18 Elke hoofdbaas in Elden Ring in volgorde vermeld

Elden Ring is een actiegame ontwikkeld door FromSoftware in 2022 en is sindsdien populair onder gameliefhebbers.

Spelers houden van het concept, het creatieve werk en het thema achter het spel en zijn daarom erg geïnteresseerd in de hele verhaallijn van het spel. De wereld van de Elden Ring wordt geregeerd door verschillende halfgoden die je tegenkomt op je weg naar de overwinning.

De reden achter de populariteit van Elden Ring

  • De Elden Ring past bij meerdere spelstijlen.
  • Elden Ring biedt een speelarena aan een breed scala aan spelers.
  • Elden Ring stelt je bloot aan uitdagingen waarbij je vecht, nieuwe vaardigheden verwerft, niet opgeeft en op elk niveau leert.
  • De graphics, de beelden en de geluidseffecten zijn meer dan perfect.
  • Het moeilijkheidsniveau, de vaardigheden en de krachten van de tegenstanders zijn andere redenen die ervoor zorgen dat je aan het spel blijft plakken.

Bazen zijn de belangrijkste reden achter de populariteit van Elden Ring. Laten we dus eens kijken naar enkele beroemde hoofdbazen in Elden Ring.

Margit the Fell Omen

Spelers komen Margit the Fell Omen tegen wanneer ze proberen het Stormveil Castle te bereiken. Je kunt dit gevecht met Margit niet overslaan, dus hem verslaan is de enige optie. Spelers die Margit, de Fell Omen, willen verslaan, moeten het sterkste pantser kiezen. De Crucible Armor-set is een van de beste opties. Om deze strijd te winnen, moet je verdedigend spelen. Een schild zal perfect zijn voor het doel.

Plan en time je aanvallen goed, en blijf niet allemaal aanvallend spelen. De enige manier om de strijd tegen Margit the Fell Omen te winnen, is door een perfecte balans tussen verdediging en aanval te behouden.

Godrick de geënte

Godrick the Grafted is een van de bazen in Elden Ring. Hij is degene die Stormveil Castle regeert. Godrick the Grafted is ook de eerste halfgod-speler om tegen te vechten in de Elden Ring. Hoewel vechten met Godrick the Grafted niet verplicht is om verder te gaan met je spel. Je kunt ervoor kiezen om in latere delen van het spel te vechten met Godrick is Grafted. Je vindt Godrick the Grafted aan het einde van het Stormveil Castle.

De beste manier om Godrick the Grafted te verslaan, is door hem van achteren aan te vallen. Je kunt Godrick afleiden door spirit summons te gebruiken. Stel zijn aanvallen uit en maximaliseer de schade die hem wordt toegebracht door een combo-opvolging te gebruiken. Gebruik de omliggende arena, zoals de bomen, rotsen en pilaren, in je voordeel.

Rode Wolf van Radagon

Red Wolf of Radagon is een andere baas in de Elden Ring. Hij is een gigantische rode wolf. Je komt hem tegen in Raya Lucaria in de liurnia van meren. Het is verplicht om de Red Wolf of Radagon te verslaan om verder te komen in je spel en de Legacy Dungeon binnen te gaan. Je moet de Red Wolf of Radagon verslaan om toegang te krijgen tot het gevecht met Rennala, koningin van de volle maan.

Met behulp van de as van de lijnwolf kun je de Rode Wolf van Radagon verslaan. Bovendien kun je ook snelle spreuken gebruiken om hem te verslaan. De wolf is erg agressief; daarom heb je een schild nodig voor bescherming. Laat de wolf de aanvallen starten, en dan kun je hem aanvallen door zijn bewegingen te beoordelen.

Rennala, Koningin van de Volle Maan

Rennala, de koningin van de volle maan, is een van de vele Elden Ring-bazen. Ze is geen halfgod, maar een van de grote Rune-bazen die spelers moeten verslaan om verder te kunnen met hun spel. Je komt haar tegen in de Raya Lucaria academie.

Om Rennala te verslaan, kun je de Lone Wolf Ashes summon gebruiken. Het gebruik van de Rock-sling is de perfecte optie als je liever magie gebruikt. Het gevecht begint met Rennala die in een gouden bubbel zweeft en verschillende studenten die verschillende spreuken naar je uitspreken. Als je eenmaal voorbij deze studenten bent, moet je Rennala’s gezondheidsbalk uitputten om de tweede fase van het gevecht in te gaan. Versla Rennala ook in deze fase om verder te gaan met je spel.

  Aan de slag met uw HomePod of HomePod mini

Godverslindende slang (Godskin Noble)

De godverslindende slang is een andere baas in de Elden Ring. Hij is een enorme opgerolde slang die je op de berg Gelmir zult vinden. Het verslaan van de godverslindende slang is niet verplicht om verder te komen in het spel. De godverslindende slang markeert de eerste fase van Rykard. Hij heeft zijn gezondheidsbalk die je moet voltooien om de tweede fase van de strijd in te gaan.

Als je sterft in de tweede fase van het gevecht, moet je de slang opnieuw verslaan en verder gaan. De godverslindende slang is de eerste fase van de Heer van Godslastering.

Om de Godverslindende slang te verslaan, moet je de Serpent-Hunter Great-speer gebruiken die je aan het begin van zijn kamer kunt vinden. De slang zal je voornamelijk aanvallen met slagen en beten. Hij kan je ook tegen de grond smijten. Zodra je de slang hebt verslagen, ga je fase 2 in, waar je Rykard, de heer van godslastering, moet verslaan.

Rykard, heer van godslastering

Rykard, de Heer van Godslastering, is de tweede fase van de Godverslindende slang. Het verslaan van Rykard is niet essentieel om verder te komen in het spel.

Je zult eerst tegen Rykard vechten in de vorm van een godverslindende slang. Rykard is een halfgod. Je vindt hem als je de lobby van Volcano Manor binnenkomt. Je komt hem tegen als je rechtsaf gaat richting die gang.

Om Rykard, de Lord of Blasphemy, te verslaan, heb je misschien de Slangenjager-speer nodig die je aan het begin van de kamer van de baas kunt vinden. Je kunt ook de nabootsende traangeest-oproep gebruiken om de moeilijkheidsgraad van de baas te verminderen. De scherf van het sterrenlicht kan je helpen om verder te komen in het level.

Starscourge Radahn

Starscourge Radahn is een van de machtigste halfgoden en is een baas in Elden Ring. Je komt hem tegen in de Caelid en krijgt toegang tot hem vanuit het kasteel van Redmayne. Het verslaan van de Starscourge Radahn is nodig om richting een einde van het spel te worden geleid. Het verslaan van hem is echter niet verplicht om het spel te beëindigen.

Torrent is beschikbaar voor het gevecht met Starscourge Radahn. Je kunt het gevecht voltooien zonder aan te vallen door de dagvaarding te gebruiken. Als je het gebied binnenkomt, bescherm jezelf dan en neem de leiding richting Starscourge Radahn.

Magma Wyrm Makar

De Magma Wyrm Makar is een van de bazen in de Elden Ring. Hij is een drakenwezen dat je tegenkomt in de met ruïnes bezaaide afgrond in de liurnia van de meren. Hem verslaan is niet nodig om verder te gaan in het spel.

Je hebt misschien de Kaiden Sellsword Ash Summons nodig om Magma Wyrm Makar te verslaan. Je moet op zijn hoofd richten en ook brandwerende items meenemen. Je kunt zware aanvallen op zijn benen uitvoeren en zijn houding breken.

Godfrey, First Elden Lord

Godfrey was de eerste echtgenoot van koningin Marika en ook de First Elden Lord. Nadat hij de kroon op de overwinning had behaald, verloor hij de genade van een sterke wil en werd hij verbannen. Hij werd toen de eerste bezoedeld. Je moet twee keer tegen Godfrey vechten. Eerst sta je tegenover hem in het Erdtree-heiligdom als het gouden spook, en de volgende keer dat je hem voor het einde tegenkomt bij de Elden-troon.

Tijdens fase 1 begint Godfrey het gevecht nadat hij zijn bijl naar je heeft gegooid. Tijdens fase 2 gooit Godfrey zijn harnas en bijl weg, doodt zijn leeuw en vecht vervolgens met blote handen. Fase 2 begint als hij naar je toe rent met een vertraagde commandogreep.

Morgott, de Omen King

Je komt Morgott, de Omen King tegen in leyndell, de koninklijke hoofdstad. Margott is de oorspronkelijke identiteit van Margit, de Fell Omen. Hij is ook de zelfverklaarde ‘Laatste van alle koningen’. Hij is een halfgod en hem verslaan is niet optioneel. Dus als je verder wilt in het spel, moet je ervoor zorgen dat je hem verslaat. Nadat je de Shade of Godfrey hebt verslagen, vind je Margott, de Omen King.

  Pine is een prachtige bladwijzerbeheerder die volledig in uw browser is ondergebracht [Chrome]

Om Margit te verslaan, kun je hem mijden met Margit’s boeien. Door de beugel te gebruiken, wordt zijn AI tijdelijk afgebroken. Je moet de Melina + Jump Attack gebruiken om Margott, de Omen King, te verslaan.

Vuurreus

De Vuurreus staat bekend als de laatste overlevende van de oorlog tegen de reuzen en is een baas in de Elden Ring. Hij is een enorme mensachtige figuur en heeft een gezicht op zijn borst. Je komt hem tegen op de bergtoppen van de reuzen. Het verslaan van de Vuurreus is niet optioneel, en spelers moeten hem verslaan om door te gaan naar de smederij van de reuzen.

Om de Fire Giant te verslaan, kun je de Black Knife Tiche gebruiken. Vermijd het gebruik van de oproep voor de lage gezondheidsgroep, zoals de wolven, en concentreer je op het gebruik van de nabootsende traan-oproep. Je kunt ook de bezwering van vliegen gebruiken tijdens de laatste fase.

Godskin Duo

Het gevecht met Godskin is een gevecht met twee eindbazen waarbij je het tegelijkertijd moet opnemen tegen Godskin Noble en Godskin Apostle. Deze strijd vindt plaats in de Afbrokkelende Farum Azula. De strijd tegen het Godskin-duo is niet optioneel en alle spelers moeten het Godskin-paar verslaan om op weg te gaan naar de Afbrokkelende Farum Azula.

Om het Godskin-duo te verslaan, moet je een baas in slaap laten vallen en je vervolgens concentreren op het verslaan van de andere. Gebruik de structuren in de arena om ruimte te krijgen voor genezing, scheid het duo tijdens het gevecht en isoleer ze om één voor één te vechten. Je kunt de overlevingskansen van je spirit ash verbeteren door de Commander’s Standard wapenvaardigheid te gebruiken.

Maliketh, het zwarte mes

Je komt Maliketh, het zwarte zwaard tegen in de afbrokkelende Farum Azula. Hij is een van de bazen in de Elden Ring en hem verslaan is niet optioneel. Nadat je hem hebt verslagen, krijg je toegang om de Leyndell, de hoofdstad van Ashen, te bereiken. Om de Black Blade te verslaan, moet je de houding-brekende beest-predikant oefenen die zware aanvallen uitvoert en de vereisten leren.

Je moet de pilaren in de arena gebruiken om zijn projectielen te blokkeren en de tijd nemen om te genezen. Je kunt de Crimsonburst Crystal Tear gebruiken om het schadelijke effect van Malikeths aanvallen te compenseren. Het is handig om een ​​schild bij de hand te hebben. Als de tweede fase begint, kun je zijn AI in de pacing-modus zetten en een pilaar tussen je in plaatsen. Dit gevecht wordt voltooid zonder het gebruik van een dagvaarding.

Sir Gideon Ofnir, de Alwetende

Sir Gideon Ofnir, de Alwetende, is een bezoedelde leider en een baas van de Elden Ring. Hij gebruikte zowel betoveringen als geavanceerde tovenarij. Misschien kom je hem tegen in de Leyndell, de hoofdstad van de as. Je krijgt toegang tot dit gebied zodra je aanzienlijke vooruitgang hebt geboekt in het verhaal. Het verslaan van Sir Gideon Ofnir is verplicht als je verder wilt gaan naar de Elden Ring.

Om Sir Gideon Ofnir te verslaan, moet je de spreuken van de eeuwige duisternis gebruiken die je helpen al zijn spreuken om te leiden. Je moet ook de onontkoombare razernij-spreuk gebruiken als je aanzienlijke schade wilt aanpakken die optreedt tijdens zijn monoloog. Je moet ook zware springaanvallen gebruiken om zijn krachtige magie te verstoren.

Godfrey, First Elden Lord

Zoals eerder vermeld, kom je Godfrey tegen in twee spelfasen. Dit is de tweede ontmoeting. Je moet Godfrey verslaan om toegang te krijgen tot het resterende en eindgedeelte van het spel. Dit gevecht lijkt min of meer op het eerste gevecht dat je tegenkwam met de First Elden Lord. Net als de vorige versie is ook deze versie vatbaar voor bewaking tegen misbruik.

De strijd begint als hij zijn springbijl erdoorheen zet. Je moet de impact van de bijl vermijden en snel aanvallen over Godfrey doen terwijl hij zich voorover buigt om zijn bijl op te rapen. Als je hem eenmaal hebt gewonnen, krijg je toegang tot zijn juiste vorm, namelijk Hoarah Loux.

Hoera Loux

De Hoarah Loux is Godfrey’s ware vorm van de eerste Elden-heer. Je vindt hem aan het einde van het spel in het voorlaatste gevecht in Leyndell. Hij bewaakt de ingang van de Erdtree. De Hoarah Loux heeft twee hoofdfasen die bijdragen aan de moeilijkheidsgraad van het spel.

  Kijk hoe ver u kunt komen met een budget met verschillende taxidiensten

Godfrey legt zijn harnassen en wapens opzij en springt om met blote handen te vechten in de vorm van Hoarah Loux. Dit is een veel eenvoudige strijd in vergelijking met de vorige.

Godfrey heeft minder zetten die hij meedogenloos gebruikt, waardoor het moeilijk voor je is om een ​​opening te vinden. Nog ingewikkelder zijn zijn meerdere grepen die enorme schade aanrichten. Je moet deze grepen ontwijken, zijn vechtpatroon herkennen en hem aanvallen op de weinige kansen die je krijgt.

Radagon van de Gouden Orde

Terwijl je naar de overwinning marcheert, ontmoet je de Radagon van de Gouden Orde. Radagon, de andere helft van koningin Marika, is een lange, gebroken God die een hamer hanteert. Hij is degene die de Elden Ring heeft verbrijzeld en is een van de bazen in de Elden Ring. Je vindt hem op de Elden Throne, en hem verslaan is niet optioneel om door te gaan naar het eindgedeelte van het spel.

Je kunt de Black Knife Tiche-oproep gebruiken om de Radagon te verslaan. Je kunt de goddelijke versterking van de Heer gebruiken om de schade te verslaan die door zijn heilige aanvallen is veroorzaakt. Het gebruik van vuurwapens is ook aan te raden. Je moet omgaan met de schade die hij veroorzaakt en hem tegelijkertijd aanvallen om te winnen.

Elden Beast

Elden beest is de eindbaas in de Elden Ring. Hij treedt op als de vazal van de meer voortreffelijke wil en vertegenwoordigt de juiste vorm van de Elden Ring. Je zult hem tegenkomen op de Elden troon. Hem verslaan is verplicht, aangezien dit de laatste stap is naar het einde van het spel. Je bereikt deze stap onmiddellijk na het behalen van de overwinning op Radagon.

Je moet de mimische tranen gebruiken als summon over het Elden-beest. Het gebruik van het goddelijke fort van de heer zal gunstig zijn bij het verminderen van de schade. Je kunt het uithoudingsvermogen vergroten door de talisman van de groene schildpad te gebruiken. Blijf bij het doen van fysieke schade, want het Elden-beest is bestand tegen heilige elementen.

Dit zijn alle bazen die je tegenkomt in de Elden Ring. Als je ze stapsgewijs blijft verslaan, behaal je de overwinning. Elke baas heeft zijn manier om te vechten en schade aan te richten die je ertoe brengt te denken en je strategieën dienovereenkomstig aan te passen. Je moet waakzaam zijn, de acties van de tegenstanders in de gaten houden en dan op hen af ​​stormen. Je registreert de overwinning als je het laatste niveau bereikt en het Elden-beest verslaat.

FAQ

Hoeveel hoofdbazen zijn er in Elden Ring?

Als we elke vijand in Elden Ring tellen die een baasbalk heeft, of je ze nu tegenkomt via een mistpoort of terwijl je door het gebied dwaalt, en je hebt de mogelijkheid om voor ze weg te rennen, dan is de beste schatting dat er 157 baasontmoetingen zijn in Elden Ring .

Conclusie

Elden Ring is erin geslaagd om mensen aan hun scherm gekluisterd te houden terwijl ze door levels gaan en hun vijanden verslaan. Elk niveau draagt ​​bij aan de opwinding en brengt iets nieuws voor de spelers. Afgezien van spannende personages en opvallende graphics, is de moeilijkheidsgraad van elk niveau een andere reden die de interesse intact houdt en mensen aantrekt om te proberen dit spel te spelen.

Je komt tijdens het spel veel bazen tegen, waarvan het verslaan van een aantal verplicht is. Je komt dichter bij de overwinning als je deze bazen verslaat en naar de volgende niveaus stormt. Het spel is trendy en de populariteit neemt elke dag toe. Het heeft een plek gecreëerd in het hart van elke gameliefhebber.

Je kunt ook enkele van de beste klassieke PlayStation (PS1)-games bekijken.

gerelateerde berichten