bijsnijden;
 • Verander de videosnelheid;
 • Flip en roteer clips;
 • Filters toevoegen;
 • Ondertitels en bijschriften invoegen;
 • Bescherm uw beeldmateriaal met een watermerk.

Plaats het

Een hulpmiddel voor verschillende doeleinden, Plaats het (epcdream.nl-publiek krijgt 15% KORTING) heeft ook een “video” -sectie waar je Instagram-verhalen, diavoorstellingen, productdemo’s en andere soorten video’s kunt maken. Dit bedrijf staat erom bekend dingen gemakkelijker te maken voor kleine bedrijven, en het zien van hun videomaker maakt het vrij duidelijk.

Het is eenvoudig te gebruiken, maar biedt heel veel, zoals:

 • Honderden videosjablonen
 • Enorme audiobibliotheek
 • Keyframe-voorbeeld om het bewerken te versnellen
 • Inspiratie citaten

Met een enkel abonnement hebt u onbeperkt toegang tot al hun functies.

Animoto

Met een supereenvoudige video-editor met slepen en neerzetten, kan Animoto u helpen verkeer te genereren, de verkoop te vergroten en uw betrokkenheid omhoog te schieten. Hun videosjablonen zijn bedoeld om de boodschap van uw merk te verheffen en een onweerstaanbare visuele ervaring te bieden die uw klanten ongetwijfeld zal verbazen.

U kunt beginnen met het selecteren van een sjabloon en vervolgens foto’s en videoclips toevoegen om uw video te maken. U kunt vervolgens kleuren aanpassen, tekst toevoegen, muziek toevoegen en meer om het te personaliseren. Als je klaar bent, kun je het gemakkelijk delen met je publiek.

Canvas

Canvas is al heel lang beroemd als beeld- en video-editor. De gratis online videomaker kan inspirerende en boeiende video’s maken zonder software te installeren, maar kan werken op mobiel, computer en tablet. Canva kan helpen bij het ontwikkelen van video’s van verhalen, YouTube-video’s, Facebook-video’s, TikTok-video’s, mobiele video’s, videocollages, videoberichten, rollen, video’s met diavoorstellingen, videofeeds en videosjablonen.

Maar wat maakt Canva een goede keuze?

Canva is een gebruiksvriendelijke videobewerkingstool met functies zoals het toevoegen van overgangen, het dynamisch maken met behulp van animatie, subtiele nadruk met behulp van gratis elementen, stock audiotracks, watermerkvrij stockmateriaal, enz. Daarnaast worden de tools geleverd met verschillende functies, zoals zoals overlays, teksten, overgangen, realtime samenwerking, gratis sjablonen, tijdlijnbewerking, in-app-opname, splitsen en splitsen. De online video kan worden gemaakt met behulp van elk apparaat om media te uploaden en de video te delen op elk platform zoals Facebook, YouTube, enz.

  Naleving begrijpen SOC 1 versus SOC 2 versus SOC 3

Magisto

Vertrouwd door merken als Samsung, Mitsubishi en NBC, Magisto is een andere geweldige videomaker. U kunt naadloos video’s maken, deze delen en zelfs de analyses bekijken om hun prestaties te meten. Ze waren eerder geweldig, maar zijn onlangs een stuk beter geworden na een samenwerking met iStock om een ​​overvloed aan foto’s te openen die je in je video’s kunt gebruiken.

Je kunt er zowel persoonlijke als commerciële video’s mee maken in elk thema dat je maar kunt bedenken. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Bijtbaar

Je kunt letterlijk aansprekende video’s maken tijdens je lunchpauze met Bijtbaar. Zo simpel is het, en waarom zou je dat niet zijn als je meer dan 800.000+ real-life stock footage clips en verbluffende animaties hebt. U kunt ook een sjabloon selecteren om het een stuk eenvoudiger te maken.

Met Biteable kun je meer dan 40 verschillende videotypes maken, waaronder:

 • Uitlegger
 • geanimeerd
 • Advertentie
 • Productdemo
 • Social media creatief

Om je video’s te personaliseren met je merk, kun je ervoor kiezen om je logo toe te voegen en zelfs de gewenste kleuren aan te passen.

Moovly

Met een intuïtieve video-editor met slepen en neerzetten die bestaat uit meer dan een miljoen aandelen, Moovly past bij alle bedrijfsgroottes en -types. Je kunt afbeeldingen, geluiden, animaties toevoegen en alles synchroniseren tot een volwaardige video.

Moovly heeft een heleboel sjablonen die je als basis kunt gebruiken en van daaruit kunt opbouwen. Hun tariefplannen beginnen vanaf slechts $ 24,92 / maand, maar u kunt gratis aan de slag.

FlexClip

FlexClip biedt een breed scala aan geanimeerde elementen die u in uw video’s kunt gebruiken nadat u een van hun vele sjablonen hebt geselecteerd. Van tekst, overlays en widgets tot logo’s en andere elementen. Daarnaast krijg je meer dan een miljoen stockvideo’s, afbeeldingen en muziek om dingen op te fleuren.

Binnen de editor kunt u verschillende taken uitvoeren, zoals:

 • Trimmen
 • Aanpassen
 • Beeldverhouding wijzigen
 • Effecten toevoegen
 • Voice-over toevoegen
 • Watermerken toevoegen

Over het algemeen is de editor vrij eenvoudig te gebruiken, en je kunt er zeker van zijn dat je het in een mum van tijd onder de knie hebt.

Fiverr

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, weet je wat? Fiverr is. Het is een marktplaats om freelancers in te huren voor verschillende doeleinden, en een daarvan is video. Net onder “Video & Animatie” krijg je deze enorme lijst met subcategorieën zoals:

 • Whiteboard en geanimeerde uitleg
 • Video bewerking
 • Korte videoadvertenties
 • Geanimeerde GIF’s
 • Logo-animatie
 • Intro’s & Outro’s

En nog veel meer.

Nadat je de gewenste subcategorie hebt geselecteerd, krijg je een scherm zoals dit waar je verschillende freelancers ziet die hun diensten aanbieden vanaf $ 5.

Hoewel niet iedereen een van hen geweldig is, zul je toch zeker genoeg uitzonderlijke vinden om je werk gedaan te krijgen. Het beste is dat je hun beoordelingen kunt bekijken voordat je de aankoop doet, en zelfs als ze teleurstellen, kun je altijd om herzieningen vragen.

animaker

Je kunt geanimeerde en live-action video’s maken met Animator. Ze hebben een videomaker met slepen en neerzetten en een zeer unieke karakterbouwer om duizenden geanimeerde karakters te maken voor in je video’s.

Om nog maar te zwijgen over meer dan 100 miljoen voorraadactiva en meer dan 1.000 sjablonen om mee te beginnen. Kan het makkelijker dan dit?

Bovendien kun je 4K-video’s uploaden en bewerken en zelfs het formaat van het uiteindelijke product aanpassen voor verschillende sociale-mediaplatforms. Als dat allemaal interessant klinkt, kun je helemaal gratis aan de slag.

Explee

Vertrouwd door bedrijven als Google, Apple en IBM, Explee helpt je bij het maken van uitlegvideo’s en het overbrengen van een duidelijke boodschap aan je klanten. Hun video’s volgen de “whiteboard” -stijl, die behoorlijk populair is op internet. Dit type stijl is geweldig om uw potentiële klanten een project, idee of product uit te leggen.

Dit is waar ik het over heb:

Hun video-editor heeft meer dan 6.000 animaties die je kunt gebruiken en de aandacht van mensen kunt trekken. Ze hebben zelfs coole komische elementen en de nodige tools om je boodschap goed over te brengen. Als je de voorkeur geeft aan whiteboard-animaties, dan moet je deze zeker eens bekijken.

  Wat zijn Valorant-laptopvereisten?

Kapwing

Een zeer beginnersvriendelijke videomaker, Kapwing laat je verbluffende video’s maken door GIF’s, afbeeldingen, clips en andere media te combineren. U kunt zelfs het begin- en eindpunt van elk element bepalen en de grootte van de video optimaliseren voor verschillende sociale-mediasites.

Ik zou zeggen dat deze service vrij eenvoudig is en perfect voor degenen die net beginnen. Ze hebben een gratis-voor altijd plan dat je kunt proberen om dingen aan de gang te krijgen.

Vyond

Met Vyond kun je boeiende geanimeerde video’s maken met behulp van hun vooraf gebouwde sjablonen en bronnen. Geanimeerde video’s zijn nu enorm en bijna elk bedrijf kiest ervoor om ervoor te gaan in plaats van traditionele livevideo’s, omdat het een verhaalachtige scène creëert die moeilijk over te slaan is.

Elk van de elementen in de video-editor is in hoge mate aanpasbaar en u kunt het helemaal naar uw eigen wensen maken. In plaats van een enorme som geld te betalen aan videobureaus om geanimeerde video’s te maken, kun je onbeperkt video’s maken met Vyond zonder je portemonnee te verbranden.

Lumen5

Met prachtige overlays en teksteffecten kan Lumen5 je helpen video’s te maken in letterlijk minuten. Je kunt iets helemaal zelf maken of van je blogbericht een video maken. Net als dit:

Het soort video’s met afbeeldingen en tekstoverlays erbovenop gaat vaak snel viraal op sociale media, dus je moet deze video proberen als je soortgelijke video’s wilt maken.

Ze hebben miljoenen voorraadactiva die u kunt mixen en combineren om iets unieks en opvallends te bedenken. U kunt er ook uw branding aan toevoegen om het er professioneel uit te laten zien.

ClipChamp

Zijn naam eer aan doen, ClipChamp is een veelzijdige videomaker die bestaat uit:

 • Video bewerker
 • Videocompressor
 • Video converteerder
 • Webcamrecorder

Ze worden vertrouwd door merken als ComCast, Microsoft en Dell en hebben in totaal meer dan 8 miljoen klanten. Van videosjablonen tot stockbeelden tot audio, ze hebben de kunst verdedigd om boeiende video’s te maken.

ClipChamp heeft bijna elke video-gerelateerde functie ingebouwd, dus je hoeft nergens anders heen om specifieke taken uit te voeren. Als je klaar bent met het exporteren van je video, kun je de grootte wijzigen voor elk geschikt sociaal platform dat er is.

InVideo

InVideo is als een miniwereld op zich. Het heeft verschillende secties voor verschillende doeleinden van het maken van video’s, dus je kunt er zeker van zijn dat je krijgt wat je zoekt. U vindt een overvloed aan videosjablonen in verschillende branches en u kunt uw artikel zelfs naadloos omzetten in een video.

Als je geen fan bent van het gebruik van kant-en-klare dingen, kun je ervoor kiezen om helemaal opnieuw te beginnen met een lege sjabloon. Zolang het video-gerelateerd is, kun je ALLES maken wat je maar kunt bedenken met InVideo. Zo groot zijn de mogelijkheden.

Conclusie

Als u geen video’s voor uw bedrijf gebruikt, is dit een goed moment om dit te doen. Ik hoop dat de bovenstaande tips en tools je zullen helpen om in een mum van tijd visueel verbluffende video’s te maken.

Als je klaar bent met het maken van de video’s, heb je iets nodig om ze te hosten om ze op je website in te sluiten. Daarvoor kun je de beste videohostingplatforms ontdekken.

gerelateerde berichten